Dodaj do ulubionych

ubiory ekspedientek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:17
dlaczego właściciele sklepów tolerują żle ubrane ekspedientki. Dziś widziałam
w Realu i Pasażu panie ubrane w bardzo krótkie bluzki i niskie spodnie
biodrówki(cały goły brzuch i pępek na wierzchu). Myślę , że to nie ubiór do
pracy , a sklepy to nie reklama agencji towarzyskich. zaznaczam , że nie
przeszkadza mi tak ubrana dziewczyna w kawiarni , na dyskotece, w pubie itd.
Jestem tolerancyjna i nie wiekowa , ale to już kompletny brak smaku.
Przecież trzeba wiedzieć jak się należy ubrać do pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: lefson Re: ubiory ekspedientek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:24
      a ja jestem za tym żeby chodziły w samych stanikach i majtkach :] to by była
      dla mnie kwintesencja ubioru do pracy :]
      • Gość: Amelia Re: ubiory ekspedientek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:49
        ale tak mogą być ubrane w burdelu, a nie w sklepie
        • Gość: m Re: ubiory ekspedientek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:13
          Jezeli pracoedawca to toleruje to nic nam do tego pozatym dziewczyny nie sa
          tamubrane jak w "burdelu"sa mlode ladne wiec czego im zabraniac pewnie AMELIO
          jestes niezadowolona z zycia i siebie dlatego poruszylas ten temat na forum
          • Gość: Amelia Re: ubiory ekspedientek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:20
            zadowolona z życia jestem i to bardzo. ale oprócz pracodawcy liczy się jeszcze
            umiar, takt i poczucie dobrego smaku.
    • amerie1 Re: ubiory ekspedientek 05.01.06, 18:33
      a ja sie z Amelia zgadzam...zajmuje sie proj.ubioru i stylizacja...wydaje mi
      sie,ze z tym dobrym gustem to jest roznie.i to jest przykre.mam pomysl...moze
      powinnismy wprowadzic do szkol jakies zajecia z tym zwiazane:)
      • Gość: coco Re: ubiory ekspedientek IP: *.inds.pl / *.inds.pl 05.01.06, 20:00
        ja tez sie zgadzam z amelia1 uwazam ze ma racje,niektore panie nie maja gustu wcale,mnie tez nie przeszkadza goly brzuch czy biodrowki
        • marianx7 Re: ubiory ekspedientek 05.01.06, 20:05
          Natura dała nam pępek podobnie jak twarz, czemu więc go nie pokazywać :)
          • Gość: ja Re: ubiory ekspedientek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:46
            Bo w sklepie z garnkami sprzedaje się GARNKI a nie dupy.
            Jak siksy szukają facetów to może na dyskotekach.

Rozumniem ze sklep z ciuchami to co innego i tu nie mam zastrzeżeń.

• Gość: Menel Re: ubiory ekspedientek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:49
              Grube baby nie powinny nosic biodrowek i odslaniac zwalkow tluszczu, w pelni
              popieram amelie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka