Dodaj do ulubionych

JAK SCHUDNĄĆ

IP: *.trustnet.pl 24.07.05, 13:25
moi drodzy przy wzroście 186 cm ważę 105 kg, chciałbym trochę schudnąć, macie
jakąś diete cud, nadmieniam że nie jem dużo śniadanie i obiad, z kolacją to
jest róznie w zależności od silnej woli raz jem, raz nie jem, jestem masywny
ubity, dochodzi do tego że ciężko mi jest zasznurować buty aby nie sapać, z
mojej wagi ciał chciałbym zrzucić ok 15 kg
Obserwuj wątek
    • Gość: ffrrddee Re: JAK SCHUDNĄĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:17
      Niestety nie znam żadnej diety cud, ale mam podobny problem co Ty. Może jest
      ktoś kto ma złoty środek na "odchudzenie" ud?
      • Gość: tondEK Re: JAK SCHUDNĄĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:42
        cóż w rzeczywistości wyjście jest tylko jedno; dużo ruchu... Najczęstszym
        zestawem sportowym powodującym schudnięcie jest siłownia + basen. Najlepiej
        jednego dnia siłka a 2-giego basen i tak na zmianę.
        Nie chodzi tu o katowanie się na siłowni po 5 godzin dziennie, wystarczy 1-1,5
        h; to samo tyczy basenu.
        Ważne jest żeby robić to regularnie a po miesiącu zobaczycie widoczne efekty J

Taki trening dla lepszych efektów można wspomóc zażywaniem HMB, które wspomaga
        spalanie tkanki tłuszczowej i rozwój tkanki mięśniowej. Nie posiada skutków
        ubocznych i jest jak najbardziej bezpiecznie – w razie wątpliwości zawsze można
        skontaktować się z lekarzem.
    • Gość: ja Re: JAK SCHUDNĄĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:57
      właśnie wczoraj rozmawiałam z dziewczyną, która stosowała i stosuje dietę plaż
      południowych, z rozmiaru 40 zeszła do 36 i twierdzi, że wcale nie była głodna.
      Wstarczy w wyszukiwarce wrzucić hasło "dieta plaż południowych" i wszelkie
      informacje już masz, życzę powodzenia
      • Gość: evresse Re: JAK SCHUDNĄĆ IP: *.107.inds.pl 24.07.05, 22:52
        od jutra zaczynam dietę kopenhaską, kiedys fajnie na niej schudlam. Gorąco
        polecam. Naprawdę warto poświecić te 13 dni a pozniej cieszyc sie swoim
        wygladem, wplywa na przemiane materii, kurczy załadek i wogole super. Mozesz sie
        zdopingowac czytajac wpisy na forum www.sfd.pl/temat85833_strona202/.
        Zacznij od jutra . Powodzenia:)
        • Gość: medium Re: JAK SCHUDNĄĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:31
          nie rozumie tych diet. mozna biegac rano i wieczorem po 1godz niejesc tuszczu i
          tyle. u mnie po tygodniu poszło wa pasie sporo nawet sie nie mierzylem poprostu
          czulem sie szczuplejszy nie wprawiajac sobie drastycznych diet. poleca
    • Gość: niki Re: JAK SCHUDNĄĆ IP: 212.160.108.* 28.07.05, 07:07
      Jest lekarstwo. NŻT.
      • Gość: atj Re: JAK SCHUDNĄĆ IP: *.prenet.pl 28.07.05, 10:03
        dieta Hanki Bielickiej: nie żryj tyle !
    • Gość: myszka Re: JAK SCHUDNĄĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:57
      Ale tak w ogole to po co Ty chcesz schudnac? Ja schudlam duzo na kopenhaskiej,
      bieganie i takie tam, ale wcale nie czuje sie lepiej (fizycznie; duchowo
      zreszta tez). wtedy bylam szczesliwsza, tylko teraz mam wieksze powodzenie, a
      superszczupla to nie jestem. i wiecej chudnac juz nie chce. pozdrawiam
    • ala.81 Re: 21.08.13, 22:09
      Raczej nie nastawiaj się na dietę cud, zmień nawyki żywieniowe na zawsze, dużo ruchu. Żeby schudnąc trzeba jeść :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka