Dodaj do ulubionych

Neurolog - pomocy

IP: *.com / *.com 01.08.05, 20:39
Zna ktoś może dobrego neurologa chciałbym się umówić na wizytę prywatnie bo
już dość mam obcesowego traktowania i braku informacji od lekarzy pracujących
na rachunek państwa.
Wiecie coś może o dr. Jackowskim, jakie ceny czy jest dobrym fachowcem będę
wdzięczny za każdą pomoc.
Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Neurolog - pomocy IP: *.com / *.com 01.08.05, 22:48
      Bardzo proszę na pewno ktoś zna jakiegoś neurologa polećcie mi kogoś. Strasznie
      się czuje po wypadku samochodowym, jestem na granicy wytrzymałości już dłużej
      tego nie wytrzymam.
      • Gość: GG Re: Neurolog - pomocy IP: *.21.pl / 213.199.204.* 01.08.05, 23:56
        Polecam w Częstochowie drKapusteckiego- to ordynator oddz neurologicznego na
        Tysiącleciu, przyjmuje prywatnie ale w tej chwili nie mam namiarów. Trafił do
        Cz-wy ze Śląska, to dobry lekarz
      • Gość: GG Re: Neurolog - pomocy IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.08.05, 00:06
        A może chodzi Ci o neurochirurga, skoro jesteś po wypadku...to zależy co Ci
        dokucza.Mam trochę doświadczenia w tej dziedzinie neurologicznej ponieważ
        jestem po kraniotomii czołowo-skroniowej, z tej okolicy usunięto mi góza mózgu,
        trochę przeżyć i bólu z tym się wiąże
        • Gość: Marcin Re: Neurolog - pomocy IP: *.com / *.com 02.08.05, 01:28
          Dziękuje ci za namiary.
          Mam nadzieję że jednak interwencja chirurgiczna nie będzie potrzebna mam
          kłopoty z prawa ręką i nogę od momentu wypadku. Dlatego tak ważna jest dla mnie
          informacja o mym stanie a tych raczej mi za dużo nie udzielili jak do tej pory.
          Jeszcze raz dziękuje.
          • Gość: GG Re: Neurolog - pomocy IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.08.05, 08:50
            Marcinie, myślę że konsultacja z neurochirurgiem byłaby wskazana, na wszelki
            wypadek podam Ci adres do Prof.Dr hab. Henryka Majchrzaka, przyjmuje prywatnie
            w Katowicach raz w tygodniu, w czwartki, rejestracja tel 0-32/251-05-93
            gabinet jest na ul.3-go Maja 34, I piętro, bardzo blisko dworca. Wizyta
            kosztuje 100zł, trzeba zabrać ze sobą całą dokumentacje odnośnie leczenia,
            konsultacja to nie operacja...pozdrawiam
      • Gość: Mania Re: Neurolog - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:14
        Może pani doktor z poradni przy ulicy Mireckiego, nie pamiętam nazwiska, ale
        neurolog jest jeden.Nie mam doswiadczeń z innym lekarzem tej specjalności, ale
        kobieta sprawia wrażenie kompetentnej i nie zbywa pacjentów, co nie jest bez
        znaczenia.Malgorzata Moszyńska się nazywa, przypomniałam sobie.
        • Gość: Marcin Re: Neurolog - pomocy IP: *.com / *.com 02.08.05, 14:33
          Dziękuje za namiary. Budująca ta myśl że na pomoc można liczyć, od tak
          bezinteresownie.
    • Gość: tcuof Re: Neurolog - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:34
      A ja polecam Ci doktora Karonia. Jest bardzo dobrym lekarzem, uratował mojego
      ojca (miał wylew z paraliżem, a potem krwiaka śródmózgowego nie nadającego się
      do usunięcia drogą chirurgiczną). Przyjmuje w przychodni na 3-maja, w
      przychodni w szpitalu na Tysiącleciu (jest również na oddziałe neurologicznym),
      a w soboty przyjmuje w Kłobucku.
      Jeżeli chcesz moge podać Ci namiary do niego do domu.
      • Gość: Mała Mi Re: Neurolog - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 10:11
        ja równiez skorzystałam z Waszych namiarów, dzięki,
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka