Dodaj do ulubionych

POTRZEBNY LOGOPEDA!!!

12.07.05, 15:54
Czy ktos z forumowiczow moglby polecic mi dobrego logopede? Prosze o namaiary
na specjaliste i przyblizony koszt wizyty. Z gory dziekuje!:)

Obserwuj wątek
    • angel85 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 18:12
      nikt nie zna?:(
    • nawia Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 21:35
      Przedszkole mojego synka współpracuje z poradnią psychologiczno-pedagogiczną
      przy ul. Legionów 58. Jest tam pani Irena Depak. Byłam u niej z synkiem na
      wizycie kontrolnej. I byłam bardzo zadowolona, mój synek zresztą też. Niestety
      nie wiem, jaki jest koszt wizyty prywatnej, ale być może pediatra lub inny
      lekarz pierwszego kontaktu może dać skierowanie i byłoby w ramach NFZ.
      Jeśli nie, to sprawdź w książce telefoniczej i zadzwoń do pani Depak, bo wiem,
      że w książce jest, ponieważ kiedyś sprawdzałam logopedów, nim miałam wizytę za
      pośrednictwem przedszkola.
      Warto spróbować.
      Pozdrawiam.
      • angel85 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 22:14
        Dzieki wielkie.Postaram sie skontaktowac z pania doktor. Z ta refundacja FNZ
        moze byc problem,poniewaz watpie, by obejmowala rowniez leczenie osob
        doroslych. Jestem na II roku polonistyki,wiec musze miec wzorcowa wymowe,a
        niestety mam male klopoty z gloskami szczelinowymi(sz,ż),poniekad jest to
        zwiazane z genetyczna wada zgryzy,ale tym juz sie zajelam i mam nadzieje,ze do
        rozpoczecia roku akademickiego wszystko bedzie juz w porzadku:)
        • angel85 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 22:16
          NFZ oczywiscie:) oj,chyba musze pocwiczyc szybkie pisanie na klawiaturze :D
      • angel85 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA!!! 12.07.05, 22:17
        Dzieki wielkie.Postaram sie skontaktowac z pania doktor. Z ta refundacja NFZ
        moze byc problem,poniewaz watpie, by obejmowala rowniez leczenie osob
        doroslych. Jestem na II roku polonistyki,wiec musze miec wzorcowa wymowe,a
        niestety mam male klopoty z gloskami szczelinowymi(sz,ż),poniekad jest to
        zwiazane z genetyczna wada zgryzy,ale tym juz sie zajelam i mam nadzieje,ze do
        rozpoczecia roku akademickiego wszystko bedzie juz w porzadku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka