Gość: Bieczesław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:22 Kto go zdobędzie: Liverpool Vs. Juventus? Ja stawiam na Liverpool, może wygrają w karnych ale nie odpuszczą, włoska piła jest za nudna i nie zasługuje na zwycięstwo w finale LM. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:28 Widac jakie masz pojecie o wloskiej pilce:)Liverpool gra z Milanem (niestety),a nie z Juve co sugerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzeczesław Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:57 O sorry, ledwo wtedy wstałem i momentalnie zaczałem pisać. Oczywiscie ze Liverpool gra z Milanem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burdel-tata Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:34 nie wiedziałem że Juve gra w finale stawiam i tak na Liverpool kumple przychodza na mecz - wódeczka się mrozi a kibel napewno mi zarzygają GO DUDEK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
referee Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! 24.05.05, 14:33 Milan wygra.Angoli rozpracuja taktycznie. Ale Liverpool, po zwyciestwie na Chelsea, mentalnosciowo jest super mocny. Liverpool ma duze szanse. Ale i tak kibicuje Milanowi.Gra tam Maldini, ktorego bylem zawsze idolem.Kiedys byl nie do przejscia. Pamietam porazke Barcelony w 94 wlasnie przeciwko AC Milano, chyba 1 do 4 Gral tam wtedy genialny Baresi.To byla defensywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuban Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:48 referee napisał: Gra tam Maldini, ktorego bylem zawsze idolem Nie wiedzialem, ze Maldini mial idoli w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
referee Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! 25.05.05, 22:58 Cholera, po 45 minutach bylem spoko.Jestem od godziny pod wrazeniem Gerarda, to co robi defensywnie, to swiatowa klasa.Ale cosik Seedorf i Cafu troche przysneli.Jak Nesta i Stam, mogli poscic ta glowke?Tak dobrze stali do bramy Gerarda. Ale dalej wierze w Milan. Odpowiedz Link Zgłoś
referee Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! 25.05.05, 23:19 Dudek obronil 2 strzaly Szewczenka z jednego metra.Swiatowa klasa.Jak Liverpool wygra tez dobrze.Milan sie nachlapal ostatnio,a Liverpool nie.No i Dudek. Odpowiedz Link Zgłoś
referee Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! 25.05.05, 23:36 w 1985 Zibi Boniek z Juve.A teraz Jerzy Dudek z Liverpoolem.Wiedzialem, ze na lini Dudek jest bomba.Az obciach, ze taka malo Polakow zdobylo Puchar Champions League.No ale dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:49 Liverpool Pany Jurek Dudek najlepszy bramkarz na swiecie -3 karne obronione!!!! Nie ma lepszego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bieczesław Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:55 Stawiałem na Liverpool i jest! Dudek is the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:21 I to jest właśnie piękno footbalu ! Czy w jakiejkolwiek innej dyscyplinie sportu moglibyśmy przeżywać takie emocje ,taki zwrot nastrojów ,taką radość ? Czy są jeszcz jacyś mędrcy , którzy poróbują porównywać piłkę nożną do statycznej i nudnej siatkówki ,czy motocyklistów na uwięzi,jeżdżących w kółko ? Po dzisiejszym finale już ich nie ma !!! Oby Polska reprezentacja wywalczyła awans do MŚ ,oby nasz Raków piął się w górę w naszych ligach , oby wyłapali wszystkich przekupnych sędziów i pseudodziałaczy . PS. Gratulacje dla Jurka Dudka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniek Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 01:47 Raków jak nie posmaruje to w pierszej lidze sie nie znajdze ja tam stawiałem na Liverpool i sie nie przeliczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrx1921 Re: Finał Ligi Mistrzów już w środe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:07 Żeby posmarować , to trzeba ... mieć :/ Szkoda , że nie ma :/ A , k....a , co to za różnica gdzie gra ? Żadna . B , A klasa , IV , III , II , I , LM ! Są ludzie , którzy przyjdą !!! Formułowicze gw ... nie muszą , mają inne , ciekawsze zajęcia :) BBJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny pacyfikator JERZY DUDEK!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:47 Raków powróci do pierwszej ligi nie ma co sie obawiać, jak będzie kasa to stadion na 15 tysięcy ludzi sie zrobi i będzie komplet. ALE DZISIAJ JEST DZIEŃ JERZEGO DUDKA! W duchu sobie myślałem aby Dudek stał sie bohaterem spotkania, ale po pierwszej połowie nie miałem juz takiego uczucia, na szczęscie pokazał w karnych na co go stać! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaps Re: JERZY DUDEK!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:53 DUDEK! The best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: JERZY DUDEK!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:12 Dziś świętuje Dudek i Liverpool ,a za miesiąc my będziemy mieli swoje małe święto - cała Częstochowa na baraże o 3 ligę ! 8 tysięcy ludzi na 4 lidze to będzie coś !Bo skoro na meczu z Tychami było 5 tys. , to na baraż pewnie dobije jeszcze trochę. A do 1 ligi jeszcze wrócimy. Częstochowa razem !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś