Gość: m. Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:33 a czy ktos z Was moze slyszal o kursach na Raclawickiej(ponoc sie przeniosl)? nie jestem pewna ale chyba chodzi o Pana Spalika thx. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Kursy prawa jazdy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.01.06, 22:41 Najlepszy i najstarszy w czestochowie al NMP35 u adama nowaka rewelka pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedouczony Re: Kursy prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:03 chce wyrazic swoja pinie na temat kursu na ulicy warszawskiej3. co do pana z teorii nie mam najmniejszych zastrzezeń.teorie opanowałem wysmienicie ale co do jazd z panem Sławomirem mam niewielkie zastrzeżenia: po1 jazda zdezelowana micra to zadna przyjemność ale to da sie jeszcze przezyc.ale fakt że pan sławus zaczyna jazdy z kursantem przynajmniej 10do 15 min. po czasie jest nie do przyjecia.w koncu płace za pełna godzine jazdy. jesli musi pogawedzic z kolesiami to od tego jest np. knajpa.kursant przychodzi punktualnie a pan sławek sterczy przy swoim porsche po czym jazda rozpoczyna sie z reguły z duzym opóźnieniem. po wielu jazdach nadal nie potrafie parkowac nie mówiac juz o placu manewrowym..ale natomiast wspaniale nauczyłem sie omijac wszelkie dziury na drodze. z tego manewru na pewno bym zdał egzamin. pana Sebastiana nie widziałem natomiast na oczy wiec sie nie wypowiem. Ogólnie rzecz biorac pan sławomir jest bardzo miłym człowiekiem troche nerwowym ale stara sie człowiek jak moze. wiec polecam te szkołe mimo wszystko. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supergirl7 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:08 Polecam szkole jazdy na Kilinskiego 9 (w bramie). Instruktor, p.Mirek, przemily czlowiek :) Jak cos nie wychodzi albo sie ktos za bardzo denerwuje, to porecytuje Tetmajera albo Asnyka :) Manewrow i jazdy po miescie wyuczyl tak ze wszyscy sie pytali kto mnie tak nauczyl jezdzic (pozytywnie:). Goraco polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Kursy prawa jazdy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.02.06, 10:14 Podciągam watek za "niedouczonym". Pisałam swój tekst w grudniu nt. Seby i p. Sławka pod nickiem "co do kursów". Proponuje z czystego serca poczytać wszystkim zainteresowanym zrobieniem kursu. To niemożliwe, aby tylu ludzi nagle sie myliło co do tego samego instruktora.b Życie weryfikuje nasze umiejętności. P.Sebastiana szanuję za teorię, p. Slawka najchęstniej bym zgnoiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 osrodek kursu na rakowie-ul prusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:24 mieszkam na rakowie i chodze do szkoly do prusa i moja kolezanka z klasy chodzi do tego osrodka,mowila mi ze placi 1000 zl, ale robi dwa kursy i na samochod i na motor i za to wszystko placi 1500(normalnie 1700), bo te dwa kursy robi pod rzad i dostala znizke.wiec moze sie tez wybiore.blisko to napewno bede miec. tata mi ani razu nie chcial poduczyc(jedynie to umiem przekrecic kluczyk), mowil zebym psula samochod instruktora.zapytam sie kuzyna i kolezanki gdzie beda chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowczyni:) Re: Kursy prawa jazdy IP: 195.116.125.* 03.02.06, 14:00 No więc Kasiu!!! Chcialam ci szczerze ale to naprawde szczerze polecic osrodek "WILK" to jest tam koło kościola Zygmunta gdzie jest to rondo przez wszystkich nielubiane:) Jesli chodzi o wyklady to bardzo dobrze sa tlumaczone a przede wszystkim sam instruktor porusza problemy naprawde zyciowe i w ten sposob nie wlewa tylko suchej teorii! A same jazdy to nic do zarzucenia! Ja zdalam za pierwszym razem ale zawdzieczam to tylko panu Marcinowi ktory naprawde wiele mnie nauczyl i wiem ze tylko i wylacznie dzieki niemu zdalam! Plac manewrowy ktorego ludzie najbarzdiej sie boja Pan marcin wyuczy cie idealnie wrecz i nie bedziesz miala zadnych problemow z jego zdaniem!Jest bardzo cierpliwy i to chyba sie Mu najbardziej chwali! Nigdy sie na ciebie nie zdenerwuje tylko zawsze cierpliwie tlumaczy!I przy tym jest bardzo sympatyczny! Naprawde goraco Ci Kasiu polecam i wierze ze zdecydujesz sie na ten osrodek! Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Kursy prawa jazdy IP: *.brama.prenet.pl 03.02.06, 20:37 A czy na temat ośrodka ADEPT możecie coś interesującego powiedzieć? Mieści się ponoć przy zajezdni MZK.Czy instruktorzy są ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:29 a wiec czego sie dowiedzialam, moja kolezanka chodzi do swojego wujka, na kursy na ul okulickiego.jest zadowolona, nie robi notatek na spotkaniach, bo wujek dobrze tlumaczy i wszytko zapamietuje.tata jej powiedzial zeby nie chodzila obok na prusa bo podobniez zle sie "biora" za to.a moj brat cioteczny bedzie chodzil kolo placu jacka gdzies w poblizu.zaczne chyba od marca(3 miechy przed 18), tata mi powiedzial zebym poszla gdzies na rakow(kolo stadionu na limanowskiego, ul prusa, nie wiem gdzie jeszcze jest), ale zobacze, poczytam opinie.kasa ta sama a po co mam sie "wloczyc" autobusem tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:44 moja siostra chodzila na botaniczna i zdala za pierwszym razem.polecala mi ten osrodek, a podczas jazdy facet jej odpowiadal kawaly i bardzo jej sie podobalo.byla zaskoczona negatywnymi opiniami na temat tego osrodka.i sie pytala czemu sa negatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus-kierowca Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:09 START _odpada -jeżeli chcecie zdać egzamin wybierzcie poważniejszą szkołę-ta na stadionie raków czy na promendzie prowadzona przez pana Piotra to klęska:) wszyscy ,którzy powyżej opisali tak tę szkółke niedzielną mają racje...zabawa świetna,ale skutki marne.Nie chce mi sie nawet pisać o przekrętach tego gościa i jego zonusi Wybierajcie z głową i zdawajcie za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:11 zauwazylamn ze moj sasiad-rok, dwa lata starszy chodzi do startu, bo kilka razy wysiadal z ich samochodu, a po za tym stoi na naszym parkingu.siostra mi polecala jednak jak napisalam botaniczna/jagiellonska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:08 nie zgadzam się z pozytywnymi opiniami odnośnie Sebastiana... coś w tym jest, że zależy mu tylko na dobrym imieniu i niczym więcej... miewał humorki i wątpie, że zmienił swoje postępowanie... on po prostu potrafi mydlić oczy ludziom a w szczególności młodym kursantkom i nie liczy się z nikim nawet z osobą, na której powinno mu najbardziej zależeć... taka jest prawda... przemyślcie sobie to dobrze bo to wy płacicie za kurs, a szkoda zmarnować tyle kasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figielek Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:11 tak tak nie marnujcie kasy ani czasu na szkolenia u SEBY- z dobrego serduszka wam mówie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-r Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:38 Ktos wspomniał o szkole Adama Nowaka przy NMP 35- ja robiłam tam prawko (2 lata temu) i polecam ją wam z czystym sumieniem. Wykłady z teorii - interesujące i wciągające, a praktyka to już kwestia instruktora - jeśli się dobrze trafi, to potem się chwali. Ja miałam szczęście, że jeździłam z panem Pasternakiem, który jest wyśmienitym pedagogiem (zawsze wyczuwał momenty moich dołków i mobilizował), NIGDY nie krzyczy, jest zawsze opanowany, spokojny, ale i bardzo rzeczowy i czujny. Powiem szczerze, że po zakończonym kursie wykupiłam jeszcze 2 dodatkowe godziny, żeby po prostu z nim pojeździć i poćwiczyć dodatkowo manewry na placu. Naprawdę - świetny człowiek i rozmówca, a poza tym znakomity instruktor i nauczyciel. Żałuję wręcz, że ten kurs już za mną. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anii Re: Kursy prawa jazdy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.02.06, 13:40 pan adam juz nie prowadzi tej szkoly zostal egzaminatore, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 co jest z tym gosciem z botanicznej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:16 a to chodzi o podrywanie kursantek czy nie udolnosc nauczenia?ja mam chlopaka i raczej nie zrezynguje z niego(jesli chodzi o podryw) .jestem ciekawa, czy to mowia np osoby ktore sie zawiodly na obietnicach czy itp?na jakiej podstawie to mowicie?moja siostra byla zadowolona i zdala.i sie zdziwila tymi negatywnymi opiniami(zdawala 3 lata temu i placila 600 zl).wiec jesli nie do startu, nie do niego, to gdzie jest dobry i najblizej rakowa osrodek?po co mam sie wloczyc po miescie?tata w/w kolezanki odradzal prus-a,a moj tata chce jak najblizej rakowa i mowil tu m.in o starcie.ja powiedzialam tacie ze siostra radzila botaniczna a w czesci mojej szkoly tez jest osrodek i kolezanka z klasy tam chodzi i placi za kurs na samochodzie + i na motorze 1500zl zamiast 1700. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra N. Re: Kursy prawa jazdy IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo.ma.cable.rcn.com 07.02.06, 17:41 czesc, mialam wykupiony kurs na prawko w adromie, i sebastian byl moim instruktorem od jazd. mialam super zajecia i zdalam prawko z pierwszym razem. to tylko swiadczy o tym ze seba jest profesjonalista. goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Kursy prawa jazdy IP: 80.48.243.* 07.02.06, 19:55 No dokładnie, Sebastian to bardzo dobry instruktor, i goraco polecam jego osrodek szkoleniowy, pozdro dla samego Sebastiana i dla kursantow ktorzy sa u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedouczony Re: Kursy prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:48 bardzo prosze niech mi ktos napisze troche wiadomości na temat pana sebastiana z osrodka seba.tzn. ile ma lat i jak mniej wiecej wyglada. bardzo prosze o mozliwie szybka odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskierka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Kursy prawa jazdy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.02.06, 15:30 Re Iskierka. To synek właściciela "Seby'. Sam p.Sebastian ćwiczy teorię z kursantami i tak obleśnie nie wygląda. Wprost przeciwnie. Jeden instruktor jeździ Micrą, a ten Synalek podobno Corsą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Kursy prawa jazdy IP: 80.48.243.* 11.02.06, 16:25 Sebastian jest właścicielem ośrodka.a ten starszy pan co tam jest to jest jego ojciec, Sebastian jest dobrym instruktorem jazdy,a nie wiem jak ten drugi co jezdzi na micrze, jeszcze raz pozdro dla Seby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama3 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:31 Polecam z głębi serducha pana Kowalskiego ma siedzibę w blaszaku na Tysiącleciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kurasntka Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:41 czy pani również miała jazdy z panem Kowalskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
10i3 Re: Kursy prawa jazdy 08.02.06, 10:29 Czy miała pani jazdy z panem Kowalskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoŚ Re: Kursy prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:55 Polecam osrodek OSK - Driver u pana Adama Bednarka.Super atmosfera na jazdach, super instruktorzy, prawko zdane za 1 razem,bardzo dobrze uczą, Samochody do wyboru Corsa,Micra, wszystkie kategorie :) naprawde bardzo serdecznie polecam ten osrodek,ja jak i moim znajomi bardzo go zachwalamy. Madzia i Oskar suuuper uczą, nie wiem czy uczy tam jeszcze Piotrek, równierz równy z niego gość.Polecam z całego serca ten ośrodek. Miesci sie on przy rondzie Mickiewicza, (kierować się do kręgielni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: Reklama, reklama, reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:26 ... i pranie mózgu już od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:47 Zamierzam iść na prawko teraz, jaki ośrodek polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kursy prawa jazdy IP: 80.53.75.* 18.02.06, 13:31 lepiej nie idz bo zanmim zdasz tos ie wrzodow nabaiwsz i strcis zkupe kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Kursy prawa jazdy IP: 80.51.57.* 04.04.06, 22:10 ale jaka satysfakcje potem masz jak zdasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:12 siostra 3 lata temu skonczyla na jagiellonskiej/botanicznej-to chyba adrom-i poleca, kolezanka chodzi do swojego wujka na okolnej(dojezdza specjalnie autobusem z rakowa)-mowi ze nie musi robic notatek bo dobrze tlumaczy, kolezanka z klas chodzi/chodzila do prusa-mowi ze tez fajnie, brat cioteczny gdzies kolo placu jacka-nie mam jego zdania, a sasiad na stadion rakowski- limanowskiego- nie mam zdania. a jesli nie wybierzesz nic, to niech ktos cie nauczy jezdzic(bez papierkow) i nie miej prawa jazdy jak doda-elektroda, ktora pruje corveta po miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:09 odradzam wszystkim startującym na prawko ośrodek SEBA!!! A w szczególności dziewczętom. Szkoda tylko, że nie ustrzegłem swojej Kochanej w odpowiednim momencie... nigdy sobie tego nie wybacze:=( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:37 również polecam Drivera przy rondzie Mickiewicza Oskar i Piotr- każdy z nich ma swój styl :) a jazdy z obydwoma to przyjemność :) jazdy na corsie i mikrze zdałam za 1. razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki PLUS w I Alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:14 Polecam zdecydowanie! Zdałem szybko! Stosunkowo mlody osrodek - wlasciciel byl wczesniej instruktorem przez 5 lat w warszawie, ale jest stad - zna swietnie miasto i ludzi, egzaminatorow. Doskonala atmosfera, wyklady, oczywiscie wszystkie materialy gratis. Jazda z wlascicielem i jego instruktorem jest tak samo przyjemna. Sa mili, wyluzowani, spoko sie z nimi jezdzi. I co najwazniejsze - swietnie potrafia nauczyc i sa spokojni. Polecam. Tel do osrodka: o ile sie nie myle: 0608855069, Al.NMP 1 w bramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAłAMANA Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:04 wiecie co niezdałam juz 3 razy ... i teraz sie juz boje isc . i nie wiem co mam robic !!! POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALUTKI Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:42 Polecam zdecydowanie! Zdałem szybko! Stosunkowo mlody osrodek - wlasciciel byl wczesniej instruktorem przez 5 lat w warszawie, ale jest stad - zna swietnie miasto i ludzi, egzaminatorow. Doskonala atmosfera. Jazda z wlascicielem i jego instruktorem jest tak samo przyjemna. Sa mili, wyluzowani, spoko sie z nimi jezdzi. I co najwazniejsze - swietnie potrafia nauczyc i sa spokojni. Polecam. Tel do osrodka: o ile sie nie myle: 0608855069, Al.NMP 1 w bramie WYKUP SOBIE DODATKOWE JAZDY!!!ZDASZ NAPEWNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula20 AMCAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:02 Zdecydowanie polecam pana Andrzeja Arenda z "AMCAR-u"nr.tel.609646607;jeździłam po"trasach"egzaminatorskich(więc głównie Zawodzie,Raków,Ostatni Grosz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: AMCAR IP: 80.53.75.* 18.03.06, 15:13 kazdy jezdzi po trasach egazminacyjnych, ja rowniez z moim instruktorem jezdzilem, i ja polecam SEBE ul. Warszawska 3 przy okazji pozdrowienia dla Sebastiana Odpowiedz Link Zgłoś
gnomka Re: do tomka, jaki osrodek polecacie 10.05.06, 09:43 a jak ten ośrodek sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: 80.51.57.* 04.04.06, 21:59 a ja zdawalam az 6 razy i za szostym zdalam nie mozna dac za wygrana za duzo sie wydaje zeby to potem stracic trzeba brac sie do roboty:))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula20 Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:58 ....do moni a moze dzis 4.04 zdawalas ten 6ty raz?ja drugi raz o 8 z Gabrysiem(ten sam spoko egzaminator)ale niestety na skrzyzowaniu ze swiatlami na lewoskrecie wymusilam pierwszenstwo:(i pozamiatane...tez mala zalamka-ale sie nie poddam-choc sporo kosztuje to "nie poddam sie"!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: 80.51.57.* 05.04.06, 23:01 do paula20 : nie ostatni egzamin mialam z panem Bauerem 30.03 to byl moj ostatni raz kiedy pojechalam do sorodka teraz jedynie moge zawiesc tam kogos:) nie ma czym sie przejmowac trzeba dalej zdawac i nie poddawac sie!!JESLI SIE COS POTRAFI TO WKONCU SIE UDA TRZYMAM KCIUKI:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula20 Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 23:45 niom...nie poddam się,ale cóż po 30-32 h jazdy to nie można o sobie powiedzieć że jest się w stanie przewidzieć i zachować się w każdej sytuacji jakich ogrom w ruchu miejskim...nie lubie lewoskrętów zwłaszcza bez świateł kierunkowych,no a tego na którym wczoraj oblałam na zawodziu to już szczególnie ale cóż zrobić....dalej będę próbować!choć cena 112 zł powala z nóg?!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: 80.51.57.* 06.04.06, 22:08 ja wydalam kilka razy te 112 zl z wielkim zalem ale coz trudno teraz nawet juz nie pamietam ze wydalm tyle ale sama "rozkosz":)to wydac prawie kolejna 100 na wyrobienie prawka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOnia Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: 80.51.57.* 04.04.06, 22:11 a ja polecam p Romana Witasika ro-wit facet ma klase wymaga ale za to nauczy cie wszystkiego naprawde polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:12 dokladnie, Roman Witasik jest najlepszy:) Zarowno ja kilka lat temu, jak i moja mama i siostra zdalismy za 1 razem. Jazdy Fiat Punto II, rewelacyjna atmosfera na kursach, konkretnie na jazdach, tyle ze zalatwianie prywatnych spraw instruktora czasami przeszkadzalo, ale i tak potem wszystko bylo dodatkowo doliczone wiec nic nie przepadlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonox2 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Kursy prawa jazdy-ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:31 Polecam ten osrodek a najbardziej instruktora pana Gabriela Franie!!! To najmilszy czlowiek jakiego znam,spokojny, zawsze wszystko wytlumaczy, nigdy nie krzyczy. Mozna z nim porozmawiac o wszystkim, posmiac sie i wogole. Jest naprawde kochany. A ADROM to dobry osrodek. Jazdy mam bardzo czesto. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalooona Re: Kursy prawa jazdy-ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:54 Polecam, p.Jacek Strączyński "rondo" w L.O im. Kopernika :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_26 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:33 Napiszcie coś więcej na temat Formatu na Nowowiejskiego. Przewinął się tam już ze dwa razy. Chodził tam mój brat i był bardzo zadowolony (zdał za pierwszym razem), ale chciałabym jeszcze od kogoś usłyszeć coś ponadto. Jakie mają samochody, którego instruktora polecacie (czy w ogóle można sobie wybrać instruktora)? Odpowiadałby mi ten ośrodek, bo nie mogę sobie pozwolić na regularne chodzenie na kursy, a chciałabym załatwic sprawę jak najszybciej :) A moze ktoś wie, ile tam kosztuje kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:50 a jaka jest cena kursu?? Odpowiedz Link Zgłoś