Dodaj do ulubionych

kicha w cinema citi wolnosc

IP: *.huta / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:11
byle w piatek 15 na seansie star wars 3.w cigu tego seansu zaswiecilo sie 3
razy switlo i swiecilo sie po pare minut wiec prawie nic nie bylo widac na
ekranie.puzniej poszedlem do menagera kina opowiedzialem o tej sytacji.kino
zachowalo sie prawie wpozadku dalo mi darmowy bilet na wykorzystanie przez 2
tygodnie obojetnie na jaki film niestety oprucz star wars
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: kicha w cinema citi wolnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:22
      Ja bym ci w morde dał i miałbys bilet na star wars 4 !!
    • Gość: Wiola Re: kicha w cinema citi wolnosc IP: *.hcz.com.pl 24.05.05, 14:34
      Bardziej potrzebny jest Ci słownik .
      • Gość: niezadowolony Re: kicha w cinema citi wolnosc IP: *.huta / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:52
        spadac tak cos napisac na foru zaraz sie jakis debil odezwie co nie ma co robic
        tylko gdac glupoty a ty wiola niby taka madra jestes
        • Gość: Alonzo Re: kicha w cinema citi wolnosc IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:00
          Nie do końca rozumiem twoje niezadowolenie,dali ci bilet jako zadoścuczynienie
          więc mogło być gorzej.Zważ na fakt że to młode kino,wszystko musi się jeszcze
          dotrzeć a więc cierpliwości.
          • Gość: niezadowolony Re: kicha w cinema citi wolnosc IP: *.huta / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:49
            alonzo trochhe racji masz bo mogli mi nic nie dac ale chcialbym isc jeszcze raz
            na ten film i obejrzec go od poczatku do konca juz bez swiatel
    • Gość: ?? Re: kicha w cinema citi wolnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:28
      Skoro dali ci bilet w ramach zadoscuczynienia, to byli w porzadku, to o czym
      ten watek??
      Pozdrawiam
    • Gość: ?? Re: kicha w cinema citi wolnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:29
      I nie cinema citi, ale Cinema City, ale to juz inna sprawa, ze juz nie wspomne
      o innych bledach :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka