Gość: Antysocjał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:10 Scierawo i tyle! Darmowych podróży się zachciewa i ja mam za to płacić, tak? Zera społeczne, socjalistyczne nieroby i banda złodzieji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bilder Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.dclient.hispeed.ch 21.04.05, 06:14 Szukajcie pieniedzy i zaskarzcie Tych co mienie narodowe sprzedali a pieniadze w kieszen wsadzili i nawet z nikim sie nie podzielili.A takich jest setki co polske sprzedali ziemie domy itp tym uciac jaja albo na syberie.Kolega stalin zrobi z Felusiem czystke,,,,ale napewno demokratyczna bez drutow kolczastych bez gett na swierzym powietrzu,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:06 Załosna ortografia !!! A tak nawiasem, to nie rozumiem co stało na przeszkodzie, żeby pociąg jechał. Zawsze mandaty były wypisywane w czasie jazdy. (( Najwyżej wysadzić po drodze .)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:59 Ja też tego nie rozumię dlaczego pociąg nie jechał dalej czyżby maszynista też wypisywał kary?????ależ pracowici ci z PKP no!! no!a może są tak zdolni że nie potrafią robić kilku czynności naraz. PKP w Polsce, jest największym skandalem spóścizny komunistycznej, i powinii w końcu ponosić odpowiedzialność za spóźnienia i lekceważenia pasażerów, a ma to miejsce codziennie i przy okazji mam pytanie dlaczego pociągi osobowe relacji Gliwice-Częstochowa ciągle się spóźniają codziennie jest to 15 minu. Kolejarze zapomnieli żę jak pracodawca będzie robił restrukturyzację to połowa z nich może stracić pracę i wtedy będą taj jeżdzić do Warszawy jak ci bearobotni , więcej szacunku dla bezrobotnych pamietajmy dzisiaj pracujemy jutro możemy być bez pracy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu ROB = rabunek IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:14 z angielskiego "rob" ro rabunek. i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięć To skandal, że posła Słomkę wyrzucono z AWS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
ree-j-bie Re: To skandal, że posła Słomkę wyrzucono z AWS-u 21.04.05, 15:27 z tego co wiem we Franci bezrobotni jeżdżą za darmo - wszystkim - no i to ma sens - długów nie wyegzekwujesz, a więzienie kosztuje państwo więcej niż kara za bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Antysocjała Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:06 Napisz o kim piszesz bo mam wrażenie że to dotyczy pracowników PKP (komunizm, nieróbstwo, socjalizm i to jeszcze głęboki i chlanie wódy w pracy takie sceny widzę codziennie w pociągu relacji Gliwice - Częstochowa, a wiesz dlaczego bo dojeżdżam codziennie do pracy i nikt mnie nie przeprasza że pociąg się spóźnia 15 minut a kolejarz jest pijany a w dodatku śmierdzący)i tu się zgadzam z Tobą ale co do bezrobotnych to wygląda to duzo poważniej, to nie bezrobotni narażają nas na straty ale w bezczelny sposób kolej państwowa wiec trochę więcej obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKP Katowice Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: 62.148.88.* 21.04.05, 09:29 Jeśli to co Pan napisał jest prawdą, należało to zgłosić policji albo do Biura Przewozów Regionalnych w Katowicach. Pracownicy, którzy są pijani lub odrażający dla pasażerów, a także biorący łapówki zwalniani są z PKP w trybie natychmiastowym, selekcja konduktorów jest bardzo ostra. Zatem przypuszczam, że jest to zwykłe chamskie oszczerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: służbowy Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:13 a co z paniami w kasach i innymi pracownikami też ostra selekcja ha!ha! śmiechu warte a może wam miktrofony kupić do informowania pasażerów do jakiej stacji dojeżdża tak funkcjonuje cały świat bogaty i biedny nawet w Indiach, Rosji itd. tylko w Polsce brak takich informacji więc pytam dlaczego muszę głowę wychylać z pociągu w nocy i pytać podróżnych co to za stacja?????????, mam dla was dobrą radę najpierw zafundujcie sobie szkolenie najlepiej na zachodzie europy i zobaczcie jak tam się pracuje, jak funkcjonuje informacja i jak sympatyczni sa kolejarze a przede wszystkim jak są czyste pociągi i dworce a kolej no cóż też państwowa polecam Niemcy i Francję, Belgię itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczna_wydra Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 21.04.05, 12:21 Rzeczywiscie brudne i obdrapane podlogi to wina kolejarzy.. to oni smieca, sikaja na podloge i niszcza siedzenia.. moze zanim wysle sie kolejarzy na szkolenia najpierw nauczy sie czesci pasazerow jak powinien zachowywac sie cywilizowany czlowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedenzwielu Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.bater.net.pl / 213.17.236.* 21.04.05, 13:28 co do tej trasy to rzeczywiscie plakac sie chce podstawia sie brudne pociagi rozklad nie istnieje (moga o tym swiadczyc chociazby opoznienia pociagu juz na odcink poczatkowych 2km nie mowiac o trasie k-ce - g-ce) olewajstwo i brak elementarnych podstaw wychowania wsrod obslugi pociagow niestety obraz naszego pkp jest straszny a pasazer jest tam ostatnia rzecza ktora jest tam potrzebna jestem ciekaw czy kiedykolwiek bedzie tak ze pkp zacznie zwracac pieniadze za spoznienia np 10gr za minute bo juz nie mowie o karach umownych tak jak w innych branzach no i jeszcze ceny podniesione zeby podniesc jakosc uslug ale co narzekac przeciez jest dobrze przez 5 lat i 400tys km ktore mialem okazje przejechac pociag tylko raz sie zapalil i anie razu nie popsul(ale kilkanasice razy byl odwolany) wiec jest spox nic tylko sie cieszyc ze nas z "pedzacych" pociagow nie wyrzucaja(bo samemu to mozna wyleciec przez dziry w oknach drzwiach itp) za krzywe spojrzenie na konduktora a bron Boze zapytac sie o cos sie spytac ale co tam cale zycie z wariatami wytrwalosci Odpowiedz Link Zgłoś
ree-j-bie Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg 21.04.05, 15:37 Gość portalu: mroczna_wydra napisał(a): > Rzeczywiscie brudne i obdrapane podlogi to wina kolejarzy.. to oni smieca, > sikaja na podloge i niszcza siedzenia.. moze zanim wysle sie kolejarzy na > szkolenia najpierw nauczy sie czesci pasazerow jak powinien zachowywac sie > cywilizowany czlowiek? Czyli co ? Zaspawać drzwi wagonów - będzie czysto. To jest właśnie przykład takiego myślenia z poprzedniej epoki - jest syfiasto, ale to nie my śmiecimy. Wiem, że nie wy, ale wy powinniście sprzątać - jeżeli wchodzi się do czystego pomieszczenia to atomatycznie człowiek zachowuje się inacze niż gdy musi przebywać w syfie. Za komuny terż gadali - dlaczego jest syf na ulicach - bo ludzie nie mają kultury i co? Mieszkam w rejonie, gdzie jeszcze nie dawno w każdych krzakach było wysypisko śmieci - teraz czyściutko, nikt na ulicy nie wywali papierka, bo mu głupio - jest czysto, więc nie wypada - kiedyś robił to każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moorgana Chyba sam jesteś pijany IP: *.ocean.univ.gda.pl 21.04.05, 15:10 A bezrobotnym to jeszcze by się nalezały darmowe bilety na samolot. Jak ja nie miałam kasy i pracy po studiach to zapieprzałam na kasie w hipermarketach, ale większości absolwentów zawodówek to nie odpowiada. Ale za to jazda na gapę, awantury, pikiety, co prawda nie w swojej sprawie, ale tak przy okazji... Co za prymityw!! To naród jest beznadziejny a nie kolejarze. Ja często jeżdżę pociągiem do rodziców i nigdy nie mogłam narzekać. Kto i o co ma się doczepić jeśli nie trzymam buciorów na siedzeniu, nie spijam piwska, nie palę w przedziale i nie zachowuję się jak świnia(czytaj: duża część naszego społeczeństwa)????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś Nie pociąg, ale ten oligarchiczny twór zwanyIII RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:52 powinni unieszkodliwić. W którym jednostki z zagarniętego, należącego do wszystkich za komuny majątku wyrzeźbiły sobie wielomilionowe fortuny. A biednych okradzionych ludzi wdeptuje się w glebę. Jest na żarcie kawioru na bankietach, jest na jakieś Centra Studiów Strategicznych, nie wiadomo po co istniejący Senat, a nie ma chęci ani pieniędzy, żeby zająć się poważnie bezobociem. Od Roosevelta się uczcie darmozjady parlamentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.crowley.pl 21.04.05, 12:55 Podoba mi się fryzura tego Słomki. A marynarkę to sobie herbatą z termosu pochlapał czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moorgana Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.ocean.univ.gda.pl 21.04.05, 15:16 Nie oblał się tylko opluł jadem. Przecież nienawiść, wściekłość i żądza bójek aż mu się z uszu wylewa. A ponieważ kolej to złodzieje i nie dają woreczków na różne ludzkie wydzieliny (tak jak w samolotach) więc wylało mu się na marynarkę. Ale odeśle ją do pani Jarugi-Nowackiej i będzie dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfz Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:41 > Nie oblał się tylko opluł jadem. Przecież nienawi(...) Pochwalony. To polacy-katolicy tu też pisują? Poznaję po stylu wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuj,acy Re:uperfumowane ścierwa to wy jesteście ,a nie bez IP: *.weglokoks.com.pl / *.weglokoks.com.pl 21.04.05, 14:18 robotni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egoista Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.pool.mediaWays.net 21.04.05, 14:44 Gość portalu: Antysocjał napisał(a): > Scierawo i tyle! Darmowych podróży się zachciewa i ja mam za to płacić, tak? > Zera społeczne, socjalistyczne nieroby i banda złodzieji! facet!, zamknij ta spasiona morde, bo juz niedlugo mozesz znalezc sie tez na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: PRZYGŁUP to za delikatne słowo na taką ripostę IP: *.radom.pilickanet.pl 21.04.05, 15:44 Odpowiedz Link Zgłoś
ree-j-bie Re: PRZYGŁUP to za delikatne słowo na taką ripost 21.04.05, 15:51 to niby w jaki sposób płacicie na tych bezrobotnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:48 co do jazdy pociagiem to tez jezdze czesto czwa-katowice i nie mam zastrzezen. obsluga mila, punktualnie, tylko wc pozostawia wiele do zyczenia ale przeciez to nie kolejarze [wlascwie oni w zdecydowanej mniejszosci] z wc korzystaja - tylko paSAZEROPWIE. wydajeww mi sie wiec ze ci, co pisza o syfie w pociagach [posty nizej] w ogole nimni nie jezdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wycieczka bezrobotnych zatrzymała pociąg IP: *.icis.pcz.pl 21.04.05, 19:17 Alez pomyslowi naciagacze: jechali pikietowac ambasade Rosji. Wystarczyloby cos wymyslec - poparcie dla kogos tam albo sprzeciw przeciw czemus tam i mozna byc w ogole jezdzic bez biletu. Odpowiedz Link Zgłoś