Gość: skarb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:52 Szukam w miarę niedrogiej sali na wesele. Jeśli wiecie coś o takowych, będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewazak3 Re: Sale weselne 19.08.05, 15:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=19150591&a=19150591 Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1980 Re: Sale weselne 20.08.05, 18:02 cześć moge polecic biKajo,miała tam moja przyjaciółka ubawiałm sie super zreszta wszystcy byli tego samego zdania co ja ze jedzenia i obsługa super,lokal bardzo ładny,klimatyzowany,piekny ogródek...a wady troche drogo,a po weselu zawsze jest do naprawy jakies krzysło...moze to przypadek,ja tez jestem na etapie szukania sali na 2007,podoba mi sie "gracja" na huculskiej tez słyszłam dobre opinie od wielu osób i chyba na nią sie zdecydujemy,słyszałam ze "beata"jest super oraz "la torre" powodzenia w szukaniu. Jak ktos był w "gracji"to prosze o opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1980 Re: Sale weselne 20.08.05, 18:03 w gracji jest 155 zł w tym sa ciasta i tort pietrowy,6 posiłków w pierwszy dzien i 4 w drugi,jedz sobie na ta sale i zobacz,nam sie naprawde podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Sale weselne IP: 212.160.108.* 21.08.05, 10:24 Najtańsze są remizy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitka Re: Sale weselne IP: 80.51.236.* 21.08.05, 16:36 Gość portalu: oo napisał(a): > Najtańsze są remizy. Nie kłam ! Najtaniej to pod gołym niebem, innaczej na łonie natury. Nie trzeba nic tylko żarcie i picie w łapie trzymać oraz wsłuchiwać się w ptasi i jajcarski śpiew !! Nie dajcie się ponosić !! To następna podpucha aby komuś dobrą renomę i reklamę zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeży żonkiś Re: Sale weselne IP: 217.96.15.* 24.08.05, 20:42 tylko nie PENELOPA - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata11 Re: Sale weselne IP: *.man.czest.pl 12.10.05, 16:31 A dla czego nie PENELOPA?? Proszę o uzasadnienie gdyż mało się o niej pisze źle !!!! A może ty z czymś dałeś ciała ZAKIŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackie_B Re: Sale weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:00 Popieram. Penelopa to tragedia! Jedzenie OKROPNE i mało... Właściciele niemili (znajomy miał zapłacone za lody, ale nie chcieli podać). Bardzo nieprzyjemna sala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMcE Re: Sale weselne IP: *.darkstar.pl 11.10.05, 22:03 Czy ktoś zna salę mająca wolny termin na 10.06.2006? Pilne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Forumowicz Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:00 Fajna sala na wesele jest koło dawnego PEWEXU. Mialem tam wesele i bylo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jambor na dziłakach na błesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:17 no dokładnie w tym miejscu wieśniaki najlepiej sie czują w takich miejscówach na weselichach....obozwiazkowo przy zespole ...!!!!!!!!powodzenia...buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz1981 Re: Sale weselne IP: *.man.czest.pl 12.10.05, 16:28 Poczekaj po nowym roku otworzy się nowa sala A jak nowa to i tania będzie i dobra żeby gości ściągnąć Myślę że Ci się spodoba!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylka Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:22 Hmm... no coz nie wiem czy pomoge komukolwiek ale przeczytajcie i sami ocencie: - Gracja- tak jezeli ktos lubi tanczyc na kafelkach, ktore po kilku godzinach zabawy robia sie sliskie i mokre- obrzydlistwo!! - Penelopa- Swinka Pigi, ktora z szyderczym usmiechem mowi o kosztach wesela, a pozniej dolicza to i owo... - Kleopatra- jezeli lekko zielona szyneszka komus odpowiada- smacznego :] - Beata- Wrzosowa- kiepski dojazd i nic nadzwyczajnego - La Torre- moze i robi wrazenie, ale pod warunkiem ze masz gruby portwel!! - DaGa- jezeli po drodze Wam Czarny Las... - Greg Bis: tez daleko... Wola Hankowska:/ i o jedzonku cos niecos zlego slyszalam... - Zaciszanska- OSZUSCI OSZUSCI I JESZCZE RAZ OSZUSCI!! NIECH TO WAM DA DO MYSLENIA!! STRZEZCIE SIE!! - Kinga: przerobiony domek jednorodzinny na Stanislawy, do niedawna w niedalekim sasiedztwie byl dom publiczny hehe i uwazajcie na slowo "inflacja" ktore lubi padac z ust wlascicielki :] Oki koncze to pisanie bo juz dosc tego sie tu znalazlo Zastanowcie sie ludzie dobrze nad wyborem sali!! I nie lekcewazcie przykrych doswiadczen innych oso. No chyba ze chcecie podzielic ich losy... Pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMcE Re: Sale weselne IP: *.darkstar.pl 14.10.05, 22:58 Amadeusz, a jakies konkrety? Już teraz jest trudno znaleźć jakąś sensowna salę na sensowny termin, a co dopiero po nowym roku? To jednak chyba trochę ryzykowne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz1981 Re: Sale weselne IP: *.man.czest.pl 15.10.05, 11:52 Więcej konkretów jeżeli sobie życzysz to napisz co Cię interesuje i gdzie jeszcze myślała byś zrobić imprezę. Na e-mail amadeusz1981@tlen.pl. To pogadamy bez grona konkuręcji Odpowiedz Link Zgłoś