Dodaj do ulubionych

Need 4 speed - Most wanted

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:18
Jak w temacie - most wanted - czy ktos ma ?
Obserwuj wątek
    • Gość: seba Re: Need 4 speed - Most wanted IP: 212.203.133.* 03.12.05, 10:24
      w empkiu widzialem
      • Gość: Grzegorz Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:32
        Jeszcze tej gry nie posiadam, ale grałem u kolegi niesamowita grafa. Chyba najleprza gra w jaką grałem zaraz po Dumie3
        • Gość: Grzegorz Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:36
          O cóż za zbieg okoliczności właśni kolega przed chwilą przywiózł mi tą grę, ale będę wymiatał oczywiście jak mi pójdzie bo mam DURONA 1000mhz tylko 256Mb pamięci a kartę graficzną G-Force 2 Titanum.
          • Gość: Press play on tape Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:39
            Grzes daj jakis kontakt do siebie,bądz moim kolegą :-D i przywieź ją do mnie !
            • Gość: seba Re: Need 4 speed - Most wanted IP: 212.203.133.* 03.12.05, 10:43
              popros mi kolaja to moze Ci przyniesie
              • Gość: JK Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:29
                Łosie jesteście ..... użyjcie emule i macie instalkę :)))
                • Gość: zybcyś Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:08
                  jeleniu do puszczy !!!!!
          • Gość: OLO Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:58
            mam tą gierke jest super, nie ma porównania z ich poprzedniczkami czyli NFS 1 i
            2 ale wymagania sprzętowe ma i to wysokie. Więc z tym co tu napisałeś o swoim
            kompie to nie pograsz napewno. :))
            • piotrusb_1 Re: Need 4 speed - Most wanted 03.12.05, 12:01
              Mam, ale jeszcze nie zainstalowaną :) Grafa jest rzeczywiście niezła :) Chłopaki z EA się postarali :)

Mój sprzęt (mam nadzieję, że gra pójdzie:)):
              Pentium III 2,1 ghz
              Pamięć 1 gb RAM
              Radeon 9200 128 mb

Piszcie jaki wy macie sprzęt i czy gra chodzi (choć na minimanlych ustawieniach) !
            • Gość: hdfd Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:46
              Gość portalu: OLO napisał(a):

> mam tą gierke jest super, nie ma porównania z ich poprzedniczkami czyli NFS 1 i
              > 2 ale wymagania sprzętowe ma i to wysokie.

Pewnie, ze nie ma porownania z poprzedniczkami!! Przeciez pierwsza i druga czesc
              NFS wyszla juz dobre 6 lat temu!! Po co takie porownania? No, chyba ze mowa o
              NFS: U1 i U2 ale w takim razie kolega sie kompletnie nie zna na wersjach tej
              gry. Tak czy siak jesli mowa o NFS nic "Hot Pursuit" nie pobije!! Natomiast NFS
              "Porsche" nic nie pobije na multi playera!!
    • gomma Re: Need 4 speed - Most wanted 03.12.05, 13:53
      up
    • Gość: Press play on tape Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:36
      Wciąż jestem na głodzie N4S , nikt nie ma ???
      • Gość: Lee need, need ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:22

włąsnie zmotałem od kolesoa, zaczynam instalowac ....

relacje z jazdy pozniej :)
        • Gość: seb Re: need, need ... IP: *.pcz.pl 03.12.05, 19:36
          jak chcesz ta gre to za piwo moge ci załatwic:)
          • Gość: Press play on tape Re: need, need ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:05
            Ok SEB , Masz piwko - tylko jak , gdzie i kiedy ?
            (jakie pijasz ? )
            • Gość: seb Re: need, need ... IP: *.pcz.pl 04.12.05, 21:23
              podaj gg albo maila to sie dogadamy co jak gdzie i kiedy:)
    • Gość: x Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:39
      Lyknalem to tydzien temu, wrzucilem na rw i do x'a pogralem i po godzinie
      waywalilem razem z isowka. Fajen ale to nie to. Poczekam na premiere x360 w
      Polsce i Project Gotham Racing III bo to dopiero bedzie sciagalka. PGR to
      najlepsze wyscigi jakie w zyciu widzialem. Dla takich gier warto kupowac oryginaly.
      • Gość: hdfd Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:54
        > IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl

He! He! Ta sama siec?
    • Gość: hdfd Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:51
      Gość portalu: Press play on tape napisał(a):

> Jak w temacie - most wanted - czy ktos ma ?

Gralem na 2 platformach sprzetowych ... gra taka sobie ... jesli ktos gral
      kiedys w Burnout 3, badz Burnout Revange to potwierdzi moje slowa. Electronics
      Arts wydal naprawde niezle wyscigi i nie jest to NFS: MW tylko BURNOUT REVANGE!!
      Dopiero teraz w nfs'ie pojawiaja sie elementy, ktore w burnoucie byly od
      poczatku - co dalo tej grze miodnosc i teraz EA stara sie dac ta sama miodnosc
      NFS:MW (tylko, ze to juz nie jest nowosc).
      • Gość: nfs fan Re: Need 4 speed - Most wanted IP: 195.116.81.* 07.12.05, 05:19
        Juz jestem przy koncu Naprawde niezla Ale wymagania bardzo duze
        AMD3000+x64 1024 ram kingston radek 256/128 podkrecony i 3/4 detali
        Super gra underground w porownaniu z nim jest jak montezuma :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka