Dodaj do ulubionych

OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:27
DOŚĆ JUŻ MAM BANALNIE WYCIENIOWANYCH WŁOSÓW.
PISZCIE GDZIE MOŻNA OBCIĄĆ WŁOSY NAPRAWDĘ ORYGINALNIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: nd Re: a może na głowie??? IP: *.prenet.pl 09.11.05, 23:38
    • Gość: kszyszek Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:53
      Najlepiej to u fryzjera :P
      • leandrao Ja wiem gdzie:) 10.11.05, 07:48
        Ja bym proponował pod pachami, zawsze to elegancko i estetycznie:) Można sobie
        również ładny wzorek strzelic:)
        • Gość: kasiaa Re: Ja wiem gdzie:) IP: *.trustnet.pl 10.11.05, 08:08
          slyszalam ze chyba gdzies na waszyngtona obcinaja orginalnie i fajnie wlosy.ale
          nie wiem nic wiecej na ten temat:P pozdr
      • dorlab3 niekoniecznie u fryzjera:) 10.11.05, 08:50
        na kopernika w salonie piękności widziałam reklamę: "fryzurki intymne", ale
        pewnie takich salonów jest więcej w częstochowie:) myślę że to bardzo
        orginalnei fajne:)
        • szczawka salon inside 10.11.05, 09:39
          facet tnie fachowo.salon ma na kosciuszki 14lok.3 w bramie gdzie jest alchemia.
          tel do zakladu to 3726281.polecam
      • Gość: minka Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:11
        Czy ktoś wie, gdzie pracuje teraz Kuba, który wcześniej pracował w Instytucie
        Zdrowia i Urody na Brzeznickiej? Jesli ta, to jaki jest nr telefonu do nowego
        miejsca?
    • Gość: m ic Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.devs.futuro.pl 10.11.05, 14:25
      na ul.Wręczyckiej jest fajny salon L'Oreal, koło myjni samochodowej,w miare nie
      drogi i dostępni styliści
      • Gość: nadya Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.11.05, 15:50
        tez duzo dobrych rzeczy slyszalam o salonie na wreczyckiej ale nie bylam tam jeszcze,ja jestem zadowolona z fryzjerow w jagiellonczykach
    • Gość: kamilka Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:24
      nadya.w jagielonczykach chodzi chyba o trendy?ja tez tam chodze czasem i tez jestem zadowolona...ostatnio bylam w gracji ale nie wytlumaczylam jak mam byc obciata dlatego tez nie bylam zachwycona:)ale gracje polecam jak najbardziej a szczegolnie pania Agnieszke!
      • Gość: nadya Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.11.05, 18:28
        tak chodzi mi o trendy :-)
    • Gość: motylek Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 19:34
      Ja polecam Jarosława Mosiołka.Nikt inny lepiej nie obetnie.Swietny facet ktory
      zna sie na tym co robi i w dodatku uwielbia to robic.Super.Polecam
    • landy Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? 10.11.05, 19:46
      obetnij na lonie
      z tylka wyrwij kulke
      pod pachami wygol
      na nogach wydepiluj
      pod nosem rozjasnij
      miedzy palcami nie dotyczy
      • Gość: fajny Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 19:55
        Ja Ci obetne za darmo.
        • Gość: ok Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.man.czest.pl 10.11.05, 20:02
          Cześć, polecam studio Deja vu w TESCO. Nowoczesne, modne fryzurki, a wszystkie
          dziewczyny tam pracujące są młodymi, profesjonalnymi stylistkami, ale
          najważniesze to usiąść i pogadać ze swoją fryzjerką co by się chciało
          ewentualnie zdać się na jej fantazję. Pozdrawiam
    • Gość: kamilka Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:34
      a ile kosztuje obciecie w tesco?to moze nastepnym razem tam sie wybiore:)
      • Gość: gosia Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:39
        niepolecam tesco drogo i beznadziejnie obcinaja
        • mikita10 Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? 10.11.05, 20:51
          Ja z kolei Mosiołka nie polecam, dla mnie gościu za bardzo "zachwycony swoją
          osobą". Wogóle go nie interesuje co chcesz mieć na głowie, tylko tnie według
          własnej fantazji. Ja byłam niezadowolona, bo później włosy trudno mi się
          układały.

Mnie najlepiej strzygli w Laurencie (koło Mopsu), niestety rzadko tam chodzę,
          bo drogo. Osobiście polecam pana Darka (chyba jeszcze tam pracuje), zanim
          chwyci za nożyczki pyta się jak się zwykle czeszesz,czy nosisz zwykle
          rozpuszczone czy spięte, itp. I co najważniejsze włosy po jego obcieciu "żyją",
          same się układają, ja myłam włosy, suszyłam suszarką i układały się praktycznie
          bez żadnego modelowania.
    • Gość: Xxer Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.orange.pl 10.11.05, 23:24
      Obciąc ale gdzie? hehe, zalecam te na glowie, nogach...:)))
    • Gość: Dororcia Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 14:13
      salon Beaty Dysiewicz na Czarneckiego 32. Babka non stop sie szkoli na pokazach
      za granicą, ma świeże spojrzenie na fryzure i ciagle cos nowego mozna u nich
      zobaczyc. Kolor takze polecam u nich
    • Gość: Veilchien Zakład Grazyna na Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 14:49
      Włascicielka naprawdę fajnie ścina i nigdy nic nie zrobi wbrew klientowi,
      doradzi jak układac fryzurę, by zawsze wyglądała ładnie i była poukładana jak
      potrzeba
    • Gość: nika Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 15:17
      nie wiem czy juz sie zdecydowalas, ale slyszalam, ze u Mosiolka pracuje pani
      Ela - podobno z wlosami potrafi zrobic cuda. On ma dwa salony na polnocy i
      ogrodowej, ale nie wiem w ktorym ona pracuje - tylko niestety musisz sie liczyc
      z tym, ze troche wiecej zaplacisz
      Poza tym w mrowkowcu jest swietny stylista, ale bierze 80 zl za samo obciecie.
      Moge Ci tez polecic laurent (niedaleko LO Norwida)tam pracuje Sebastian-
      niestety koszt to 50 zl.
      • Gość: gosia Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: 217.97.150.* 12.11.05, 16:49
        niebylam ale slyszalam ze warto isc do tego gostka w mrowkowcu byly moje 3
        kolezanki u niego i jestem naprawde w totalnym szoku(pozytywnym oczywiscie:))
        ja tez sie wybieram ale nazie kiepsko z finansami:(
    • grooha84 OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? 12.11.05, 16:46
      Witam.Ja przedwczoraj byłam w Tesco i jestem bardzo zadowolona,fryzjerka
      porządnie mi doradziła,ogólnie dużo czasu mi poświęciła,udzieliła rad.Wedug mnie
      fachowa obsługa,z fryzury jestem bardzo zadowolona,obcinałam się u pani
      Magdy.Obcinanie kosztuje tam 60zł.Polecam....
      • Gość: mariola Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: 195.116.125.* 12.11.05, 18:54
        Ostatnio byłam w nowo otwartym salonie fryzjerskim przy Al.NMP 49 i jestem pod
        wrażeniem wizażystki,która zrobiła z moimi włosami cuda za rozsądne
        pieniądze.Gorąco polecam!
    • Gość: kasia Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.kamienica-polska.sdi.tpnet.pl 12.11.05, 19:00
      ja tez polecam Sebstiana z laurentu(kolo Norwida) super
      • Gość: lotto Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.orange.pl 12.11.05, 23:53
        Polecam Sebastiana z Jasnogorskiej (wella) kolo norwida
    • landy Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? 12.11.05, 19:45
      jest taki gosciu niedaleko od parkitki
      tak mnie swietnie obcial ostatnim razem
      ze az mu dalam z uciechy
      obnizyl mi nawet cene
    • Gość: mila6 Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 21:48
      Kadus Dąbrowskiego 8 -60 zł. WARTO!!!
    • Gość: Michao Seka IV piętro Rene IP: *.parkitka.prenet.pl 14.12.05, 12:08
      Ja chodze do Seki na górę, jest tam super trendy studio. Fryzjerzy z fantazją i
      mistrzowską reką. Bylem tam już dwa razy i za każdym razem jest cool. Polecam!
    • kreedka Re: OBCIĄĆ WŁOSY, ALE GDZIE??? 17.12.05, 03:50
      Najbardziej oryginalnie bdzie jak sobie obetniesz włosy na klacie, i na
      nóżkach.... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka