Dodaj do ulubionych

Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ?

IP: *.darkstar.pl 16.12.05, 11:22
Co sądzicie o panu Zenku z siłowni. Kto chodzi wie, o którą siłownie chodzi i
o kogo chodzi. Niech wpiszą się jego fani, krótko uzasadniając swoją
wypowiedź.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:19
      Ma bardzo bujna wyobraznie :D:D:D
      • Gość: realista Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:28
        Aż za bujną, ale jak zostawiał komóre na sali a potem szedł do kanciapy dzwonić
        do siebie ze stacjonarki po czym odbierał nawijał niby po angielsku to
        przesadził :)
        • amerie1 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 16.12.05, 18:37
          ja wiem!ja wiem!na bank chodzi o pana zenka z jesiennej,zgadlam?tez tam
          chodzilam...musialam uciekac,bo pan zenek chcial mnie na rowerowe wycieczki do
          zlotego potoku porywac,i te jego nieziemskie opowiesci ...nadal spiewa z pania
          villas?hihi...i czy w sobote odbywaja sie pr.jego zespolu?bu-ha-ha.ale mnie
          rozweseliles....niesamowite...ciekawe czy ma jeszcze ten kreszowy dresik...a
          jak ma to czy zaszyl dziure na srodku pupy...pozdrawiam cieplutko:)
          • Gość: Ktos Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.darkstar.pl 16.12.05, 20:14
            Pan Zenon i jego opowieści m.in. to że grał z Rolling Stones-ami, miał klub
            żużlowy w Szwecji, rower za 20 tysiecy,i wiele innych. No i to jak prał nie
            wiem czy jeszcze pierze skarpety w umywałce na siłowni.
            • Gość: realista Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 01:17
              Jedno się nie zmieniło, codzień w okolicy południa widuję go pod "Biedronką"
              przy Jagielońskiej z pifkiem w ręku :)
          • Gość: lord_zet Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 18:59
            Pan zenek ja na niego mowie jack jazz rabbit ,posiada swoj zespol,nawet
            widzialem jego koncert
      • Gość: Aldona z pęknięt.. Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.34.pl / 80.51.236.* 16.12.05, 20:18
        Głupi on !!
        • Gość: sterydziara Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.12.05, 11:32
          A wam też proponował sterydy z dorzecza Amazonki???
          • Gość: Ktos Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.darkstar.pl 17.12.05, 12:12
            Mnie mówił kiedyś, że ma znajomych w stanach, którzy przysyłają mu specjalne
            odżywki dostosowane do wieku.
            • Gość: grzesbmw Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 15:06
              ja tam pana zenka lubię jego najlepsza historiaa:

szedł sobie po osiedlu i nagle zaatakował go wielki pies, pan ZENEK ZŁAPAŁ GO ZA PRZEDNIE ŁAPY, I TAK ZAJEBAŁ NIM O ŚCIANĘ ŻE MU TE ŁAPY W RĘKACH ZOSTAŁY :-)))
              • Gość: sterydziara Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.12.05, 15:08
                ja też go lubie, poczciwy Pan Zenek. Pozdrawiam go.
                • Gość: Alicja Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:10
                  Mnie opowiadal m.in o swoim synu, ktory ma doktorat i wyklada na jakims
                  Uniwersytecie w Stanach:)
                  Sam Zenek chwalil sie , ze na srodku domu ma fontanne :):) Wspominal tez o tym,
                  jak kiedys w Chicago stanal w obronie kobiety w ciazy, na ktora napadlo 8
                  zbojow :):) Rozprawil sie ze wszystkimi :D:D
                  • Gość: .. Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:06
                    Mnie opowiadał, jak to na groszu napadło go 7 typów i musiał ich zbić :)
                    a to dzieki przyjaciołom z Chin, którzy nauczyli go walczyć :)
                    • Gość: Bilek Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:09
                      Zenek jest mocniejszy od Chucka Norrisa :)) pozdrawiam wsyzstkich z Samsona
                      • Gość: kolega zenka zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:30
                        ostanio Zenek opowiadal mi ze pozyczyl perkusje Owsiakowi ale Owsiak mu ja
                        zepsul i nawet pieniedzy nie oddal. pozniej powiedzial ze dawal lekcje dykcji
                        Owsiakowi i przez to juz sie tak nie jąka.
                        • Gość: xxx Re: zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:35
                          opowiadal jak byl we Francji i spotkal na ulicu Kryszaka Zenek zaczal do niego
                          zagadywac po polsku a Kryszak odrowiedzial po francusku wtedy Zenek sie
                          zdenerwowal i powiedzil mu zeby sie nie wstydzil swijej polskosci i strzelil mu
                          w pysk . Bo przeciez Zenek jest patryjota nawet zobaczcie jego opaske na
                          silowni !!!!
    • amerie1 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 17.12.05, 17:14
      a pokazywal wam majtki w panterke?wrrrrrrrrrr:)
      • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 20:13
        A znacie tę opowieść jak był bramkarzem w klubie na Manhattanie i zabił w
        obronie własnej murzyna?!!! I tekst z dzisiaj - mówi zamykając dół - "ja to nie
        użyłem jeszcze moich najmocniejszych znajomości. Jeden mój telefon do znajomych
        w USA i wchodzi tu na dół cały nowy sprzęt a stary wylatuje. Ale póki suwnica
        działa ja nigdzie nie dzwonie. Suwnice da sie naprawić :-)"
        • Gość: MatiSan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 20:28
          Hehehe mało mało!!! O panu Zenku można by było calł książke napisać :P Mi się
          przypomina historia jak pan Zenek będąc na wycieczce rowerowej został ochlapany
          przez Tir-a. Dogonił "skubańca" i wykorzystał swoją rozległą wiedzę dotyczącą
          mechaniki samochodowej i oszkodził mu wóz tak, że biedak musiał wzywać pomoc
          drogową :P Pozdro dla p. Zenka - bez niego nudno by było na siłce :D
          • Gość: ... Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 05:14
            Mocne było jak wracał z nad morza maluchem i spotkał autokar wczasowiczów,
            który się zepsuł no wiec chcąc im pomóc wziął ich na hol i jedzie jedzie, a tu
            coś wolno, patrzy a miał zaciągnięty ręczny :)
            normalnie po dziś dzień ta opowieść poprawia mi humor :)
    • Gość: tytus Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 20:19
      haha, szkoda, że nie znam kolesia, ale myśle, że marnuje się w tej pakerni,
      powinien książki pisać, serio:)
    • Gość: Woda Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 10:32
      A jak uciekal przed ZOMOwcami i nie majac juz sil ukleknal przed brama
      Jasnogorska i matka boska zakryla go płaszczem. Zomowcy nie widzac go pobiegli
      dalej :)

Wszyscy mezczyzni z rodziny Zenka (lacznie z nim) byli w francuskiej legii
      cudzoziemskiej i jednym uderzeniem zabijali murzynow :)

Kiedys tez Zenon byl dobrym samarytaninem. Wyciagnal pijaka z kałuży,
      zaprowadził do kosciola i nawrocil. Od tamtego czasu koles nie jest
      alkoholikiem i chodzi do kosciola co niedziela :)

Albo jak wyskoczyl do kolesi, przeczesal swoje bujne włosy i powiedział:
      - widzicie te włosy (kazdy kto widzial Zenka wie jakie ma hehe)
      - takie włosy ma Steven Segal
      - a wiecie jak Steven Segal potrafi sie NAPIERDA......
      no i kolesie uciekli :)
      • Gość: sqesta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:04
        witam wszystkich fanuw zena z samsona osobiscie sam chodze tam juz kikla lat i
        fascynacji nim nie ma konca .normalny przecietny koles nie uwierzylby w to co
        ppiszemy ale to jest prawda,liga zuzlowa w szwecji znam osobiscie historie, pies
        sasiadfki ktorym uderzyl o kant klatki tez znam, odrzywki przystosowane do wieku
        tez :)plaszcz matki boskiej
        ogolnie wszystko mi osobiscie opowiadal ,dodam jeszcze niezamiszczone historje
        zena,: nalezy do klubu kung fu, jest rangersem w usa jednostki specjalne jak
        jest potrzeba dzwonia do niego i w 48 h jest w stanach,jest znanym
        kolarzem,niedawno zdalal test naaniolowie na antysemite,zdal bo opowiadal o
        zydach ze poznaje od razu,czesto robi przepierke w kiblu na dole .noi ostatnia
        akcja moj ziom zostawil w szatni stare zje..e dressy -spodnie, nie odnalazl ich
        po 2 tygodniach zen otwiera silke wlasnie w tych spodniach:) wedlug mnie zen
        jest nr 1 pozdro dlka wszystkich chodzacych na pake z rakowa i nietylko? p.s a
        znacie chlopa -ustke koles od ktorego napie.. rybą?? jebie na calej silce:)
        • Gość: Gruby Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:57
          Jest kilka talentów na naszej siłce ! Ale Zenek jest debeściak, jego nikt nie
          przebije nawet gośc od którego daje ryba! Pozdro dla wszystkich pakerów !!!
          Ręce bliżej ciała !!! :-)

• Gość: Venon Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:13
            Kiedyś z kumplem spotkalismy Pana Zenka u Wasika.Od razu wziął nas na boczek i zaczął opowiadać jak to on nie był w USA. Razem z Tomaszem Stańko oraz Janem Yaniną Iwańskim odbywał trasę koncertową na Green Poincie w Nowym Yorku.
            Zapierał się że jest świetnym jazzmenem. Po kilku wypitych piwkach Pan Zenek zaproponował nam krótki koncercik który miał potwierdzić jego talent muzyczny.
            Kiedy wyciągając organki (harmonijke ustną) powiedział że swoje najlepsze koncertowe organki zostawił w domu i musi zagrać na rezerwowych, a nie będzie to takie łatwe bo dawno na nich nie grał
            Pozdrowienia dla Zenobiusza (Rumbo CHA-CHA):::)))))
            Rumbi jesteśmy z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: cykuta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 12:33
        wciąż mi humor poprawia:
        Dnia pewnego Zenio opowiedział mi że był kiedys komandosem w czerwonych
        beretach, następnym razem że psychologiem w zielonych beretach..... a w ogóle to
        on jest taki fantastyczny, że jak jechał na wycieczkę rowerową do Olsztyna to
        uratował jakąś pannę, którą napadało kilku zbirów i im wszystkim głowy o drzewa
        rozłupał.... "no bo jak zsiadłem z roweru...i jak rykłem na nich, to jednego za
        ten głupi łeb... drugiego o drzewo.... trzeciemu kopa... no i normalnie nic nie
        zostało.... karetka przez ten las musiała przejechac... i zbierac resztki.
        A w ogóle to on trenuje ninjitsu i jogę jakąś tam... normalnie facet superman.
    • Gość: pudzianowska Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:20
      rybą a ja myslalam ze to cebula, wrrr nie lubie strasznie gdy sie tak do mnie nachyla i opowiada kogo to on zalatwil wczorajszego dnia, i ten jego tekst: lubie inteligentne kobiety, hahahaha
      oj tak tak, chodzaca legenda:D
      uslyszalam juz duuuuuzo historii i kawalow z broda, ktore znalam z 10 lat temu juz tez:D
      ale rzeczywiscie siłka ma urok z panem zenkiem...
      pozdrawiam wszystkich siłujących się
      • Gość: Czechu Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:31
        do wszystkich opowiesci mozna dołaczyc jeszcze jedną... kieeeeeesdys (chyba ze
        dwa razy pod rzad) zenon opowiadal mi o swoim radiu ze stanow jakie ma w
        kanciapie, ile to ono ma lat ze sprowadzil je tutaj na silownie wiele lat temu
        i od tamtej pory gra pieknie do dzis bez zadnej naprawy i nigdy nic sie w nim
        nie zepsulo;)bo to ze stansow... a inne rzeczy polskiej produkcji to sie psuja
        ciagle:P

a... i czesto wmawial mi ze moj ojciec był bramkarzem rakowa:P hieheih :P

pozdro dla zenona ;)
        • Gość: *** Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:06
          Marcin to ty?
      • Gość: radek Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:21
        Znam Zenka z Siłowni Samson od początku jego "kariery".Wszystkie opowieści
        ,które opisaliście słyszałem.Prawdą jest,że Zenek jest fantastą.Mieszka w
        krzakach za Intermarche.Parę razy widziałem go tam z piwem w ręku w stanie
        wskazującym.Mimo wszystko jest pociesznym i niegrożnym żulem.Najnowszą
        opowieścią ,którą słyszałem jest ta co pisał o niej mój kolo sqesta.W ostatni
        czwartek podchodzi do mnie Zen i mówi że we środę miał egzamin w Towarzystwie
        Antysemickim.Pytam go na jakiej ulicy ono się mieści,ale chłop się tak zamotał
        ,że nie umiał powiedzieć rzucił tylko że to w dzielnicy Aniołów.Był egzaminowany
        przez samego prezesa.Pierwsze pytanie brzmiało:Dlaczego pan nie lubi
        żydów?-Dlatego bo ukrzyżowali Chrystusa.Dobrze.-Mogę jeszcze powiedzieć panu z
        jakich części składa się żyd.No słucham!!!-Z części brodatej i części
        łatwopalnej.No panie Zenku właśnie takich ludzi potrzebujemy,zdał pan
        egzamin.Następnie Zen zaczął mi opowiadać jak przyszedł facet zapisać się na
        siłownię.Lecz Zenon mu odmówił twierdząc,że żydów nie będzie zapisywał i są inne
        siłownie w mieście,które go przyjmą.Mówił mi ,że żyda pozna od razu.Ja go
        spytałem po czym.On mi na to,że po szczęce.hi hi hi.Zen opowiadał też kiedyś o
        swoim rodzeństwie.Jego 78-letni brat jest bramkarzem w jakiejś knajpie.O
        siostrze to już zapomniałem co mi pier.. Wogóle to ma dużo rodzeństwa bo ojciec
        lubiał się zabawić z mamuśką.Mówił,że jak idzie konferansjerkę prowadzić to
        zawsze spina włosy jak Segal.W latach 70-tych był żużlowcem ROW Rybnik.70
        tysięcy kibiców wrzeszczało kiedy spiker na prezentacji mówił jego
        nazwisko.CYTAT-Z NUMEREM 8 WYSTĄPI ZENON JASTRZĘBSKI.Opowiadał,że w tym momencie
        adrenalina mu wzrastała szalenie.Nie wiem jak to jest bo nigdy tego nie
        doświadczę.Opo wiadał też to znajomi przyjadą z Nowej Zelandii i będą grać po
        całej europie w stylu Shakina Stevensa.Był
        wszystkim:kolarzem,żużlowcem,ochroniarzem,służył w marines i legii
        cudzoziemskiej,siatkarzem,instruktorem kulturystyki w Golden Gym,jeżdził
        motocyklem na ścianie śmierci,był reprezentantem żużla w Szwecji,trenował karate
        w klasztorze Shaolin.Bardzo dobrze zna Wiolettę Willas,Roberta De niNiro.Zna
        masę aktorów i sportowców w Stanach.Na pewno o czymś nie wspomniałem.
        • Gość: Alicja Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:25
          Zapomnialam dodac, ze kiedys podbil do mnie z prosba,abym cos zaspiewala. Po co-
          pytam. Pada odpowiedz: "Poszukuje wokalistki do mojego zespolu. Ale musisz sie
          szybko zdecydowac, bo za pare dni wyruszamy w trase koncertowa" :D
          • marcelmilau Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 18.12.05, 16:07
            nie znam chłopa ale widzę ,że mega z niego ziomal :)
            • Gość: gigi Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:26
              Fajnie ,że takie aparaty są w naszym osiedlu, Zenek jest spoko!Przez swoja
              gadane może nabija klientów szefowi!
              • Gość: bywalec Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:00
                Zenuś jest de,best!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 18:41
                  A opowieść jak wytłumaczył się ze spożycia alkoholu. Mówi tak - "przyszedł
                  koleś na siłke i coś do mnie że ja pijany. Poszedł do szefa że pijany porządku
                  pilnuje. A ja szefowi pokazuje zaświadczenie od lekarza że ja mam kamienie na
                  nerkach i jak mam atak to MUSZE pare piw wypić zeby mi z nerek zeszło. I szef
                  mówi - aaa to jak ma pan panie Zenku zaświadczenie od lekarza że musi pan pić
                  na atak to nie ma sprawy. I co -mówi Zenek - spokojnie gościa załatwiłem."
                  Wcześniejsza jego wersja piwnych opowieści to to, że nic tak masy nie buduje
                  jak piwo, więc on zawsze przed treningiem wali kilka browarów i ma esktra
                  przyrost ;-) .
                  • Gość: wiktor Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:22
                    Uwaga biseks, bardziej lubi chłopaków, pozoruje się!
                    • Gość: Jim Rook Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:12
                      Dziwie sie że nie spomnianu tutaj o pewniej sytuacji :) mianowicie:
                      Zenek:
                      -Widzi szanowny kolega jak porzadnie pospawałem uszkodzony sprzet,o tutaj tutaj
                      Szanowny kolega:
                      -no tak widze...
                      Zenek:
                      -Bo wie kolega ja kiedyś byłem płetwonurkiem i już nie raz spawałem na
                      głębokościach!
                      Szanowny kolega:
                      -...
                      :)

Ja myśle że na identyfikatorach należy umieścić (obok zdjęc Polisa i Grześka)
                      Duże zdjęcie Zenka w stroju płetwonurka :)
                      • Gość: Perdita Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:59
                        A słyszeliście to: Pan Zenek wybrał się kiedyś na basen z kolegami w swoim
                        wieku. Oni wszyscy przepłynęli 2 długości basenu, a on 20 km (!!!). No więc pytam:
                        - A jak długo pan płynął?
                        - No nie wiem dokładnie.
                        - Ale tak mniej więcej.
                        - Jakieś pół godziny.
                        Koleś jest moim idolem. Ale tak naprawdę to sympatyczny i nieszkodliwy człek. I
                        nawet dał mi kilka przydatnych rad związanych z ćwiczeniami.
                        • Gość: michał Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:23
                          Chciałem tylko dodać że pan Zenek bierze 120 kg w martwym ciągu.
                          "Nieźle nie?"
        • Gość: agasiaa Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:05
          mi pan Zenek mówił że jest teologiem, a mój wykładowca z uniwersytetu zapewne
          jest żydem bo się jąka (nigdy go na oczy nie widzial ale przeciez on to wie :))
          pozdrawiam
        • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 26.01.06, 23:26
          Napewno nie wspomniałeś, że jest dobrym muzykiem perkusistą - a jest i ja to poświadczam, bo z nim grałem.
      • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 26.01.06, 22:36
        Kidyś, kiedy razem z Zenkiem graliśmy w zespole muzycznym przytrafiło mi się jechać w autokarze z Częstochowy do Zielonej Góry, gdzie graliśmy imprezę. Pech chciał, że akurat Zenek wrócił z tourne po Kanadzie o czym świadczył jego wygląd, zapach oraz won niemytych zębów, a mnie przypadło miejsce siedzące właśnie obok niego. Niestety jeszcze wtedy go nie znałem i nie przypuszczałem, że przyjdzie mi spędzić 9 godzin jazdy w autokarze na wstrzymanym oddechu wysłuchując jego opowieści. Teraz Zeniu pracuje z młodzieżą to dba o wygląd oraz higienę :))))
      • Gość: Sweet Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.02.06, 14:33
        sie ma sama chodzę na siłownię już prawie dwa lata i kiedyś zenuś chwalił się
        że zarabia 4tyś.zł a ja to co pan tu robi a on że jest trenerem i przychodzi
        tylko dla sportu i zaczął nawijać że chce mnie i moją koleżanke zaprosić na
        piwo no to my a gdzie na to piwo nas pan zaprosi przy takich dochodach a zenuś
        do tesco bo tam tanie piwo a my jak to pan tyle zarabia i tylko w tesco kupuje
        pan piwo a zenobiusz mówi że nie lubi rozgłosu i mogą czaić się z aparatami a
        on nie lubi jak mu się pstryka zdjęcia bo on jest bardzo popularny a tak to
        dużo o nim pisać
    • Gość: Dodziu Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:45
      Sie manko Zenek to luz koles bez moty he he byl wszedzie,widział wszystko,brał
      udzial we wszystkim no i oczywiscie znajomosci ma niesamowite , wyobraznie jak
      siejebie,itp.A ha zapomnialem dodac ze najwieksza i najlepsza wiedze ma do
      rowerów rórskich a mianowicie do przerzutek ktore prezentował w swym nowym,
      pieknym,bardzo drogim rowerze kupionym w Kanadzie :)stojąc przed wejsciem do
      Muszkieterów i pokazujac je gosciowi ktory chyba mu uwiezył.Wychodzac akurat ze
      sklepu przystanolem na chwilke wiadomo po co :) znam Zenka i z usmiechem
      odchodzilem myslac skąd on to bierze teraz o rowerze ktory na ramie mial
      napisane (Terminator)hiehie...
      • Gość: Woda Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:54
        Zenon jest tez najlepszym w Polsce specjalista od nastawiania konczyn, w
        leczeniu urazów kręgosłupa itp. Jak sam twierdzi gdy lekarze mowia ze dla
        pacjenta nie ma juz nadzieji to przysyłaja go do Zenka. Raz na siłce za
        symbolicznie 10zl chcial kumplowi nastawiac kregi bo z daleka wypatrzyl ze ma
        wade kregoslupa :)
        • Gość: VIP-y Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:11
          pan Zenek jezdzi na sparingach z Andreasem Jonssonem i Rune Holta i gdyby byl
          troszke mlodszy to nie mieli by oni zadnych szans. Dodatkowo jest mechanikiem
          Holty na Grand Prix. Powiedzial ze Jonsson i Holta sa dobrzy ale brakuje im "tej
          iskry" serdecznie pozdrawiamy pana Zenka zip
          • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:34
            A właśnie skoro mowa o żużlu-raz pan Zenek wpadł na sale i ostro nawija przez
            komórke "po angielsku" czyli jes jes, ofkorse, si si , ja ja [?!?], po
            skonczonej rozmowie podchodzi do mnie i mówi... no kurcze dzwonili z klubu ze
            Szwecji żebym im taktyke ustalał i zajął sie treningami ale ja nie moge bo
            teraz włókniarz strasznie słabo stoi i im właśnie planuje ustawienia i taktyke
            [ czy jak to tam w żużlu sie zwie-nie jestem fanem - nie znam się]. Krótko
            mówiąc człowiek renesansu-wszystko wie-wszystkim się zajmował-ale przyznam że
            spawanie podwodne mnie rozwaliło :-))))))
        • Gość: lilu Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.229.* 25.01.06, 11:22
          ale sie uśmiałam
    • edytatar Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 20.12.05, 22:55
      DOBRE,dobre czytalam i niezle sie ubawilam.Szkoda,ze chodzilam tam na silke
      bardzo dawno i niestety nie mialam przyjemnosci poznas sz.op. Zenka
      • Gość: Bozia Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:04
        Hhehehhe mnie sie przypomina jeszcze historia jak rozwalil gosci w autobusie
        gwiazdkami (zdaje sie ze uzyl ostog od swojego Kowbojskiego Stroju)...
      • Gość: ffrst18130 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:08
        A nie chciał się p Zenon z nikim z Was na rękę siłować??

Ja jakieś2 lata temu się podjąłem tej próby i jak go położyłem na lewą i prawą to powiedział że zapomniał dziśo medytacji i o filozofii wschodu i dlatego przegrał :-)))
      • Gość: Bossman Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.prenet.pl 05.01.06, 14:44
        Nie znam tego gościa ale fajne historyjki opowiada i ma bója wyobrznie i moze
        byc z niego spoko koles podrawiam go pomimo ze niewiem kim on jess ;*
    • Gość: Moe Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:14
      Aż mnie korci zeby sie tam do was wybrać :))) i osobiscie posłuchac opowiesci
      Pana Zenka... - nie ma co dobry jest!!!
    • Gość: FLaP Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:54
      długo by opowiadać
      ale jego tekst który najbardziej utkwił mi w pamięci:
      "ja normalnie jestem grzeczny i spokojny - ale jak ktoś mni wkurzy to ja
      potrafię być gorszy niż Al Capone"
      oczywiście powtórzył mi to kilkukrotnie w trakcie snucia historii jak to właśnie
      przed godziną połamał komuś żebra...
      • Gość: bastyll Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 19:10
        Opowiesci dziwnej tresci :) Wierze w 100% w to co napisaliscie choc nie znam
        osobiscie p.Zenka ale na "moja" silownie tez chodzil kiedys niezly agent.
        Pamietam tylko kilka numerow z jego udzialem miedzy innymi jak wpadl kiedys do
        klubu X w naszym miescie z jakims swistkiem papieru i wykrzykiwal ze dostal sie
        do kolejnej czesci Big Brother po tym jak zadzwonil do niego Andrzej Soltysik i
        powiedzial do nie go po imieniu: "sluchaj xxx ktos musi sie wziasc za te
        panienki wkoncu, od dzisiaj bedziesz mial ksywe buchaj ru.. w programie". Nie
        bede wspominal juz o tym ze ma zamek w wolfsburgu i zaprasza na niego swoje
        kobiety (jedna w skurzanym odzieniu przeklula mu brzuch jakims szpikulcem
        specjalnie przymocowanym do tegoz stroju, byl rowniez osobistym ochroniarzem
        Ludgardy Buzek oraz czlonkim elitarnej grupy operacyjnej GROM ale nikt nie wie
        kiedy on znajduje czas na te wszytskie swoje zajecia bo jak mowi przez kobiety
        sypia tylko 2-3 h dziennie pozdrawiam wszystkie bujne wyobraznie :))))
    • jatubylam Spawanie podwodne: 22.12.05, 21:52
      www.internationaldivinginstitute.com/IDIwebImages/diver%20burning%20or%20welding.jpg
    • Gość: kobe Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 09:47
      No tak o Zenku można by faktycznie napisać kilka tomów :)
      Kiedyś jak sam zostałem już na sali wieczorem na siłce, wtedy śmiało podszedł
      no i zaczął swoje historie...
      "..mam w domu takiego manekina z narysowanem sercem i ćwicze wyrywanie serca,
      mam specjalny chwyt (i pokazuje jak to robi ze strasznym zapałem:) i mówi
      dalej) raz nawet na osiedlu jak szedłem wieczorem to już prawie miałem wyrwać
      serce jednemu kolesiowi, ale straż miejska szła to mu darowałem..."
      i dalej..
      "..widzisz to bransoletkę (oczywiście totalna tandeta jak od Ruskich spod
      Sezamu) to jest specjalna bransoleta z KLASZTORU SHAOLIN!!!!!!!! W Polsce są
      tylko dwie takie :):):)"
      i jeszcze jedno, raz chciał sprzedać takie kowbojki - mówiąc, że to buty ze
      skóry węża BOA, że znajomy z "U-ES-A" mi przysłał, za jedyne 1000 zł... a chyba
      widzieliście jego kowbojki :)
      no i warto wspomnieć o niezwykłym urządzeniu do masażu stóp, którym to Zenon
      równie świetnie masuje sobie twarz [sick] :):)
      i jeszcze przed chwilą czytając koleżance posty o Zenonie dowiedziałem się, że
      Ona poznała osobiście Zena w TESCO, który to opowiadał Jej, że jest Mistrzem
      KUNG-FU i że ma siłownie na Jesiennej :):):)
      pozdr ;]
      • Gość: dale Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 13:44
        witajcie! moja mama również została zagadnięta przez Zenka (teraz dowiedziałam
        się, że to o niego chodzi:)) Opowiadał jej, że właśnie wrócił ze Stanów
        specjalnie na pogrzeb Niemena (bo wspólnie grali), ale zaraz po pogrzebie wraca
        do Stanów, do syna :)
    • Gość: ciekawy Dajcie tu jego fotkę IP: *.34.pl / 80.51.236.* 25.12.05, 13:18
      j.w.
      • Gość: student hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 14:28
        rety... jak pan Ginał z plastyka :) Pozdrawiam!
        • Gość: sqesta Re: hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:27
          eloo ponownie .oglaszam konkurs na najciekawsze foto zenka z silki:)duzo ludzi
          ma fony na silce wiec robcie mu foty .szkoda ze nie bylo mnie w tym czasie jak
          robil napinki przed lustrem bez koszulki.pozdro alll
          • Gość: henry Re: hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:24
            Raz moi mówił,że przyjechali po niego ptacy cip cip cipcy acy
            • Gość: ja hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 09:26
              zenek to jest najlepszy we wszystkim!! pracowal w kazdym zawodzie i byl
              najlepszy. chcial bym miec ta jazde co ona ma w glowie choc jeden dzien, pewnie
              to lepsze od kwasa. Zenek ma udane zycie zewsze jest najlepszy, wszystko wie,
              wszystko widzial. Zenek to jest prawdziwy dość. Wszyscy co go znaja to go
              kochaja. A wiecie co moze to zenek nabija sie z nas ze my mu wierzymy w te
              wszystkie historie i o nas zalożyl stronke.
        • amerie1 Re: hehe 25.12.05, 21:14
          Gość portalu: student napisał(a):

> rety... jak pan Ginał z plastyka :) Pozdrawiam!
          Ginal to rewelacyjny nauczyciel i niezwykly czlowiek,a
          historie...coz,czasam,moze przesadzal:)
    • Gość: lola Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:58
      Zenuś ma wspaniałe ciałko!Jestem pewna , bo widziałam go w negliżu!
    • Gość: Zenek's FANATIC pan ZENEK antysemita i rasista :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:32
      Mi jedna historia zapadła w pamięć. Kiedyś do takiej kobity opowiadał jak to był
      w jakiejś knajpie , i grał tam jakis koleś na pianinie. No to Zenek podszedł sie
      spytac czy może zagrac. No i Zenek tak grał że wszystkie kobiety szalały a ,tu
      cytuję "jedna kobita ściągneła bluzke i rzuciła do mnie, a ochroniarz do niej ,
      dziewczyno ubierz się!" . Zenek później zauważył że pianista który grał
      wcześniej jest smutny. To Zenek podszedł do niego żeby go przeprosic i
      powiedział "Przepraszam, ale musiałem zagrac, poprostu miałem natchnienie"

Innym razem opowiadał że ma opublikowane swoje dowcipy w Ameryce i dostaje za to
      pieniądze i wogóle poleciał i przyniósł jakieś kartki z dowcipami, i pokazuje
      dwóm kobietom, awszyscy na sali mieli z niego polewke :) Opowiadał nawet jakiś
      dowcip ale już nie pamiętam jaki, coś o ślązakach:)

Respekt dla Zenka, bez niego to nie byłaby ta sama siłownia. Już czekam z
      niecierpliwościa jak pójde po nowym roku na siłownie i usłysze kolejną opowieść
      z cyklu Zenek Stories.

Pozdro dla ćwiczących pod czujnym okiem p. Zenka!
      • Gość: Ktos Re: pan ZENEK antysemita i rasista :) IP: *.darkstar.pl 29.12.05, 21:12
        Czyżbyście zapomnieli o Zenie?
        • Gość: Malak_Al_Rahim Re: pan ZENEK antysemita i rasista :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:44
          A skąd - jak można zapomnieć - dziś Pan Zenek mówi do jednego ćwiczącego żeby
          tak usiadł na maszynie żeby oparcie dotykało [uwaga!] układu słonecznego :-)))[
          dla niekumatych wyjaśniam-splot słoneczny]- kiedyś gdy to usłyszałem myślałem
          że się przesłyszałem ale dziś .....ech....co za radośc takie teksty słuchać.
          Poza tym jakiś kolo robił foty Zenkowi, więc moze się niedługo pojawią
          • occ4 Re: pan ZENEK antysemita i rasista :) 30.12.05, 00:50
            potwierdzam ten uklad sloneczny poprostu mega z niego instruktor, zdjecie juz
            wstawilem milego ogladania :)
            • Gość: OMNADREN 250 Zenek to pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:53
              zenek powinien sie ku.. leczyc świr je..y
      • Gość: Zenek's FANATIC Re: pan ZENEK antysemita i rasista :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:04
        Poprostu teraz przerwa świąteczna, po Nowym Roku zapewne znów będziemy mogli
        usłyszeć gdzież to poniosło naszego p. Zenka na Sylwestra i ilu to cyganów i
        żydów przegonił ;)

Szczęśliwego Nowego Roku i do zobaczenia na siłownii.
    • Gość: occ Zdjęcie Zenka w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:32
      img503.imageshack.us/my.php?image=19un.jpg
      • Gość: dale Re: Zdjęcie Zenka w akcji IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:18
        zdjecie troche niewyrazne! ale dobrze, że chociaż takie:)
      • Gość: sqesta &radzio nie mam pytań :):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:07
        dziś po cieżkich zmaganiach dopieliśmy swego .mamy dla was extra prezent
        noworoczny,typowo ogloszony konkurs na foto wygralem ja i radzio hihieee
        .luknijcie zenon sezon 2006 zima .czekam na komentarze i nagrody dla mnie
        ajjjjjjjjjj.pozdro dla ludzi z samsona .this is for you !!!!

img407.imageshack.us/my.php?image=zenon0017ii.jpg
        img279.imageshack.us/my.php?image=zenon0036sz.jpg
        • Gość: Malak_Al_Rahim Re: nie mam pytań :):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:08
          Hahahaha panowie bomba - powiem , że w szatni to nawet żałowałem że nie
          załapałem się na współną fotkę ;-) .....teraz już nie mam czego żałować.Dobry
          aparat- jakiś taki....szerokokątny ;-).
        • liilia Re: nie mam pytań :):) 06.01.06, 08:41
          super jest ten Zenek-a w dodatku te niesamowite opowieści-chodze na silownie w
          iine miejsce-ale chyba to zmienie-muszę zobaczyc i posluchac Zenka na żywo :))
        • Gość: bokser Re: nie mam pytań :):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 14:38
          zobaczcie zdjęcia które umięścił radzio i sqesta.no wymiękam.bomba.Zenek bez
          koszulki przypinkę robi.
        • Gość: Sam mistrz Zenon dieta Zenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:32
          Kiedys zenek smarzyl jajecznice z cebula w tej swojej smierdzacej kanciapie i
          zszedl na dol, oczywisciwe zaczol pie..c te swoje glupoty jak zwykle. otej
          jajecznicy przypomnialo mu sie dopiero wtedy gdy zobaczyl czarny dym. Ale zenek
          oczywiscie sluzyl w strazy pozarnej wiec opanowal sytuacje. Kiedys widzialem
          jak zenek wpie.. jakis bigos ze sloika na silowni. To dlatego ma taka
          sylwetke atlety!!!!!!!!!!! Zenek jest the best
          • Gość: hehehe Re: dieta Zenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:35
            no wiadomo ze zenek dawal porady z dieta Grzesiwi dlatego zostal mistrzem europy
        • Gość: ania zenus to przystojniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:17
          sadze ze Zenek jest najprzystojniejszym meszczyzna na ksiezycu
    • Gość: Black Cat Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 02:09
      Zenon jest kolarzem, żuzlowcem, kulturystą, muzykiem, tancerzem, piłkarzem,
      mechanikiem, elektrykiem, nastawie kręgi, naprawia rowery. Pare miesięcy temu
      ukazała się jego plyta w Stanach:)))))))))))
      Poza tym ma zdjęcie z Księzną Dianą którą znał osobiście. Po usilnych prośbach
      przyniósł je wreszcie- na zdjęciu jest jakaś blondynka stojaca tylem.
      Legendą są juz jego kobiety- zmienia je z niesamowita częstotliwościa, bo jak
      twierdzi moze przebierac w nich, żadna mu się nie oprze. Zazwyczaj spotyka sie
      z 17-19 latkami tak przynajmniej twierdzi. Opowiadał mi równiez pewnego dnia że
      Susie Quattro- piosenkarka z dawnych czasow to jego dobra znajoma i on teraz
      chodzi z jej córka- są para i ta córka ma spiewać w jego zespole. Wszystko co
      posiada Zen pochodzi ze Stanów. Wygrywa przeróżne konkursy. Udaje że zna kilka
      języków obcych, ma w piwnicy harleya i chce kupic sobie samochod "z Ameryki".
      Uwielbia wpraszac sie na czyjes wesele oferujac granie na nim ze zniżką. A fe,
      ohyda.Urocze są tez wszelkie opowieści o weekendach w USA. Cóż, jest legendą
      siłowni Samson. Ne ma takiego drugiego wariata chyba nigdzie. Czasem niestety
      bywa uciążliwy zadając niedyskretne pytania i oferujac wycieczki rowerowe do
      Krakowa(!)-dla niego to pestka-i wspólną emigrację do kraju gdzie zamierzam
      wyjechac.Tylko nastepnie wychodzi na jaw ze on nie ma pojecia gdzie
      jest ...Irlandia!!!!Szkocje pomylil ze Szwecja...Mam uwieczniony występ Zenona
      na spotkaniu opłatkowym rady Dzielnicy Wrzosowiak w zeszłym roku. spróbuje
      odgrzebać i zamieścić gdzieś. Pozdrowienia dla wszystkich kulturystów z Samsona-
      Ćwiczaca Na Dole Dziewczynka
      • Gość: Zenek's FANATIC Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:48
        Hahaha zdjęcie Zena w akcji pierwsza klasa. Ciekawe ile razy się podciągnął? :)
        Tak tak słyszałem, to prawda. Zenek od polskiego państwa nie dostał nic,
        wszystko co ma zawdzięcza Ameryce :)

Happy New Year 2006 ! (specjalnie dla Zena po amełykańsku)
        • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:31
          Już wyjaśniam-stałem obok i liczyłem z ciekawości - 12 pełnych[!] podciagnięć
          bez pomocy, jak skończył nawet nie był zziajany. To akurat prawda. :-)
    • Gość: Pudzianowska Kurcze troche za ciemne o zdjecie:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:46
      wątek jest super!
      uuuuup
      • Gość: radek Re: Kurcze troche za ciemne o zdjecie:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:32
        Dzisiaj byłem rano na siłowni i Zen do mnie zagadnął.Mówił,że miał grać w
        SILESII na Sylwestra.Za nockę miał dostać 350 zł.Niestety nie będzie grał w
        SILESII ponieważ jego kolega miał w nocy atak "wyrostka ropnego" i musi go
        zastapić niezwłocznie.Nie powiedział gdzie to będzie,ale za noc skasuje 1500
        zł.Mówił także o Suzi Quattro,że świruje do niej a rozmawiają po polsku bo ona
        zna biegle nasz język.Potem zawołał mnie do swojej śmierdzącej kanciapy i
        powiedział:Radek zobacz moje sombrero z Ameryki.Ja wziąłem je do ręki a tam
        napis SKOCZÓW.Powiedział ,że materiał jest duński.Potem wziął się za naprawę
        stojaka do perkusji,który kolega przysłał mu ze Stanów.Mówię mu-panie Zenku da
        radę to złożyć?-a Zenek na to ,-30 lat jestem perkusistą i to żaden
        problem!Skończyłem z nim bajerę bo się śpieszyłem.Ma do mnie zaufanie,bo od 4
        lat do mnie co trening zagaduje.Ja nie daję mu poznać po sobie że się z niego
        cieszę i mu przytakuję i mówię "pan to jest gość".Jak mu się tak powie z miejsca
        ma się komplement typu-"ty to dobrze wyglądasz".W przyszłym tygodniu zrobię
        sobie z nim fotkę.
        • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Kurcze troche za ciemne o zdjecie:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:22
          A to radek ma racje - też dziś rano usłyszałem te historię o graniu za 1500-
          ale tu wypada dodać jak Pan Zenek był dziś szykownie ubrany.....skórzane
          spodnie, buty kowbojki i piękna czarna marynara z błyszczącymi guzikami +
          rozwiane długie[?] włosy...autentyczny perkusista - design sylwestrowy. A na
          marginesie kto sobie kupił breloczek na 25 lecie TKKF Samson za dyszke. Bo ja
          tak. Powiem że stylowy ma wygląd.
          • Gość: radek Re: Kurcze troche za ciemne o zdjecie:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:03
            Breloczek mi oferował za dyszkę,ale nie kupiłem.Zenek dostaje je od Polisa za
            darmo.Dzisiaj nasz "instruktor" ubrany był jak kowboj,tylko podkoszulka go
            zdradzała,miała nadruk "dar natury" lub coś w tym stylu,nie pamiętam.
        • Gość: prince charles Re: Kurcze troche za ciemne o zdjecie:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:37
          mysle ze Zenka mozna wypromowac na skale swiatową "ą" "ę" w dupę przez bibułkę.
          np:galeriia z Zenka podrózy w Hong Kongu hihihihihi
        • Gość: Jack Cake Re: Kurcze troche za ciemne o zdjecie:( IP: 212.244.80.* 27.01.06, 00:10
          On to własnie lubi jak mu się przytakuje, a jeszcze bardziej jak okazuje się mu zainteresowanie i zadziwienie jego opowieściami - to właśnie był zawsze mój sposób na Zenka, dlatego do dziś jesteśmy kumplami i chyba jestem jednym z niewielu jego kumpli, co do którego ma wielki szacunek.

Co do grania - Grałem z nim przez ok. 3 lata i uważam, że naprawdę jest świetnym perkusistą. Powiem nawet, że szkoda jego talentu, ponieważ gdyby nie kłopoty "te pod sufitem" to zapewne grał by z najlepszymi w Polsce, bo na to go stać.
          Z resztą popytajcie muzyków w Częstochowie - naprawdę nie spotkacie muzyka (klezmera), który by nie znał Zenka i z nim nie grał. Żaden nie powie, że Zenek jest kiepskim perkusistą.

Co do kobiet - to faktycznie miał podejście. Zawsze mu zazdrościliśmy, bo skubaniec tak potrafił bajerować, że nie wiele było w stanie mu się oprzeć.
          Niestety często dochodziło do problemów z zazdrosnymi mężami. Powiem krótko - nie raz Zeniu dostał po ryju za podrywanie cudzej żony :)

Uważam, że Zenek swój stracony czas (talent) nadrabia wymyślanymi historyjkami. Zachowuje się jakby był zfrustrowany swoją bezsilnością przebicia si na większą scenę w obliczu swojego talentu.
    • Gość: Ktos Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.darkstar.pl 04.01.06, 11:47
      Pytał ktoś Zen-a gdzie był na Sylwestra? No i gdzie są nowe fotki? Hej fani
      Zenona nie zapominajcie o nim :)
      • Gość: Fan Zenonka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:01
        Alez nikt nie zapomina - Zenek był w warszawie i gral za 1500 koncert- napisali
        pare postów wczesniej
    • Gość: artoo Re: Gó.. w kiblu-co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:17
      taki sam debilny temat jak poprzedni
    • Gość: Fan Zenonka Do artoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:23
      o jejku aleś nam powiedział- nie podoba nie czytaj- ktoś stoi i cie
      zmusza????!!! czy mama zostawila samego przy kompie i sie chłoptyń nudzi. Forum
      ma to do siebie że można pisac o czym sie chce i byle palant moze to
      skomentować co wiadć po załączonym wyzej tekscie o gó..e :-(
      • Gość: artoo Re: OD artoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 12:35
        Palant to twój stary
        • Gość: Fan Zenonka Re: OD artoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 13:15
          Ach co za niesamowita i błyskotliwa odpowiedż= nie wiem czy nie lepsza od tej o
          gó..e. Bystrzak jesteś nie ma co [ ok podbijaj temat o Zenku dalej hahahaha]
    • Gość: kasia Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:24
      A czy mówiliście Zenusiowi ,że jest na forum ?Niech sobie chłopina poczyta,
      przynieście mu laptopa!Ucieszy sie napewno!
    • Gość: Pudzianowska Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:03
      oj moze lepiej mu nie mowic, ze kroluje na forum w necie, chlopina by sie zalamal, a tak to zyje sobie w tym swoim wyimaginowanym swiecie... i dobrze mu z tym, co widac i slychac:)) jeszcze zniknie z silki i co my bez niego zrobimy;) juz nie bedzie tak samo
      pzdr
      • Gość: Kasia Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:25
        Ale jemu chyba to zrobi przyjemnosc , bo lubi byc na topie! A tam same pozytywy
        o nim, a że pajacuje???
        • Gość: Ktos Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.darkstar.pl 04.01.06, 16:43
          Zgadzam się z Pudzianowską lepiej nie mówić bo może się speszyć i już nie
          będzie opowiadał tych swoich jak by nie było orginalnych historyjek. A tak
          żyjąc w nieświadomości "tworzy" coraz to nowsze, bardziej nieprawdopodobne i
          kolorowe historie.
          • Gość: kulaczek Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:25
            mega lol!!

Swego czasu to był na rowerze w Austri oczywiscie z flaga Polski, bo on jest
            dumnu z Polski [ja z reszta tez, ale nie wtym rzecz]. No i jest w tej austrii -
            opowiada - wchodzi do kibla a tam 3 niemców stoi i sie smieją z niego, ze jest
            polakiem i napewno nie umie umyc rąk, bo wiecie tam sa takie na fotokomorke i
            zaczeli do niego gadać po Angielsku, oczywiscie wszystko załapał i odpowiedział
            im po AMERYKAŃSKU, a oni zbledli :))))
    • Gość: A:) Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:39
      pamiętam jak grał kiedyś z zespołem disco polowym pod siłownią:) muza z
      playbacku leciała a on miał dwa bębenki w które uderzał z częstotliwością raz na
      3 minuty:D kto nie widział niech żałuje:D:D:D pozdrawiam Zenka:]
      • Gość: A:) Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:50
        zapomniałem dodać że miał pałeczki do perkusji z prawdziwej amerykańskiej
        sekwoi...niezniszczalne!!!!!!!!! (jedna była poklejona taśmą...)
        • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:18
          A to kolega ma na myśli cykliczną imprezę pt:"pożegnanie lata". Faktycznie Pan
          Zenek gra co roku ze swoim "zespołem". I owszem jest tam perkusja ;-)))))))).
          Zapraszamy na koncert w tym roku [ ło matko gdzie tu do wiosny a to ma być
          pożegnanie lata]
          • Gość: Mateusz Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:38
            Kiedys w szatni pan Zenek rozebral sie i napinal przd nami musielismy z tamtad
            uciekac bo nie dalo sie wytrzymac ze smiechu. pokazywal nam oczywiscie
            kapery,klata bokiem najszerszy grzbiet, bicepsy , juz na nie bylo jak chcial
            pokazywac nogi. Pan ZENEK ma zarosniety kregosup.
          • Gość: Kuba 1994 SOKU Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:20
            Ten gość mnie dobija hehe co go widze to pitoliu jakieś głupoty itp itd
            dobijający gość raz do mnie podbiegł i powiedział ze mam mase a puźniej zamienie
            to na miesnie... I ze on będzie moim menagerem i ze razem pojedziemy na STRONG MAN
            i że będe najlepszy a pudzian będzie mi myć buty <lol2> Udaje cowboya
            heh żAŁOSNE :P Ale ogulnie RESPEKT dla niego :PP
      • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 27.01.06, 00:22
        Bo on nie potrafi grać z pseudozespołami grającymi z playbacku.
        Zenek zawsze grał w pełnych, żywych składach tzn. perkusja, gitara basowa itp. i w takim składzie potrafi pokazać klasę.
        Co jak co ale tego nie można podważyć. Grałem z nim ok. 3 lat w zespole i muszę przyznać, że jest jednym z najlepszych częstochowskich perkusistów. Niestety ma "korbę" i dlatego niewielu chce z nim nadal grać.
        • Gość: Zainteresowana Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.man.czest.pl 13.02.06, 22:08
          O panu Zenku jest już tak głośno. A co on właściwie robi na tej siłowni,
          sprząta, pracuje, ćwiczy? Noszę się z zamiarem zmiany siłowni tylko ze względu
          na niego.
          • Gość: ZOCHA Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:50
            to nie ważne co on tam robi on tam jest!!!!!
    • Gość: Mat Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:44
      Kiedys pan Zenek opowiadal ze w latach 60 stal sobie na polu gdy nagle pewna
      planeta otarla sie o ziemie. Poczul podmuch, wywrucil sie i stracil przytomnosc
      puzniej mowil ze ma zdolnosci poza ziemskie
      • Gość: PaLF Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:15
        "puzniej mowil ze ma zdolnosci poza ziemskie"

W tym fragmencie akurat jest 100% prawdy.
        Pan Zenek ma pozaziemskie zdolności do opowiadania historii niesamowitych.

Albo jak kto woli - nie z tej ziemi :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka