Dodaj do ulubionych

Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:10
Scierawo i tyle! Darmowych podróży się zachciewa i ja mam za to płacić, tak?
Zera społeczne, socjalistyczne nieroby i banda złodzieji!
Obserwuj wątek
    • Gość: bilder Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.dclient.hispeed.ch 21.04.05, 06:14
      Szukajcie pieniedzy i zaskarzcie Tych co mienie narodowe sprzedali a pieniadze
      w kieszen wsadzili i nawet z nikim sie nie podzielili.A takich jest setki co
      polske sprzedali ziemie domy itp tym uciac jaja albo na syberie.Kolega stalin
      zrobi z Felusiem czystke,,,,ale napewno demokratyczna bez drutow kolczastych
      bez gett na swierzym powietrzu,,,
      • Gość: fred Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:06
        Załosna ortografia !!! A tak nawiasem, to nie rozumiem co stało na
        przeszkodzie, żeby pociąg jechał. Zawsze mandaty były wypisywane w czasie
        jazdy. ((
        Najwyżej wysadzić po drodze .))
        • Gość: pasażer Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:59
          Ja też tego nie rozumię dlaczego pociąg nie jechał dalej czyżby maszynista też
          wypisywał kary?????ależ pracowici ci z PKP no!! no!a może są tak zdolni że nie
          potrafią robić kilku czynności naraz. PKP w Polsce, jest największym skandalem
          spóścizny komunistycznej, i powinii w końcu ponosić odpowiedzialność za
          spóźnienia i lekceważenia pasażerów, a ma to miejsce codziennie i przy okazji
          mam pytanie dlaczego pociągi osobowe relacji Gliwice-Częstochowa ciągle się
          spóźniają codziennie jest to 15 minu. Kolejarze zapomnieli żę jak pracodawca
          będzie robił restrukturyzację to połowa z nich może stracić pracę i wtedy będą
          taj jeżdzić do Warszawy jak ci bearobotni , więcej szacunku dla bezrobotnych
          pamietajmy dzisiaj pracujemy jutro możemy być bez pracy????
          • Gość: Ździchu ROB = rabunek IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:14
            z angielskiego "rob" ro rabunek. i wszystko jasne.
        • Gość: zięć To skandal, że posła Słomkę wyrzucono z AWS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:16
          • ree-j-bie Re: To skandal, że posła Słomkę wyrzucono z AWS-u 21.04.05, 15:27
            z tego co wiem we Franci bezrobotni jeżdżą za darmo - wszystkim - no i to ma
            sens - długów nie wyegzekwujesz, a więzienie kosztuje państwo więcej niż kara
            za bilet.
    • Gość: do Antysocjała Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:06
      Napisz o kim piszesz bo mam wrażenie że to dotyczy pracowników PKP (komunizm,
      nieróbstwo, socjalizm i to jeszcze głęboki i chlanie wódy w pracy takie sceny
      widzę codziennie w pociągu relacji Gliwice - Częstochowa, a wiesz dlaczego bo
      dojeżdżam codziennie do pracy i nikt mnie nie przeprasza że pociąg się spóźnia
      15 minut a kolejarz jest pijany a w dodatku śmierdzący)i tu się zgadzam z Tobą
      ale co do bezrobotnych to wygląda to duzo poważniej, to nie bezrobotni narażają
      nas na straty ale w bezczelny sposób kolej państwowa wiec trochę więcej
      obiektywizmu.
      • Gość: PKP Katowice Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: 62.148.88.* 21.04.05, 09:29
        Jeśli to co Pan napisał jest prawdą, należało to zgłosić policji albo do Biura
        Przewozów Regionalnych w Katowicach. Pracownicy, którzy są pijani lub
        odrażający dla pasażerów, a także biorący łapówki zwalniani są z PKP w trybie
        natychmiastowym, selekcja konduktorów jest bardzo ostra. Zatem przypuszczam, że
        jest to zwykłe chamskie oszczerstwo.
        • Gość: służbowy Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:13
          a co z paniami w kasach i innymi pracownikami też ostra selekcja ha!ha! śmiechu
          warte a może wam miktrofony kupić do informowania pasażerów do jakiej stacji
          dojeżdża tak funkcjonuje cały świat bogaty i biedny nawet w Indiach, Rosji itd.
          tylko w Polsce brak takich informacji więc pytam dlaczego muszę głowę wychylać
          z pociągu w nocy i pytać podróżnych co to za stacja?????????, mam dla was dobrą
          radę najpierw zafundujcie sobie szkolenie najlepiej na zachodzie europy i
          zobaczcie jak tam się pracuje, jak funkcjonuje informacja i jak sympatyczni sa
          kolejarze a przede wszystkim jak są czyste pociągi i dworce a kolej no cóż też
          państwowa polecam Niemcy i Francję, Belgię itp.
          • Gość: mroczna_wydra Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 21.04.05, 12:21
            Rzeczywiscie brudne i obdrapane podlogi to wina kolejarzy.. to oni smieca,
            sikaja na podloge i niszcza siedzenia.. moze zanim wysle sie kolejarzy na
            szkolenia najpierw nauczy sie czesci pasazerow jak powinien zachowywac sie
            cywilizowany czlowiek?
            • Gość: jedenzwielu Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.bater.net.pl / 213.17.236.* 21.04.05, 13:28
              co do tej trasy to rzeczywiscie plakac sie chce podstawia sie brudne pociagi
              rozklad nie istnieje (moga o tym swiadczyc chociazby opoznienia pociagu juz na
              odcink poczatkowych 2km nie mowiac o trasie k-ce - g-ce) olewajstwo i brak
              elementarnych podstaw wychowania wsrod obslugi pociagow niestety obraz naszego
              pkp jest straszny a pasazer jest tam ostatnia rzecza ktora jest tam potrzebna
              jestem ciekaw czy kiedykolwiek bedzie tak ze pkp zacznie zwracac pieniadze za
              spoznienia np 10gr za minute bo juz nie mowie o karach umownych tak jak w
              innych branzach no i jeszcze ceny podniesione zeby podniesc jakosc uslug
              ale co narzekac przeciez jest dobrze przez 5 lat i 400tys km ktore mialem
              okazje przejechac pociag tylko raz sie zapalil i anie razu nie popsul(ale
              kilkanasice razy byl odwolany) wiec jest spox
              nic tylko sie cieszyc ze nas z "pedzacych" pociagow nie wyrzucaja(bo samemu to
              mozna wyleciec przez dziry w oknach drzwiach itp) za krzywe spojrzenie na
              konduktora a bron Boze zapytac sie o cos sie spytac
              ale co tam cale zycie z wariatami
              wytrwalosci
            • ree-j-bie Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg 21.04.05, 15:37
              Gość portalu: mroczna_wydra napisał(a):

> Rzeczywiscie brudne i obdrapane podlogi to wina kolejarzy.. to oni smieca,
              > sikaja na podloge i niszcza siedzenia.. moze zanim wysle sie kolejarzy na
              > szkolenia najpierw nauczy sie czesci pasazerow jak powinien zachowywac sie
              > cywilizowany czlowiek?

Czyli co ?
              Zaspawać drzwi wagonów - będzie czysto.
              To jest właśnie przykład takiego myślenia z poprzedniej epoki - jest syfiasto,
              ale to nie my śmiecimy.
              Wiem, że nie wy, ale wy powinniście sprzątać - jeżeli wchodzi się do czystego
              pomieszczenia to atomatycznie człowiek zachowuje się inacze niż gdy musi
              przebywać w syfie.
              Za komuny terż gadali - dlaczego jest syf na ulicach - bo ludzie nie mają
              kultury i co?
              Mieszkam w rejonie, gdzie jeszcze nie dawno w każdych krzakach było wysypisko
              śmieci - teraz czyściutko, nikt na ulicy nie wywali papierka, bo mu głupio -
              jest czysto, więc nie wypada - kiedyś robił to każdy.
      • Gość: moorgana Chyba sam jesteś pijany IP: *.ocean.univ.gda.pl 21.04.05, 15:10
        A bezrobotnym to jeszcze by się nalezały darmowe bilety na samolot. Jak ja nie
        miałam kasy i pracy po studiach to zapieprzałam na kasie w hipermarketach, ale
        większości absolwentów zawodówek to nie odpowiada. Ale za to jazda na gapę,
        awantury, pikiety, co prawda nie w swojej sprawie, ale tak przy okazji... Co za
        prymityw!! To naród jest beznadziejny a nie kolejarze. Ja często jeżdżę
        pociągiem do rodziców i nigdy nie mogłam narzekać. Kto i o co ma się doczepić
        jeśli nie trzymam buciorów na siedzeniu, nie spijam piwska, nie palę w
        przedziale i nie zachowuję się jak świnia(czytaj: duża część naszego
        społeczeństwa)?????
    • Gość: Fufuś Nie pociąg, ale ten oligarchiczny twór zwanyIII RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:52
      powinni unieszkodliwić. W którym jednostki z zagarniętego, należącego do
      wszystkich za komuny majątku wyrzeźbiły sobie wielomilionowe fortuny. A
      biednych okradzionych ludzi wdeptuje się w glebę. Jest na żarcie kawioru na
      bankietach, jest na jakieś Centra Studiów Strategicznych, nie wiadomo po co
      istniejący Senat, a nie ma chęci ani pieniędzy, żeby zająć się poważnie
      bezobociem. Od Roosevelta się uczcie darmozjady parlamentarne.
    • Gość: koko Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.crowley.pl 21.04.05, 12:55
      Podoba mi się fryzura tego Słomki. A marynarkę to sobie herbatą z termosu
      pochlapał czy jak?
      • Gość: moorgana Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.ocean.univ.gda.pl 21.04.05, 15:16
        Nie oblał się tylko opluł jadem. Przecież nienawiść, wściekłość i żądza bójek
        aż mu się z uszu wylewa. A ponieważ kolej to złodzieje i nie dają woreczków na
        różne ludzkie wydzieliny (tak jak w samolotach) więc wylało mu się na
        marynarkę. Ale odeśle ją do pani Jarugi-Nowackiej i będzie dobrze....
        • Gość: hgfz Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:41
          > Nie oblał się tylko opluł jadem. Przecież nienawi(...)

Pochwalony. To polacy-katolicy tu też pisują? Poznaję po stylu wypowiedzi :)
    • Gość: pracuj,acy Re:uperfumowane ścierwa to wy jesteście ,a nie bez IP: *.weglokoks.com.pl / *.weglokoks.com.pl 21.04.05, 14:18
      robotni
    • Gość: egoista Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.pool.mediaWays.net 21.04.05, 14:44
      Gość portalu: Antysocjał napisał(a):

> Scierawo i tyle! Darmowych podróży się zachciewa i ja mam za to płacić, tak?
      > Zera społeczne, socjalistyczne nieroby i banda złodzieji!

facet!, zamknij ta spasiona morde,
      bo juz niedlugo mozesz znalezc sie
      tez na ulicy...
    • Gość: fredek Re: PRZYGŁUP to za delikatne słowo na taką ripostę IP: *.radom.pilickanet.pl 21.04.05, 15:44
      • ree-j-bie Re: PRZYGŁUP to za delikatne słowo na taką ripost 21.04.05, 15:51
        to niby w jaki sposób płacicie na tych bezrobotnych?
    • Gość: zxc Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:48
      co do jazdy pociagiem to tez jezdze czesto czwa-katowice i nie mam zastrzezen.
      obsluga mila, punktualnie, tylko wc pozostawia wiele do zyczenia ale przeciez
      to nie kolejarze [wlascwie oni w zdecydowanej mniejszosci] z wc korzystaja -
      tylko paSAZEROPWIE. wydajeww mi sie wiec ze ci, co pisza o syfie w pociagach
      [posty nizej] w ogole nimni nie jezdza
    • Gość: xx Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.icis.pcz.pl 21.04.05, 19:17
      Alez pomyslowi naciagacze: jechali pikietowac ambasade Rosji.

Wystarczyloby cos wymyslec - poparcie dla kogos tam albo sprzeciw przeciw
      czemus tam i mozna byc w ogole jezdzic bez biletu.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka