Dodaj do ulubionych

Pytanie do Czestochowskich Mam

IP: *.92-70-69.mc.videotron.ca 05.09.05, 05:50
Dziewczyny podpowiedzcie mi gdzie w Czestochowie jest dobry detysta dzieciecy
i do ktorego okulisty warto sie wybrac z dzieckiem .Niedlugo bede w Polsce i
chcialabym przebadac moja corke .
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:01
      Ja mogę polecić stomatologa z ul.Zakopiańskiej 53 p.Przemysława
      Sikorskiego.Zawsze miałam problem z namówieniem mojego syna na wizytę u
      dentysty.Po pierwszej wizycie u pana doktora Sikorskiego mój syn domagał się
      wręcz następnych wizyt.Każda wizyta jest bez stresu dla dziecka.Niestety wizyty
      nie są refundowane przez NFZ i to jedyny minus.Co do okulisty ,może ktoś coś ci
      podpowie.Pozdrawiam.
    • 8rainbow Re: Pytanie do Czestochowskich Mam 05.09.05, 14:03
      Stomatolog dziecięcy - pani dr Butkiewicz - przychodnia przy Alei Pokoju
      naprzeciwko Leader Price tel. 323-05-64. Refundacje NFZ.
      Okullisty nie znam, ale moja siostra chodzi z synem do przychodni matki i
      dziecka na Sobieskiego i poprawa jest, mimo że okazało się, że chłopak ma wadę
      wrodzoną, którą lekarz wykrył dopiero, gdy chłopiec miał 6 czy 7 lat (?!).
      • paola_ola_ola Re: Pytanie do Czestochowskich Mam 05.09.05, 16:33
        naprawde dobry stomatolog dzieciecy jest w kiedrzynie (przy skrzyzowaniu)
        niestety nie pamietam nazwiska
    • Gość: Gia Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: *.92-70-69.mc.videotron.ca 05.09.05, 16:44
      Dzieki za wszystkie odpowiedzi , znacznie mi to ulatwi wybor.
    • utunia Re: Pytanie do Czestochowskich Mam 06.09.05, 11:57
      Bylebyś tylko nie trafiła do dr Koperskiego. Krzyczy na dzieci, wyzywa itd. Mnie
      jako dziecku zniszczył wzrok, a z tego co wiem (dowiedziałam się w Klinice
      Okulistycznej w Katowicach) opinie jako specjalista ma fatalną.
    • Gość: ZADOWOLONA MAMA Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:54
      Czesc ja bylam u baaaaaaardzo wielu stomatologow i jestem w 100%przekonana do
      jednego do pani Agnieszki Ciury podaje ci link nie jest to tani gabinet ale
      naprawde rewelacyjny dziecko wychodzi usmiechniete aparatura najlepsza jaka moze
      byc a lekarze wyjatkowi szczerze polecam :-)
      www.agdens.com.pl/
      • Gość: ZADOWOLONA MAMA Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:56
        a do okulisty najlepije do pana Muskalskiego ma gabinet na Biznes Centrum (0-34)
        365 33 44
        42-200 Częstochowa, Wały Dwernickiego 11 paw. 26
        pozdr
        • Gość: matka Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:35
          co do stomatologa to tylko dr.Agnieszka Ciura!
    • Gość: Aga71 Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: 80.51.222.* 06.09.05, 14:12
      Potwierdzam stomatlogiczny gabinet na Wrocławskiej Agdens - moja dziecina na
      drugiej wizycie dała sobie zaleczyś ząbka i chciała jeszcze..., kolejna
      wizyta , super podejście do dzieci.
      • Gość: Gia Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: *.92-70-69.mc.videotron.ca 06.09.05, 16:37
        Bardzo , bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi .
        Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: aga Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:26
          może ktoś napisze bo chciałabym wiedzieć ile kosztuje wizyta w Agdensie.i czy
          jest różnica w cenie dla dorosłych i dla małych(5-6 letnich)dzieci
          • Gość: ZADOWOLONA MAMA Re: Pytanie do Czestochowskich Mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:31
            Jak ja bylam z synkiem to za 1 wizyte zaplacilam 35zl potem drozej zalezy co
            robia ale wuzyta z leczeniem to ok 150zl a dla doroslego to juz inna bajka :-)
            maz tam leczyl zeba kanalowo to za 1 zaplacil 2 tys bez korony :-) ale lecza super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka