Dodaj do ulubionych

Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:00
malkontenci i moralizatorzy w sobotę o 15 na Limanowskiego wskazani:):):)

Jeden głośny doping: Tylko Raków eRKaeS!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Waszko Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:15
      Nieładnie tak usuwac wczesniejsze wpisy !!!!TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA !!!!!
      • storima Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 03.09.05, 23:56
        Jednoczesnie po meczu Rakowa,
        prowadzilem sprawozdanie z meczu Austria-Polska.
        Nie bede protestowal przeciw usunietym wpisom.
        Zwlaszcza, ze kibic na innym watku pisal o przejsciu z jednego meczu na drugi.
        Tyle tylko, ku zadowoleniu kibicow RAKOWA,
        ze i Wasza Regionalna Gazeta dba o Was
        usuwajac "fanatyczne" wpisy fana Reprezentacji Polski; a szkoda;
        duzo tam bylo nauki nizli "prokuratury".
    • Gość: ale palanty Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 02.09.05, 07:23
      oczywiście bedziecie palanty powiewać sfastyką i wywiesicie nazistowskie hasła
      na zardzewiałym płocie?
      • Gość: t1bhar Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 07:42
        lecz kompleksy lecz chlopcze ... a My swoje !! BYL BEDZIE JEST !!! RAKOW RKS !!!
        • Gość: Częstochowiak Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:11
          No to nasz dzielny Raków pewnie zaś dostanie ze 3:0. IV LIGA !!!!!! Tam wasze
          miejsce amatorzy!!!!!
          • Gość: Lee niedowiarki morda w kubeł ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:48

tak ... takich jak powyżej pewnie nie brakuje, na szczęscie jest jeszcze spoore
            grono które wierzy w rakow ...

R K S ! ! !
            • Gość: jonatan II liga II liga RKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:04
              No co wy to początek, specjalnei daja dupy zeby w rundzie wiosennej wygrac
              grupe i awansowac do II ligi. A ten kurna Donbas to rzucilby kaska coby sklad
              wzmocnic bo tak na serio to my skisniemy znowu w tej 4 lidze
              • Gość: MIK Re: II liga II liga RKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:16
                Wam partacze to można stadion zaorać a nie rzucać kaskę!!! IV Liga!!!!!!1
      • Gość: Częstochowiak Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:07
        Cały stadion musi pomóc drużynie -wszyscy krzyczymy RAKÓW my wierzymy !!!
        Aha - tych kilku debili z flagami faszystoskimi robi kichę ,ale to nie ich wina - są po prostu głupi i dają się manimulować jakimś innym debilom , którzy myślą o władzy np. giertych i inni . Chrzanić tych debili i politykę - TYLKO RAKÓW !

PS.
        Jejednego z nich , dziadek był katowany w czasie wojny przez niemieckich faszystów .Im trzeba współczuć .Debile .
        • Gość: ale palanty Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 03.09.05, 06:13
          to dlaczego wpuszczacie tych debili pomiędzy siebie? Miałem nie iść na ten
          mecz, [ja i wielu moich znajomych]ale pójdziemy i mam nadzieję że zobaczę jak
          ich wynosicie z trybun NA BUTACH!! Wtedy będziecie wporządku.
          • Gość: Medal Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:38
            Nie idź. Ja idę:)
    • storima RAKOW wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.05, 18:13
      Pokonal jednogo z faworytow kandydatujacego do II ligi.

Bez komentarzy.
      • Gość: abc Re: RAKOW wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:17
        Gratuluję
        • kubiss Re: RAKOW wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.05, 18:26
          Żałosne są wpisy mieszkańców Częstochowy którzy złorzeczą własnemu klubowi .
          Jeżeli nienawidzicie piłki nożnej i Rakowa to chociaż miejcie odrobinę kultury i
          zamilknijcie . Mnie nie interesuje wogóle sport , jednak cieszę się ze zwycięstwa
          Czewy w różnych dziedzinach sportu ..... Kubiś
          • storima Re: RAKOW wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.05, 18:33
            kubiss napisał:

> Żałosne są wpisy mieszkańców Częstochowy którzy złorzeczą własnemu klubowi .
            > Jeżeli nienawidzicie piłki nożnej i Rakowa to chociaż miejcie odrobinę kultury
            > i
            > zamilknijcie . Mnie nie interesuje wogóle sport , jednak cieszę się ze zwycięst
            > wa
            > Czewy w różnych dziedzinach sportu ..... Kubiś

Mnie w dziale sport interesuje tylko sport.
            I ciesza mnie sportowe osiagniecia Polski,
            Czestochowy,
            lecz coz
            RAKOW dla mnie
            w tym dziale nie poezja.
            Sport.

Pozdrawiam
    • Gość: Medalik Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.com / *.strefa.com 03.09.05, 23:11
      Wszyscy wierzymy w RAKOW!!!Nie dostalismy w dupe....wiec moze nie jestesmy najgorsi?!Mam nadzije ze Rakow sie utrzyma chociaz chyba ciezko im bedzie.....trzymam kciuki
      • storima Raczej uczyc sie. 04.09.05, 00:00
        Pisalem, ze mecz jest demokratyczna "gra".
        Szkoda , ze 'moderator' wycial te watki.
        Szkoda, ze 'moderator'
        donosi wpisy, korzystajac z dostepnych mu "ip".
        • storima Re: Raczej uczyc sie. 04.09.05, 00:04
          Szkoda , ze 'politycznie' ustawiony 'moderator'
          cenzuruje wobec 'swych politycznych' prawidel.

A tak swoja Droga to Ustalcie porzadna-porzadnego "moderatora"*
          nie osmieszajac Internautow, ktorzy za Was musza "klikac" na
          czerwony kosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka