Dodaj do ulubionych

Finał Ligi Mistrzów już w środe!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:22
Kto go zdobędzie: Liverpool Vs. Juventus? Ja stawiam na Liverpool, może
wygrają w karnych ale nie odpuszczą, włoska piła jest za nudna i nie
zasługuje na zwycięstwo w finale LM. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:28
      Widac jakie masz pojecie o wloskiej pilce:)Liverpool gra z Milanem (niestety),a
      nie z Juve co sugerujesz.
      • Gość: Brzeczesław Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:57
        O sorry, ledwo wtedy wstałem i momentalnie zaczałem pisać. Oczywiscie ze
        Liverpool gra z Milanem! :-)
    • Gość: burdel-tata Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:34
      nie wiedziałem że Juve gra w finale

stawiam i tak na Liverpool

kumple przychodza na mecz - wódeczka się mrozi a kibel napewno mi zarzygają

GO DUDEK !!!
      • referee Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! 24.05.05, 14:33
        Milan wygra.Angoli rozpracuja taktycznie.
        Ale Liverpool, po zwyciestwie na Chelsea, mentalnosciowo jest super mocny.
        Liverpool ma duze szanse.
        Ale i tak kibicuje Milanowi.Gra tam Maldini, ktorego bylem zawsze idolem.Kiedys
        byl nie do przejscia.
        Pamietam porazke Barcelony w 94 wlasnie przeciwko AC Milano, chyba 1 do 4
        Gral tam wtedy genialny Baresi.To byla defensywa...
        • Gość: Kuban Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:48
          referee napisał:
          Gra tam Maldini, ktorego bylem zawsze idolem

Nie wiedzialem, ze Maldini mial idoli w Polsce.
    • referee Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! 25.05.05, 22:58
      Cholera, po 45 minutach bylem spoko.Jestem od godziny pod wrazeniem Gerarda, to
      co robi defensywnie, to swiatowa klasa.Ale cosik Seedorf i Cafu troche
      przysneli.Jak Nesta i Stam, mogli poscic ta glowke?Tak dobrze stali do bramy
      Gerarda.
      Ale dalej wierze w Milan.
      • referee Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! 25.05.05, 23:19
        Dudek obronil 2 strzaly Szewczenka z jednego metra.Swiatowa klasa.Jak Liverpool
        wygra tez dobrze.Milan sie nachlapal ostatnio,a Liverpool nie.No i Dudek.
        • referee Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! 25.05.05, 23:36
          w 1985 Zibi Boniek z Juve.A teraz Jerzy Dudek z Liverpoolem.Wiedzialem, ze na
          lini Dudek jest bomba.Az obciach, ze taka malo Polakow zdobylo Puchar Champions
          League.No ale dobre i to.
          • Gość: Menel Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:49
            Liverpool Pany Jurek Dudek najlepszy bramkarz na swiecie -3 karne obronione!!!!
            Nie ma lepszego....
          • Gość: Bieczesław Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:55
            Stawiałem na Liverpool i jest! Dudek is the best!!!
    • Gość: Dudek Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:21
      I to jest właśnie piękno footbalu ! Czy w jakiejkolwiek innej dyscyplinie sportu moglibyśmy przeżywać takie emocje ,taki zwrot nastrojów ,taką radość ? Czy są jeszcz jacyś mędrcy , którzy poróbują porównywać piłkę nożną do statycznej i nudnej siatkówki ,czy motocyklistów na uwięzi,jeżdżących w kółko ? Po dzisiejszym finale już ich nie ma !!!
      Oby Polska reprezentacja wywalczyła awans do MŚ ,oby nasz Raków piął się w górę w naszych ligach , oby wyłapali wszystkich przekupnych sędziów i pseudodziałaczy .
      PS.
      Gratulacje dla Jurka Dudka .
    • Gość: Boniek Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 01:47
      Raków jak nie posmaruje to w pierszej lidze sie nie znajdze

ja tam stawiałem na Liverpool i sie nie przeliczyłem
      • Gość: mrx1921 Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:07
        Żeby posmarować , to trzeba ... mieć :/
        Szkoda , że nie ma :/

A , k....a , co to za różnica gdzie gra ? Żadna . B , A klasa , IV , III , II ,
        I , LM !

Są ludzie , którzy przyjdą !!!

Formułowicze gw ... nie muszą , mają inne , ciekawsze zajęcia :)

BBJ
        • Gość: nocny pacyfikator JERZY DUDEK!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:47
          Raków powróci do pierwszej ligi nie ma co sie obawiać, jak będzie kasa to
          stadion na 15 tysięcy ludzi sie zrobi i będzie komplet.

ALE DZISIAJ JEST DZIEŃ JERZEGO DUDKA!
          W duchu sobie myślałem aby Dudek stał sie bohaterem spotkania, ale po pierwszej
          połowie nie miałem juz takiego uczucia, na szczęscie pokazał w karnych na co go
          stać! :-)
          • Gość: klaps Re: JERZY DUDEK!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:53
            DUDEK! The best!
          • Gość: krzyś Re: JERZY DUDEK!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:12
            Dziś świętuje Dudek i Liverpool ,a za miesiąc my będziemy mieli swoje małe święto - cała Częstochowa na baraże o 3 ligę ! 8 tysięcy ludzi na 4 lidze to będzie coś !Bo skoro na meczu z Tychami było 5 tys. , to na baraż pewnie dobije jeszcze trochę. A do 1 ligi jeszcze wrócimy. Częstochowa razem !!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka