Gość: zenek IP: *.prenet.pl 15.10.05, 19:45 Czy w Częstochowie będzie metro ? Czy Częstochowa potrzebuje metra ? Co o tym sądzicie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czestochowianka Re: Metro w Częstochowie IP: 80.51.233.* 16.10.05, 06:58 ja sądzce, ze masz nie po kolei w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Metro w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 08:08 Fajnie by było jakby przyjechał Józefowicz z "Metrem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Metro w Częstochowie IP: 212.87.225.* 16.10.05, 10:46 a ja mysle ze powinno byc ! w koncu dosc duza jest ta cze-wa a tramwajki sa do bani ! jestem za ! moze nowy prezydent zasponsoruje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: Metro w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 16.10.05, 11:42 W takiej dziurze metro !! Ledwo co w Warszawie wybudowali - chyba jeszcze nie do końca skończyli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianka Re: Metro w Częstochowie IP: 80.51.233.* 16.10.05, 12:42 studencie, w jakiej podstawówce studiujesz??? Chyba ci zafunduje wczasy w Lublińcu. O czym ty gadasz? Nawet gdyby w cz-wie nie było tramwajów to i tak było by spox, one tylko hałasują:P Metro w Cz-wie, buahahaha w takiej dziuurze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Metro w Częstochowie IP: 212.87.225.* 16.10.05, 12:44 Z wczasów chetnie skorzystam, mimo ze blisko - ale moze byc ciekawie ;) kiedy mam sie zaczac pakowac ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metro Re: Metro w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:04 w czewie jest metro! codziennie rozdają je na skrzyżowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Metro w Częstochowie 16.10.05, 13:21 No co Wy? Metro u nas? Myślcie logicznie - na metro nas nie stać. W zamian na otarcie łez UM zafunduje nam kolejny pomnik za prawie 1 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Metro w Częstochowie 17.10.05, 08:52 Przecież metro mamy! Na północy jest tunel przy skrzyżowaniu Wyzwolenia i Michałowskiego. Metro że ho ho. Nawet tam "coś" jeździ. Miało być dłuższe ale kasy brakło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Re: Metro w Częstochowie IP: *.inds.pl / *.inds.pl 17.10.05, 14:16 Racja, mamy na Północy metro! Tak na poważnie to w naszym mieście metro jest niepotrzebne (nawet by nie zdążyło się dobrze rozpędzić od kiedrzyna po błeszno). Co innego autobusy nocne, których po prostu nie ma. Na pewno większość z was jak nie wszyscy musieli wracać z imprezy lub po prostu od znajomych na piechotę bo nie ma nocnych autobusów a sieć tramwaji jest bardzo skromna (na taxę nie każdy ma). Jednak aby autobusy mogły jeździć nocą potrzebne nam są prawdziwe autobusy (czyt. ciche, ciepłe, z klimatyzacją), bo w przeciwnym razie nikt nie zaśnie w nocy od hałasu tych buldożerów za oknem... Odpowiedz Link Zgłoś