Dodaj do ulubionych

spotkanie;)))))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:48
co powiedzielibyście na spotkanie forumowiczów? jutro (czwartek) jest bardzo
dobry koncert jazzowy w ask...
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: spotkanie;))))) IP: 82.160.8.* 24.08.05, 17:06
      hej, a jaki koncert jest jutro?dzieki z gory
    • iwonnkaa Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 18:58
      Jeśli juz , to musi być z wyprzedzeniem co najmniej miesięcznym.........
      Trzeba czas zaplanować .................
      • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:18
        Nie bądz wapniak. Spontanty są najlepsze.
        • iwonnkaa Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:19
          Nie jestem wapniak , tylko praktyk
          • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:24
            Tylko kto Ci uwierzy ;)
            • iwonnkaa Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:30
              Nie ma przymusu..............
              Wolna wola ...............
            • Gość: Angela Re: spotkanie;))))) IP: *.flatpla.net 24.08.05, 21:32
              Super inicjatywa, ale czas nie do przyjęcia. Wielu z nas pracuje i takie
              spotkania musza byc planowane z wyprzedzeniem. I nie ma tu znaczenia wiek.
              Raczej obowiązki kierują czasem. Pozdrawiam.
              • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:36
                heh... jednak z wami po dobroci sie nie da. I tak bym nie przyszedl...
                • Gość: Angela Re: spotkanie;))))) IP: *.flatpla.net 24.08.05, 21:43
                  A jak z nami się da? )))) A skoro nie chcesz i tak przyjść, to po co zaraz taki
                  niesmak?
                  • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:44
                    Niesmak to będzie jak tam wpadnę... :)
                    • Gość: Angela Re: spotkanie;))))) IP: *.flatpla.net 24.08.05, 21:45
                      Groźba czy obietnica?
                      • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:47
                        Kobietom nie groże, a jedynie obiecuję :) Tylko sama oceń co gorsze...
                        • Gość: Angela Re: spotkanie;))))) IP: *.flatpla.net 24.08.05, 21:48
                          Zaraz gorsze, obiecujące..........
                          • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:49
                            A później będzie płacz, lament i zgrzytanie zębów.
                            • Gość: Angela Re: spotkanie;))))) IP: *.flatpla.net 24.08.05, 21:52
                              Zęby zostawię w domu, to ten element został wykluczony, co do łez - postaram się
                              nie beczeć ale lament? Tu mam pewien problem, może podpowiesz co z tym fantem?
                              • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 21:57
                                Kiedyś słyszałem, że na wszystko dobra jest lewatywa.
                                A poza tym ? Poprostu weź się w garść.
                                • Gość: Angela Re: spotkanie;))))) IP: *.flatpla.net 24.08.05, 22:04
                                  Dobrze słyszałeś, ale nie do końca wysłuchałeś: lewatywa i ...sól gorzka, to
                                  jest lekarstwo z wojska Dolasa. W garść powiadasz? Chyba byłby mały problem
                                  wielkości rozmiaru 56))))))))
                                  • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 22:08
                                    Bez kompleksów prosze tutaj. Nigdy za mało ciała do kochania.
                                    A co do Dolasa to mam nadzieję aż tak nie narozrabiać.
                                    • Gość: Angela Re: spotkanie;))))) IP: *.flatpla.net 24.08.05, 22:13
                                      Dzięki za dobre słowo))))))))))
                                      • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 22:17
                                        Heh... Jaka zadowolona. Kto by pomyślał jak niewiele trzeba.
                                        • Gość: Angela Re: spotkanie;))))) IP: *.flatpla.net 24.08.05, 22:31
                                          A pewnie, że zadowolona. Uśmiechu mam tyle, że całe Forum mogę obdarować, chce ktoś?
                                          • rainm Re: spotkanie;))))) 24.08.05, 22:36
                                            Eheee... i jaka rozdajna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka