Dodaj do ulubionych

Sesja na AJD.

20.01.06, 22:08
Czy koperty przygotowane? A może kina domowe? A co z tymi którzy nie mają
kasy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: TOMEK Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:37
      Kino domowe o ile dobrze pamiętam to było na politechnice... A co do AJD to
      jestem już na 5 roku i nigdy nie słyszałem o żadnych łapówkach podczas
      egzamninów. Więc jak nie wiesz to się nie odzywaj. Idź sobie lepiej pobiegaj na
      mrozie to ci gorączka opadnie.
      • Gość: coco Re: Sesja na AJD. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 21.01.06, 16:39
        no wlasnie...ja tez nigdy nie slyszalam ani nie spotkalam sie z zadnymi lapowkami,a ci co nie znaja sie na jad lepiej niech sie nie odzywaja!!
    • Gość: TOMEK Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:04
      Jak masz jakieś dowody na łapownictwo to zgłoś się do prokuratury, gdyż w myśl
      kodeksu karnego niepowiadomienie organów ścigania o przestępstwie też jest
      karalne. Natomiast jeśli nie masz dowodów to nie wypowiadaj się i nie rób
      zamieszania. O AJD można powiedzieć wiele rzeczy, ale nie sądze, że panoszy się
      tam łapownictwo. Pracuje tam wielu wspaniałych wykładowców, z którymi miałem
      szczęście mieć wykłady i egzaminy.
      • gnomka Re: Sesja na AJD. 21.01.06, 20:09
        hahaha a ja sie spotkałam, w większości na zaocznych i to nie tylko na
        egzaminach, ale juz na kolokwiach. takie rzeczy są praktycznie wszędzie. ja
        jestem na dziennych i u mnie praktycznie nie zdarzaja sie takie rzeczy ale mam
        wielu znajomych na zaocznych i mi opowiadali i robili wielkie oczy ze ja sie
        ucze bo przeciez lepiej sie zrzucic na jakis prezencik i miec to z głowy.
        pozdrawiam i życze miłego studiowania!
        • Gość: dzienny Re: Sesja na AJD. IP: *.21.pl / *.21.pl 21.01.06, 21:44
          Taa i potem ci "studenci" z zaocznych wykładają towar na półki w marketach albo ulotki rozdawają, a najlepszym razie harują w Anglii (oprócz nielicznych oczywiście).
    • Gość: gość Re: Sesja na AJD. IP: *.trustnet.pl 21.01.06, 21:14
      kolejna kiepska prowokacja :(
      • Gość: Menel Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:00
        Tak jak wyzej kolega napisal-kiepska prowokacja
    • Gość: ja Re: Sesja na AJD. IP: 82.160.21.* 22.01.06, 00:57
      kolega aureliano kiedys chyba dal w koperte i nic mu to nie pomoglo - teraz
      prowokuje na prawo i lewo
      • Gość: TOMEK Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:22
        Chyba, ze istnieje inna możliwość: może ma kompeks AJD. Może nie przyjęli go
        kiedyś na jakiś kierunek i z przymusu musiał iść na wielce ambitny kierunek na
        politechnice jakim jest budowa maszyn:))
        • Gość: marcin_r Re: Sesja na AJD. IP: *.21.pl / *.21.pl 22.01.06, 16:56
          Na pewno chodzi Ci o Budowę Maszyn ? Bo o ile wiem, to nie tak łatwo i
          spacerkiem zaliczyć. W ogóle Budowa Maszyn to stara nazwa Wydziału Inżynierii
          Mechanicznej i Informatyki - jest tam mechanika i informatyka z dostępnych
          kierunków. Prawdopodobnie chodziło Ci o Metal (metalurgię).
          • Gość: Tomek Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:12
            Przepraszam bardzo, chodziło mi o metalurgie.
    • Gość: Tomasz Jaskóła Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:50
      Masz kompleks? Czy tylko zęby kruszysz na zarysie ewolwentowym ... :P
      Dotychczas łapownictow udowodniono na Politechnbice Czestochowskiej i to tylko
      na wydziale Marketingu i Zarządzania. Czytaj sprawa Janusza B.
      • Gość: Ol Re: Sesja na AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:31
        Nie wydaje mi się,aby AJD była na tyle wymagającą uczelnią,że potrzebne byłyby
        jakiekolwiek łapówki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka