Gość: Kazik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 03:14 próbowałem u znajomego oglądac ten wytwór eseldowskiego prezesa ale sie nie dało, kicha to za mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:30 potwierdzam. jesli pracuje tam pan pietrzykowski to nie ma co sie dziwic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:12 Tak tylko opłata za tą kablówke to tylko 24zł a TV Orionto to tylko jeden kanał proponuje UPC tam tylko 49zł i to dopiero kicha. Jak to bywa w kraju naszym nie wazne że jest fajny program liczy się tylko że prezes jest z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 01:46 w UPC jest 55 programów i na szczescie nie ma czarnej propaganmdy czestochowskiej lewicy - to zasadnicza róznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Podgórski Re: TV Orion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:36 Oglądam b. często. Z przyjemnością obserwuję stały wzrost jakości programu (w tym technicznej). Cieszy fakt posiadania telewizji regionalnej (bo ta nazwa wydaje mi się bardziej odpowiednia, niż telewizja osiedlowa). Doceniam pracę chyba niezbyt licznego zespołu :) Największą zaletą TV ORion są dla mnie newsy z miasta oraz informacje z osiedla. Redakcji życzę, by swym zasięgiem objęła całą Częstochowę :) Marek Podgórski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: TV Orion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:58 pomysł może i dobry,ale wykonanie - żałosna amatorszczyzna, a te "relacje " sportowe "wywiady" - kompletne dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: TV Orion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 01:48 towarzyszu podgórski - wypełniliscie swoja powinnosć. spocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: TV Orion 01.05.05, 14:39 od czasu do czasu ogladam. zazwyczaj, jak mam czas. faktycznie, program ten robi giga postepy. pamietam, jak zaczynali. niemalze plansze na tekturce;) teraz lubie wiedziec, co sie dzieje w miescie. takie np. informacje co bylo w urzedzie miasta, na jaki temat dyskutowali radni, czy jakie projekty uchwal sa rozpatrywane - niezaleznie od opcji rzadzacej - zwykly mieszkaniec raczej nie wie, o czym rozmawiaja rajcy, a tutaj - pelny obraz. wiadomo, duzo im brakuje do idealu. ale - przeciez to nie jest tvn24, tylko niemalze osiedlowy program.. a do wszystkich krytykujacych mam prozpozycje: wezcie sie sami do roboty, majac niewielki budzet, jeszcze mniej ludzi i zobaczcie, jak trudno zrobic cos z niczego. no i dopiero na koncu mozecie oceniac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miezkaniec Tysiącl Re: TV Orion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 02:09 ja oglądałem i powiem ci coś: nie rzecz w tym że nie maja studia na dwóch hektarach tylko co chcą zrobić. z tego programu przebija nienawiść do obecnego prezydenta, który cZy ktoś chce czy nie został wybrany i już. jesli weźmiemy pod uwage preferencje prezesa własciela oraz to kto tam pracuje to wcale mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wideofonka Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 09:42 moze to jest i orion ale mentalność z blachowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-50 Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:58 a ja nie oglądam choć mam i wcale mi z tym dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spóldzielca dlaczego mamy za to płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:38 no dobra ale dlaczego musze za to płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: dlaczego mamy za to płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 04:04 a czy komuszki potrafia na siebie zarobić? przeciez oni potrafia tylko brac lub odbierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:47 komuszki potrafia tylko opulwac własne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riti Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:55 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisek Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:47 co: "nie"? straszna kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco a co byłoby gdyby zmienic władze spóldzielni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 01:38 co poczną chłopaki w orionie jak zmienia na jakiegos prawicowca prezesa? no co? no co? :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: a co byłoby gdyby zmienic władze spóldzielni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:57 a nic. beda pracowac w gazownictwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: a co byłoby gdyby zmienic władze spóldzielni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:35 i na kolei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Re: TV Orion to straszna kicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:45 Tak, TV Orion to rzeczywiście straszna kicha. Wywiady prowadzone z ukrycia podczas gdy cały świat dziennikarstwa zmierza w stronę stand up-ów. Pytania zadawane przez dziennikarzy są delikatnie mówiąc mało trafione, i nigdy nie widziałem zmiany profilu respondenta w poszczególnych wywiadach (podstawowy błąd realizacji). Zresztą błędów takich można by mnożyć. I nie chodzi w tym wszystkim o wielkie pieniądze ale o chęć doskonalenia się samych pracowników o czerpanie z najlepszych. No chyba że uważa się że jest się gwiazda i inni powinni brac z nas przykład... Odpowiedz Link Zgłoś