Gość: kroc IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.03.05, 21:34 kul juz dawno powinien pudlowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:22 Najbogatszy Polak!! - A cóż on takiego zrobił, że nagle stał się taki bogaty? W czym się tak zasłużył? Przecież Kulczyk to pospolity złodziej, a do swej fotruny doszedł przekrętami, chachmęctem i krętactwem. W państwie prawa miejsce złodzieja jest za kratkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.icis.pcz.pl 21.03.05, 22:33 Kazdy prawdziwy Polak nienawidzi bogatego Polaka - bo tylko biedny Polak moze byc prawdziwym Polakiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hungry Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:37 oj marian, marian. Nie wiem czy wiesz ale w biznesie nie ma lekkiej gry. równość jest w komunizmie a nie w gospodarce wolnorynkowej. A że zazdrościsz? Hmm.. Ja też czasami zazdroszczę, ale przy okazji staram się okazać szacunek a nie wydawać wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proczestochowa Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:17 Oczywiście, że nie ALE SŁYSZAŁ PAN O "TZW. KAPITALIZMIE PAŃSTOWYM" obserwowanym w krajach postkomunistycznych? Jeśli nie to bardzo proszę się tą "dziedziną" zainteresować! Poza tym warto zapytać, czemu Pan Kulczyk wygrywał przetargi na budowy autosrad polskich budując je po 6,5 mln dolarów za kilometr, podczas gdy, zachód budował po 2,8 - 3,5 ????? Kulczyk rozpoczął wykupił i ...... po wykupieniu terenów stwierdził, iż nie da rady budować. I dlatego ..... państwo pomaga mu dalej.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.icis.pcz.pl 21.03.05, 22:50 P.S. Wszystkich bogatych Polakow nalezy wsadzic do wiezienia i wtedy pozostali choc na chwile poczuja sie szczesliwi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hungry Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:59 Tyle, że z tych którzy zostaną na wolności ktoś siłą rzeczy będzie najbogatszy i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWOLUCJONISTA Potrzebna rewolucja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:51 Jak się nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma , a poza nawiasem potrzeban jest rewolucja. Ja moge stanąc na czele , jak mnie lud poprze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jF Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:17 No tak! ale trzeba miec troszke głowe zeby dojść do takiej kasy, trzeba wiedziec jakie przekręty sie połaca robic i kiedy! jak państwo dało sie oszukac to niech ma! a nie wyciągaja brudy po jakimś czasie! takie jest prawo, ze jak chcesz to legalnie oszukasz wszystkich! LUKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.icis.pcz.pl 22.03.05, 13:10 W kapitalizmie jest tak ze bez bogatych biedni beda jeszcze biedniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykwas Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 22.03.05, 18:14 To przyjechał bez pieska swego smyczowego Alexandra I Tchórzliwego ? Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny Re: Jan Kulczyk u prokuratora 21.03.05, 23:47 Powstrzymam się od oceniania sposobów w jakich ten facet doszedł do swoich pieniędzy wali mnie to szczerze mówiąc ale ciekawi mnie wasza apologia oczywiście całkowicie bezinteresowna i płynąca z ze szlachetnego serca takich postaw nam trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Jan Kulczyk u prokuratora IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 22.03.05, 02:51 Gość portalu: kroc napisał(a): > kul juz dawno powinien pudlowac!!! Ja bym go zapudlowal w browarze. Moze by potem go przerobil na muzeum warzace piwo dla spragnionych :)) I mam nadzieje ze spusci Giertycha do kanalizacji . ps xx-ie nie Prawdziwy, a PRAWDZIWNY Polak... Tych specjalnej troski trzeba jakos odrozniac od normalnego spoleczenstwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politykier5 Zalac podatek od darowizny 1 mln dolarow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:14 Bogaty tatus dal synkowi 1.000.000 dolarow , a czy zaplacil syn podatek. Tatus skad mial w komunie 1.000.000 dolarow? Czy podatek zostal zaplacony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Zalac podatek od darowizny 1 mln dolarow. IP: 80.51.236.* 25.03.05, 00:11 Zgadzam sie, a druga sprawa niech Kulczyk udowodni w jaki sposob zarobil reszte majatku!!! Od 1 000 000 $ do tej kasy co teraz ma!!! Ciekaw jestem co mu wyjdzie! Czy legalnie zarobil! Kulczyk to smieć!! Aha XX nie pomyslabym ze bedziesz bronil oszusta, bo te pieniadze co on przekrecil z reszta bandy to moglyby isc na nauke np Klaster i nie trzeba prosic sie sponsorow. Tylko legalnie dostaloby sie kaske z ministerstwa. Ale jak ukradn to skad maja wziasc i dac??? Kulczyk da i jest wtedy super, bo dal i jeszcze od podatku odpisal hehe. Podwojnie zarabia smiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Zalac podatek od darowizny 1 mln dolarow. IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 25.03.05, 04:46 Gość portalu: Don napisał(a): > Zgadzam sie, a druga sprawa niech Kulczyk udowodni w jaki sposob zarobil reszte > majatku!!! Od 1 000 000 $ do tej kasy co teraz ma!!! Ciekaw jestem co mu > wyjdzie! Czy legalnie zarobil! > Kulczyk to smieć!! Ladnie napisane... Tylko czy to samo napisalabys z podaniem pelnego nazwiska i adresu zamieszkania. I jeszcze jedno, jak sie wyzywa innych od smieci to wypadaloby udowodnic, ze sie jest lepszym od smiecia. Moze jakies dyplomy z uczelni, jakies przyklady dzialalnosci na rzecz miasta, zabytkow i KULTURY.. I moze jakies dowody na to, ze Kulczyk to oszust, bo jazgotac latwo z rynsztoka, trudniej pokazac bialko. Odpowiedz Link Zgłoś