Gość: viki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 01:39 Czy ktos moze polecic mi fryzjera, ktory potrafi dobrze czesać do ślubu, zaznaczam ze nie chodzi mi o upięcie jakiegoś tradycyjnego koka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_emocji Re: Fryzura ślubna 21.10.05, 10:23 na kilińskiego za skrzyżowaniem z JPII (patrząc od strony centrum) jest zakład fryzjerski, gdzie fryzjerką jest kobitka (nie szefowa) taka nie za ładna z brodawką nad górną wargą :) bardzo przyjemna i pozytywna osoba, aż się chce przychodzić. Nie wiem jak robi fryzury imprezowe, ale ja się u niej obcinam, nigdy nie mówię co chcę tylko daję jej pole do popisu. zawsze wyczaruje mi coś pięknego na głowie :) a i ceny są przystępne :) ps. moja siostra się czesała na swojoe weselicho u gawrońskiej. Dała multum kasy za obcięcie włosów na krótko. Poza tym Pani Gawrońska jest strasznie chamska. Umówiłam się z siorą w salonie, ja czesałam się gdzie indziej (taniej), byłam u gawrońskich przed siorą i usłyszałam od Gawrońskiej "gdzie się pani czesała??" na to ja - tam i tam, a Gawrońska: "phi, myślałam, że to młoda przyszła z tłustymi włosami..." - no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 11:54 Fajnie czeszą w Gracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re:no tak w gracji na zmokłą kurę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:06 kiedyś przypadkiem znalazłam sie na weselu gdzie pannica młoda była czesana w gracji i szok wyglądała jak zmokła kura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:no tak w gracji na zmokłą kurę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:02 moja kumpela ostatnio brała ślub i tam sie czesała i wyglądała świetnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re:no tak w gracji na zmokłą kurę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:45 tak ja też kiedyś widziałam jakie "koki " powstaja w gracji...buahaha....na szybko i najzwyklejsze, napewno nie takie o które pytasz...odradzam "gracje" bo widziałam dziwczyne uczesana tam....i chyba ktos kto nawet nie ma zielonego pojęcia o fryzurach uczesałaby lepiej,,,,!!!!!odwalona robota z minimum wkładu!!!!!! czyli praca fryzjerki na akord.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:43 no wlasnie Gracja czy ktos czesal sie na stodniowke?bo nie wiem czy warto. moja mam jest stala klientka ale ma krotkie wlosy i zawsze balejage robi i sie czesze.ja rowniez 2 lata temu czesalam sie na wesele i bylam zadowolona.szukam potwierdzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ismaili Re: Fryzura ślubna 22.10.05, 20:49 Polecam salon fryzjerski na ul.Cisowej 2a właścicielką jest Edyta Ludzińska i to właśnie do niej należy się zgłosić. Ja brałam slub 24 września czyli niecały miesiąc temu i byłam mega zadowolona a cena jest równie przystępna ok.60-70zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Fryzura ślubna - podtrzymuje temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:57 Napiszcie, gdzie Wy lub jakaś bliska wam osoba czesała się do ślubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: Fryzura ślubna - podtrzymuje temat IP: 86.42.47.* 03.01.06, 17:48 Ja do ślubu czesałam się na Placu Daszyńskiego - w bramie jest fryzjer z szyldem: "artystyczne upinanie włosów" - tam też robiłam sobie fryzurę próbna i przyznam, że była świetna. Za to w dzień ślubu potraktowali mnie tam jakbym sobie przyszła z ulicy ..... czekałam ponad godzinę żeby pani z którą byłam umówiona od kilku tygodni znalazła dla mnie czas ..... wazniejsze było farbowanie włosow jakiejś kobietce (na 100% nie mającej w tym dniu ślubu). Nie polecam tego salonu jesli chodzi o czesanie na ślub :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylista Re: Fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:01 Ja cie uczesze! \Tylko brzytewke naostrzę, będzie Ci ładnie główka lśniła w ten piękny dzień.Napewno to będzie niezapomniany ślub :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaa85 Re: Fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:41 Ja czesalam sie w kadusie w monteksie na dole.Czesala mnie p.EMILIA.I powiem szczerze ze bylam bardzo zadowolona.Ja rowniez nie chcialam wygladac tradycyjnie czyli kok.Takze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Fryzura ślubna IP: *.g.pppool.de 04.01.06, 17:33 cip_ka musi być podgolona! to podstawa, reszta nieistotna. moge ci ogolić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: do "super" stylisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 23:22 Jak długo zastanawiałeś się nad napisaniem tego posta ?? Nie wiedziała, że brzytwą się czesze drogi stylisto :). Brawo !! Jesteś z siebie dumny ?? Nie "wpitalaj" się tam gdzie nie potrzeba !! Rozpocznij sobie swój temat i tam wypisuj swoje bzdury, a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej się nie odzwywaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Fryzura ślubna IP: *.parkitka.prenet.pl 06.01.06, 19:22 Koleżanka wychodzila w Sylwestra za mąż. Fryzurą zrobiła furrorę na swoim ślubie. Wszystkie kobiety szeptaly. Czesala sie w Sece na IV pietrze - Rene. Sama tam zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aola Re: Fryzura ślubna IP: *.parkitka.prenet.pl 06.01.06, 21:20 podtrzymuje temat - też jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJ Re: Fryzura ślubna IP: *.brama.prenet.pl 17.01.06, 13:51 Nie wiem czy moj wklad w ten post bedzie znaczacy :) ALe ja od jakis 2 lat czesze sie u jednej i tej samej fryzjerki Pameli :) Najpierw na studniowke, potem mialam 2 wesela pod rzad i teraz w tym roku na sylwka tez mnie czesala. Jest mloda, pomyslow ma milion - naprawde! Fryzurki oryginalne. Nie ma swojego salonu, jezdzi do klientek albo umawia je u siebie w domu. I bardzo tanio sobie za to liczy. Naprawde goraco polecam. Jesli ktos bedzie zainteresowany to piszcie - moge wysłac foto wlasnych fryzur albo jakis kontakt do Pameli. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aniajafra Re: Fryzura ślubna 22.01.06, 13:43 Również polecam p.Edytę na ul.Cisowej. Co prawda wychodzę za mąż we wrześniu, ale będę się u niej na pewno czesać. Aktualnie chodzę do Jagiellończyków do Trendów, ale zastanawiam się nad powrotem do pani Edyty. Pewnie teraz bierze mniej za obcięcie niż w Trendach. Wielokrotnie czesałam się u niej na różne okazje (studniówka,wesele znajomych) i zawsze byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś