Gość: Press play on tape IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:18 Jak w temacie - most wanted - czy ktos ma ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seba Re: Need 4 speed - Most wanted IP: 212.203.133.* 03.12.05, 10:24 w empkiu widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:32 Jeszcze tej gry nie posiadam, ale grałem u kolegi niesamowita grafa. Chyba najleprza gra w jaką grałem zaraz po Dumie3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:36 O cóż za zbieg okoliczności właśni kolega przed chwilą przywiózł mi tą grę, ale będę wymiatał oczywiście jak mi pójdzie bo mam DURONA 1000mhz tylko 256Mb pamięci a kartę graficzną G-Force 2 Titanum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Press play on tape Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:39 Grzes daj jakis kontakt do siebie,bądz moim kolegą :-D i przywieź ją do mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Need 4 speed - Most wanted IP: 212.203.133.* 03.12.05, 10:43 popros mi kolaja to moze Ci przyniesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:29 Łosie jesteście ..... użyjcie emule i macie instalkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybcyś Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:08 jeleniu do puszczy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:58 mam tą gierke jest super, nie ma porównania z ich poprzedniczkami czyli NFS 1 i 2 ale wymagania sprzętowe ma i to wysokie. Więc z tym co tu napisałeś o swoim kompie to nie pograsz napewno. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrusb_1 Re: Need 4 speed - Most wanted 03.12.05, 12:01 Mam, ale jeszcze nie zainstalowaną :) Grafa jest rzeczywiście niezła :) Chłopaki z EA się postarali :) Mój sprzęt (mam nadzieję, że gra pójdzie:)): Pentium III 2,1 ghz Pamięć 1 gb RAM Radeon 9200 128 mb Piszcie jaki wy macie sprzęt i czy gra chodzi (choć na minimanlych ustawieniach) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdfd Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:46 Gość portalu: OLO napisał(a): > mam tą gierke jest super, nie ma porównania z ich poprzedniczkami czyli NFS 1 i > 2 ale wymagania sprzętowe ma i to wysokie. Pewnie, ze nie ma porownania z poprzedniczkami!! Przeciez pierwsza i druga czesc NFS wyszla juz dobre 6 lat temu!! Po co takie porownania? No, chyba ze mowa o NFS: U1 i U2 ale w takim razie kolega sie kompletnie nie zna na wersjach tej gry. Tak czy siak jesli mowa o NFS nic "Hot Pursuit" nie pobije!! Natomiast NFS "Porsche" nic nie pobije na multi playera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Press play on tape Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:36 Wciąż jestem na głodzie N4S , nikt nie ma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee need, need ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:22 włąsnie zmotałem od kolesoa, zaczynam instalowac .... relacje z jazdy pozniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: need, need ... IP: *.pcz.pl 03.12.05, 19:36 jak chcesz ta gre to za piwo moge ci załatwic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Press play on tape Re: need, need ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:05 Ok SEB , Masz piwko - tylko jak , gdzie i kiedy ? (jakie pijasz ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: need, need ... IP: *.pcz.pl 04.12.05, 21:23 podaj gg albo maila to sie dogadamy co jak gdzie i kiedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:39 Lyknalem to tydzien temu, wrzucilem na rw i do x'a pogralem i po godzinie waywalilem razem z isowka. Fajen ale to nie to. Poczekam na premiere x360 w Polsce i Project Gotham Racing III bo to dopiero bedzie sciagalka. PGR to najlepsze wyscigi jakie w zyciu widzialem. Dla takich gier warto kupowac oryginaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdfd Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:54 > IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl He! He! Ta sama siec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdfd Re: Need 4 speed - Most wanted IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:51 Gość portalu: Press play on tape napisał(a): > Jak w temacie - most wanted - czy ktos ma ? Gralem na 2 platformach sprzetowych ... gra taka sobie ... jesli ktos gral kiedys w Burnout 3, badz Burnout Revange to potwierdzi moje slowa. Electronics Arts wydal naprawde niezle wyscigi i nie jest to NFS: MW tylko BURNOUT REVANGE!! Dopiero teraz w nfs'ie pojawiaja sie elementy, ktore w burnoucie byly od poczatku - co dalo tej grze miodnosc i teraz EA stara sie dac ta sama miodnosc NFS:MW (tylko, ze to juz nie jest nowosc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfs fan Re: Need 4 speed - Most wanted IP: 195.116.81.* 07.12.05, 05:19 Juz jestem przy koncu Naprawde niezla Ale wymagania bardzo duze AMD3000+x64 1024 ram kingston radek 256/128 podkrecony i 3/4 detali Super gra underground w porownaniu z nim jest jak montezuma :D Odpowiedz Link Zgłoś