Dodaj do ulubionych

...:kolczyk w jęzorze:....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:30
chce przebic sobie jezyk ale nie wiem do ktorego salonu sie udac. moze
polecicie mi jakis salon. i ile mogloby to kosztowac. z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • babeczkaa Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... 25.02.05, 21:53
      salon Fresh w DH. Seka
    • Gość: wer Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 25.02.05, 23:54
      SEKA IV pietro!!
      • Gość: pytanie o sens Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: 212.87.240.* 26.02.05, 00:01
        jaki jest sens wieszania kolczyka w ..jęzorze?
    • Gość: zdegustowany Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:14
      dołączysz do grupy wyglądających dzikusów i świrów. Dawniej śmiano się z ludzi
      w Afrycie , że okaleczają się wbijając sobie kolczyki w różne miejsca. Teraz w
      Polsce idiotyzm urósł do miana 'trendy'. A wszyscy prostacy , wtórni analfabeci
      chcą nadawać ton.
      • Gość: chirurg Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:54
        Zastanów się co chcesz zrobić. Ten otwór w języku będzie miejscem stałej
        infekcji i zakażenia. Zaczniesz gnić na stałe. W pewnym momencie nic ci nie
        pomoże, żadne lekarstwa.
        • marcys_czwa Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... 26.02.05, 14:16
          nie śmiejcie się z dziewczyny. To wymogi UE!!! Skoro krowom kupuje siętakie
          drogie kolczyki z chipem to czemu człowiek nie może mieć kolczyków w jęzorze
          • Gość: Wicekk Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: 80.51.236.* 26.02.05, 15:31
            :kolczyk w jęzorze:....

Niebawem lepszy efekt będzie, jak się znajdzie ten kolczyk w "pindorze" a nie w
            "jęzorze" !!!
    • Gość: natalcia Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:53
      Ludzie a co was to obchodzi co ona sobie przebija pytanie było gdzie i za ile?? ja podpowiadam Ogrodowa 13 około 30pln samo przebicie a kolczyk to wg upodobań!!!poozdro
      • Gość: chirurg Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:52
        ty chyba już masz ten kolczyk. Czy informujesz swoich chłopaków (dziewczyny) z
        którymi się całujesz, że wobec faktu posiadania kolczyka w twoim języku, całują
        się potężną zasobnicą żywych bakterii gnilnych najgorszego działania (coś w
        stylu całowania kupy)
    • Gość: Młoda Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:01
      ...najlepiej na Ogrodowej...ile kosztuje w jezyku nie wiem...ale jest tam
      stosunkowo tanio...co do wypowiedzi osob, ktore uwazaja ze tylko
      malointelinegnte osoby sie kolczykuja, to chce powiedziec ze to wcale nie
      prawda, tak samo jak to ze tatoo maja tylko ci, którzy siedzieli w
      wiezieniu...no ale w Polsce a zwłaszcza Częstochowie nasi rodacy nie znaja
      słowa tolerancja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka