milka2004 06.10.05, 15:32 Czy dr Kubacka przyjmuje prywatnie? Muszę iść z dzieckiem i nie chciałabym czekać w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FFRYTDY Re: Dr Kubacka - dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:39 Tak dr Kubacka przyjmuje prywatnie przy ul. Wodzickiego. Niestety nie pamiętam numeru ale jest to na pewno dom po lewj stronie idąc od al. Jana Pawła II. Jest też duży szyld. Pozatym zawsze można zapytać ludzi tam mieszających. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: Dr Kubacka - dermatolog 06.10.05, 18:43 nie wiem czy to o ta babke chodzi ale jesli o nia to prywatnie kolejki tez sa i to po 1 miesiac :D chyba to ta :) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Dr Kubacka - dermatolog 06.10.05, 19:24 prywatnie bardzo długie terminy ma ta Pani Dr, ale jest świetna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dr Kubacka - dermatolog IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.10.05, 20:47 Kiedy przyjdzie upragniony dzień wizyty przygotuj się na odstanie w kolejce co najmniej 4 godziny, choć niby pacjenci umawiani są na konketną godzinę. Wcale nie jest taka rewelacyjna. ponadto przepisuje masakrycznie drogie leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 01:55 wyleczyła niejedno co spartolili inni. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: THE BEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:22 a mnie wyleczyli inni co spaprala pani doktor, ciagnela tylko kase , nie wiem jak teraz ale kiedys nawet kartotek dla pacjentow nie miala i gubila sie w lekach , przepisywala cholernie drogie leki , no i te kolejki i terminy . Jest bardzo dobra pani dermatolog w czestochowie niedaleko kina wolnosc, oj przepraszam cinema city , brama kolo baru "pierozek" , bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:23 Moze napisac cos wiecej o tym dermatologu?Ja sie wybieram i poszukuje lekarza, który sie zna na rzeczy a nie tylko przepisze Dalacin t i niby ma przejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:08 Ten dermatolog koło kina to p. dr Wyględowska, też słyszałam, że jest niezła. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: THE BEST 10.10.05, 12:21 Gdzies kolo biedronki kolo Hali polonia jest przychodnia i tam przyjmowal czarnoskory dermatolog :) bardzo dobry !! a przedewszytskim skuteczny !! za wizyte 50zl bral ale niestety nie wiem czy teraz jeszcze tam przyjmuje czy juz w innej przychodni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreta Re: Dr Kubacka - dermatolog IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.10.05, 21:21 tak.na pewno, ale nie wiem gdzie Odpowiedz Link Zgłoś