Gość: bingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:12 Na rogu Dabrowskiego i Jasnogorskiej powstaje nowy bank! To filia DEUTSCHE BANK. Czy ktos zna ten bank i jego oferte? Kidy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bingo Re: Nowy Bank!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:51 moze jednak ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Re: Nowy Bank!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 02:38 jak to, przeciez dla ciebie nasze miasto to podła dziura. wiec nie interesuj sie kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: Nowy Bank!! IP: *.org / *.org 20.07.05, 07:07 Co do oferty to sugeruje wejsc na strone internetowa banku tam zapewne znajdzesz wszystko. Co do daty rozpoczecia dzialalnosci operacyjnej to z tego co słyszałem ma to byc ponoc 1 sierpnia ale niekoniecznie bo z zaawansowania prac w srodku wynika ze rownie dobrze moze to byc najblizszy poniedzalek czyli 25 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Nowy Bank!! IP: *.org / *.org 20.07.05, 11:26 > moze jednak ktos cos wie? Ja wiem ze lacze maja z Energisa :) Odpowiedz Link Zgłoś