angel85 12.07.05, 15:54 Czy ktos z forumowiczow moglby polecic mi dobrego logopede? Prosze o namaiary na specjaliste i przyblizony koszt wizyty. Z gory dziekuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawia Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 21:35 Przedszkole mojego synka współpracuje z poradnią psychologiczno-pedagogiczną przy ul. Legionów 58. Jest tam pani Irena Depak. Byłam u niej z synkiem na wizycie kontrolnej. I byłam bardzo zadowolona, mój synek zresztą też. Niestety nie wiem, jaki jest koszt wizyty prywatnej, ale być może pediatra lub inny lekarz pierwszego kontaktu może dać skierowanie i byłoby w ramach NFZ. Jeśli nie, to sprawdź w książce telefoniczej i zadzwoń do pani Depak, bo wiem, że w książce jest, ponieważ kiedyś sprawdzałam logopedów, nim miałam wizytę za pośrednictwem przedszkola. Warto spróbować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angel85 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 22:14 Dzieki wielkie.Postaram sie skontaktowac z pania doktor. Z ta refundacja FNZ moze byc problem,poniewaz watpie, by obejmowala rowniez leczenie osob doroslych. Jestem na II roku polonistyki,wiec musze miec wzorcowa wymowe,a niestety mam male klopoty z gloskami szczelinowymi(sz,ż),poniekad jest to zwiazane z genetyczna wada zgryzy,ale tym juz sie zajelam i mam nadzieje,ze do rozpoczecia roku akademickiego wszystko bedzie juz w porzadku:) Odpowiedz Link Zgłoś
angel85 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 22:16 NFZ oczywiscie:) oj,chyba musze pocwiczyc szybkie pisanie na klawiaturze :D Odpowiedz Link Zgłoś
angel85 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 22:17 Dzieki wielkie.Postaram sie skontaktowac z pania doktor. Z ta refundacja NFZ moze byc problem,poniewaz watpie, by obejmowala rowniez leczenie osob doroslych. Jestem na II roku polonistyki,wiec musze miec wzorcowa wymowe,a niestety mam male klopoty z gloskami szczelinowymi(sz,ż),poniekad jest to zwiazane z genetyczna wada zgryzy,ale tym juz sie zajelam i mam nadzieje,ze do rozpoczecia roku akademickiego wszystko bedzie juz w porzadku:) Odpowiedz Link Zgłoś