Gość: heh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:56 Proszę absolwentów o napisanie czegos o tych szkolach, bo koncze 3 klase liceum i zastanawiam sie gdzie pojsc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yeti Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:59 Liceum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:11 Wydawało mi się ze po liceum to juz studia,no ale moze jestem nie na czasie:/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.trustnet.pl 19.01.06, 20:23 moze poprostu ktos chce sobie jeszcze raz edukacje w liceum zaczac.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_82 Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra 20.01.06, 13:16 Ja jestem po "Koperniku". Polecam pójście na studia...ja właśnie kończę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:01 ajajj w 3 klasie gimnazjum chciałam powiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:25 polecam norwida Odpowiedz Link Zgłoś
kubus888 Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra 22.01.06, 16:03 ja również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:04 Polecam Kopernika. 3 sale komputerowe, duża hala sportowa, fajny klimat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:38 chodze do Traugutta, zadowolony jestem, ciekawe zycie szkole duze sie dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gas Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:08 Co ja ci mogę powiedzieć .....???....twój wybór - ja osobiście chodzę do Sienkiewicza i specjalnie nie narzekam jest spokojnie i kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.06, 19:31 Konczylem sienkiewicza. Specyficzna szkola, ale wszystko zalezy od ludzi. Akurat moj rocznik to niezapomniane historie, a cale grono pedagogiczne pamieta nas na pewno bardzo dobrze za sprawa roznych "wykretow" ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadrat Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:28 Kopernik fajna szkoła ale jak za dużo nie lubisz się uczyć to nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Sienkiewicz, Kopernik, Słowacki,Biegański,Tra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:11 Co ? Dużo uczyć ? Jeżeli masz trochę oleju w głowie, uważasz na lekcjach i jestes kumaty to masz średnia 4,0 przy niewielkim nakładzie pracy. To jest szkoła dla inteligentych ludzi, a nie obóz, w którym kujesz na blache wszystkie przedmioty pokolei... Odpowiedz Link Zgłoś