Gość: Bastion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:52 Pani Janicka to bardzo dobry pomysł,jeżeli nie podoba sie pani mieszkanie w bloku zawsze moze pani iść na wichurę !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bastion Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:54 Zawsze moze pani pogadac w swoim towarzystwie z cyganami , których pani tu sprowadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.pcz.pl 30.11.05, 17:24 Każdy cygan to problem dla ciebie? Znaczy się nazistą jakimś jesteś czy coś? Z drugiej strony to... niestety na całym świecie są tacy jak ty. Jedziesz, powiedzmy, do Stanów, patrzą Polak - mówią zgłodziej. Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:29 Tak dla mnie cyganie to tez problem.Mieszkałam na starym ale bardzo ładnym i zadbanym podworku na rakowie a to co tam zrobili cyganie woła o pomste do nieba.Zrobili bo chcieli i juz nikt im nie zabroni .Starczy popytac na Groszu jak ludzie odetchneli kiedy Pako poszedł siedzic .dzieciaki moga chodzic spokojnie do szkoły nikt im nie grozi i nie zabiera pieniedzy.Przykłady mozna mnozyc ale po co?Taki element powinien mieszkac pod lasem w barakach .Grosz Rakow to dzielnice gdzie mieszka najgorszy cyganski element. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policja Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:04 Bastion masz piwo od całego bloku 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fani z 17 Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:29 to jest niezły pomysł,najlepiej będzie pani na biegunie-tam jest cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRON Kursy samoobrony dla kobiet(odpowiedź do fani 17) IP: *.pcz.pl 02.12.05, 16:56 Jeśli tak bardzo ci pasuje sam możesz pojechać na biegun, Ty jesteś jeden więc po tobie nie będzie żal. A kurs jest bardzo dobrym pomysłem, na tym świecie i tak wystarczająco jest zła i przemocy. Bardzo dobrze, że są tacy ludzie którzy potrafą się temu przeciwstawić.Popieram ten kurs samoobrony.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raj Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.pcz.pl 30.11.05, 20:47 Moim zdaniem kurs samo obrony dla kobiet to bardzo dobry pomysł najlepiej stać z boku krytykować innych udawać ze nic się nie dzieje, nic nie robić i czekać końca. Jeśli chodzi o panią Janicka to wydaje mnie się ze to szlachetne z jej strony ze próbuje cos zrobić dla dzielnicy to tylko świadczy o jej determinacji i dobrych chęciach. Może przyłączycie się do niej i pomożecie bo uważam ze ta kobieta nie robi tego dla siebie tylko dla ogółu. I dlatego nie rozumiem tych krytycznych słów które padają pod jej adresem wydaje mi się ze to jakieś osobiste porachunki co świadczy o tym ze osoba krytykująca pozbawiona jest wyobraźni i świadomości niebezpieczeństwa jakie czyha na kobiety w obecnych czasach (przysłowiowo ma to gdzieś obchodzi ja tylko własne podwórko). Powinniście pomóc radzie a nie tylko krytykować !!! OBY WIECEJ TAKICH LUDZI BYŁO POZDRAWIAM SERDECZNIE CAŁĄ RADE OSIDLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastion Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:45 Ok. coś takiego powinno być i to jest bardzo dobre , tylko proszę brać pod uwagę ze jak sprowadziła cyganów to z bloku zrobili wielki burdel,jeden jest chory psychicznie,nie dosc tego ze jeszcze pobił dwie kobiety i co jeszcze mamy jej pod stopy padać,chyba jakieś nieporozumienie.A teraz rżnie wielką damę , ludzie zastanówcie sie co ona zrobiła wcześniej,człowieka nie oceniamy z tego co robi w danej chwili,ale co robił wcześniej.Trzeba było mieszkać w bloku,a wiedzielibyście jak oceniamy PANIĄ JANICKĄ.Ten kurs zrobiła pani dla siebie przed "ciawusem",to jest naprawde szczytne,jestesmy pod wrazeniem --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.pcz.pl 01.12.05, 02:19 Mysle ze taki kurs to cos dobrego cos co powinno wyjsc nie od osob ktore to zorganizowaly tylko od Prezydenta Miasta. Kobiety były, sa i beda zawsze uważane za te bardziej wrażliwe osoby i przeważnie one stają się celami ataków różnych oprychów. Więc kobieta ma się prawo bronić. Faktycznie nie oceniamy człowieka z tego co robi w danej chwili, ale pzeszłość danej osoby nie może rzutować na to co teraz stara się naprawić. My czy cyganie wszyscy jesteśmy ludzmi musimy sie nauczyć żyć obobk siebie. Nie możemy skakać sobie do gardeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QIUB Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.pcz.pl 01.12.05, 02:25 bastion myśle, że nie tylko Pani Janicka boi sie " ciawusa " ale ty również. Zauważyłem, że dużo potrafisz pisać i nic więcej. Zastanawiam się czy sam coś próbowałeś zorganizować czy tylko patrzyłeś i rozkładałeś ręce jak pobili te dwie kobiety. A może sam napadasz bądź napadałeś na kobiety, a treaz skoro ktoś zorganizował kurs samoobrony dla kobiet boisz się, że któraś Cię może pobić i jak wtedy wypadniesz przed kolegami....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastion Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:18 QIUB ty naprawde jestes debilem,mam w dupie tego brudasa,ale nie zniose jak mi ten debil sika w klatce,a wielka dama nic nie robi tylko jeszcze udaje ze nic sie nie stało.QIUB piszesz jakieś brednie i naczytałeś sie w dzieciństwie jakiegoś badziewia i chcesz teraz wszystkich tym zarazić.QIUB nie mieszkasz na Groszu więc nie zabieraj głosu - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baster Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.12.05, 08:08 Uwazam ze inicjatywa bardzo trafna ale czy zasluge nalezy przypisywac pani Janickiej czy komus innemu to watpie, dla mnie to raczej zasluga instruktorow. mialem okazje poznac jak dziala policja z komisariatu na Bor, yntelygencja dzielnicowego ktory nie rozroznia krotkofalowki i mikrofalowki i mowi poszlem zamiast poszedlem jest powalajaca. Ciekawe jakie IQ maja ci cyganie? moze dlatego tak sie rozpanoszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW wypowiedzi nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:32 O jakich tu cyganów chodzi? O jakiej Janickiej piszecie? Czy wy potraficie czytać? Czy macie może cudowny dar Leppera do wysłuchania pytania, przekształcenia go a następnie odpowiedzenia na to pytanie przekształcone? Dla niedoczytanych i frustratów z powyższych wątków: Inicjatywa Społeczna organizuje kursy samoobrony dla kobiet pod patronatem Radnego. Kurs jest edycyjny, tzn., że każda dzielnica miasta zostanie odwiedzona przez Inicjatywę Społeczną i zespół szkoleniaowy prowadzący kurs. Rady Dzielnic mają tu akurat najmniej do powiedzenia, a tym bardziej do organizowania. Te jedynie mogą IS zaprosić i uchwalać sterty nikomu nieprzydatnych uchwał dostarczanych Przewodniczącemu Rady Miasta Cz-wyw ciągu 14. dni od daty uchwalenia. Jeśli chodzi o jakieś lokalne mity "cyganów": Jak jedna osoba może sprowadzać całą społeczność w sensie fizycznym? Wynajęłą autokary, pojechała do Indii (bo to z Indii pochodzą prawdziwi Cyganie - nie mylić z Rumunami) i przywiozła ich? Dokąd ich przywiozła? Po prostu wzięła klucze do mieszkań spółdzielczych i osobiście ich tam zakwaterowała? A może niczym żołnierze Wermahtu - wkraczała do mieszkań zlokalizowanych na terenie osiedla, bądź całej dzielnicy, wyganiała lokatorów z małym podręcznym pakunkiem i kwaterowała tam "cyganów"... No ludzie, zastanówcie się. Najpierw byli "wszechobecni żydzi", teraz "cyganie i janicka". Jesteście zwykłymi frustratami, którzy złapali okazję do wyładowania swoich negatywnych przez całe marne życie zgromadzonych emocji na przypadkowej ofierze. Marność nad marności i jeszcze marność. Jesteście nieszkodliwi, bo istniejecie tylko wirtualnie, anonimowo, w postaci wolnych elektronów płynących strumieniami w komputerach, układających się w impulsy kodu binarnego. W rzeczywistości fizycznej Was tu nie ma i nigdy nie będzie, nic nie zorganizujecie, bo nie umiecie. A więc milczcie nieudacznicy! Z poważaniem DW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: last grosz Re: wypowiedzi nie na temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:28 Człowieku fakt faktem samoobrona dobry pomysł jestem za ale czytaj uwaznie !! tu chodzi o kobiete ktora go organizuje i jest w radzie dzielnicy a robi rzeczy typu sprowadzanie cyganow w cywilizowane miejsce i zalatwianie mieszkan cyganom juz maja 2 mieszkania w naszym bloku to jest zalosne bo sikaja gdzie popadnie a do tego dam ci przyklad.... kolega ma dziecko dziewczynke lat 11 pewnego dnia dzwonek do drzwi otwiera a tu kto cygan w wieku okolo 30 i pyta sie czy jest ania w domu co bys zrobil odpowiedz??? bo tu nawet policja nie pomoze bo ten czlowiek jest chory psychicznie powinni jeszcze zorganizowac kurs dla dzieci i ich rodzicow do obrony przed chorym psychicznie cyganem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW recepta na psychola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:59 No właśnie o tym piszę - "sprowadziła cyganów" - TIRem, albo autokarem chyba... Przypominam, że Rada Dzielnicy nie ma nic wspólnego z kursem. Jeśli chodzi o pedofila (bo ja, jako pedagog i tak go postrzegam)... To trudna sytuacja, ale rzecz tkwi w odpowiednim ujęciu formalnym całej sprawy. Rozumiem Twoje obawy, jako rodzica - podejrzewam, że wpadłbym w furię i zrobiłbym coś "prawnie niewskazanego". Policja nie pomaga, bo zapewne interweniujesz ustnie, albo wręcz telefonicznie, a to są sposoby nieskuteczne. Radzę Ci złożyć we właściwym dla miejsca zamieszkania Komisariacie Policji pismo (PISMO), w którym opiszesz sytuację odpowiednio ujmując pewne elementy, np. wyrażasz głębokie zaniepokojenie potencjalnie narastającym niebezpieczeństwem grożącym Twojej córce ze strony obywatela Igreka Iksińskiego, który wykazuje zachowania sygnalizujące seksualne zainteresowanie Twoją córką będącą w wieku pokwitania.Jeśli chcesz jeszcze kilka takich "naginek", zgłoś się pod adres: antygie@interia.pl ; powtarzam: antygie@interia.pl. Nie możesz obwiniać osoby, którą pomawiasz o "załatwienie" komuś miszkania, o zachowania takie, czy inne kogoś zupałnie innego. Pamiętaj, że każdy człowiek jest autonomiczną jednostką, która sama decyduje o swej aktywności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megimach Re: recepta na psychola 02.12.05, 20:10 o rany a ja bym poszła na taki kurs samoobrony hehe - fizycznej SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX KRAV MAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:46 ZAPRASZAM NA KURSY KRAV MAGA. CHODZA Z NAMI DZIEWCZYNY I JEST ICH CORAZ WIECEJ. A JEST TO JEDNA Z METOD TRENINGU WALKI, KTORA SZYBKO PRZYNOSI EFEKTY. NIE JEST TO SPORTOWA SZTUKA, TYLKO COS CO JEST POTRZEBNE NA ULICY PODCZAS ZAGROZENIA.. JA CHODZE I POLECAM WSZYSTKIM. www.kravmaga.prv.pl/ www.kravmaga.pl/index1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: KRAV MAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:51 A co do dziewcząt i KRAV MAGA. www.kravmaga.pl/aktual.htm Joanna Brodzik www.kravmaga.pl/lopez.html Jennifer Lopez Odpowiedz Link Zgłoś
aneko_chan Re: KRAV MAGA 06.02.06, 19:15 Bylam na treningu podczas kiedy krecili jej program o KM.. Zrywalam boki patrzac na Brodzikowa <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:26 bastion uzywasz nicku podobnego do mojego , a teraz mysla ze to ja wypisuje takie brednie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 00:51 Ja nie wiem czy Brodzikowa zna krawmage , czy tez nie. Pewnie jak bym ciebie widzial tez bym zrywal boki. A tak na marginesie to moze tez byles tez przy tym jak Czterch pancernych kręcili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Kursy samoobrony dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 00:54 Ja uważam że krawke powinny ćwiczyć dziewczyny jak najbardziej. Jest to coś co jest potrzebne na ulicy, nie na ringu. Pozatym nie ma takich barier wiekowych jak w stylach sportowych. A tak na poważnie to żydki dobrze wiedzą co robią w Mosadzie. Jak by było coś lepszego to żołnierze Mosadu ćwiczyli by coś innego. A słyszałem że mosad to jedna z najbardziej wyszkolonych formacji tego typu na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś