Gość: pomocnik.com/press IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:01 też kiedyś byłem taki młody :-) pomocnik.com/press/news.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maturzysta Re: Drugi dzień starych matur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:36 To wierutna bzdura, że wszyscy uczniowie TZN wybrali matematykę. Taki wybór jest WYMUSZANY przez dyrekcję, która zasłania się tradycją. Dyrekcja rzuca wszelkie możliwe argumenty, aby nikomu nie umożliwić wyboru innego przedmiotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Drugi dzień starych matur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:44 Zgadzam sie z przedmówcom wiem cos o tym bo sam pisałem mature w TZN w tym roku.J uczniowie nie majom nic do gadania w wyborze drógiego przedmiotu w TZN.Nigdzie w innych szkołał nie ma tylko to jest tak w TZN a niekażdy czuje sie na siłach pisac tom matematyke na maturze!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Drugi dzień starych matur IP: 212.160.108.* 13.05.05, 18:42 W ogole TZN to jest najgorsza szkola w tym wojewodztwie. Nauka tam to jest fikcja, Odpowiedz Link Zgłoś