Dodaj do ulubionych

Kursy prawa jazdy

• Gość: m. Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:33
      a czy ktos z Was moze slyszal o kursach na Raclawickiej(ponoc sie przeniosl)?
      nie jestem pewna ale chyba chodzi o Pana Spalika
      thx. m.
    • Gość: macio Re: Kursy prawa jazdy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.01.06, 22:41
      Najlepszy i najstarszy w czestochowie al NMP35 u adama nowaka rewelka pozdro
      • Gość: niedouczony Re: Kursy prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:03
        chce wyrazic swoja pinie na temat kursu na ulicy warszawskiej3. co do pana z
        teorii nie mam najmniejszych zastrzezeń.teorie opanowałem wysmienicie ale co do
        jazd z panem Sławomirem mam niewielkie zastrzeżenia: po1 jazda zdezelowana micra
        to zadna przyjemność ale to da sie jeszcze przezyc.ale fakt że pan sławus
        zaczyna jazdy z kursantem przynajmniej 10do 15 min. po czasie jest nie do
        przyjecia.w koncu płace za pełna godzine jazdy. jesli musi pogawedzic z
        kolesiami to od tego jest np. knajpa.kursant przychodzi punktualnie a pan sławek
        sterczy przy swoim porsche po czym jazda rozpoczyna sie z reguły z duzym
        opóźnieniem. po wielu jazdach nadal nie potrafie parkowac nie mówiac juz o placu
        manewrowym..ale natomiast wspaniale nauczyłem sie omijac wszelkie dziury na
        drodze. z tego manewru na pewno bym zdał egzamin. pana Sebastiana nie widziałem
        natomiast na oczy wiec sie nie wypowiem. Ogólnie rzecz biorac pan sławomir jest
        bardzo miłym człowiekiem troche nerwowym ale stara sie człowiek jak moze. wiec
        polecam te szkołe mimo wszystko. :))))
    • Gość: supergirl7 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:08
      Polecam szkole jazdy na Kilinskiego 9 (w bramie). Instruktor, p.Mirek, przemily
      czlowiek :) Jak cos nie wychodzi albo sie ktos za bardzo denerwuje, to
      porecytuje Tetmajera albo Asnyka :) Manewrow i jazdy po miescie wyuczyl tak ze
      wszyscy sie pytali kto mnie tak nauczyl jezdzic (pozytywnie:). Goraco
      polecam !!!
    • Gość: szofer Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 05:38
      • Gość: taka jedna Re: Kursy prawa jazdy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.02.06, 10:14
        Podciągam watek za "niedouczonym". Pisałam swój tekst w grudniu nt. Seby i p.
        Sławka pod nickiem "co do kursów". Proponuje z czystego serca poczytać
        wszystkim zainteresowanym zrobieniem kursu. To niemożliwe, aby tylu ludzi nagle
        sie myliło co do tego samego instruktora.b Życie weryfikuje nasze umiejętności.
        P.Sebastiana szanuję za teorię, p. Slawka najchęstniej bym zgnoiła.
        • Gość: agusia_1988 osrodek kursu na rakowie-ul prusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:24
          mieszkam na rakowie i chodze do szkoly do prusa i moja kolezanka z klasy chodzi do tego osrodka,mowila mi ze placi 1000 zl, ale robi dwa kursy i na samochod i na motor i za to wszystko placi 1500(normalnie 1700), bo te dwa kursy robi pod rzad i dostala znizke.wiec moze sie tez wybiore.blisko to napewno bede miec.
          tata mi ani razu nie chcial poduczyc(jedynie to umiem przekrecic kluczyk), mowil zebym psula samochod instruktora.zapytam sie kuzyna i kolezanki gdzie beda chodzic
    • Gość: Kierowczyni:) Re: Kursy prawa jazdy IP: 195.116.125.* 03.02.06, 14:00
      No więc Kasiu!!! Chcialam ci szczerze ale to naprawde szczerze polecic
      osrodek "WILK" to jest tam koło kościola Zygmunta gdzie jest to rondo przez
      wszystkich nielubiane:) Jesli chodzi o wyklady to bardzo dobrze sa tlumaczone a
      przede wszystkim sam instruktor porusza problemy naprawde zyciowe i w ten
      sposob nie wlewa tylko suchej teorii! A same jazdy to nic do zarzucenia! Ja
      zdalam za pierwszym razem ale zawdzieczam to tylko panu Marcinowi ktory
      naprawde wiele mnie nauczyl i wiem ze tylko i wylacznie dzieki niemu zdalam!
      Plac manewrowy ktorego ludzie najbarzdiej sie boja Pan marcin wyuczy cie
      idealnie wrecz i nie bedziesz miala zadnych problemow z jego zdaniem!Jest
      bardzo cierpliwy i to chyba sie Mu najbardziej chwali! Nigdy sie na ciebie nie
      zdenerwuje tylko zawsze cierpliwie tlumaczy!I przy tym jest bardzo sympatyczny!
      Naprawde goraco Ci Kasiu polecam i wierze ze zdecydujesz sie na ten osrodek!
      Pozdrawiam....
    • Gość: zainteresowana Re: Kursy prawa jazdy IP: *.brama.prenet.pl 03.02.06, 20:37
      A czy na temat ośrodka ADEPT możecie coś interesującego powiedzieć? Mieści się
      ponoć przy zajezdni MZK.Czy instruktorzy są ok ?
      • Gość: agusia_1988 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:29
        a wiec czego sie dowiedzialam, moja kolezanka chodzi do swojego wujka, na kursy
        na ul okulickiego.jest zadowolona, nie robi notatek na spotkaniach, bo wujek
        dobrze tlumaczy i wszytko zapamietuje.tata jej powiedzial zeby nie chodzila
        obok na prusa bo podobniez zle sie "biora" za to.a moj brat cioteczny bedzie
        chodzil kolo placu jacka gdzies w poblizu.zaczne chyba od marca(3 miechy przed
        18), tata mi powiedzial zebym poszla gdzies na rakow(kolo stadionu na
        limanowskiego, ul prusa, nie wiem gdzie jeszcze jest), ale zobacze, poczytam
        opinie.kasa ta sama a po co mam sie "wloczyc" autobusem tyle czasu.
        • Gość: agusia_1988 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:44
          moja siostra chodzila na botaniczna i zdala za pierwszym razem.polecala mi ten osrodek, a podczas jazdy facet jej odpowiadal kawaly i bardzo jej sie podobalo.byla zaskoczona negatywnymi opiniami na temat tego osrodka.i sie pytala czemu sa negatywne?
          • Gość: zulus-kierowca Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:09
            START _odpada -jeżeli chcecie zdać egzamin wybierzcie poważniejszą szkołę-ta na
            stadionie raków czy na promendzie prowadzona przez pana Piotra to klęska:)
            wszyscy ,którzy powyżej opisali tak tę szkółke niedzielną mają racje...zabawa
            świetna,ale skutki marne.Nie chce mi sie nawet pisać o przekrętach tego gościa
            i jego zonusi
            Wybierajcie z głową i zdawajcie za pierwszym razem
            • Gość: agusia_1988 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:11
              zauwazylamn ze moj sasiad-rok, dwa lata starszy chodzi do startu, bo kilka razy
              wysiadal z ich samochodu, a po za tym stoi na naszym parkingu.siostra mi
              polecala jednak jak napisalam botaniczna/jagiellonska
              • Gość: szczera Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:08
                nie zgadzam się z pozytywnymi opiniami odnośnie Sebastiana... coś w tym jest,
                że zależy mu tylko na dobrym imieniu i niczym więcej... miewał humorki i
                wątpie, że zmienił swoje postępowanie... on po prostu potrafi mydlić oczy
                ludziom a w szczególności młodym kursantkom i nie liczy się z nikim nawet z
                osobą, na której powinno mu najbardziej zależeć... taka jest prawda...
                przemyślcie sobie to dobrze bo to wy płacicie za kurs, a szkoda zmarnować tyle
                kasy:)
                • Gość: figielek Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:11
                  tak tak nie marnujcie kasy ani czasu na szkolenia u SEBY- z dobrego serduszka
                  wam mówie!
                  • Gość: d-r Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:38
                    Ktos wspomniał o szkole Adama Nowaka przy NMP 35- ja robiłam tam prawko (2 lata
                    temu) i polecam ją wam z czystym sumieniem. Wykłady z teorii - interesujące i
                    wciągające, a praktyka to już kwestia instruktora - jeśli się dobrze trafi, to
                    potem się chwali. Ja miałam szczęście, że jeździłam z panem Pasternakiem, który
                    jest wyśmienitym pedagogiem (zawsze wyczuwał momenty moich dołków i
                    mobilizował), NIGDY nie krzyczy, jest zawsze opanowany, spokojny, ale i bardzo
                    rzeczowy i czujny. Powiem szczerze, że po zakończonym kursie wykupiłam jeszcze
                    2 dodatkowe godziny, żeby po prostu z nim pojeździć i poćwiczyć dodatkowo
                    manewry na placu. Naprawdę - świetny człowiek i rozmówca, a poza tym znakomity
                    instruktor i nauczyciel. Żałuję wręcz, że ten kurs już za mną. ;)
                    • Gość: anii Re: Kursy prawa jazdy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.02.06, 13:40
                      pan adam juz nie prowadzi tej szkoly zostal egzaminatore,
                      • Gość: agusia_1988 co jest z tym gosciem z botanicznej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:16
                        a to chodzi o podrywanie kursantek czy nie udolnosc nauczenia?ja mam chlopaka i
                        raczej nie zrezynguje z niego(jesli chodzi o podryw) .jestem ciekawa, czy to
                        mowia np osoby ktore sie zawiodly na obietnicach czy itp?na jakiej podstawie to
                        mowicie?moja siostra byla zadowolona i zdala.i sie zdziwila tymi negatywnymi
                        opiniami(zdawala 3 lata temu i placila 600 zl).wiec jesli nie do startu, nie do
                        niego, to gdzie jest dobry i najblizej rakowa osrodek?po co mam sie wloczyc po
                        miescie?tata w/w kolezanki odradzal prus-a,a moj tata chce jak najblizej rakowa
                        i mowil tu m.in o starcie.ja powiedzialam tacie ze siostra radzila botaniczna a
                        w czesci mojej szkoly tez jest osrodek i kolezanka z klasy tam chodzi i placi
                        za kurs na samochodzie + i na motorze 1500zl zamiast 1700.
                • Gość: Aleksandra N. Re: Kursy prawa jazdy IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo.ma.cable.rcn.com 07.02.06, 17:41
                  czesc, mialam wykupiony kurs na prawko w adromie, i sebastian byl moim
                  instruktorem od jazd. mialam super zajecia i zdalam prawko z pierwszym razem. to
                  tylko swiadczy o tym ze seba jest profesjonalista. goraco polecam.
                  • Gość: Aneta Re: Kursy prawa jazdy IP: 80.48.243.* 07.02.06, 19:55
                    No dokładnie, Sebastian to bardzo dobry instruktor, i goraco polecam jego
                    osrodek szkoleniowy, pozdro dla samego Sebastiana i dla kursantow ktorzy sa u
                    niego
                    • Gość: niedouczony Re: Kursy prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:48
                      bardzo prosze niech mi ktos napisze troche wiadomości na temat pana sebastiana z
                      osrodka seba.tzn. ile ma lat i jak mniej wiecej wyglada. bardzo prosze o
                      mozliwie szybka odpowiedź.
                      • Gość: Iskierka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:00
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: taka jedna Re: Kursy prawa jazdy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.02.06, 15:30
                          Re Iskierka.
                          To synek właściciela "Seby'. Sam p.Sebastian ćwiczy teorię z kursantami i tak
                          obleśnie nie wygląda. Wprost przeciwnie. Jeden instruktor jeździ Micrą, a ten
                          Synalek podobno Corsą.
                          • Gość: Aneta Re: Kursy prawa jazdy IP: 80.48.243.* 11.02.06, 16:25
                            Sebastian jest właścicielem ośrodka.a ten starszy pan co tam jest to jest jego
                            ojciec, Sebastian jest dobrym instruktorem jazdy,a nie wiem jak ten drugi co
                            jezdzi na micrze, jeszcze raz pozdro dla Seby
    • Gość: mama3 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:31
      Polecam z głębi serducha pana Kowalskiego ma siedzibę w blaszaku na Tysiącleciu.
      • Gość: była kurasntka Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:41
        czy pani również miała jazdy z panem Kowalskim ?
      • 10i3 Re: Kursy prawa jazdy 08.02.06, 10:29
        Czy miała pani jazdy z panem Kowalskim ?
        • Gość: ktoŚ Re: Kursy prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:55
          Polecam osrodek OSK - Driver u pana Adama Bednarka.Super atmosfera na jazdach,
          super instruktorzy, prawko zdane za 1 razem,bardzo dobrze uczą, Samochody do
          wyboru Corsa,Micra, wszystkie kategorie :) naprawde bardzo serdecznie polecam
          ten osrodek,ja jak i moim znajomi bardzo go zachwalamy. Madzia i Oskar suuuper
          uczą, nie wiem czy uczy tam jeszcze Piotrek, równierz równy z niego
          gość.Polecam z całego serca ten ośrodek. Miesci sie on przy rondzie Mickiewicza,
          (kierować się do kręgielni)
    • Gość: UR Re: Reklama, reklama, reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:26
      ... i pranie mózgu już od rana.
    • Gość: Tomek Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:47
      Zamierzam iść na prawko teraz, jaki ośrodek polecacie?
      • Gość: gosc Re: Kursy prawa jazdy IP: 80.53.75.* 18.02.06, 13:31
        lepiej nie idz bo zanmim zdasz tos ie wrzodow nabaiwsz i strcis zkupe kasy
        • Gość: Monia Re: Kursy prawa jazdy IP: 80.51.57.* 04.04.06, 22:10
          ale jaka satysfakcje potem masz jak zdasz:)
      • Gość: agusia_1988 do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:12
        siostra 3 lata temu skonczyla na jagiellonskiej/botanicznej-to chyba adrom-i
        poleca, kolezanka chodzi do swojego wujka na okolnej(dojezdza specjalnie
        autobusem z rakowa)-mowi ze nie musi robic notatek bo dobrze tlumaczy,
        kolezanka z klas chodzi/chodzila do prusa-mowi ze tez fajnie, brat cioteczny
        gdzies kolo placu jacka-nie mam jego zdania, a sasiad na stadion rakowski-
        limanowskiego- nie mam zdania.
        a jesli nie wybierzesz nic, to niech ktos cie nauczy jezdzic(bez papierkow) i
        nie miej prawa jazdy jak doda-elektroda, ktora pruje corveta po miescie
        • Gość: prawdziwy Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:09
          odradzam wszystkim startującym na prawko ośrodek SEBA!!! A w szczególności
          dziewczętom. Szkoda tylko, że nie ustrzegłem swojej Kochanej w odpowiednim
          momencie... nigdy sobie tego nie wybacze:=(
          • Gość: gość Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:37
            również polecam Drivera przy rondzie Mickiewicza
            Oskar i Piotr- każdy z nich ma swój styl :) a jazdy z obydwoma to
            przyjemność :)
            jazdy na corsie i mikrze
            zdałam za 1. razem
            • Gość: malutki PLUS w I Alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:14
              Polecam zdecydowanie! Zdałem szybko! Stosunkowo mlody osrodek - wlasciciel byl
              wczesniej instruktorem przez 5 lat w warszawie, ale jest stad - zna swietnie
              miasto i ludzi, egzaminatorow. Doskonala atmosfera, wyklady, oczywiscie
              wszystkie materialy gratis. Jazda z wlascicielem i jego instruktorem jest tak
              samo przyjemna. Sa mili, wyluzowani, spoko sie z nimi jezdzi. I co
              najwazniejsze - swietnie potrafia nauczyc i sa spokojni. Polecam. Tel do
              osrodka: o ile sie nie myle: 0608855069, Al.NMP 1 w bramie
          • Gość: ZAłAMANA Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:04
            wiecie co niezdałam juz 3 razy ... i teraz sie juz boje isc . i nie wiem co mam
            robic !!! POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: MALUTKI Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:42
              Polecam zdecydowanie! Zdałem szybko! Stosunkowo mlody osrodek - wlasciciel byl
              wczesniej instruktorem przez 5 lat w warszawie, ale jest stad - zna swietnie
              miasto i ludzi, egzaminatorow. Doskonala atmosfera.
              Jazda z wlascicielem i jego instruktorem jest tak
              samo przyjemna. Sa mili, wyluzowani, spoko sie z nimi jezdzi. I co
              najwazniejsze - swietnie potrafia nauczyc i sa spokojni. Polecam. Tel do
              osrodka: o ile sie nie myle: 0608855069, Al.NMP 1 w bramie
              WYKUP SOBIE DODATKOWE JAZDY!!!ZDASZ NAPEWNO!!!

• Gość: paula20 AMCAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:02
                Zdecydowanie polecam pana Andrzeja Arenda z "AMCAR-u"nr.tel.609646607;jeździłam
                po"trasach"egzaminatorskich(więc głównie Zawodzie,Raków,Ostatni Grosz)
                • Gość: student Re: AMCAR IP: 80.53.75.* 18.03.06, 15:13
                  kazdy jezdzi po trasach egazminacyjnych, ja rowniez z moim instruktorem
                  jezdzilem, i ja polecam SEBE ul. Warszawska 3 przy okazji pozdrowienia dla
                  Sebastiana
              • gnomka Re: do tomka, jaki osrodek polecacie 10.05.06, 09:43
                a jak ten ośrodek sie nazywa?
            • Gość: Monia Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: 80.51.57.* 04.04.06, 21:59
              a ja zdawalam az 6 razy i za szostym zdalam nie mozna dac za wygrana za duzo
              sie wydaje zeby to potem stracic trzeba brac sie do roboty:))pozdrawiam
              • Gość: paula20 Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:58
                ....do moni a moze dzis 4.04 zdawalas ten 6ty raz?ja drugi raz o 8 z
                Gabrysiem(ten sam spoko egzaminator)ale niestety na skrzyzowaniu ze swiatlami na
                lewoskrecie wymusilam pierwszenstwo:(i pozamiatane...tez mala zalamka-ale sie
                nie poddam-choc sporo kosztuje to "nie poddam sie"!?
                • Gość: Monia Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: 80.51.57.* 05.04.06, 23:01
                  do paula20 : nie ostatni egzamin mialam z panem Bauerem 30.03 to byl moj
                  ostatni raz kiedy pojechalam do sorodka teraz jedynie moge zawiesc tam kogos:)
                  nie ma czym sie przejmowac trzeba dalej zdawac i nie poddawac sie!!JESLI SIE
                  COS POTRAFI TO WKONCU SIE UDA TRZYMAM KCIUKI:))
                  • Gość: paula20 Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 23:45
                    niom...nie poddam się,ale cóż po 30-32 h jazdy to nie można o sobie powiedzieć
                    że jest się w stanie przewidzieć i zachować się w każdej sytuacji jakich ogrom w
                    ruchu miejskim...nie lubie lewoskrętów zwłaszcza bez świateł kierunkowych,no a
                    tego na którym wczoraj oblałam na zawodziu to już szczególnie ale cóż
                    zrobić....dalej będę próbować!choć cena 112 zł powala z nóg?!:(
                    • Gość: Monia Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: 80.51.57.* 06.04.06, 22:08
                      ja wydalam kilka razy te 112 zl z wielkim zalem ale coz trudno teraz nawet juz
                      nie pamietam ze wydalm tyle ale sama "rozkosz":)to wydac prawie kolejna 100 na
                      wyrobienie prawka:D
        • Gość: MOnia Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: 80.51.57.* 04.04.06, 22:11
          a ja polecam p Romana Witasika ro-wit facet ma klase wymaga ale za to nauczy
          cie wszystkiego naprawde polecam:)
          • Gość: d Re: do tomka, jaki osrodek polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:12
            dokladnie, Roman Witasik jest najlepszy:) Zarowno ja kilka lat temu, jak i moja
            mama i siostra zdalismy za 1 razem. Jazdy Fiat Punto II, rewelacyjna atmosfera
            na kursach, konkretnie na jazdach, tyle ze zalatwianie prywatnych spraw
            instruktora czasami przeszkadzalo, ale i tak potem wszystko bylo dodatkowo
            doliczone wiec nic nie przepadlo
            • Gość: nonox2 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:18
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: fifi Re: Kursy prawa jazdy-ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:31
      Polecam ten osrodek a najbardziej instruktora pana Gabriela Franie!!! To
      najmilszy czlowiek jakiego znam,spokojny, zawsze wszystko wytlumaczy, nigdy nie
      krzyczy. Mozna z nim porozmawiac o wszystkim, posmiac sie i wogole. Jest
      naprawde kochany. A ADROM to dobry osrodek. Jazdy mam bardzo czesto. Pozdro
      • Gość: szalooona Re: Kursy prawa jazdy-ADROM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:54
        Polecam, p.Jacek Strączyński "rondo" w L.O im. Kopernika :D
    • Gość: eve_26 Re: Kursy prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:33
      Napiszcie coś więcej na temat Formatu na Nowowiejskiego. Przewinął się tam już
      ze dwa razy. Chodził tam mój brat i był bardzo zadowolony (zdał za pierwszym
      razem), ale chciałabym jeszcze od kogoś usłyszeć coś ponadto. Jakie mają
      samochody, którego instruktora polecacie (czy w ogóle można sobie wybrać
      instruktora)? Odpowiadałby mi ten ośrodek, bo nie mogę sobie pozwolić na
      regularne chodzenie na kursy, a chciałabym załatwic sprawę jak najszybciej :) A
      moze ktoś wie, ile tam kosztuje kurs?
    • Gość: zz Re: Kursy prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:50
      a jaka jest cena kursu??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka