Dodaj do ulubionych

Chcemy przywrócenia przystanku MPK na stradomiu!!

19.08.05, 11:59
To skandal,że przystanek MPK Sabinowska - Hetmańska jest zawieszony do
odwołania!!!Rozumiem ,że w tej chwili trwają tam roboty drogowe, ale na litość
Boską to w niczym nie przeszkadza ,by autobusy mogły się
zatrzymywać!!!Niejednokrotnie byłem świadkiem jak kilkanaście osób stało na
przystanku a kierowca przejechał i olał ludzi.Jeśli MPK taką bedzie prowadziło
politykę i tak szanowało swoich klijentów to ja przesiadam się na PKS -bo oni
bez problemu zatrzymuja nie na naszym przystanku.

Proszę o wpisywanie się osób popierajacych mnie a zarazem tych którzy czują
,że MPK zachowała się nieodpowiedzialnie , narażając czesto ludzi na
spóźnienia do pracy , czy nawet na pociąg.
Obserwuj wątek
    • Gość: (gosc portalu) Re: Chcemy przywrócenia przystanku MPK na strado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:32
      Jestem za to wstyd!!! ludzie do pracy musze wczesniej wychodzic i chodzic na
      przystanek ponak kilometr
      • Gość: X Re: Chcemy przywrócenia przystanku MPK na strado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:34
        Dajcie spokój to jest żałosne, nie mieszkam na Stradomiu, ale to przecie nie
        jedyny przykład, ja już dawno olałem MPK i wszędzie jeżdzę moim rowerkiem, nie
        zamierzam złodziejom płacić za ich gó..ane usługi.
    • Gość: mieszkaniec Re: Chcemy przywrócenia przystanku MPK na strado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:43
      Dopóki w Częstochowie nie będzie konkurencji to MPK będzie robić to co chce.
      Popieram tych którzy protestują przeciw zawieszeniu tego przystanku.
    • Gość: gizior Re: Chcemy przywrócenia przystanku MPK na strado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:11
      Zgadzam sie tożto prawdziwy skandal a wręcz naruszenie swobód obywatelskich do
      przemieszczania sie w obrębie miasta!!!Jak najszybciej trzeba z tym
      skończyc!!Jeszcze ci bezczelni kierowcy,myslą ze jak pracują w MPK to złapali
      Pana Boga za nogi!!A jakże są bezczelni w swej ironiczności!!!!Proponuje
      zebranie pod przewodnictwem szymke8 i wyjaśnienie tej jakże poniżającej dla nas
      -pasażerów sprawy!!
    • Gość: lunch Re: Chcemy przywrócenia przystanku MPK na strado IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 16:09
      Dawno już nie czytałem takich bzdur, jak Wy tu wypisujecie. Jeśli prace drogowe
      nie przeszkadzają autobusom, to miejcie pretensje do wykonawcy robót, że
      wprowadził MPK w błąd (zresztą prace się jeszcze mogą "rozkręcić") oraz do
      komisji, która taką organizację ruchu przyjęła.

Jeśli chcecie by autobusy zatrzymywały się na dziko na zamkniętym przystanku,
      to wyprowadźcie się na Białoruś albo do Hongkongu. U nas jest cywilizacja.
      • Gość: abc Re: Chcemy przywrócenia przystanku MPK na strado IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:49
        cha cha cha Gdzie ty ją widzisz Chyba w telewizji
      • Gość: Roman Re: Chcemy przywrócenia przystanku MPK na strado IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:34
        Ej Lancz,co ty się do Hong kongu przyczepiłeś?Rozumiem że białoruś,że ona jest
        be!!Lecz czy Hong Kong,tak jak pisałes ,jest mniej ucywilizowany od
        Czestochowy???Wiesz,to jest najbogatszy region Chin i nasza miescina mogłaby
        stanowić za jej odległe przedmiescia.No ale wy,warszawioki wieta najlepiej.
        • Gość: Bella Re: Chcemy przywrócenia przystanku MPK na strado IP: *.pl / 80.53.3.* 19.08.05, 21:53
          gizior czemu szymke8 a nie ty.
          jaki z ciebie cwaniak wyslugiwac sie kims.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka