Gość: Yoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:00 malkontenci i moralizatorzy w sobotę o 15 na Limanowskiego wskazani:):):) Jeden głośny doping: Tylko Raków eRKaeS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waszko Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:15 Nieładnie tak usuwac wczesniejsze wpisy !!!!TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 03.09.05, 23:56 Jednoczesnie po meczu Rakowa, prowadzilem sprawozdanie z meczu Austria-Polska. Nie bede protestowal przeciw usunietym wpisom. Zwlaszcza, ze kibic na innym watku pisal o przejsciu z jednego meczu na drugi. Tyle tylko, ku zadowoleniu kibicow RAKOWA, ze i Wasza Regionalna Gazeta dba o Was usuwajac "fanatyczne" wpisy fana Reprezentacji Polski; a szkoda; duzo tam bylo nauki nizli "prokuratury". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale palanty Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 02.09.05, 07:23 oczywiście bedziecie palanty powiewać sfastyką i wywiesicie nazistowskie hasła na zardzewiałym płocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1bhar Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 07:42 lecz kompleksy lecz chlopcze ... a My swoje !! BYL BEDZIE JEST !!! RAKOW RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowiak Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:11 No to nasz dzielny Raków pewnie zaś dostanie ze 3:0. IV LIGA !!!!!! Tam wasze miejsce amatorzy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee niedowiarki morda w kubeł ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:48 tak ... takich jak powyżej pewnie nie brakuje, na szczęscie jest jeszcze spoore grono które wierzy w rakow ... R K S ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonatan II liga II liga RKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:04 No co wy to początek, specjalnei daja dupy zeby w rundzie wiosennej wygrac grupe i awansowac do II ligi. A ten kurna Donbas to rzucilby kaska coby sklad wzmocnic bo tak na serio to my skisniemy znowu w tej 4 lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Re: II liga II liga RKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:16 Wam partacze to można stadion zaorać a nie rzucać kaskę!!! IV Liga!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowiak Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:07 Cały stadion musi pomóc drużynie -wszyscy krzyczymy RAKÓW my wierzymy !!! Aha - tych kilku debili z flagami faszystoskimi robi kichę ,ale to nie ich wina - są po prostu głupi i dają się manimulować jakimś innym debilom , którzy myślą o władzy np. giertych i inni . Chrzanić tych debili i politykę - TYLKO RAKÓW ! PS. Jejednego z nich , dziadek był katowany w czasie wojny przez niemieckich faszystów .Im trzeba współczuć .Debile . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale palanty Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 03.09.05, 06:13 to dlaczego wpuszczacie tych debili pomiędzy siebie? Miałem nie iść na ten mecz, [ja i wielu moich znajomych]ale pójdziemy i mam nadzieję że zobaczę jak ich wynosicie z trybun NA BUTACH!! Wtedy będziecie wporządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medal Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:38 Nie idź. Ja idę:) Odpowiedz Link Zgłoś
storima RAKOW wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.05, 18:13 Pokonal jednogo z faworytow kandydatujacego do II ligi. Bez komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: RAKOW wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:17 Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: RAKOW wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.05, 18:26 Żałosne są wpisy mieszkańców Częstochowy którzy złorzeczą własnemu klubowi . Jeżeli nienawidzicie piłki nożnej i Rakowa to chociaż miejcie odrobinę kultury i zamilknijcie . Mnie nie interesuje wogóle sport , jednak cieszę się ze zwycięstwa Czewy w różnych dziedzinach sportu ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: RAKOW wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.05, 18:33 kubiss napisał: > Żałosne są wpisy mieszkańców Częstochowy którzy złorzeczą własnemu klubowi . > Jeżeli nienawidzicie piłki nożnej i Rakowa to chociaż miejcie odrobinę kultury > i > zamilknijcie . Mnie nie interesuje wogóle sport , jednak cieszę się ze zwycięst > wa > Czewy w różnych dziedzinach sportu ..... Kubiś Mnie w dziale sport interesuje tylko sport. I ciesza mnie sportowe osiagniecia Polski, Czestochowy, lecz coz RAKOW dla mnie w tym dziale nie poezja. Sport. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik Re: Piłka nożna. Raków - Miedź, sobota, godz. 15 IP: *.com / *.strefa.com 03.09.05, 23:11 Wszyscy wierzymy w RAKOW!!!Nie dostalismy w dupe....wiec moze nie jestesmy najgorsi?!Mam nadzije ze Rakow sie utrzyma chociaz chyba ciezko im bedzie.....trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
storima Raczej uczyc sie. 04.09.05, 00:00 Pisalem, ze mecz jest demokratyczna "gra". Szkoda , ze 'moderator' wycial te watki. Szkoda, ze 'moderator' donosi wpisy, korzystajac z dostepnych mu "ip". Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Raczej uczyc sie. 04.09.05, 00:04 Szkoda , ze 'politycznie' ustawiony 'moderator' cenzuruje wobec 'swych politycznych' prawidel. ________________________________________________ A tak swoja Droga to Ustalcie porzadna-porzadnego "moderatora"* nie osmieszajac Internautow, ktorzy za Was musza "klikac" na czerwony kosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś