Dodaj do ulubionych

Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Traugutt

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:56
Proszę absolwentów o napisanie czegos o tych szkolach, bo koncze 3 klase
liceum i zastanawiam sie gdzie pojsc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Yeti Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:59
      Liceum?
    • Gość: weronika Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:11
      Wydawało mi się ze po liceum to juz studia,no ale moze jestem nie na czasie:///
      • Gość: kasiaa Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.trustnet.pl 19.01.06, 20:23
        moze poprostu ktos chce sobie jeszcze raz edukacje w liceum zaczac.... :P
    • olivka_82 Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra 20.01.06, 13:16
      Ja jestem po "Koperniku". Polecam pójście na studia...ja właśnie kończę :D
      • Gość: heh Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:01
        ajajj w 3 klasie gimnazjum chciałam powiedziec :)
        • Gość: aa Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:25
          polecam norwida
          • kubus888 Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra 22.01.06, 16:03
            ja również :)
            • Gość: gucio Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:04
              Polecam Kopernika. 3 sale komputerowe, duża hala sportowa, fajny klimat :)
              • Gość: piter Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:38
                chodze do Traugutta, zadowolony jestem, ciekawe zycie szkole duze sie dzieje:)
            • Gość: gas Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:08
              Co ja ci mogę powiedzieć .....???....twój wybór - ja osobiście chodzę do Sienkiewicza i specjalnie nie narzekam jest spokojnie i kulturalnie.
              • Gość: morning calm Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.06, 19:31
                Konczylem sienkiewicza. Specyficzna szkola, ale wszystko zalezy od ludzi. Akurat
                moj rocznik to niezapomniane historie, a cale grono pedagogiczne pamieta nas na
                pewno bardzo dobrze za sprawa roznych "wykretow" ;)

pzdr.
    • Gość: kwadrat Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:28
      Kopernik fajna szkoła ale jak za dużo nie lubisz się uczyć to nie polecam
      • Gość: ? Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:11
        Co ? Dużo uczyć ? Jeżeli masz trochę oleju w głowie, uważasz na lekcjach i
        jestes kumaty to masz średnia 4,0 przy niewielkim nakładzie pracy. To jest
        szkoła dla inteligentych ludzi, a nie obóz, w którym kujesz na blache wszystkie
        przedmioty pokolei...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka