aureliano4 20.01.06, 22:08 Czy koperty przygotowane? A może kina domowe? A co z tymi którzy nie mają kasy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOMEK Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:37 Kino domowe o ile dobrze pamiętam to było na politechnice... A co do AJD to jestem już na 5 roku i nigdy nie słyszałem o żadnych łapówkach podczas egzamninów. Więc jak nie wiesz to się nie odzywaj. Idź sobie lepiej pobiegaj na mrozie to ci gorączka opadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: Sesja na AJD. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 21.01.06, 16:39 no wlasnie...ja tez nigdy nie slyszalam ani nie spotkalam sie z zadnymi lapowkami,a ci co nie znaja sie na jad lepiej niech sie nie odzywaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:04 Jak masz jakieś dowody na łapownictwo to zgłoś się do prokuratury, gdyż w myśl kodeksu karnego niepowiadomienie organów ścigania o przestępstwie też jest karalne. Natomiast jeśli nie masz dowodów to nie wypowiadaj się i nie rób zamieszania. O AJD można powiedzieć wiele rzeczy, ale nie sądze, że panoszy się tam łapownictwo. Pracuje tam wielu wspaniałych wykładowców, z którymi miałem szczęście mieć wykłady i egzaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomka Re: Sesja na AJD. 21.01.06, 20:09 hahaha a ja sie spotkałam, w większości na zaocznych i to nie tylko na egzaminach, ale juz na kolokwiach. takie rzeczy są praktycznie wszędzie. ja jestem na dziennych i u mnie praktycznie nie zdarzaja sie takie rzeczy ale mam wielu znajomych na zaocznych i mi opowiadali i robili wielkie oczy ze ja sie ucze bo przeciez lepiej sie zrzucic na jakis prezencik i miec to z głowy. pozdrawiam i życze miłego studiowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzienny Re: Sesja na AJD. IP: *.21.pl / *.21.pl 21.01.06, 21:44 Taa i potem ci "studenci" z zaocznych wykładają towar na półki w marketach albo ulotki rozdawają, a najlepszym razie harują w Anglii (oprócz nielicznych oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sesja na AJD. IP: *.trustnet.pl 21.01.06, 21:14 kolejna kiepska prowokacja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:00 Tak jak wyzej kolega napisal-kiepska prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sesja na AJD. IP: 82.160.21.* 22.01.06, 00:57 kolega aureliano kiedys chyba dal w koperte i nic mu to nie pomoglo - teraz prowokuje na prawo i lewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:22 Chyba, ze istnieje inna możliwość: może ma kompeks AJD. Może nie przyjęli go kiedyś na jakiś kierunek i z przymusu musiał iść na wielce ambitny kierunek na politechnice jakim jest budowa maszyn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Sesja na AJD. IP: *.21.pl / *.21.pl 22.01.06, 16:56 Na pewno chodzi Ci o Budowę Maszyn ? Bo o ile wiem, to nie tak łatwo i spacerkiem zaliczyć. W ogóle Budowa Maszyn to stara nazwa Wydziału Inżynierii Mechanicznej i Informatyki - jest tam mechanika i informatyka z dostępnych kierunków. Prawdopodobnie chodziło Ci o Metal (metalurgię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:12 Przepraszam bardzo, chodziło mi o metalurgie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:50 Masz kompleks? Czy tylko zęby kruszysz na zarysie ewolwentowym ... :P Dotychczas łapownictow udowodniono na Politechnbice Czestochowskiej i to tylko na wydziale Marketingu i Zarządzania. Czytaj sprawa Janusza B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:31 Nie wydaje mi się,aby AJD była na tyle wymagającą uczelnią,że potrzebne byłyby jakiekolwiek łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś