Dodaj do ulubionych

Znaleziono psa

IP: *.21.pl / *.21.pl 25.12.05, 14:25
W wigilię w okolicy Sezamu moja znajoma znalazła psa. Pies jest rasowy,
zadbany. Wskakiwał do wszystkich autobusów które zatrzymymywały się na
przystanku.Przypuszczalnie pobiegł za właścicielem który odjechał autobusem i
się zgubił.Może ktoś zna osobę której zginęła ta psina?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ka Re: Znaleziono psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:36
      Pewnie jakis katolik w przyplywie swiatecznego milosierdzia wyrzucil psa z
      domu..zabawka sie znudzila... :(
      • Gość: majkel Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 25.12.05, 23:03
        weź nie pie.. Może uciekł, co??
    • Gość: YOYO Re: Znaleziono psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:59
      MI ZGONIŁ PIES W WIGILIE JAKA RASA ?? MOZESZ COS BLIZEJ POWIEDZIEC ??
      • Gość: Agata Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 26.12.05, 12:13
        To może ty napisz jakiej rasy pies Ci zginął?A ja napisze czy to ten.
        • Gość: yoyo Re: Znaleziono psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 13:39
          owczarek niemiecki suka !!
    • Gość: ważne !!! Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 25.12.05, 22:59
      A co to za rasa?/ I daj jakieś namiary na siebie, bo mi zginął pies właśnie :/
      • Gość: Przemo23 Re: Znaleziono psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 23:15
        Dzisiaj 25. XII jakas 1h (22.20) temu na wiadukcie miedzy Mickiewicza a Bor
        widzialem psa koloru bialego, cos podchodzący pod szczeniaka !!! Troszke duzy,
        ale raczej mlodzieniaszek !!! Latal po ulicy, jakby kogos szukal!
        • Gość: ważne !!! Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 25.12.05, 23:22
          To nie mój :(((
          • Gość: Przemo23 Re: Znaleziono psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 23:28
            Szkoda :/ Fajniutki był taki, juz byłem zdecydowany go zabrac do domu, ale jak
            wracałem spowrotem ta samą drogą niestety mimi uważnych poszukiwan jzu go nie
            było...
    • Gość: golden Re: Znaleziono psa IP: 212.87.240.* 26.12.05, 14:51
      Z koleji też w wigilię na Szajnowicza Iwanowa pośrodku ulicy Golden retriever,
      wystraszony na maksa, chciałem go zabrać, ale naprawdę się śpieszyłem :/
      • Gość: Danny The DOG Re: Znaleziono psa IP: 195.116.81.* 26.12.05, 18:11
        Wszyscy sie qrwa spieszycie Wogole jak mozna zgubic psa ?? Przeciez to nie
        bilet autobusowy
        • Gość: logopeda Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 26.12.05, 18:20
          Albo jesteś głupi, albo masz kiepską wyobraźnię. Przykład pierwszy z brzegu:
          wystrzał petardy wystraszył psa, który zrywa się ze smyczy i ucieka. Mam Ci
          dalej tłumaczyć, jak można "zgubić" psa?
          • Gość: Kuba Re: Znaleziono psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:42
            Niekoniecznie musi być petarda! Pies na zatłoczonym przystanku na moment traci
            swego pana z oka i wsiada do autobusu bo lubi jeździć, bo jego pan jeżdzi
            autobusem. Wysiada już zdezorientowany, albo pasażerowie wygonią go z autobusu
            na kolejnym przystanku i mamy kolejnego zagubionego psa. Na zatłoczonych
            chodnikach trzymajmy swoje psy na smyczy.
            • Gość: Agata Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 26.12.05, 20:14
              Sprawa zakończyła się pozytywnie.Właściciel się znalazł. Oboje z psem są bardzo
              szczęśliwi.
              • Gość: yoyo Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 26.12.05, 20:33
                Kłamiesz!! I tak znajde psa, bo jest charakterystyczny i zna moje komendy!!
                Złodziejko psów!! CO z nim zrobiłaś??!??! Ja Cię znajdę!!! Sprzedałqś go
                napewno za Judaszowe srebrniki!!
                • Gość: AGA Re: Znaleziono psa IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 26.12.05, 21:09
                  Ty yoyo uspokój sie moze
                  • Gość: yoyo Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 26.12.05, 22:22
                    no co ukochanego psa starciłem pewnie srzedała go za marny grosz a w domu płacz:
                    (
                • Gość: Agata Re: Znaleziono psa IP: *.21.pl / *.21.pl 26.12.05, 22:23
                  Po pierwsze to nie ja znalazłam psa tylko moja znajoma,a ja tylko próbowałam
                  jej pomóc, gdyż nie posiada internetu. Po drugie to była młoda suka haski, a
                  właściciel ponad wszelką wątpliwość udowodnił że pies jest jego. Po trzecie
                  wreszcie jesteś chrobliwie podejrzliwym prymitywem w dodatku o słabym systemie
                  nerwowym.
          • Gość: Danny The DOG Re: Znaleziono psa IP: 195.116.81.* 27.12.05, 21:18
            No wlasnie wiec psy sie nie zrywaja ze smyczy po wystrzale petardy Wlasciciel
            psa powinien zadbac o dobry stan smyczy Jak ktos nie potrafi sie zatroszczyc o
            pieska to pozniej glupoty wypisuje ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka