Dodaj do ulubionych

BABA DECHALODU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:11
Hey! Mam problem. Małżeństwo udane. Dwójka dzieciaków. Dobiliśmy do 30-tki.
Żona nie ma ochoty na sex. Jej średnia, to raz w miesiącu. Wiem, że nie
zdradza... Kwiatki, kolacje, upominki i inne bzdurki. Najważniejsze jest
sprzątanie. Mam kupę roboty w domu. Często ją wyręczam! Staram się, żeby
miała więcej czasu. A ona nic! POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mona Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:29
      Przestań tak skakać koło niej, kobiety tego nie lubią. Pewnie myśli, że skoro
      jesteś taki zaradny to i w łóżku sam sobie dasz radę. I tyle. ;-)))
      • Gość: Xantia Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:22
        Trzeba jej kochanka zorganizować to zaraz jej sie zachce!
        a Ty sie usuń, przeczekaj!
        • Gość: pipi Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:48
          Xantia!!! Gdyby tak wszystkie kobiety myślały, mielibyśmy na świecie zwykły
          burdel !!!! Zastanów się, co mówisz-piszesz!!!
      • Gość: pipi Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:45
        Ciekawe podejście. Ale ja nie skaczę!!! Jesteśmy normalnymi przyjaciółmi.
        Właściwie nie mamy większych problemów!
    • Gość: Xantia Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:00
      macie problem ,czy raczej Ty masz problem.A jest nim choćby to że na swoją
      ukochaną mówisz"baba".Ja tez nie mialabym ochoty na takiego faceta.
      • Gość: henryczek Re: BABA DECHALODU IP: *.com / 213.199.204.* 29.07.05, 18:09
        tak to jest w naszych nietolerancyjnych społeczeństwach-zmusza sie homo do ukrywania sie a później wychodzi ze zonie lub męzowi nie chce sie ...

nie mówie ze tak jest w twoim przypadku-to jedna z hipotez
        • Gość: mrzezyno252 Re: BABA DECHALODU IP: *.prenet.pl 29.07.05, 18:36
          Biedny człowiek nie potrafi sobie poradzić z własną kobietą. Przykre.
          • Gość: pipi Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:17
            mrzezyno... moje metody względem płci przeciwnej często powodowały miłe
            sytuacje (oczywiście, bez przesady!) A o co chodzi teraz... nie wiem. Dlatego
            pytam Was i nie szukam krytyki. Szukam pomocy!!!
            • Gość: KL Re: BABA DECHALODU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:06
              Słuchaj on kolesia na boku nie ma????? Jak moja miała to też nie chciała :)))
              Lepiej dobrze sprawdź ...... ja też się zdziwiłem :))
        • Gość: pipi Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:14
          Henryczek... w teorie nie wierzę, chyba że są naukowe... Kiedyś usłyszałem
          jedno z wielu takich stwierdzeń, że kobiety mają większe potrzeby, niż
          mężczyźni. Ale i to jet teorią...
          Można zwariować! Uściski, przytulanki, a reszta - niestety. Może ona ma jakiś
          problem i nie chce się tym pochwalić...
      • Gość: pipi Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:10
        Xantia... chodzi o to, że ja nie mówię na nią baba! Najczęściej po imieniu lub
        Kochanie! Nie wiem, co jest grane! :/
        • Gość: Krzychu Re: BABA DECHALODU IP: *.bis / 212.244.80.* 01.08.05, 12:16
          Bywałem swego czasu w towarzystwie pewnego, byłego już małżeństwa. Mieli dorastające dzieci, a na oko sprawiali wrażenie bardzo zgodnego. Wtedy po latach ich wspólnego życia wydało się, że pani jest lesbijką i że ma kochankę - taką o wyglądzie babochłopa. Czasami widuję tę kobiecą parę. Panie widać są sobie wierne, choć już upłynęło ładnych parę lat.
          Tak że, hipoteza Henryczka jest jak najbardziej na miejscu.
          • Gość: pipi Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:56
            Krzychu! To nie ta sfera ludzi!!! Ja pytam co robić, proszę o pomoc. Nie pytam
            o teorie! Ja rozumiem, że każdy wie najlepiej, co jest grane (jak każdy
            Polak!!!). Teorie mogę sprawdzić u lekarza!!!
    • Gość: Romar Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:28
      Oj, masz problem! Ale większy ma żona! Masz rację z tym lekarzem. Delikatnie
      zbadaj temat i nie słuchaj tych idiotów wszystkowiedzących o problemach. Skoro
      sie kochacie, to minie. A to co tu napisałeś nie jest śmieszne! Trzymaj sie
      mocno i nie zbłądź!!!!! Jesteś pewien co do niej - bądź cierpliwy.
      Ja mam żonę i miałem podobny problem. Minęło! A my się nadal bardzo kochamy!
      Nie słuchaj tych, którzy nie są w związku małżeńskim (oni tego nie rozumieją!)
      lub tych, co się rozwiedli! Poczytajcie o takich problemach i zrozumcie je
      bardziej!!!!!! Ja tak zrobiłem i teraz nie szukam teorii! Polecam księgarnie w
      naszym mieście! Gorąco pozdrawiam!
    • Gość: Anka Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:52
      Wreszcie ktoś mądrze się odezwał (do Romar)! Jestem również w związku
      małżeńskim a jeśli komuś daleko do tego niech się nie odzywa! To nie jest temat
      kolega-koleżanka! Mój problem dotyczył męża. Zrobiliśmy podobnie!
      Dowiedzieliśmy się wielu rzeczy i poradziliśmy się lekarza! Pojechaliśmy nad
      Bałtyk odpocząć od zgiełku! U nas problemem był stres w pracy. Mąż pracuje na
      kierowniczym stanowisku. Wszystko wróciło z czasem do normy.
      A propos - gó..arze, seksoholicy i ci którzy nie mają poukładane w głowach
      niech lepiej TYLKO czytają!
      • Gość: kasablanca Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:22
        Trzymaj sie facet! Nie skacz w bok! Ale uważaj. Najlepsze małżeństwa rozpadają
        się. Jeśli ci sie wydaje że jest z żoną ok. niemniej jednak uważaj. Możesz się
        rozczarować widząc ją u boku innego. Ale to by było sku..syństwo z jej strony.
        Jesli ty jesteś w porządku to już jest 50% sukcesu. Drugie 50% należy do niej.
        Cementują was jeszcze dzieci. Rozwalić rodzinę ze względu na nowe doznania - to
        jest chamstwo i brak kultury! A co z dziećmi?... Zabierz ją do kina, na kolację
        do restauracji. Albo gdzieś wyjedźcie na kilka dni. Weź wszystko to co tu jest
        napisane pod uwagę ale pamiętaj, że to nie są twierdzenia! Jesteście w końcu
        rodziną!!! Kochacie się! Ja mam męża i dzieciaka. Był problem między nami, ale
        sie wszystko naprawiło i jest super.
    • Gość: Monika Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:40
      Nie martw się... Jeśli żona jest osobą "normalną" najwidoczniej ma problem ze
      stresem. Przejdzie jej! Kobiety bardziej potrzebują przytulanek niż panowie! I
      nie mam tutaj na myśli często powtarzanych pierdół typu -"facet musi
      podymać"... Jeśli się kochacie wszystko wróci do normy. Częściej rozmawiajcie
      ze sobą nawet na tematy sexu!
      Ja też tak miałam.......... przechodzi!
    • Gość: labambas Re: BABA DECHALODU IP: *.pl / 83.16.117.* 06.08.05, 22:14
      pipi trzymaj się , między mną i mężem też wiele się zmieniło odkąd przyszło na
      świat dziecko , i czasami musimy się długo szukać , aby się odnaleźć , bo ja
      czekam na sygnał od niego , a on na sygnał ode mnie , a kiedy już się usłyszymy
      , to dzieciak włazi nam z butami do łóżka i znowu jest po sprawie , ot życie........
    • Gość: rukiwierch Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:48
      pipi trzymaj formę! ooo taaak! dzieciaki potrafią włączyć się w najmniej
      odpowiednim momencie. najpierw długo czekasz, a potem jesteś już przy niej i
      wlasnie w tym momencie przyłazi do was dziecinka... suuuper! dzieciaki dać na
      trzy dni do dziadków i jechać trzeba daleko! tam spacerować, leniuchować i
      kochać się!!! przechodzę teraz przez podobne piekło i też dobiłem do
      trzydziestki. trzymajmy się!
    • Gość: antonio Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:16
      Przyjacielu... Najwidoczniej witalność żony odpoczywa! Nie przerywaj miłości do
      nie niej. Rób te kolacyjki dalej. Niedługo powinna się przestawić! Moja się
      wkońcu wyleczyła i nie odstępuje mnie na krok. Ja już powoli nie mogę
      hehehehehehe
      • iwonnkaa Boże chłopie wstydż się ............ 12.08.05, 13:22
        Obudż się ....................
        Nie wierzę w żadne wypisane tu słowo.........
        A jeśli to prawda , to chłopie nie ma dla Ciebie ratunku..........
        Jesteś po prostu , w jakiejs dziedzinie życia .........
        DO BANI................
        I nie wypisuj bzdur , tylko wal do specjalisty............
        MOŻE MASZ JESZCZE SZANSĘ ..........
        • Gość: mariolatka Re: Boże chłopie wstydż się ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:00
          iwonnkaa! ty chyba męża nie miałaś albo już go straciłaś, albo go stracisz!
          pierdoła jesteś. ja mam męża od 12 lat. mieliśmy podobny problem. byliśmy u
          specjalisty. nerwowośc z życia odeszła w siną dal. teraz jet extra! pipi
          trzymaj się!
        • Gość: pipi Re: Boże chłopie wstydż się ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:02
          iwonnkaa, daj mi w takim razie dobre rady... tu na forum - czekam!!!!!!!!!! a o
          moją kondycję się nie martw - nie dałabyś rady....... :D
          • iwonnkaa Re: Boże chłopie wstydż się ............ 12.08.05, 17:41
            Dzięki Bogu strzeliło mi 27 lat , jak założyłam slubną obrączkę .....
            Ponad ćwierć wieku z jednym mężem...........
            A znamy się od podstawówki.............
            Przeżyliśmy b dużo złego(śmierć dziecka),mieszkaliśmy przez 10 lat z moją mamą i
            bratem w pokoju z kuchnią ........
            Teraz też bywa róznie , ale prawda jest jedna TRZEBA ROZMAWIAĆ ......
            Być może miałabym dla Ciebie radę .............
            Ale napisz na mojego maila to Ci odpiszę .........
            Sprawa jest b intymna i taka powinna zostać ............
            Ukłony Ruda
            • Gość: Ruda Re: Jeśli juz to BRYŁA LODU ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:45
              • Gość: pipi Re: Jeśli juz to BRYŁA LODU ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 08:14
                ruda! baba dechalodu... to przenośnia, ty "ośla łąko"!!!! :P
                • iwonaruda Re: Jeśli juz to BRYŁA LODU ............ 13.08.05, 10:18
                  Nie dziwię sie ze żona Cię rzadko dopuszcza..............
                  Z taką kultura ,jaką Ty prezentujesz ,to bym Cię na zasięg kija trzymała........
                  Tylko zastanawia mnie jak można wyjść za mąż za taką kreaturę ........
                  Ja Cię nie obrażam, kandydatów na oślą łąkę poszukaj w najbliższym otoczeniu....
                  A rozważania na temat mojego temperamentu, nie są meritum tego postu..........
                  Darujcie sobie
                  • Gość: pipi Re: Jeśli juz to BRYŁA LODU ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 10:28
                    według mnie znaczek ":P" oznacza żart. jeśli uraziłem - sorry!
                  • Gość: pipi Re: Jeśli juz to BRYŁA LODU ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 10:40
                    Baba Dechalodu - to przenośnia... Ja szukam przyczyn problemu i oczekuję
                    dobrych rad. Kwestie kultury i zachowania - tak naprawdę w naszym życiu są na
                    takim poziomie, że wielu mogłoby się uczyć od nas. Nie szukam na forum
                    pretekstu do wymiany racji i przekonywania do racji! Wyobraźmy sobie, że
                    jesteśmy w fajnej kafejce i jesteśmy starymi przyjaciółmi! Ja mówię o
                    problemie, a Wy mi chcecie pomóc. Ja szukam tylko zrozumienia. Jeśli jest ktoś,
                    kto mi może pomóc - bardzo proszę (szukam praktyków). O lekarzach już wiem. Ale
                    co myśla ci, którzy np. mają podobne sytuacje za sobą???
                    ...nie mam ochoty się sprzeczać... :) maila już podałem!
            • Gość: pipi Re: Boże chłopie wstydż się ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 10:05
              iwonnkaa - no to posłucham :)
              pipi73@vp.pl
              • iwonnkaa Re: zajrzyj do poczty........... 13.08.05, 20:59

• Gość: Chłodnym okiem NIckname IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 13.08.05, 06:56
      Nickname, czyli przyjęte przezwisko (pseudonim) może oznaczać, że Ruda jest
      ognista i może płomiennym uczuciem obdażać kogoś kto jest w jej guście.
      Może też oznaczać jedynie kolor włosów.
      Może ona być również córką górnika, który wydobywał rudy żelaza w rejonie
      Częstochowy.
      Sądząc jednak z reakcji, jej aerodynamika nie odbiega od normy, stąd krytyczne
      spojrzenie na "dechę lodu", określenie użyte w desperacji przez sfrustrowanego
      małżonka.
      • Gość: pipi Re: NIckname IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 08:16
        ok... :)
    • Gość: Marzenka Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:41
      Bądź milutki mimo wszytko! To się zmieni! Ja potrzebowałam sporo czasu.
      Zmieniło się! :)))
    • Gość: życzliwa Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:09
      Porozmawiaj z żoną. Powiedz o tym co czujesz, czym się martwisz, że jest to
      nowa dla Ciebie sytuacja i nie wiesz co robić. Spytaj dlaczego tak jest.
      Potrzebna jest chyba szczera rozmowa. Jeśli jesteście przyjaciólmi powinno być
      łatwiej choć nie jest to sytuacja prosta i czasami powiedzenie najbliższej
      osobie jest najtrudniejsze. Nie szukaj tu pomocy, bo ta sytuację musisz
      rozwiązać sam. Kobiety szczególnie te wrażliwe mają róznie, blokuje je stres,
      emocjonalna huśtawka i 100 tysięcy innych powodów. Wspólnie musicie znaleść
      przyczynę bo ze skutkiem nie ma co walczyć. Życze powodzenia i wiem że Ci się
      uda. Pozdrawiam.
      • Gość: pipi Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:17
        życzliwa! bardzo dziękuję! mam podobne zdanie, ale w twojej wypowiedzi mogę
        czuć (faktycznie) życzliwość.
        • Gość: życzliwa Re: BABA DECHALODU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:50
          Naiwna aż do bólu, szczera bez opamietania i mimo wszystkiego co doświadczam
          nadal zyczliwa ludziom. Życzę nadal powodzenia w rozwiązywaniu problemów,
          zapewne wiesz, że same się nie rozwiążą. Pozdrawiam
          • iwonnkaa Re: BABA DECHALODU 14.08.05, 11:45
            Zajrzałeś i co Ty na to ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka