Dodaj do ulubionych

CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:31
Tak 8-10 kilogramów.Poradźcie coś tylko bez diet ze skomplikowanym menu.
Błagam. Czuję się żle i brzydko:(
Obserwuj wątek
    • hauabaua Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 14:48
      A z czasem wolnym jak wyglądasz?
      .
      • Gość: grubaska Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:45
        Pracuję 12 godzin więc podjadam batoniki ale za to później mam dzień lub dwa
        wolnego to mogłabym coś zrobić dla sylwetki i zdrowia.Tylko zeby efekty były...
      • Gość: aga Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:13
        Nie żryj tylko jedz mniej i zrezygnuj z kolacji.
    • Gość: admin Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:12
      ja w 5-6 miesiecy schudlem 20kg z 90 na 70. Jak? Na śniadanie i kolację jedna
      bułka obojętnie z czym: wędlina czy ser czy warzywa. Nie więcej! Obiad 2
      daniowy to samo co wczesniej tylko z tym, że bez popijania np. herbatą, gdy
      poczułem uczucie wypełnienia :) przestaję jeść (jem powoli). Śniadanie o 8,
      obiad 13 godzina, a kolacja najpozniej 19. Gdy czułem między tymi posiłkami
      głód zjadalem jednego cukierka nawet czekoladowego i wiedziałem że jem co chcę
      tylko w rozsądnej ilości. Generalnie przestałem jeść z powodu: zapasów,
      nudów,świąt, ochoty, jako przygryzki np. do piwa :) Do tego na początku troszkę
      sportu ale bez przesady. Jezeli nie biegalaś nigdy to nie rzucaj się na głeboką
      wodę lepiej pojeździć na rowerze lub pospacerować dłużej. Raz na tydzien pozwol
      sobie na co chcesz i ile chcesz ale z czasem przejdzie Ci ogromny apetyt.
      Szczegolnie ograniczylem spozycie pieczywa, ziemniaków pod wszelką postacią,
      chipsów, bułek słodkich i słodyczy. Nie unikam niczego więcej. A już jak chcę
      zjesc miedzy posiłkami to najwyżej jakis owoc. Na początku diety o ile moge to
      tak nazwac moja waga stala w miejscu, po pewnym czasie zaczęło spadać 1kg na
      tydzień. Zacząłem jeść nawet więcej na kolację bo pewnie bym schudł bardziej,
      od 2-3 miesiecy ważę tyle samo. Czuję się świetnie, a wygladam chyba lepiej bo
      2 kolegów już też zaczęło swoją walkę z nadwagą :) Nie myśleć o jedzeniu to
      podstawa, mieć zajęcie. Pozdrawiam
      • Gość: grubaska Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:48
        właśnie najgorzej to ze wracam do domu o 21 z pracy no i wtedy po całym dniu
        jem sobie big kolację. Żeby było jasne to obecnie ważę 70 kg przy wzroście 174
        ale źle się z tym czuję tak nieatrakcyjnie. To ostatnio przytyłam chyba z 5 kg.
        Zauważyłam ze zajadam stres.
        • altu Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 10:35
          polecam cwiczenia izometryczne.
          poczytaj o nich w necie (przeszukaj przez google)

mozna robic w kazdym miejscu i o kazdej porze.
          ja schudlam o 3 rozmiary.
          polecam ;)
        • dorota_98 Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.05, 17:57

po pierwszej ciąży schudłam z86 na 72 kg w ciagu 3 miesięcy jadłam co chciałam
          ,ograniczyłam tylko pieczywo i słodycze no i piłam zioła "Ojca klimuszki"
          troszke jeżdziłam na rowerku i wszystko było ok dopuki nie zaszłam kolejny raz w
          ciąży teraz waże 80 kg no i niema już ziół tzn nie ten skład no i nie działają
          mam problem ale może jakoś uda mi sie go rozwiązać.
      • Gość: knur Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:12
        żryj dziecko na zdrowie wiecej sloniny ,smalcu.Najlepiej kaszanke na oleju .pij
        duzo łoju i zlizuj olej po frydkach albo maczaj z chelebem.mniam
    • Gość: Roki Bambola Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:30
      Zaaplikuj sobie coś na podniesienie ciśnienia-przyspieszy metabolizm-np.środki
      na efydrynie(efekty jak na Trainspottingu).A najlepiej zamiast Big Kolacji-Great
      bike adventure-czyli w wolnym czasie na rowerek,bieganie itd-takie diety bez
      odpowiedniego wysiłku niewiele dadzą-taki pic dla znudzonych grubasów nie
      odchodzacych od odówki na odległość ręki.Moja rada-co łikend wrzuc rower do
      pociągu-kup bilet do Zawiercia i śmigaj na rowerku do CZe-wy-innej drogi nie
      ma,inaczej spuchniesz i kiedys w końcu eksplodujesz.
      • Gość: ewka Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:50
        adipex
        • dwat59 Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 20:58
          Najlepszy sposób Hanki Bielickiej: NIE ŻRYJ TYLE !
          • monnia78 Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 21:05
            dwat59 napisał:

> Najlepszy sposób Hanki Bielickiej: NIE ŻRYJ TYLE !

Ewentualnie sposób Freda "MŻ" !! mniej żryj !!!
            • Gość: grubasek Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:47
              Dzięki za wszystkie rady :) chyba kupie ten bilet do zawiercia:):) no i radę
              hanki bielickiej też zastosuję:). Macie rację od biadolenia jeszcze nikt nie
              schudnął.
              PS. dzisiaj zrezygnowałam z kolacji na rzecz pomidora.Na początek chyba nieżle
              co?
              • Gość: Roki Bambola Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:08
                Gratuluję rezygnacji z kolacji-wytrenuj w sobie silną wolę i nie zbliżaj się do
                lodówki po 18,żadnych podjadań z wieczorka i koniecznie jakiś spacerek przed
                snem-nie chodzi mi o cmienie się po ulicach lecz o intensywny marsz.Dwa razy w
                tygodniu na basen(nie martw się że bedą się bali że po skoku do wody wychlapiesz
                innym całą wodę z basenu-jesli bedziesz wytrwała-beda cię podziwiać za
                samozaparcie).Co do Zawiercia-oczywiscie możesz jechac z rowerem gdzies
                indziej-grunt to postawić się w takiej sytuacji by nie mieć wyboru i musieć na
                tym rowerze przejechac spora liczbę kilometrów by wrócić(nie zapominaj o płynach
                i przewiewnym ubraniu).Zawiercie i okolice oferują niesamowite trasy rowerowe,z
                lekka górzyste ale przecież nie o to chodzi by atwo było(pamiętaj-walczysz nie
                tylko ze swoim sadełkiem lecz również z kompleksami a to powazna
                sprawa).POzdrawiam i życze kolejnego(wyłącznie) pomidora na dzisiejszą
                kolację(przed 18).
                • Gość: Radek Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:30
                  Aerobik w rytmie Salsa.
                  www.salsafever.pl
      • Gość: yoyo Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:37
        grubaska pamietaj twoja masa to twój kapitał:)
    • Gość: ja Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zim.pcz.czest.pl 22.04.05, 08:28
      dieta i bardziej ruchliwy tryb życia przede wszystkim ale polecam też preparaty
      spalające tłuszcz w zjadanych pokarmach np. chitinin - sama stosowalam jakiś
      czas temu i dał b. dobre efekty (ok. 3-4 miesiące schudłam jakieś 8-10 kg), no
      ale trzeba pamietać że jednak nie wystarczy łyknąć tabletkę i tyle! po prostu
      sytl życia chyba musisz trochę zmienić
      pozdrawiam i życzę powodzenia
      • Gość: masia Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:49
        polecam dietę montignac może nie jest łatwa ale można na niej jeść do syta
    • Gość: popo Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:01
      Dużo sexu tak 8-9 razy w tygodniu i odrazu 10kg na minus.
      • Gość: grubaska do popo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:05
        mój facet tez tak mówi:):)
        • altu Re: do popo 23.04.05, 13:13
          no to najwyzsza pora go posluchac.
          po miesiacu stosowania terapii wyjdzie, czy dziala;)
          • Gość: grubaska :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 22:02
            dzisiaj zeżarłam BIG kolację a teraz mam wyrzut sumienia:(:(...
            • Gość: xxl Re: :( IP: 212.87.241.* 26.04.05, 17:48
              Powspieram Cię trochę w tym odchudzaniu gdyż sama zaczęłam od dziś dietę.Ssie
              mnie okrutnie,ale zapijam głód herbatą czerwoną lub zieloną.
              Mam nadzieję,że jakoś wytrzymam.A mam trochę więcej ciałka od ciebie a wzrost
              prawie taki sam.
              • Gość: grubaska Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:14
                Fajnie w grupie rażniej:):).Dzisiaj jeszcze nic nie jadłam bo śniadania nie
                zdążyłam a dopiero teraz wracam z pracy.Muszę się pilnować zeby się nie rzucić
                na jedzenie od progu...
                • Gość: niunia Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:08
                  Ja polecam zółka w/g ojca klimuszki - można kupić wysyłkowo, ale są dość
                  drogie, a ja dostałam od koleżanki przepis, kupiłam pojedynczo i wymieszłam
                  sama (koszt 19 zł i wystarczy na jakies 2 miesiące) - tylko trzeba mieć po nich
                  gdzieś blisko kibelek :))))))))
                  • Gość: X NIE ŻRYJCIE TYLE, TO BĘDZIECIE CHUDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:59
                    • Gość: xxl Re: NIE ŻRYJCIE TYLE, TO BĘDZIECIE CHUDE IP: 212.87.241.* 27.04.05, 14:02
                      Powiedział co wiedział.Nie dotyczy Ciebie ten temat?To po co wchodzisz i piszesz
                      takie teksty?
                      • Gość: X Bo mnie wkurza gadanie o odchudzaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:22
                        Nie macie większych problemów, spaślaki??
                        • Gość: xxl Re: Bo mnie wkurza gadanie o odchudzaniu IP: 212.87.241.* 29.04.05, 09:55
                          Pokazałes swój poziom inteligencji i wyraz tolerancji.
                          Szkoda mi Ciebie.Nie zniżę się do twojego poziomu i nie napiszę dosadnie co
                          myślę o tobie.
                          Proszę grzecznie o opuszczenie przez ciebie tego watku skoro cię nie dotyczy.

• dumny_z_czewy Nie żreć tyle!!! Ludziska!!! 03.05.05, 21:06
                            Ja się pieprze, ludziska durne, w Afryce dzieci by ci laskę zrobiły za bułkę,
                            jak dobrze pójdzie to jeden posiłek dziennie, a durne baby nic nie robią tylko
                            żrą, pasą się i się żalą że są grube. Boże jaka obora!!
                            • Gość: grubaska Re: Nie żreć tyle!!! Ludziska!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:12
                              Za głupie posty dziękujemy...
                              • dumny_z_czewy Re: Nie żreć tyle!!! Ludziska!!! 03.05.05, 21:24
                                Gość portalu: grubaska napisał(a):

> Za głupie posty dziękujemy...

To czego tu się wpisujesz. Znam prosty sposób na odchudzanie. Dieta! Mało
                                mnienska więcej jarzynek.

• Gość: Szczupły może jednak dieta ?? IP: 80.51.233.* 04.05.05, 11:39
                            Polecam diete niskowęglowodanową, ogranicz węglowodany o 50% czyli ziemniaczki,
                            pieczywo, cukier zwiększ ilosc białka, biały ser, pierś kurczaka, ryby. Jedz
                            częściej a mniej, zamiast 3 posiłków jedz 6 razy dziennie. na Sniadanie
                            ( najważniejszy posiłek dnia ) jedz najwięcej, możesz tutaj zaszaleć z ww np
                            płatki śniadaniowe na mleku z łyżką miodu. przed snem nie jedz zupełnie ww
                            tylko białko najlepiej biały twarogowy ser.
                            Jedz powoli dokładnie przeżuwając pokarm, małymi kęsami bez popijania. płyny
                            najlepiej niegazowane pij 5 - 10 minut po posiłku. Ruszaj się !!! wysiadz
                            przystanek wcześniej i przejdz się na nogach do domu, zwiększaj systematycznie
                            odległości, i nie podjadaj miedzy posiłkami zero ciasteczek, chipsów itp..
                            Polecam poszukać na necie informacji na temat diety niskowęglowodanowej
                            naprawdę jest tego sporo.Pozdro
                  • Gość: tora do niuni :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:20
                    niunia a czy mogłabyś udostępnić przepis na ziółka Klimuszki ?
                    jeśli nie w necie to na priva ,
                    chociaż może innym "grubasom" też by się przydał :)
            • Gość: Magda Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:45
              Ja juz 3 dni ograniczam sie z jedzeniem...nie powiem, nie powiem udaje mi się.
              Tylko dzis zjadłam kawałek czekoladki ale tej dla odchudzajacych się. Zaraz
              wypije duzo wody i do łóżka. Jutro wstanę i będe dzielna...wierze w to. I
              wierze w Was moje grubaski, zapisuje się do Waszego klubu. Niedługo bedziemy
              juz troche mniejsze...i zycie bedzie piekniejsze. Powodzenia!!!
    • Gość: Kasia Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.riph.silesianet.pl 27.04.05, 08:17
      Ja rozumiem, że ktoś może się źle czuć ze swoim ciałem, ale skoro nie dajesz
      sobie rady z dyscypliną to chyba nic innego Ci nie pozostaje jak zaakceptowanie
      samej siebie. W swoim otoczeniu mam dosyć dużo znajowmych nieco puszystych :) i
      powiem Ci, że są to tak przemiłe osoby (czego o chudzielcach napisać nie mogę),
      że zapomina się o tym, że mają zbyt dużo ciałka - jeśli to komuś przeszkadza.
      Kobieto uwierz w siebie !!!
      Jedyną moją radą jest to abyś po przyjściu z pracy zamiast Big Kolacji zjadła
      BIG SAŁATKĘ OWOCOWĄ - np. jabłko, kiwi, banan bez żadnych polew czekoladowych
      czy innych "ulepszaczy".
      Głowa do góry !!!
      • Gość: grubaska Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:30
        Dzięki wam za wsparcie:) Dzisiaj nie nagrzeszyłam byłam zajęta i nie miałam
        kiedy jeść.W piątek mam wolny dzień i koleżanka wyciąga mnie na rower-zgodziłam
        się.Obiecała dać mi wycisk na tym rowerze....:):)
    • Gość: Ela-grubas Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:36
      Powiem Ci, że jestem w dużo gorszej sytuacji. Mam 16 lat, 160 wzrostu i 75 kg
      wagi. Przez ostatni rok przytyłam 25 kg. Jest to dla mnie tragedia, wielka.
      Regularnie 3 razy w tygodniu ćwiczę na w-f. Obiad jem jednodaniowy, często
      bezmiesny, bo moja mama jest wegetarianką. Nie wiem skąd się u mnie wzięło tyle
      sadła... Niby jesem lubiana w swoim środowisku, ale mam wiele kompleksów, nie
      chodzę na dyskoteki, basen. Wstydzę się siebie. Zyczę Ci powodzenia, ale mam
      wątpliwość czy "diety cud" albo jednorazowy wysiłek fizyczny dadzą jakiś efekt.
      Musisz być gotowa na radykalną zmianę stylu życia. Nie wiem jak Ty, ale ja nie
      umiem sobie odmówić po ciężkim dniu czegoś na osłodę życia. Jeśli cukierka
      sobie od ust odejmę to nie wiem co mi na pocieszenie zostanie. Nie martw sie
      70kg przy wzroście 174 (o ile dobrze pamietam) to nie jest straszny widok.
      Narazie, zajrzę tu jeszcze.
      • Gość: grubaska Re:Ela-grubas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:48
        U mnie to głównie chodzi o to ze ja się takiej nie akceptuję ale mam za mało
        samozaparcia i dyscypliny zeby to zmienic.Więc jak nie zjem obiadu to czuję sie
        rozgrzeszona i potem wcinam kolację. Mam plan. Ela zrezygnujmy całkiem z
        kolacji!!!
        Kupmy sobie jabłka i w razie głodu wieczorem zjemy sobie jabłuszko co? Jak
        myślisz? A kolacja o 18.I ja do pracy a Ty do szkoły na nogach zamiast
        autobusem (ja mam spory kawałek)to zdrowiej i taniej:)
        • Gość: xxl Re:Ela-grubas IP: 212.87.241.* 27.04.05, 21:56
          A mnie po jabłuszkach to dopiero chce się jeść.Jestem dziś 3 dzień na diecie i
          juz mi się śnią czekoladki.Ale twarda jestem.
          Będę tu wpadać i sprawdzać jak nam idzie.Trzymajmy sie dzielnie.
          • Gość: grubaska Re:xxl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:58
            Podobno pierwsze trzy dni sa najgorsze.Ty masz to za soba i teraz będzie juz
            tylko lepiej:) A ja cięgle nie wytrzymuję tych granicznych trzech dni...:/
            • Gość: Gość Re:xxl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:34
              Aja chce utyć tak ze siedem kilo i nikt nie potrafi mi pomoc.Jem wszystko jak
              leci i nic z tego.
        • Gość: Ela-grubas jabłuszko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:52
          Dobry pomysł. Ja raczej nie mam problemu z kolacją. Nawet mogę jej nie jeść.
          Najwięcej jem, kiedy wyjdę ze szkoły, jestem zła i na pocieszenie pożeram
          kopiec kartofelków z mielonym i tłuszczykiem, paczkę chipsów z Biedronki albo
          tabliczke czekolady. Nie moge sie pochamować i jem co popadnie, a potem mam
          wyrzuty i mówię sobie ze jestem durna i w ten sposób to nie schudnę i kolejnego
          dnia na pocieszenie kupuję podwójną porcję frytek. Nie umiem zapanować nad
          apetytem, bo to nie jest głód. Do szkoły chodziłam przez 2 lata pieszo, w tym
          roku zafundowałam sobie autobus. Mimo tego duzo chodzę pieszo, bo mam psa i co
          drugi dzień odwiedzam babcię do której mi autobus nie pasuje. Czuję się
          okropnie i tez nie potrafię siebie zaakceptować. Jak się pozbyć tego tłuszczu?
          Pozdrawiam! Zrezygnuję dziś z kolacji. Mam jeszcze doła z powodu egzaminu
          matematyczno-przyrodniczego. Na 50 pkt bede miec cos około 25. Ten wynik mnie
          nie zadowala i zrobiłąm masę głupich błędów. Na pocieszenie zjadłam sama wielką
          pizzę. Totalna, podwójna porażka. Narazie!
          • Gość: Ela-grubas Re: jabłuszko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:31
            Nie zjadłam kolacji <jupi>, ale za to w szkole zjadłam paczkę chipsów :/
            naszczęście małych : ) Niech mi ktoś pomoże!!! I jak tam zjadłaś tylko
            jabłuszko? Pozdrawiam!!!
    • Gość: Magda Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:41
      Pewnie ze nie ma diety cud, jest jedna dieta: MNIEJ ŻREĆ. Ja własnie zjadłam
      jogurcik truskawkowy. Na obiad będzie ryż, pierś gotowana i surówka i wszytsko
      w mniejszych ilosciach niz kiedys. Trzymam kciuki za Was!!!
      • Gość: prox Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.05, 13:59
        Ja schudlem 20 kg w piec miesiecy.
        Odpuscilem praktycznie wszystko, co posiada mnostwo weglowodanow i tlusczow )i
        zwierzeczych i roslinnych)Zbastowalem ze slodyczami.
        Jadlem TYLKO warzzywa i owoce.A takze duszone i gotowane chude mieso z indyka i
        ryby.Plus srednio 40 minut dziennie jogging - 5 razy w tzgodniu.
        Teraz musze bardzo uwazac na wage i dlatego nie lacze w posilkach tlusczow z
        weglowodanami.Chociaz z miesa jadam tylko drob i ryby, to tylko z salatami.
        Slodycze max raz w tygodniu i gora 1 czekolada plus 200 - 300 gram keksow plus
        500 gram lodow.Ta przyjemnosc robie sobie raz w tygodniu.Pieczywo tylko chrupki
        Wasa, nabial max 1,5% tluszczu na 100 gram.
        Wytrenowalem silna wole, jak chce moj organism cos slodkie to konsumuje owoce,
        albo ostatecznie Müsli z mlekiem-0,1% na 100 ml.
        Dalej preferuje jogging srednio 40 minut 4-5 razy w tygodniu i 'Sile'
        2x1godzina tygodniowo.
        MOJA RADA
        to sport/jak nie bieganie, to na poczatek np 2 godziny spaceru dziennie, wazne
        aby w plenerze/poprawia metabolizm/

i rezygnacja w 1 etapie z tlusczow i weglow.Dlaczego?
        Ewidentnie po 1 miesiacu uwierzysz w SIEBIE i jest genialny doping dla Twojego
        Ego, jak bedzie 5-6 kg mniej na bonusie.
        Najwazniejsze w tym wszystkim
        pozytywne myslenie i wiara w siebie
        swiadomosc,ze glownie chodzi o ZDROWIE/ czyli jedzac nawet tak jak ja
        sporadycznie np czekolade wiem"aha, to jest shit"/a nie o figure.Wtedy wiesz
        cukry nienaturalne to biala smierc.Albo myslisz sobie"ale ja bylem glupi jadlem
        chipsy, ktore plywaly w oblesnym tluszczu zwierzecym." Albo lapiesz sens " o
        nie, jak moglem jesc mielony tyle okropnego tluszczu?"
        Po pol roku masz 20 kg mniej ale TAKZE SWIADOMOSC."Aha,poziom cholesterolu jest
        dla mnie wazny.Moja ogolna wydolnosc psycho-fizyczna."
        Widzisz ludzi w McDo i myslisz"ale oni glupi, tak niezdrowo jedza"albo ktos w
        sklepie przed Toba placi w kasie kupujac full czekolad i keksow a Ty w myslach"
        Co on robi?"
        Jogging staje sie dla ciebie przyjemnoscia, nawet jesli trwa ok 2 godzin.Relax
        sportowy super hobby.O sposob odzywiania prawdziwa przyjemnoscia, a nie stresem.
        Pamietaj dieta, to nie stres i minimum pozywienia.TYLKO przyjemnosc dla twoje
        psyche i organizmu.To po prostu zdrowy sposob funkcjonowania.
        Czujesz?

Napewno dasz rade.Jestes super.Wierze w Ciebie.
        Pozdro i Powo.
    • Gość: gaga Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:45
      Należałoby zacząć od tego ile masz lat i jaka masz przemiane materii.
      Ja mam fatalną -jem malutko a zawsze byłam pulchna .
      Nie wiem co to obiadki ,kotleciki ,cukier i czekoladki,o bułkach białych nie
      wspominając
      .Trzeba tylko chcieć .
      ja schudłam 20 kg w pół roku.
      To było jak nowe zycie.
      Pózniej przytyłam 10 i schudłam około 6 .
      Teraz tyje kilka kg i zrzucam tez tyle.
      Nigdy juz przenigdy nie bede grubaskiem.powodzenia.
      diet nie stosowłam .
      Wazne dla mnie było mnóstwo warzyw nawet ziemniaki z wody ,woda niegazowana
      ,mnóstwo wymyslnych herbat lisciastych /te aromatyzowane wyrzuc /.
      Bieg codziennie 3 km ,2 x w tygodniu samodzielny trening na siłowni oraz
      codzienne !!!!!!!!!!!!30 minutowa gimnastyka.
      I-sze efekty widoczne po 30 dniach.Po 10 nic a nic załamac sie mozna
      .wspomagałam sie doraźnie preparatem zapełniającym zołądek ale nie czesto i
      tylko dorywczo.
      Nie jadałam mięsa z uwagi na domniemaną w nim zawartość paskudztw ,którymi
      karmią zwierzeta a powodujacych wzrost wagi itp.

Warto i naprawdę się da.
      Prób miałam około kilkunastu poprzez 10 lat i wreszcie udało sie
      wysmienicie.Ciuchy nowe i nowe spojrzenie na świat.
      • Gość: Wojtek Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.252.* 29.04.05, 10:44
        Zaraz ,zaraz jak masz 174 cm i 70 kg to nadwagi masz ....... 3 kg.
        Chyba masz cos z psychika albo chcesz zostac anorektyczka.
        Wez urlop albo wyjedz gdzies na weekend(np. majowy) poszalej na jakiejs
        imprezce ubiesz sie wyzywajaco idz do fryzjera itp
        Wiem ze ci to pomoze:)
        Wedlug mnie nie masz nadwagi:)
        • Gość: Wojtek popieram Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:17
          Wojtek popieram, ja tez tak uwazam. Mojego męża siostra ma ok.170cm wzrostu i
          wazy ok.60kg. Wg mnie wyglada strasznie, taka zasuszona, wychudzona blondyna.
          Zero cyca, zero tyłka, ciuchy wisza na niej jak na wieszaku. Jak ma wiekszy
          dekolt to widac te wystające kościska. I z tego co się orientuje nie miała
          nigdy jakiegos super wziecia ua facetow, pomimo to ze twarz ma nawet
          niebrzydką. Nie wiem jak uwazają faceci, ale ja uwazam że ładne są dziewczyny
          szczupłe, troche biustu, troche tyłka, a nie chude i zasuszone kościste laski.
          • Gość: Wojtek Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.252.* 29.04.05, 11:33
            proponuje przyslij mi swoja fotke a ja ocenie okiem specjalisty:)))
            owh@wp.pl
            I wtedy moze cos ustalimy np. diete:)
            • Gość: grubaska Re: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:49
              Jeśli ty naprawde tak myślisz to ja ciebie już bardzo lubie...:):):):):):):)
              Fotkę wyśle;) Ja myślałam ze Wy faceci lubicie takie szkieletorki....
              • Gość: Wojtek Re: Wojtek IP: 80.48.252.* 30.04.05, 16:59
                Moj szwagier ma dziewczyne.......jak wiatr wieje to trzeba ja trzymac bo porwie,
                a sex odpada bo sie obija o kosci i ma siniaki:)
                • Gość: Kaśka Re: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:31
                  a to śmieszne !!!! Szkoda tylko, że wszyscy (prawie wszyscy) faceci ogladają
                  się za tymi wieszakami !!!
                  • Gość: Wojtek Re: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:05
                    Ja sie nie ogladam za wieszakami bo mi sie nie podobaja rozumie ze kobieta
                    chce byc szczupla(a nie anorektyczna) a tak nawiasem mowiac to podobaja mi sie
                    normalne kobiety.
                    Ciekawe czy ja jestem grubasem(jak bym byl kobieta to pewno bym sobie wmówil ze
                    mam nadwage) 189cm i 80 kg

Pozdrawiam Wojtek

P.s. Grubaska czekam na fotke w zamian dostaniesz diete (ponoc pomaga) ja nie
                    probowalem :) bo lubie miesko i pierogi:))))))
                    • Gość: Ewka Re: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:14
                      Kurcze.........no nie Wojtek jezeli piszesz ze masz 189cm i wazysz 80 kg to
                      musisz byc zaj......przystojnym facetem. Załoze sie ze napewno masz niezłe
                      wzięcie u kobitek. Nie dosc ze przystojny, to jeszcze mądrze gada oczywiscie to
                      co widze po twoich wypowiedziach. A tak nawiasem mówiąc to ja tez lubie
                      normalnych facetów a nie nadętych buców.

Ps. Wojtek ja bym chętnie zobaczyła twoją fotke jak własnie Ty wyglądasz.
                      Pozdr. Ewka
                      • Gość: Wojtek Re: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:35
                        :) dzieki ewcia jak tak bardzo chesz to podaj maila
                        ale bedzie problem do albo mam z sylwestra albo z podbitym oczkiem i szwami bo
                        mialem wypadek samochodowy(((((
                        • Gość: Ewka Re: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:51
                          Bardzo chetnie Wojtku obejrze twoje zdjęcia. Nie będe podawała tutaj swojego
                          maila, ja napisze na twoj bo widziałam ze gdzies tam wyzej podawales, a Ty mi
                          przeslij te fotki bo jestem bardzo ciekawa.
                          Pozdr i juz pisze na maila a Ty jak mozesz to przeslij. Ewka
                          • Gość: Wojtek Re: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:03
                            Juz wyslalem brrrr ale jestem brzydki:))))
                            • Gość: Ewka Re: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:41
                              Witam!
                              Wysłałeś Wojtku ale nie dotarły do mnie te fotki. Wysłałes napewno na ten adres
                              co Ci wysłałam? Cały czas czekam. Pozdr. Ewka
                              • Gość: Wojtek Re: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:32
                                Tak wyslalem 2 maile i teraz tez 2 maile, powinnas juz miec 4 - ry:))
                                • Gość: Ewka Re: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:33
                                  Dzięki Wojtku odebrałam te fotki i wysłałam Ci swoje, wprawdzie klikło mi się
                                  kilka razy i wysłałam tego samego maila więcej niż jeden raz. Sorry nie jestem
                                  biegła w obsłudze kompa.
                                  Daj znać jak odbierzesz i pozdrawiam. Ewka
                                  • Gość: Wojtek Re: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:56
                                    Nic nie doszło((((((
                                    • Gość: Wojtek Re: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:55
                                      Ok doszły:)))
                                      • Gość: Ewka Re: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:10
                                        Cześć Wojtku!
                                        Odebrałam twojego maila o przesłanie następnych fotek. Przyznam ze próbowałam
                                        wysłac Ci juz wczoraj, ale tak wolno chodzi mi ostatnio net ze nie chcą mi sie
                                        wgrac jako złącznik, a niestety nie umiem pomniejszac zdjec na kompie. Jak
                                        tylko bedzie to mozliwe to Ci przesle nastepne. A ty mozesz w miedzy czasie
                                        przesłac te z Sylwestra o ktorych wspominałes wczesniej.
                                        Pozdrawiam. Ewka
                                        • Gość: Wojtek Re: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:51
                                          Czesc jest na to sposob bardzo prosty otwierasz "PAINT" a w nim fotke i potem
                                          zapisujesz jako JPG tylko zmien nazwe i zapamietaj gdzie zapisałas:))
                                          • Gość: Ewka Re: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:45
                                            Witam Wojtku!
                                            Udało mi się przed chwilą wysłać fotkę, jak ją odbierzesz to napisz. Ja cały
                                            czas czekam na twoje.
                                            Pozdrawiam. Ewa
                                            • Gość: Ewka Re: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:32
                                              Witaj!
                                              Odebrałeś ode mnie kolejnego maila, bo nic nie piszesz tutaj. Ewka
    • Gość: peacemeaker Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 18:49
      i po co ? podobno śmierć z przejedzenia jest znacznie przyjemniejsza niż ta
      głodowa .
      • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 30.04.05, 21:04
        Dobre,uśmiałam się.Faktycznie to głodowanie to kicha.Dziś 5 dzień diety i żeby
        nie efekty(3kg mniej) to bym przestała.
        Trzymajcie za mnie kciuki bo długa droga przede mną.
        • Gość: Agaxxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poczta.katowice.pl 02.05.05, 08:28
          Tak czytam to co piszecie... ja mam dokładnie ten sam problem....baardzo chce
          schudnać ale duzo gadam ( już prawie doktorat mogłabym napisać z dietetyki) a
          guzik robię tylko plaplapla......ostanio 8 dni wytrzymałam z dietą ale byl
          wekend i co?? jedzonko i piwko.....i zaczynam "od poniedziałku" każdego
          prawie.wygladam fatalnie...164 i 72 kg koszmar no nie??Dodam że roblemu z
          nadwagą nie miałam razej nigdy tzn mam od 2 lat bo nawet po urodzeniu dziecka
          schudłam...(kiedyś wazyłam 53 po urodzeniu 60 )ale ogłaszm wszem i wobec że ja
          też sie biorę i może tym razem coś bedzie z tego!!!
          • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 02.05.05, 09:58
            Witaj w klubie.Ja już mam 5 kg mniej na liczniku ale to dopiero początek drogi.
            Trzymajmy się bo w grupie raźniej.
    • Gość: magda Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:59
      Ja dzis tydzien sie odchudzam i widze na wadze 2,5 kg mniej. Wczoraj sie
      skusialam na chipsy ale tylko kilka, nie załuje. Natomiast zamiast dwóch czy
      trzech piw po jednym przeszłam na wode niegazowana oczywiscie. Musze sie
      jeszcze za cwiczenia zabrac, popracowac nad brzuszkiem, jesc tak jak jem i
      bedzie dobrze. Podtrzymujmy sie na duchu, bedzie nam łatwiej!!!
      • Gość: lila Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 13:56
        Dziewczyny - jestem z wami. Co do doktoratu z dietetyki to ja mam już
        profesurę :))) Chudnę i tyję. Mój rekord 20 kg (niestety w jedną i w drugą
        stronę). Mam już tego dość. Zaczęłam pić ziółka i na rowerku domowym
        sobie "jeżdżę"! Ale wiecie co jest najgorsze? Im bardziej obsesyjnie się chce,
        tym bardziej nie wychodzi. Także ja już nie zerkam codziennie na wagę.
        Trzymajmy się i piszmy o efektach. Buziaki - dla wszystkich chudzielców i
        grubasków!!!!!!
    • Gość: kriss Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.realestate.net.pl 03.05.05, 00:04
      proponuję dorobic sie wrzodów... :> dieta wrzodowa jest tak koszmarna że chcąc
      nie chcąc się chudnie, nawet jak juz nie ma z czego na co :>

TYLKO gotowane warzywka, TYLKO gotowane mięso (CHUDE), zero kawy, zero fajek,
      herbata tylko zielona i jeść około 7 posiłków dziennie maluteńkie ilosci
      (oczywiscie batoników nie zaliczam do posiłków:> ), aaa no i najwazniejsze
      ZERO słodyczy!!!!, jestem na tej diecie od miesiąca, niestety nie z chęci a z
      musu, nie wiem ile schudłam ale coś spodnie zaczynają na mnie wisieć, a wcale
      mi się to nie podoba :(
      • Gość: Ruda Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:44
        Napiszcie czy macie wypróbowane diety....................
        Ja polecam kopenhaską ....................
        Podzielmy się wiadomościami..............
        Ruda
        • Gość: odchudzajaca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:04
          Witam!
          Ja też sie dołaczam do grona odchudzających. Robię to juz 12 dzień i u na wadze
          mam juz mniej o 2,5kg. Moje odchudzanie wygląda tak: rano tabletka chrom PLUS i
          zapijam to 0,5 litrem wody niegazowanej mineralnej rozcienczonej troszke sokiem
          jabłkowym bo sama woda mi nie smakuje. Pólgodziny poźniej jem sniadanie i
          praktycznie wszystko jem tylko nie jem białego chleba a tylko razowy. Obiad jem
          około godz. 16-17, a dlatego tak poźno bo żeby juz nie jesc kolacji. Takze
          ostatni posiłek jem wlasnie w tych godzinach, a poźniej juedynie woda mineralna
          niegazowana z odrobinka soku jabłkowego, i nie podjadam nic między
          • Gość: odchudzajaca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:15
            za szybko poszło moj 2 letni synek mi tu nacisnął
            cd...posiłkami. Prawie w ogóle nie jem słodyczy. W tym miesiącu zamierzam isc
            na aerobic do pani Kasi tam gdzie basen KB, bo juz kiedys tam chodziłam i byłam
            barzdo zadowolona bo to naprawde przy odchudzaniu pomaga. Mam nadzieje ze
            bedziemy sie wspierac.
            Pozdrawiam i Wam tez życze wytrwałości.
            • Gość: Pulchniutka Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:46
              Znam osoby które tylko narzekają:jestem gruba,nie moge schudnąć itd.itd:Moja
              siostrzenica jet naprawde śliczną,młodą nie grubą dziewczyną.Ma wszystko na
              swoim miejscu(jak mówią męzczyżni)i nogi do samej szyji.I co z tego?Ciagle
              słysze że jest za gruba.Więc kiedy mnie tylko odwiedza,serwuje jej potrawy na
              odchudzanie:Bigosik,który uwielbia,szyneczka z tluszczykiem,boczuszek a jakże i
              wiele innych frykasów które zjada z namaszczeniem i prosi o dokładkę.Ja na nią
              patrze i serce z radości skacze.Kiedy wychodzi słyszę:ciociu,kiedy następna
              imprezka? Powiem wam jedno,nie wolno odstawiać pożywienia na którym sie
              wychowałaś,bo organizm się zbuntuje i będziecie mieć problem wiekszy niż lekka
              nadwaga.Jeść trzeba wszystko tylko nie pojadac między posiłkami.Nie przejadać
              się słodyczami.Więcej ruchu.Nie myśleć ciągle o nadwadze .Kochanego ciałka
              nigdy za wiele.A poza tym kobieta okrąglejsza jest bardziej
              seksowniejsza.KOBIETY SEKSOWNE ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!!
              • Gość: Aga Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:04
                Podciagam wątek bo coś nam opadł...a temat bardzo ciekawy. Jak Wam idzie to
                odchudzanie?
                • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 04.05.05, 21:49
                  Idzie mi bardzo dobrze.Mam 6,0 kg mniej na liczniku.Ale jeszcze trochę przede mną.
                  Czy ktoś tu ze mną "spada" z wagi?Raźniej w grupie.Dalej,chwalić się osiągnięciami.
                  • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:27
                    Ja juz wyzej w poscie opisałam swoja diete i schudłam 2,5kg w ciagu 12dni. xxl
                    jak mozesz to napisz mi jaką Ty dietę stosujesz. Ja jeszcze mam zamiar leciec
                    na ten aerobic, tylko nie wiem jak wyrobie z czasem z dwojka mojej małej
                    latorośli. Mysle ze w grupie bedzie lepiej.
                    Pa. Pozdrawiam
    • Gość: Ona Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:15
      Zacznijcie cos trenowac !! W Czewie mamy sekcje : boxu, taekwondo wtf i itf i
      wiele innych ,,, wystarczy chciec a kilogramy odejda w zapomnienie !!!! Triche
      motywacji !!
      • Gość: GOSC Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:04
        podciagam watek
        • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 05.05.05, 12:11
          Stosuję kopenhaską.Dziś 10 dzień.Jak skończę przechodzę na 1000kcal.
          Co do treningów jak podawał ktoś wyżej to motywacja jest tylko dzieciaka nie ma
          z kim zostawić.Zamiast treningów spacerki z Małą muszą wystarczyć.
          • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:48
            Czy kopenhaska to jest ta tzw. 13-stka bo o tej tez słyszałam. Szpinaki, jaja
            itd..czy to o tą chodzi?
            Jezeli chodzi o cwiczenia to ja tez mam dwojke dzieci i z tym czasem roznie
            bywa, ale zrobie wszystko zeby choć raz w tygodniu leciec na ten aerobic.
            Pozdr.
            • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 06.05.05, 08:14
              Tak,kopenhaska to tzw.13 dniówka.
              Niestety nie jest to dieta dla wszystkich.Trzeba być całkowicie zdrowym,żadnych
              problemów z krążeniem,wrzodów żołądka.Jest to drakońska dieta,ale na początek
              aby skurczyć żołądek dobra.

Ja nie dam rady chodzić na aerobic a tak bardzo bym chciała.Jestem z dzieckiem
              sama przez większość czasu.Męża widuje po 2-3 wieczory w tygodniu,taka
              praca.Także spacerki 2 godzinne rekompensują mi aerobic.
              • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:55
                Ile Ci sie juz udało schudnac w ciągu tych 10 dni na tej diecie kopenhaskiej?
                Pierwszy raz w życiu ją stosujesz?
                Pozdrawiam
                • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 06.05.05, 21:53
                  Stosuję ją pierwszy raz.W ciągu tych 10 dni schudłam ok.6 kg.Nie jest to może
                  dużo bo słyszałam o większych wynikach.Ale nie jest też mało,gdyż na innej
                  diecie w takim czasie nie zrzuciłam nigdy tyle.
                  Jeszcze dwa dni i ...inna dieta :)
                  • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:26
                    A jaką masz jeszcze inna dietę, bo ja sie trzymam takiej diety juz 2 tygodnie
                    jak napisałam wyżej. Mniej od Ciebie zrzuciłam, bo ja mam na liczniku ok.3kg w
                    dół, ale przy takiej diecie jak sobie wymyśliłam przynajmniej nie chodze
                    głodna. Pozdrawiam
                    • Gość: kama Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:42
                      A próbowałyście dziewczyny diety makrobiotycznej? Ja się przymierzam do niej
                      powolutku. Od 5 lat nie jem mięsa więc problem mam z głowy, bo ta dieta
                      wyklucza mięso. Niestety wyklucza też produkty pochodzenia mlecznego, soki,
                      słodycze, itd. Zasadniczo je się tylko warzywa strączkowe (nie łuskane), mało
                      owoców, ryż brązowy, pszenicę, kaszę, itp.
                      Tą dietę stosuje Mika Urbaniak i w ciągu pół roku schudła 12 kilogramów.
                      Ja przy wzroście 170 cm ważę 56kg i uważam, że tak ze 2 kg mogłabym schudnąć.
                      Mam dosyć nietypową budową - drobne ramiona, duże piersi, szerokie biodra,
                      szczupłe nogi. Jak mniej ważę to wyglądam i czuję się o wiele lepiej.
                      Trzymam za was kciuki i pozdrawiam.
                      • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:31
                        Witam!
                        Ja tej diety nie znam. Stosuję taką dietę jak napisałam powyżej od 14 dni i
                        schudłam juz 3kg. Ja nie mam czasu na jakies skomplikowane diety, bo przy 2
                        moich dzieci naprawde nie ma kiedy latac po sklepach za wyszukiwanymi
                        produktami. Ja sie nawet nie przyznaje nawet ile waze, bo jak Ty piszesz ze
                        wazysz 56kg przy takim wzroscie, to ja waze o wiele wiele wiecej przy wzroscie
                        163cm. Zazdroszcze Ci takiej wagi, chciałabym tyle wazyc.
                        Pozdrawiam. Ewa
    • Gość: olo Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:16
      ja waze 200 kg i sie ciesze4
    • Gość: niki Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.108.* 08.05.05, 10:23
      Jest dobre lekarstwo. NŻT./trzy razy dziennie./
      • Gość: linapau może założymy klub dla grubasków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:17
        Tak czytam i czytam i nie mogę uwierzyć, że tak wiele osób ma problemy z
        nadwagą. Ja leczyłam się hormonalnie (niepłodność), w ciągu jednego miesiąca
        potrawiłam przybrać 10kg przez jeden zastrzyk. Ale liczył się cel. Udało się i
        zaszłam w ciążę - po roku leczenia.
        Musiałam jednak leżeć - opłacało się i urodziłam zdrową, śliczną córeczkę. W
        sierpniu będzie miała 4 lata. Próbowała wielu diet, aerobic ale mam słabą wolę.
        Byłam najgrubsza w grupie ćwiczących - ja nie wiem co robiły tam te wieszaki.
        Kupiłam super tabletki (wydając pół pensji) ale były beznadziejne - do pracy
        nosiłam dodatkowy kpl ubrań bi nigdy nie zdążyłam. Bardzo mnie to upokarzało.
        Ale tak jak na wstępie ma słabą wolę i nie potrafię tego zwalczyć. Pracę mam
        siedzącą do pracy jeżdżę autem - nie ma połączenia. Mój dzień wygląda
        codziennie tak samo: 6:00 pobudka i rodzinne śniadanie, 6:45 budzę mojego
        aniołka, 7:15 wyjazd do przedszkola, 7:45 praca, 16:15 wyjazd do przedszkola po
        małą + zakupy w sklepie, 17:00 zaczynam gotować obiad, 18:00 obiad dla mojego
        męża a dla mnie kolacja. I tu brak wsparcia ze strony męża: on zje obiad, za
        godzinę zje big kolację i poprawi tabliczką czekolady !!!!! i zaczyna szperać w
        lodówce bo "jeszcze bym coś przękosił" Musicie mi uwierzyć on jest chudy jak
        palec!!!!! A jak 165cm wzrostu i 82kg żywej wagi. I mam tego dosyć. Pomużcie mi
        • Gość: xxl Re: może założymy klub dla grubasków? IP: 212.87.241.* 09.05.05, 09:02
          Witaj w gronie odchudzających się.Najgorzej jest zacząć.Wiem to z własnego
          doświadczenia.Pierwszy dzień diety to horror,ale potem już z górki.Trzymam
          kciuki za Ciebie i dołącz do nas.

Ja dzis skończyłam kopenhaska.Teraz jadę na 1000 kcal.Zobaczymy co to
          będzie.Przywoże od teściów rowerek treningowy i obiecuję co dzień pojeździć.

Na pocieszke Ci powiem,że mamy podobna ilość kilosów do zrzucenia.
          • Gość: odchudzająca się Re: może założymy klub dla grubasków? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:46
            Witam wszystkich i nowa odchudzającą!
            Ja moze zacznę od tego ze mamy podobna ilosc kilogramow do zrzucenia własnie
            przy podobnym wzroscie. Tez juz probowałam w zyciu przeroznych sposobow
            odchudzania sie. I powiem tak ze udało mi sie juz kiedys w zyciu zrzucic 7kg
            własnie przy podobnej metodzie jaka stosuje teraz. Nie jadłam kolacji i
            chodziłam na aerobic 2 razy w tygodniu. Nie wytrzymałabym zadnej drastycznej
            diety, bo nie mam silnej woli. Tylko wtedy miałam motywacje, było to przed moim
            ślubem, a potem olałam i znów zaczełam się objadac. w mędzy czasie urodziłam
            dwoje dzieci. To było 5 lat temu i teraz znów powiedziałam dość jak zaczęłam
            chodzić po sklepach za kostiumem na Komunie i musiałam mierzyc w rozmiarze 46
            to mnie szlak trafiał. Bo wszystkie ładne rzeczy są własnie na te glizdy do
            rozmiaru 40 lub 42. Przyjechałam do domu ze sklepu i stwierdziłam ze musze
            zrzucic ok. 10kg. Robie to juz 3 tydzien i mam ok. 3kg mniej i to własnie
            motywuje. Dziewczyny głowa do góry, nie możemy sie poddawać.
            Pozdrawiam
            • Gość: GOŚĆ Re: może założymy klub dla grubasków? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:04
              podciągam watek bo wywaliło na drugą stronę
          • Gość: linapau do xxl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:23
            jeśli możesz przyślij mi tą swoją dietę Kopenhaską na phu.demo@neostrada.pl
            Linapau
            • Gość: GOSC otwieramy klub grubaskow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:41
              wywaliło watek na druga strone, wiec podwyzszam do gory
              • Gość: odchudzająca się Re: otwieramy klub grubaskow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:26
                Witam!
                No i co dziewcyny jak Wam idzie, ja juz mam mniej o 3,5kg na liczniku. Właśnie
                zjadłam chrom PLUS popiłam dużą ilościa wody i czuje ze mi rozsadza żoładek i
                naprawde nie czuje głodu. Jutro mija 3 tygodnie jak nie jem kolacji. Wczoraj
                byłam pierwszy raz na aerobicu po 9-cio miesiecznej przerwie, ale nie było tak
                zle, myślałam ze z kondychą bedzie gorzej. Dziewczyny odezwijcie sie.
                Pozdrawiam
                • Gość: mega Re: otwieramy klub grubaskow IP: 80.51.57.* 12.05.05, 10:28
                  Hej wszystkim, wlasnie jestem po porodzie i mam 15 kg za duzo i tez zaczynam
                  rygor :))) ale ciesze sie z tego bardzo bo juz raz to robilam i w ciagu 3 mc
                  schudlam 12 kilo ale te 3 miesiace to naprawde byla meczarnia, jednakze
                  oplacilo sie :))) Pozdrawiam cieplutko. Dziewczyny a moze wspolny spacer kiedys
                  taki intensyyyywny , bedzie razniej :))
                  • Gość: xxl Re: otwieramy klub grubaskow IP: 212.87.241.* 12.05.05, 13:29
                    A ja sobie wymyśliłam,że na kapusciance teraz pojadę.I nagotowałam gar breji.Nie
                    wiem czy bedę to jeść.Wyglada jak by ktoś szmatę wymoczył.
                    Ech...życie.
                    Mega,spacerek jak najbardziej.Ja codziennie spacerkuję po promenadzie.Jakbyś
                    miała ochotę to zapraszam.
                    I dziś chyba mi mąż przywiezie rowerek.Będzie się działo,jutro się nie ruszę;)
                    • danal1983 Re: otwieramy klub grubaskow 12.05.05, 19:05
                      wedlug mnie ta dieta kapusciana jest nic nie warta chyba ze zamierzasz ja
                      cignac cale zycie...
                      • Gość: JA Re: otwieramy klub grubaskow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 05:03
                        A która słyszała o klubie KWADRANSOWYCH GRUBASÓW? Może tak w CZ-wie? Co wy na
                        to.
                        • Gość: XXXL Re: otwieramy klub grubaskow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:09
                          Był u nas taki klub jakieś 7 lat temu, chodziłam na zajęcia . Był callanetics i
                          ważenie, ale nie było wiele chętnych i chyba przestał działać. Myślę,że to
                          dobra idea - taka grupa wsparcia dla odchudzających się. Pomysł już jest ... co
                          dalej?
                          pozdrawiam
                      • Gość: WN Re: otwieramy klub grubaskow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:40
                        Podciagniemy watek:)
            • Gość: XXXL Re: do xxl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:55
              Witam w klubie !
              Zbyt duża tusza to też mój problem. Wiele razy próbowałam (mój rekord to -10
              kg)...niestety z marnym skutkiem. Jadłam "kauśniaczek" nawet niezły ale
              niestety... kilogramy wracały. Może nadzieja w diecie "kopenhaskiej"- xxl
              również o nią poproszę karima@poczta.onet.pl
              pozdrawiam
    • danal1983 Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.05, 19:09
      ja odradzalabym wszelkie tego typu diety , nalepiej poprostu sie ograniczyc i
      do tego ruszac sie duzo, stosowalam kilka diet i ZAWSZE wracalam po nich do
      poprzedniej wagi , rozumiem ze jesrescie zdesperowane troche , ze chcecie
      szybko ale naprawde warto dluzej sie pomeczyc , poczekac a miec trwale efekty.
      ja moze nie mialam do zgubienia tyle co niektore z Was ale schudlam ponad 10 kg
      i teraz przy wzroscie 160 waze 52 kg a jeszcze mam troche zbednego tluszczyku z
      ktorym walcze:) zycze wam sukcesow, trzymam kciuki za was!! :)
      • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:40
        Witam dziewczyny!
        Cieszę sie ze jest nas więcej i mozemy sie wspierac. Jezeli chodzi o mnie to ja
        nie stosuje zadnej diety tylko poprostu nie jem kolacji, ostatni posiłek jem
        ok.16-17. I to naprawde działa. Nie chodze głodna, bo obiad i kolacje normalnie
        jem i nie w ilosciach sladowych tylko normalne porcje. Na wadze mam juz 3,5kg
        mniej w ciagu 3 tygodni. Zapisałam sie na aerobic, a taki rcuch tez pomaga.
        Jezeli chodzi o spacer to mozemy sie umowic tylko ja mieszkam na Rakowie i do
        Promenady mam troche daleko, ale jak cos to maz mnie tam podwiezie.
        Trzymajcie sie dziewczyny. Pozdrawiam
      • Gość: prox Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.05, 20:45
        Wazna jest swiadomosc.Ja np wiem, ze tluste pozywienie, jest niezdrowe.I
        niewazne, ze schudlem.Zaczalem bylem odyzwiac sie swiadomie.Tzn, np jedzac
        czekolade( slodycze pozostana moja slaboscia na wieki)wiem,ze robie zle."Aha, w
        100 gramach jest ok 30% tluszczu i ogolnie full cukru.Konsumuje czekolade czy
        zajebisty lod orzechowy, ale wiem, ze to jest NIEZDROWE.
        Uwazam, z autopsji, ze schudnac jest naprawde latwo.BARDZO TRUDNO jest utrzymac
        wage.Dlatego fanatycznie uwazam, aby nie laczyc weglowodanow z
        tluszczami.Zjadam np rybe albo drob to z salatami.Kartofle odrzucilem totalnie.
        Pasty ( uwielbiam) jem sporadycznie, ale lacze je tylko z warzywami.Ser,na
        gratin uzywam, jezeli juz, to ten, ktory ma 11% tluszczu albo Mozarella.

PS
        ale jak jestem w sklepie( sporadycznie, zostawiam to mojej Pannie)to bardzo
        kusza mnie lakocie( slodycze; keksy i czekolady)+ orzeszki,ale "odpuszczam"
        • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:18
          Masz rację prox chyba łatwiej jest schudnąć niż pózniej to utrzymac tym
          bardziej jak sie ma tendecje do tycia. Najważniejsze to jest chyba zmienić styl
          życia, nie na miesiąc dwa lub trzy tylko na całe życie. A tu juz w grę wchodzi
          dużo samozaparcia, samodyscypliny i dużo silnej woli I mnie sie naprawde marzy
          to osiągnąć, bo człowiek z zazdrością patrzy na szczupłe osoby które moga sobie
          pozwolic zjeść i nie tyją.
    • Gość: stf Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.108.* 12.05.05, 19:14
      to zagłosuj w wyborach na Samoobronę.
    • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 15.05.05, 11:44
      No i po kapuściance.Spłynęła z szumem fal w toalecie.Przechodzę na 1000kcal +
      rowerek.Mam dość eksperymentów.Ale to będzie długo trwało zanim zrzucę zbędny
      balast.No cóż,cierp ciało coś chciało.Trzymajcie kciuki bo ja słaba jestem.
      Jak tam spacerek?Nadal akyualny?
      • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:26
        Witam!
        Ja już 4 tydzień nie jem kolacji i trzymam sie tego cały czas, narazie mam
        tylko 3,5kg mniej, wiem wiem ze jest to tylko kropla w morzu. Ale tym razem
        zawzięłam się i mam zamiar się tego trzymać, a najbardziej sie z tego cieszę i
        zauważam że mi się kurczy żołądek. Wczoraj juz całego obiadu nie zjadłam bo juz
        nie mogłam. Także widze jest świateło w tunelu i to mnie bardzo cieszy. Tym
        razem się nie poddam, i za Was też trzymam kciuki dziewczyny.
        Xxl namawiam Cię tez do niejedzenia kolacji, jedzenia posiłku najpóźniej o
        godz.16-17 i niejedzenia słodyczy. To dużo pomaga.
        Dziewczyny musimy się umówic razem na ten spacer na Promenadzie, tylko ja muszę
        namówic męża zeby mnie tam podwiózł bo ja mieszkam na dzielnicy Raków-Zachód.
        Pozdrawiam w niedzielne popołudnie
        • Gość: GOSC Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:26
          podciągam wątek bo nam wywaliło na nastepna strone
          • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:10
            Dziewczyny gdzie sie podziałyscie? Co z Waszym odchudzaniem, ja juz amm mniej o
            4kg na wadze. Odezwijcie się.
            Pozdrawiam
            • Gość: Bobi Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:15
              do wszystkich bladych od niejedzenia:D Zjadłem na śniadanie bułkę z dżemem
              wiśniowym, potem obiad: zupa grzybowa, na 2 danie jakieś klopsiki mięsne z kaszą
              i sosem tłustym, o 16tej chipsy SPIDI, o 18tej piwo marki LECH, po 19tej pół
              opakowania śledzi w sosie śmietanowym LISNER. Rano chyba zjadłem kawałek ciasta
              drożdzowego marki domowe :D ale nie pamiętam :D Tyle jem i nie tyję, więc nie
              trzeba się głodzić żeby normalnie wyglądać. Wydoiłem troszkę jeszcze mineralnej
              gazowanej, marki nie podam. PS. Były też 2tictaki :(
              • Gość: Bobi Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:16
                do śledzi były jeszcze 2 bułeczki kajzerki
                • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 18.05.05, 08:07
                  A kogo to,Bobi co zjadłeś?Widać ten topic Ciebie nie dotyczy.
                  • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:01
                    Bobi mam rozumieć ze wtraciłes sie tutaj złośliwie???????????? To podaj Bobi
                    swoje wymiary skoro mówisz ze nie tyjesz, to mam rozumiem ze jesteś jak model?
                    • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:05
                      A tak w ogóle to sam sobie takie rzeczy serwujesz czy żonka Ci serwuje, no
                      przyznaj się?
                • Gość: Do Bobiego Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:16
                  Bobi czy to jest twój pseudonim? Tak na Ciebie mówią?
                  • Gość: GOŚĆ Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:42
                    Cos nam wątek wywaliło na drugą stronę, więc podciągam.
                    • Gość: odhcudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:21
                      Hej dziewczyny!
                      Jak Wam idzie odchudzanie, ja juz mam 4kg mniej i sie nie poddaje. Walcze
                      dalej..
                      Pozdrawiam
                      • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 21.05.05, 21:06
                        Walczę,ale z marnym skutkiem.Po kopenhaskiej marzą mi się spadki wagi konkretne
                        a tu jakoś nie widać.Teraz będę jadła owoce i warzywa.I znalazłam ćwiczenia na
                        brzuch-podobno super.Zobaczymy.
                        • Gość: j-21 Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.108.* 21.05.05, 21:35
                          Jest bardzo dobry preparat NŻT.Stosuje go się 3 razy dziennie po jednej
                          dawce.Naprawdę skuteczny.
                          • Gość: GOŚĆ Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 09:34
                            To sobie go zastosuj jak taki skuteczny. A na to że jestes taki beznadziejny
                            tez jest cos skutecznego??!!
                            • Gość: Aga Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:31
                              Salsa - Aerobik.
                              www.salsafever.pl
                              Super sprawa Polecam!!!
                      • Gość: xxxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:01
                        Podziwiam Twoje samozaparcie! Brawo!!! Ja ciągle nie mogę się zdopingować.
                        Ograniczam się jak mogę, ale widzę,że to na nic. Koniecznie dieta i ruch.
                        Tylko,że mam mało czasu i dwoje maluchów na głowie. Trochę mi wstyd za te
                        wymówki. Muszę coś zmienić. Trzymam kciuki za Ciebie...
                        Pozdrawiam.
    • Gość: robaczekk22 Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:58
      chcez schudnąć to zapraszam na :
      www.allegro.pl/show_item.php?item=52937367
      • Gość: odchudzająca się Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:34
        A czy nie jest to przypadkiem ta słynna dieta trzynastodniowa,a inaczej
        kopenhaska, bo z tego co słyszałam ona trwa 13 dni.
        A moze to jest jakies naciągniecie klientow przez oszusta?
        • Gość: Bobi Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:51
          teraz odpowiem na poważnie. Chcecie schudnąć to proszę mnie wynająć. Będę
          obserwował tylko waszą dyscyplinę związaną z ograniczeniem żarcia. Krok za
          krokiem bacznie śledząc czy otwieracie usta dla zaczerpnięcia powietrza, czegos
          powiedzenia czy może pożarcia :) Nie wierzę w brak efektów po ograniczeniu
          jedzenia i trwaniu w takim stanie np. 6 miesięcy. A teraz zła wiadomość- dieta
          rozpoczęta dopiero co, nie przyniesie efektów widocznych w lipcu czy sierpniu na
          wczasach :)Lepiej nastawić się na minimum niż niebezpieczne odchudzanie w
          krótkim tempie. Zdrowy tryb życia, zdrowe jedzenie, sport i nie ma mocnych.
          Chyba że się je Sznikersy co dają energię, warkę strong dla siły i siedzi przed
          monitorem
          • Gość: ? Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:47
            A gdzie się podziała założycielka wątku????????? Pewnie się obżera....
    • Gość: Roman Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:47
      Dobra,wiem już że chcesz schudnac ale co roabisz by to osiągnąc.Na samej chęci
      daleko nie zajedziesz a na forum nikt nie schudnie za ciebie.A więc-grubasy-do
      łopaty!
      • Gość: xxl Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 30.05.05, 08:35
        Jak wam idzie?U mnie powoli ale ciągle w dół.I wcale nie potrzebuję "do
        łopaty".Znalazłam fajne ćwiczenia na brzuch.Ale dają popalić.
        Co do tego ogłoszenia na allegro to jeśli tu chodzi o 13-tkę vel kopenhaską to
        chętnie ją prześlę za darmo.Też mi się wydaje,że to naciąganie.
        Trzymajcie się gubiący tłuszczyk.
        • Gość: 173cm :) Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:29
          Też sie przyłanczam...chce troszke schudnac bo czuje sie zle, mam nadfzieje ze
          osiagne taka wage jak w tamtym roku!bo wlasnie tez zajadałam stres a ostatnio
          nude i stres,dodam ze przytylam od tamtych wakacji 6kg, ale potem schudlam te
          3kg.. wiec zostaly mi jeszcze 3 :)fajnie czuc sie chudym.
          • Gość: Radek Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:26
            Aerobik - Salsa.
            www.salsafever.pl
    • megulek Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 16:06
      Witaj,

z wykształcenia jestem inż. technologiem żywnosci o specjalności żywienie człowieka-chętnie odp na pytania z zakresu żywienia:)

Pozdrawiam
      Magda

moj mail mala_megi@op.pl
      • Gość: Radek Re: CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:24
        Aerobi - Salsa.
        www.salsafever.pl
    • Gość: Wiola !!!Aerobik - Salsa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:35
      Aerobik - Salsa.
      www.salsafever.pl
      Super sprwa nie dośc że tańczę coraz lepiej to jeszcze spalam mój "kochany"
      tłuszczyk. Polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka