Dodaj do ulubionych

Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu publicznym

IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:59
Tak jak i zeszłego roku w hali "Polonia" firma TRW urządziła imprezę dla
swoich pracowników. Tak jak i w ubiegłym roku pracownicy radujący się z
imprezki, radosnymi grupkami, trzymając w ręku kubek piwa rozpełzli się po
okolicznym terenie (czytaj: budynki mieszkalne). Czyżby specjalnie dla nich
zezwolono na spożywanie alkoholu w miejscu publicznym na terenie miasta
Częstochowy?
Jak i poprzedniego roku, organizator nie zapewnił dostatecznej ilości toalet,
no i w związku z tym chłopcy obsikiwali okoliczne mury, a panienki ochoczo
pędziły do klatek schodowych "Mrówkowca", celem spełnienia potrzeby
fiziologicznej.
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:51
      miejmy nadzieje że z roku na rok beda sie cywilizowac coraz bardziej
    • Gość: A Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.ny325.east.verizon.net 17.07.05, 00:58
      Ok, na wypadek kolejnej imprezy (za rok?)Musisz brac inicjatywe we wlasne rece.
      W dzisiejszej dobie niedrogich i powszechnie dostepnych aparatow cyfrowych, nie
      ma zadnych przeciwskazan aby pstrykac radosnie zalatwiajacej sie ekipie zdjecia
      pamiatkowe.
      Skorzystaja na tym wszyscy. Firma bedzie miala unikalny wglad na detale zycia
      pracownikow ktorzy ja przeciez reprezentuja, a szczesliwcy-fotografowie
      obdarzeni co bardziej
      atrykcyjnymi fotkami bez trudu spienieza owe do content providers zajmujacymi
      sie rozprowadzaniem materialu w kategori "fetysz".
      W koncu jaka inteligentna pani/pan moze oprzec sie pokusie wyszeptania do kogos:
      "psst honey, do you want to see how I pissed all over the hallway of ten story
      building? that's sooooo hot"
      Nie bez znaczenia dla potencjalnego "hapeningu" jest oczywisty brak reperkusji
      prawnych dla precederu obfotografywannia przeciekajacej w publicznych miejscach
      zalogi, zapewniny przez oszczednosciowa decyzje organizatora, oraz ped
      nawilzania zalkoholowanej zalogi.
      You just can't make this stuff up.... ;)))

• Gość: pracownik Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:41
      Matko i córko!Jakis Ty głupi, pewnie byłeś jednym z wielu którzy chętnie
      załapaliby sie na darmowe pivko.Skąd debilu wiesz że ktos lał w mrówkowcu w
      klatce schodowej>>??? Widziałeś ?Pewnie nie, a to całe forum to jedna wielka
      prowokacja ku uciesze takiego małego rozumka jak TY!A tak swoją drogą biedny
      człowieczku, kup sobie ten aparat i rób takie foki jak bedziesz miał okazję!
      • Gość: marcin_r Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.07.05, 08:22
        Przepraszam, ale wyzywając kogoś od głupków i debili sam sobie wystawiasz
        świadectwo i dajesz do zrozumienia, że byłeś jednym z tych, którzy tak sobie
        frywolnie postępowali. W dodatku nie znasz człowieka, któremu odpisujesz.

Przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź i wskaż mi merytoryczne argumenty,
        przemawiające w obronie Was. Twój post to bełkot i obelgi - nic więcej.
        Tym samym - jako obserwator - opowiadam się za opinią założyciela
        wątku, nie przekonałeś mnie, a i pewnie innych też...
    • Gość: Boki Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:00
      Oj mały człowiekczku czepiasz się :))))
    • Gość: ratko Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.ipt.aol.com 17.07.05, 18:44
      zobaczcie kto glownie oprocz tych normalnym tam pracuje.. chamstwo ze wsie, wiec czego sie spodziewac..
      • Gość: Prowokator Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:04
        Powiem jedno, stary żenada. Prowokacja? Zazdrość? Brak telefonu?
        Wpis zrobiłeś po 21:-D mrówkowiec to "policyjny" blok, nie macie tam
        domofonów?? Nie macie telefonów by zadzwonić po Straż Miejską albo Policję??
        A może widok ochoczo podskakujących panienek zrobił na tobie takie wrażenie, że
        rączki miałeś zajęte i nie mogłeś zadzwonić:-D

Bez komentarza
        • Gość: administrator Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:17
          1. problemem nie są tutaj mieszkańcy Mrówkowca ale nieproszeni goście sikający
          na klatkach i we windach, blokujący dojazd i zajmujący parkingi.

2. bez wątpienia blok jest na tyle atrakcyjny że mieszkają tutaj obywatele
          szanowani, w tym także pracownicy Policji. Reprezentanci Narodu zasiadający w
          ławach poselskich Sejmu ntej-kadencji niestety już nie ale nie wątpimy że
          zadzieżgnięte niegdyś więzi sąsiedzkie prztrwały i przetrwają próbę czasu.

3. Epizody made in TRW to szajs raz do roku, wcześniejsza akcja pod kryptonimem
          "Porter" mimo iż oparła się o resort była z tzw punktu widzenia ekonomiki
          postępowania procesowego, powolna i mało wydajna choć koniec końców skuteczna.

4. TRW pewno nie ruszymy, ale ku przestrodze - do 3 razy sztuka i na przyszły
          rok dopilnujemy żeby osoba odpowiedzialna za bardachę wyleciała z roboty.

5. A jesteśmy znani z tego że obietnic dotrzymujemy.
          • misiak32 Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public 18.07.05, 22:46
            Gość portalu: administrator napisał(a):

> 1. problemem nie są tutaj mieszkańcy Mrówkowca ale nieproszeni goście sikający
            > na klatkach i we windach, blokujący dojazd i zajmujący parkingi.
            >
            > 2. bez wątpienia blok jest na tyle atrakcyjny że mieszkają tutaj obywatele
            > szanowani, w tym także pracownicy Policji. Reprezentanci Narodu zasiadający w
            > ławach poselskich Sejmu ntej-kadencji niestety już nie ale nie wątpimy że
            > zadzieżgnięte niegdyś więzi sąsiedzkie prztrwały i przetrwają próbę czasu.
            >
            > 3. Epizody made in TRW to szajs raz do roku, wcześniejsza akcja pod kryptonimem
            > "Porter" mimo iż oparła się o resort była z tzw punktu widzenia ekonomiki
            > postępowania procesowego, powolna i mało wydajna choć koniec końców skuteczna.
            >
            >
            > 4. TRW pewno nie ruszymy, ale ku przestrodze - do 3 razy sztuka i na przyszły
            > rok dopilnujemy żeby osoba odpowiedzialna za bardachę wyleciała z roboty.
            >
            > 5. A jesteśmy znani z tego że obietnic dotrzymujemy.

Na początku jesteś "mieszkaniec" teraz "administrator" "szczycisz" się mianem
            "Reprezentanta Narodu" a najbardziej prawdopodobne jest to że jestes
            sfrustrowanym chorym na rozdwojenie jaźni starym milicjantem którego wkurza
            wszystko co napotka po drodze.....
            Ż A Ł O S N Y J E S T E Ś !!!!
            nawet cie nie stać na cywilną odwage napisać postu z rejstrowanego nicka...

dzięki takim jak ty to państwo pogłębia się w maraźmie i sięga dna

ALE WASZ CZS DOBIEGA KOŃCA!!!!!

ŻEGNAJ KOMUNO ŻEGNAJ......
            • Gość: administrator misiak32 IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:46
              misiak w bloku mieszka 1600 osób z czego połowa ma dostęp do łącza 1 do MBit/s
              za 32 zeta na miesiąc plus bezrobotni, złomiarze wdowy mają za darmo albo za
              połowę stawki. poza tym sieć dawno wyszła już Mrówkowiec i w tej chwili liczy
              kilkuset abonentów.

Jeśli nie pojmujesz na rozum zawsze mogą ci to wytłumaczyć fachowi operatorzy
              tonfy albo złomiarze. Jesteśmy naprawdę przystępni. Cenowo i w inny sposób też.
              • misiak32 Re: misiak32 19.07.05, 22:42
                Gość portalu: administrator napisał(a):

> misiak w bloku mieszka 1600 osób z czego połowa ma dostęp do łącza 1 do MBit/s
                > za 32 zeta na miesiąc plus bezrobotni, złomiarze wdowy mają za darmo albo za
                > połowę stawki. poza tym sieć dawno wyszła już Mrówkowiec i w tej chwili liczy
                > kilkuset abonentów.
                >
                > Jeśli nie pojmujesz na rozum zawsze mogą ci to wytłumaczyć fachowi operatorzy
                > tonfy albo złomiarze. Jesteśmy naprawdę przystępni. Cenowo i w inny sposób też
                > .

I TAK WYGLADA "DIALOG Z PAŁĄ"....

Ps.
                Co do tonfy to radziłbym uważac bo sobie zrobisz krzywde....
                Ale co do władania "blondynką" to napewno masz wprawe.....
                Ach zapomniałbym....
                Wstydzisz się ujawnić??? bo w dalszym ciągu "piszesz " z konta "GOŚCIA"

Masz takie argumenty i sie mnie obawiasaz???

"żałość wielka żałość"

poziom godny milicjanta
    • mirka40 Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public 18.07.05, 10:27
      Troszkę mnie to dziwi co piszecie, przecież na Hali Polonia są dostępne
      toalety, a nie tak liczne imprezy się tam odbywały, żeby w toaletach było
      przepełnienie. Czy nie jest to przypadkiem tak jak to było z Juwenaliami, że
      rozróbę zrobili huligani, a psy wieszno na studentach.
      A może po prostu zazdrościcie pracownikom, którym zakład funduje imprezy
      integracyjne i zabawę z piwkiem.
      Chyba, że i wsród porządnych ludzi znajdą się czarne owce.
      • Gość: Boki Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:34
        Mirka, trafny punkt widzenia. Coś mi się widzi, że bliski prawdy.

Bo co jak co, ale w to sikanie po blokach ludzi pod 30-40 lat (szczegolnie
        kobiet) jakos mi sie nie chce wierzyc :/
      • Gość: marcin_r Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.07.05, 14:14
        Ja bym poczekał co ma do powiedzenia dyrekcja TRW.
        Na razie to rację ma każdy, bo w każdej plotce jest
        ziarno prawdy, jak mówi się :)
    • Gość: pracownik Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 18.07.05, 15:45
      a ja podzielam opinię mieszkańca,na pikniku byłem raz 6 lat temu i więcej nie
      pójdę,to zwykły spęd bydła chcącego się za darmochę nawalic piwem i wszamać
      kiełbasę,to prawda ,ze leją gdzie popadnie bo sam obsikiwałem murek ,ale co
      miałem zrobić?,jak jest parę kibelków na kilkaset osób które piją piwo!Są tacy
      co muszą przyjść,ale większość to gnojki po 20-25 lat,które wypiwszy pare piw
      robia z siebie większych durniów niż są w rzeczywistości,a potem cały tydzień
      przeżywają jak to się spili,ŻAŁOSNE!-byłem dzis w pracy,jak co roku to samo,a
      dyrekcja w zakładowym szmatławcu znowu napisze jak to się pracownicy świetnie
      bawili!
      • Gość: l- Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:44
        Hehehe.. TRW jest przeje..e :P Ale dobrze... jak przejmiecie Wykromet, w ktorym
        pracuje, to przynajmniej bedzie z kim wypic ;]]]
        • Gość: agnostic Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:51
          Dla mnie niepojęte, czy myślicie ze tylko na imprezach TRW sie pije? Piją na
          wszystkich zakładowych imprezach, a tu jakieś poruszenie że pracownicy pili
          piwo?!?! Wstąp do klasztoru, tam może mniej piją! PS. Policjanci też pewnie nie
          piją, tym bardziej lekarze i prawnicy, a najmniej to bezrobotni :-)
          • Gość: marcin_r Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.07.05, 21:04
            Moim zdaniem autorowi wątku chodziło o zachowanie się pracowników _poza_ halą
            Polonia, bo to że oni pili to można było załatwić tak żeby nikt o tym nie
            wiedział i nie widział. Przecież wiadomo, że jak dają darmowe piwko to znajdą
            się ci, którzy piją w nadmiarze i umiarze. Nie oszukujmy się - nie ma aniołków
            pod tym względem.

Tak samo z ul. Dekabrystów. Ludziom nie przeszkadzało picie w barach (pomińmy
            wyjątki jak babcie dewotki i ich przyjaciółki), pubach czy jak inaczej je zwać,
            ale zachowanie poza nimi i ogólnie hałas pod blokami, załatwianie tam potrzeb
            fizjologicznych.
            • Gość: Imprezowicz Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 06:46
              OK,wiemy już kto mieszka w mrówkowcu,za ile maja internet, wiemy że im ludzie z
              TRW naszali do klatek schodowych....cos jeszcze?Byłem tam wtedy w Poloni.Weźcie
              lepiej popatrzcie co macie nonstop (porter, ogródek piwny, slep na rogu) raz w
              roku a przeszkadza, widze że pozostałe zjawiska do których należałoby sie
              przyczepić wcale juz nikogo nie wzruszają.Powodem jest chyba to że mocz ludzi w
              TRW pachnie inaczej :-)zakładając że tam ktos lał, heheh.
              Wypowiedz kolegi mówiaca o zajętych rączkach pewnie była słuszna,a i parę
              miłych innych słów tez sie należy takiemu imbecylowi co takie ma powody do
              rozpisywania się/
              • Gość: marcin_r Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.21.pl / 213.199.204.* 19.07.05, 09:48
                Trudno mi odpisywać na komentarze nic nie wnoszące do dyskusji. Niby kąśliwe i
                złośliwe, ale tak naprawdę bez argumentów. Z mojej strony EOT.
                • Gość: Menel Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:30
                  A ja z kumplem obslugiwalismy cala impreze TRW-owska,i przynajmniej mozna bylo
                  sie posmiac z tych wszytskich wcietych panow(i szczegolnie Pan)-no i jzu wiem
                  czemu piwo sie cieszylo taka popularnoscia-ja z kolega dodalismy tam
                  troche "naturalnego wywaru":)
                  • Gość: Hanka Re: Impreza TRW i picie alkoholu w miejscu public IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 19.07.05, 21:53
                    ok panie obslugujacy, fajny jestes bo lales do piwa, jestes cool & trendi! a jak
                    tam bylo na stadionie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka