Dodaj do ulubionych

WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ??????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:45
SZUKAM PROFESJONALISTY
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaaa Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.246.80.162.tisdip.tiscali.de 29.04.05, 23:50
      Chyba tylko na glowie..............no ewentualnie jeszcze na brodzie .....moze
      przyjdzie taka moda?
      • Gość: do aaaaaaaaa Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:01
        prosze aaaaaaaaaaa powiedz wymyśl gdzie jeszcze można je zrobić? masz bardzo
        twórczy umysł............hehehe takze podpowiedz czekam na świeżą porcje
        pomysłów............hehehe
      • Gość: lulu Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:02
        jesli wiesz gdzie sa konopiska to polecam zaklad fryzjerski EDYTA numer tele
        3299153. sama robilam tam warkoczyki i bylam bardzo zadowolona, a do tego cena
        bardzo korzystna. mozna rowniez przedluzac w tym salonie wlosy. polecam
        • Gość: do lulu Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:11
          a ile płaciłaś?
        • Gość: tina Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:14
          tylko ze mnie interesuja warkoczyki konkretne rasta a nie jakieś anielskie
          włosia a co moze wiedzieć o konkrecie fryzjereczka z konopisk
          • Gość: lulu Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:24
            zebys sie przypadkiem nie zdziwila!!! fryzjerka z konopiska to pani po wielu
            kursach i ma na swoim koncie wiele dyplomow. widac ze nie masz zioelonego
            pojecia o warkoczykach skoro piszesz cos o anielskich wlosach. a szkoda slow
            • Gość: tina Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:46
              droga lulu wytęż swój blond mózdzek i wpadnij na pomysł że może istnieć coś
              takiego jak przenośnia......... i ja jej właśnie użyłam i jeszcze raz powtórze
              dzieki za propozycje ale nie skorzystam ;z konopisk; bo nie chce mieć na głowie
              cieniutkich anielskich włosków-czyli ''europejskich''warkoczyków absolutnie nie
              przypominajacych tych rasta bardziej byś mnie przekonała gdybys napisała że ta
              pani praktykę odbywała np w Holandii pracując przy fryzurach alternatywnych
              dzięki dzięki ja lubie konkrety nie imitacje....
            • mandragona Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? 30.04.05, 19:02
              Lulu, a ja z checia skorzystalabym bo chce wlasnie zrobic takie super-cienkie
              warkoczyki. Ile placilas? Jak dlugo w nich chodzilas?
              • Gość: mayessa Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.05.05, 08:54
                We Freshu (Pasaż lub Seka) robią-podobno z dobrym skutkiem
                • Gość: lulu Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 10:01
                  w warkoczykach chodzilam 3prawie 4 miesiace, bardzo dobrze sie trzymaly i super
                  wygladaly. zaplacilam ok 600zl. cena zalezna jest od ilosci warkoczykow na
                  glowie. ja mialam na swojej glowie 130 warkoczykow. ja mialam odcien blondu z
                  brazowym, ale moja kolezanka miala czarno-bordowe i wygladaly po prostu
                  przecudnie
                  • Gość: IWONA POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:42
                    JA ROBIŁAM WARKOCZYKI U TAKICH DZIEWCZYN TANIO I SOLIDNIE SUPER WARKOCZYKI
                    CHODZIŁAM 4 MIESIĄCE ŚWIETNIE SIE TRZYMAŁY ONE TERZ PRZEDŁUŻAJĄ I ZAGĘSZCZAJĄ
                    WŁOSY POLECAM CIENKIE GRUBE JAKIE CHCESZ MAJĄ TEZ KATALOG.NR TEL.34 32-32-134
                • Gość: IWONA FRESH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:44
                  BYŁAM PYTAŁAM I BARDZO DROGO OKOŁO 900 ZŁ A JA ZROBIŁAM ZA 600 ZŁ ICHODZIŁAM 4
                  MIES. POLECAM NR TEL (34) 32-32-134
                • Gość: OLO FRESH DROGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:44
                  TAM JEST BARDZO DROGO CENY Z KOSMOSU
    • Gość: ASIA PANI Z KONOPISK PO ZAWODÓWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:28
      KOBIETO WYSTARCZY MIEC WYOBRAŻNIĘ ANIE LATAĆ PO KURSACH WYOBRAZNIA I ZNAĆ SIE
      CO KOMU PASUJE
    • Gość: ANKA tylko tu POLECAM SUPER WARKOCZYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:02
      TEL 32-32-134 DZIEWCZYNY ROBIA SUPER WARKOCZYKI I TO ZA 600 ZŁ
    • Gość: ona tylko tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:14
      034 32-32-134 PROFESJONALNIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lolka to super fryzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:07
      to super fryzura polecam mam juz 3 miesiace
    • kinakina Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? 17.06.05, 22:56
      ja robię o wiele taniej w Warszawie- zapraszam www.twistedhair.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka