Gość: olga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:45 SZUKAM PROFESJONALISTY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaa Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.246.80.162.tisdip.tiscali.de 29.04.05, 23:50 Chyba tylko na glowie..............no ewentualnie jeszcze na brodzie .....moze przyjdzie taka moda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aaaaaaaaa Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:01 prosze aaaaaaaaaaa powiedz wymyśl gdzie jeszcze można je zrobić? masz bardzo twórczy umysł............hehehe takze podpowiedz czekam na świeżą porcje pomysłów............hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:02 jesli wiesz gdzie sa konopiska to polecam zaklad fryzjerski EDYTA numer tele 3299153. sama robilam tam warkoczyki i bylam bardzo zadowolona, a do tego cena bardzo korzystna. mozna rowniez przedluzac w tym salonie wlosy. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lulu Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:11 a ile płaciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:14 tylko ze mnie interesuja warkoczyki konkretne rasta a nie jakieś anielskie włosia a co moze wiedzieć o konkrecie fryzjereczka z konopisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:24 zebys sie przypadkiem nie zdziwila!!! fryzjerka z konopiska to pani po wielu kursach i ma na swoim koncie wiele dyplomow. widac ze nie masz zioelonego pojecia o warkoczykach skoro piszesz cos o anielskich wlosach. a szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:46 droga lulu wytęż swój blond mózdzek i wpadnij na pomysł że może istnieć coś takiego jak przenośnia......... i ja jej właśnie użyłam i jeszcze raz powtórze dzieki za propozycje ale nie skorzystam ;z konopisk; bo nie chce mieć na głowie cieniutkich anielskich włosków-czyli ''europejskich''warkoczyków absolutnie nie przypominajacych tych rasta bardziej byś mnie przekonała gdybys napisała że ta pani praktykę odbywała np w Holandii pracując przy fryzurach alternatywnych dzięki dzięki ja lubie konkrety nie imitacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandragona Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? 30.04.05, 19:02 Lulu, a ja z checia skorzystalabym bo chce wlasnie zrobic takie super-cienkie warkoczyki. Ile placilas? Jak dlugo w nich chodzilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayessa Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.05.05, 08:54 We Freshu (Pasaż lub Seka) robią-podobno z dobrym skutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 10:01 w warkoczykach chodzilam 3prawie 4 miesiace, bardzo dobrze sie trzymaly i super wygladaly. zaplacilam ok 600zl. cena zalezna jest od ilosci warkoczykow na glowie. ja mialam na swojej glowie 130 warkoczykow. ja mialam odcien blondu z brazowym, ale moja kolezanka miala czarno-bordowe i wygladaly po prostu przecudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:42 JA ROBIŁAM WARKOCZYKI U TAKICH DZIEWCZYN TANIO I SOLIDNIE SUPER WARKOCZYKI CHODZIŁAM 4 MIESIĄCE ŚWIETNIE SIE TRZYMAŁY ONE TERZ PRZEDŁUŻAJĄ I ZAGĘSZCZAJĄ WŁOSY POLECAM CIENKIE GRUBE JAKIE CHCESZ MAJĄ TEZ KATALOG.NR TEL.34 32-32-134 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA FRESH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:44 BYŁAM PYTAŁAM I BARDZO DROGO OKOŁO 900 ZŁ A JA ZROBIŁAM ZA 600 ZŁ ICHODZIŁAM 4 MIES. POLECAM NR TEL (34) 32-32-134 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO FRESH DROGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:44 TAM JEST BARDZO DROGO CENY Z KOSMOSU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA PANI Z KONOPISK PO ZAWODÓWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:28 KOBIETO WYSTARCZY MIEC WYOBRAŻNIĘ ANIE LATAĆ PO KURSACH WYOBRAZNIA I ZNAĆ SIE CO KOMU PASUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA tylko tu POLECAM SUPER WARKOCZYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:02 TEL 32-32-134 DZIEWCZYNY ROBIA SUPER WARKOCZYKI I TO ZA 600 ZŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona tylko tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:14 034 32-32-134 PROFESJONALNIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka to super fryzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:07 to super fryzura polecam mam juz 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
kinakina Re: WARKOCZYKI GDZIE MOZNA ZROBIĆ ?????????? 17.06.05, 22:56 ja robię o wiele taniej w Warszawie- zapraszam www.twistedhair.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś