Gość: matylda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:30 chce przebic sobie jezyk ale nie wiem do ktorego salonu sie udac. moze polecicie mi jakis salon. i ile mogloby to kosztowac. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wer Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 25.02.05, 23:54 SEKA IV pietro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie o sens Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: 212.87.240.* 26.02.05, 00:01 jaki jest sens wieszania kolczyka w ..jęzorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:14 dołączysz do grupy wyglądających dzikusów i świrów. Dawniej śmiano się z ludzi w Afrycie , że okaleczają się wbijając sobie kolczyki w różne miejsca. Teraz w Polsce idiotyzm urósł do miana 'trendy'. A wszyscy prostacy , wtórni analfabeci chcą nadawać ton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chirurg Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:54 Zastanów się co chcesz zrobić. Ten otwór w języku będzie miejscem stałej infekcji i zakażenia. Zaczniesz gnić na stałe. W pewnym momencie nic ci nie pomoże, żadne lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcys_czwa Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... 26.02.05, 14:16 nie śmiejcie się z dziewczyny. To wymogi UE!!! Skoro krowom kupuje siętakie drogie kolczyki z chipem to czemu człowiek nie może mieć kolczyków w jęzorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicekk Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: 80.51.236.* 26.02.05, 15:31 :kolczyk w jęzorze:.... Niebawem lepszy efekt będzie, jak się znajdzie ten kolczyk w "pindorze" a nie w "jęzorze" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalcia Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:53 Ludzie a co was to obchodzi co ona sobie przebija pytanie było gdzie i za ile?? ja podpowiadam Ogrodowa 13 około 30pln samo przebicie a kolczyk to wg upodobań!!!poozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chirurg Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:52 ty chyba już masz ten kolczyk. Czy informujesz swoich chłopaków (dziewczyny) z którymi się całujesz, że wobec faktu posiadania kolczyka w twoim języku, całują się potężną zasobnicą żywych bakterii gnilnych najgorszego działania (coś w stylu całowania kupy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: ...:kolczyk w jęzorze:.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:01 ...najlepiej na Ogrodowej...ile kosztuje w jezyku nie wiem...ale jest tam stosunkowo tanio...co do wypowiedzi osob, ktore uwazaja ze tylko malointelinegnte osoby sie kolczykuja, to chce powiedziec ze to wcale nie prawda, tak samo jak to ze tatoo maja tylko ci, którzy siedzieli w wiezieniu...no ale w Polsce a zwłaszcza Częstochowie nasi rodacy nie znaja słowa tolerancja Odpowiedz Link Zgłoś