tarja3 05.12.05, 09:07 Prosze pilnie o pomoc i polecenie dobrego ginekologa(najlepiej z USG)ktoremu mozna zaufac i powierzyc bez wahania prowadzenie ciazy. Prosze rowniez o adresy bo nie jestem rodowita czestochowianka :) dzieki za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: dr Wilkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:22 Mogę Ci polecić mojego lekarza, chodzę do niego od kilku lat, teraz prowadzi moją ciążę i żadnemu innemu lekarzowi bym nie zaufała, mogę się go zapytać o wszystko i zawsze ma czas, żeby odpowiedzieć, nawet jeśli pytam o jakieś banalne rzeczy, a które dla mnie są w danym momencie najważniejsze. Jest przy tym konkretny i co pewnie dla Ciebie też będzie ważne, jest delikatny, nawet nie wiesz kiedy się skończyło badanie, a poza tym idziesz do niego bez skrępowania. Ma odpowiednie podejście do pacjentki, wie co to uśmiech, pamięta swoje pacjentki, a jak jesteś w szpitalu, to naprawdę się tobą opiekuje. Miałam okazję się już przekonać. No i co najważniejsze, zna się na rzeczy, za wczasu wykryje każdą nieprawidłowość, mnie też już bardzo pomógł. Jego namiary: lek Maciej Wilkowski, przyjmuje prywatnie w Dźbowie - Plac Walecznych 1, w przychodni na Kopernika (604-340-625) i pracuje w szpitalu na Mickiewicza. Moje GG jakbyś potrzebowała coś więcej: 1566733 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldek Re: dr Wilkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:44 Pewnie jestes atrakcyjna kobieta, bo jak kazdy facet lubi ladne i zadbane kobiety to rzecz jasna ze sie interesuje, pamieta pacjetki i doczekac sie nie moze nastepnej wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dr Wilkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:56 Uroda i atrakcyjność to ocena subiektywna, ale skoro tak mówisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.05, 11:31 polecam pania doktor w przychodni Komed na Sobieskiego.jest rewelacyjna i pracuje takze w szpitaku na Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUNIA Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! IP: *.com / *.strefa.com 05.12.05, 19:24 DR SZYMANŚKI NA SZAJNOWICZA!! COOL LEKARZ, POMOŻE, DORADZI, PRZYJMUJE NA KASĘ CHORYCH!! GORĄCO POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:39 Doktor Jacek Ziębiński, przyjmuje przy ulicy Kilińskiego w okolicach teatru, prowadził moją ciążę i był też przy porodzie, doskonale wyposażony gabinet, przystepne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zn.. do Gw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:05 nastepny ranking-reklama ,ileż? tych takich-samych tematów załozycie? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja3 Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! 06.12.05, 10:54 Czy mozesz podac mi jego numer telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=16235487 prosze tu masz o samych ginekologach, bedziesz miala co czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABKA Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.12.05, 10:46 KAZDY JEST DOBRY JAK SIę NIC NIE DZIEJE.CIążA TO NIE CHOROBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 14:35 U mnie się działo, dlatego polecam swojego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:33 BABY, OPAMIĘTAJCIE SIĘ............... Idzcie do lekarza, nie piszcie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog Re: PILNE!-Dobry ginekolog do prowadzenia ciazy! IP: *.trustnet.pl 10.12.05, 19:22 Bardzo dobrym lekarzem ginekologiem a zarazem specjalista jest dr.Malgorzata Owsiejko.Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś