Dodaj do ulubionych

Hejmo donosił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:30
No cóż niczym mnie nie zaskoczono tego spodziwewałem się już od dawna, i
dlatego mama propozycje ujawnijmy tych wszystkich którzy donosili , możewtedy
bedzi enam sie lepiej żyło. A co do o. Hejmo te typy tak maja pamietam jak
dwa lata temu byłem w watykanie i jak on drwił z polskich turystów. SZOK
Obserwuj wątek
    • Gość: :)))))) Re: Hejmo donosił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:37
      zaskoczeni!!! to było wiadomo od samego początku.
      • Gość: Sempre Volley Re: Hejmo donosił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.57.* 27.04.05, 17:49
        A co ma Hejmo wspólnego z Częstochowa, bo nie rozumiem po co tutaj taki wątek
        zakładać. Na ogólnopolskim jest juz z dziesięć wątków na ten temat.
        Nie zasmiecać naszego lokalnego forum!
        • Gość: xxx Re: Hejmo donosił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:03
          a czemu nie przecież to przyjaciel tygodnika katolickiego z Częstochowy
    • Gość: wojtek Re: Hejmo donosił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:12
      ken gość zawsze mi śmierdział donosicielstwem a tak wogóle to pamiętam go z
      wyjazdów jako totalnie wrednego chama dla polaków, ale jaja jak mu nie wstyd
      • Gość: Wlodek Re: Hejmo donosił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 28.04.05, 04:09
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

ale jaja jak mu nie wstyd

Wojtku! A ktoremu wstyd. Oni sie wstydza dopiero wtedy jak ich sie na widelcu
        pokaze... Chociaz tez nie wszyscy.
        I to wszystko jedno czy to byla ta duuuza szuja, czy taka troche mniejsza.
        I to tez nie do konca prawda, ze wszystkich zmuszali ubole do wspolpracy.
        Sporo bylo takich co to z wlasnej i nieprzymuszonej woli... na kolegow do
        derekcji, a na "derekcje" pietro wyzej.
        Byli w Cz-wie i tacy co na Jasnej Gorzech chcieli dodatkowe anteny montowac
        dla ...."pogotowia".
        Byli i tacy co mieli taka skleroze ze sami na siebie do derekcji donosili...
        Na tzw. szczeblu zakladowym daloby sie w tem temacie spora ksiege napisac...
        A co dopiero w relacjach ubekland vs KK

• Gość: wierny Re: Hejmo donosił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:34
      dla mnie straszne jest to że za donoszenie miał płacone a to znaczy że był
      czynnym pracownikiem SB teraz może przejść na emeryturę i to bardzo dobrą a
      nawet nie wiadomo czy wróci do zakony, i nie przesadzajcie że tym agentom tak
      ciężko było żyć w zakonach i kościołach było i jest ich pełno o tym już dawno
      mówił Prymas Wyszyński to dopiero początek góry lodowej, i tak na koniec jestem
      za lustracją wszystkich agentów a nie tylko kościelnych i to jest dla mnie
      smutne że że o tych najgorszych się nie mówi a dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka