Dodaj do ulubionych

KLEOPATRA..NOWY SKANDAL

22.01.06, 17:01
Wczoraj mialam sprawozdanie od uczestnikow studnowki w KLEOPATRZE grupy z
piątku.
OPINIA. w skali 1 :10
PIĄTEK .............SOBOTA
sala .....mniej wiecej..........7 ..... 6
dekoracja.......................9 ..... 7
zespol muzyczny.................10 ..... 10
jedzenie........................4 ..... 3

atmosfera dzieki mlodzieży...... 15 ..........10

UWAGA..........i tu nalezy zglosić do Sanepidu.
W nocy w Sobote grupa mlodzieży zatrula sie salatka.
Wymiotowali. i impreze mieli z glowy.
Ta wiadomośc uslyszalam dzisiaj w Olsztynie

Ale dziwne jest, ze po ubieglorocznej opinii o Kleopatrze w tym roku znow sie
dali naciać nastepni.
Kazdy sam wybiera.
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.trustnet.pl 22.01.06, 17:05
      ja_corka napisała:
      > UWAGA..........i tu nalezy zglosić do Sanepidu.
      > W nocy w Sobote grupa mlodzieży zatrula sie salatka.
      > Wymiotowali. i impreze mieli z glowy.
      > Ta wiadomośc uslyszalam dzisiaj w Olsztynie

a może to nie sałatka tylko zbyt dużo alkoholu?;).....
      • Gość: kamil Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: 195.117.153.* 22.01.06, 17:12
        miałem studniówke w kleopatrze tydzień temu i było genjalnie ..... a jedzenie
        jest dostarczane a nie robione w kleopatrze ...catering można samemu wybrać ...

a zatrucie najprawdopodobniej alkoholem :)
        • Gość: aaa Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:18
          skandal
          • ja_corka Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL 22.01.06, 17:42
            nie to chyba nie byl alkohol.........
            ale Rodzice wyjasnia to we wtorek przy rozliczeniu.
            W kazdym razie z tego co slysze wiecej opinii jest negatywnych jak pozytywnych.
            Poczekajmy az "odpoczną" sami studnowkowicze......
            napewno wpisza jak bylo.
            • inna-bajka Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL 22.01.06, 17:49
              Pamiętam swoja pierwszą przygode z alkoholem, wlaśnie na studnówce.
              Moja mama tam była, tez jej powiedziałam, ze zatrułam sie sałatką.
              Radzę sprawdzić te informacje z Kleopatry, bo można komus zrujnować biznes.
              • Gość: alf Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:35
                tez moja studniowka była w kleopatrze...tydzien temu w piatek,i spoko
                zarcie na dobry z plusem,zespół okey,alkohol był we własnym zakresie;)
                • Gość: tk Re: KLEOPATRY NIE POLECAM IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:44
                  Kto chce sam przekonać się jak właścicielka Kleopatry oszukuje i psuje imprezy
                  to tylko w Kleopatreze p. Marta. Nabranym na nią wierzę.
              • jatubylam Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL 22.01.06, 20:28
                inna-bajka napisała:

> Pamiętam swoja pierwszą przygode z alkoholem, wlaśnie na studnówce.
                > Moja mama tam była, tez jej powiedziałam, ze zatrułam sie sałatką.
                > Radzę sprawdzić te informacje z Kleopatry, bo można komus zrujnować biznes.

A niby po co sprawdzac?
                Wiadomo: salatka, nawet jesli nie byla ona przygotowana w "Kleopatrze".
                Czysty kabotnizm. Ktos w tym ma interes, aby puszczac publicznie oszczerstwa.
                To juz nie pierwszy raz autorka tego wpisu balansuje po przez manifestacje
                chamstwa i obelg na granicy pozwu sadowego.

• Gość: balowiczka Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:38
                  ja mialam 100dniowke w piatek, jestem zadowolona jedyne zastrzerzenie, na malej
                  sali nie bylo ogrzewania, i na przejsciu z jednej do 2 sali az para z ust szal :D
                  • Gość: Andrzej Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:41
                    Ja mialem studniowke w sobote i powiem szczerze ze to byla naprawde zajebista
                    impreza.Jedzenie nie bylo zle ,zespol byl naprawe fajny i atmosfera rowniez.A
                    co do tego skandalu to moim zdaniem calym prowodorem tego zajscia byl
                    alkochol ,ktorego niektorzy naduzyli!!
                    • Gość: Andrzej Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:46
                      Zapomnialem jeszcze dodac ze bardzo baerdzo kocham moja Izunie ktora tez
                      wspaniale sie bawila.Pozdrawiam
                      • Gość: długi Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:17
                        wiesz co córka, siedz Ty sobie spokojnie w domciu i nie gledz głupot a moze
                        masz interes w tym zeby komus szkodzic? Studniówka była super a kto ma słabą
                        głowe to i sałotka mu zaszkodziła
                        • Gość: hej to ja Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:09
                          Gadasz głupoty............
                          Nikomu wóda nie zaszkodziła tylko pazernosc właścicielki i tyle
                        • Gość: cezar Re: KLEOPATRA..Czy to konkurencja????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 01:02
                          Kleopatra to nie tylko fantastyczny lokal ale takze jedzenie, a co do mlodziezy
                          to niech mniej chlają, wtedy nie beda wymiotować.
                      • Gość: kwadrat Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:10
                        całym prowodyrem był alkohol
                  • Gość: st.. Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:25
                    na przejściu były uchylone okna przez studniówkowiczów z dużej sali/tam było
                    ciasno i duszno/.

A te rozwazania ja-córka to jakieś osobiste urazy starej babci(bo babcią jest)
                    do załogi -włascicieli kleopatry i są tu nie na miejscu.Babciu ja-córka swoje
                    problemy(!!!) rozwiązuj w innym wątku.

A było super - choć jak już wspomniano na dużej sali ciasno.
    • Gość: xyz Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:57
      Ja mialem studniowke w piatek i bylo swietnie.
      Pelna kultura nikt sie nie upil, rzeczywiscie
      w przejsciu miedzy salami bylo bardzo zimno.
      Duza sala robi wrazenie, chociaz w momencie
      gdzy wszyscy zasiedli do stolow to miejsca bylo
      naprawde niewiele, a bylo nas ok 420 osob + nauczyciele

Co do zajcsia z salatka w sobote to uczestnicy
      tamtej imprezy uwazaja, ze to nie wina alkocholu
      tylko owej potrawy.
      • Gość: Angela Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:11
        Hej, maturzyści - alkohol tak się pisze, słowniki w dłoń, bo za 100 dni matura
        i znajomość ortografii się przyda))) Na 100-dniówkach tak zazwyczaj bywa, że
        pewna grupa mniej wprawnych się "zatruje". Problem jest później jak główki bolą.
    • Gość: bartorres Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:07
      !!!!!!!!!!!!!
      ta sala to lipa do kwadratu
      obsługa owszem taka sobie ale reszta dno
      moja ocena imprezy studniówkowej (styczen tego roku)
      jedzenie ... podłe, niesmaczne, niedoprawione, bez smaku a to jest przecież
      ważna sprawa
      dania "gorace" były letnie, a to już sprawa priorytetowa biorąc pod uwagę, że
      wewnatrz pomieszczen było bardzo zimno jak cholera
      miejsca mało, ciasno, 75% ludzi musiało tańczyć na wykładzinie a nie na
      parkiecie
      ogólnie rzecz biorąc ta sala jest idealna na 200 osobowe wesele dla nie
      wymagajacych niczego ludzi, byle gorzała była i głośna muzyka
      na prawde dziwią mnie komentarze, że było super itp. chyba wszyscy porównują
      wielką imprezę 100dniówkową do zwykłej dyskoteki, wtedy ok, jak na dyske to
      ujdzie ale ludzie kochani chyba na porządnej 100dniówce nie byliście
      i to by było na tyle
      • Gość: lala Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: 80.51.57.* 23.01.06, 11:36
        no wiem wiem
        ostatnio LIDL mial tam impreze pseudo integracyjna
        nie dosc ze wszyscy sie pochlali a mialo byc bez alkoholu hahaha
        to jeszcze firma oszczedza bo wszyscy sie potruli :)
      • Gość: ASKA Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.21.pl / *.21.pl 25.01.06, 21:01
        zgadzamSIEObSlugaOwszemALEgdyPODAWALIjedzenieZprzoduTOludzieSIEDZACYzTYLUsaliDOS
        TAWALIzimneZABAWAjakNAweseluMOGLObycGORZEJaleJEDZENIEochydneAtoCObyloNAstoleNOto
        SORRYalePATRZECsieNAtoNIEdalo
    • Gość: kazik Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: 212.160.108.* 23.01.06, 12:26
      Takie objawy są po zbyt wielkim nadużyciu alkoholu
      • Gość: zatrac. Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:39
        no ooooooooooooo , że uczestnicy jakiejs zabawy sie pochlali i w zwiazku z tym
        mieli problemy - to nie sprawa kleopatry , a moze tak! tak dobrze się tam
        czuli,że się w zabawie zatracili.
    • Gość: Amadeusz1981 Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.man.czest.pl 23.01.06, 13:28
      A nie zdaje się wam iż to wina grona pedagogiczne?
      Które zakazało spożywania legalnie alkoholu?
      Młodzież chowała butelki i piła wódę chałatami żeby im nie zabrano, to się teraz nazywa zatrucie spojrzyjcie na siebie zatruci i uderzcie się w pierś ! A nie pieprzycie głupoty !
      Ja rozumiem ze rodzicom coś trzeba było powiedzieć ale po co ta sztuczna afera?
      Dzień wcześniej była studniówka i alkohol stał na stole i zatrucia nie było ani tylu pijanych wiem bo znajomi byli w piątek a ja w sobotę.
      • Gość: Ania Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:12
        ja mialam 100 dniowke w piatek, poptostu ludzi fason trzymali i nikomu nic nie
        bylo, ale toznie bywa jak ktos alkohol zobaczy 1 raz i nie wie ze nie pije sie
        na umor ...
    • nerw24 Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL 25.01.06, 16:29
      a moze tak chcecie zaoszczedzic na kasie i nastepnym razem mniej alkoholu i
      niebedzie zatrucia
      • kusy202 Re: KLEOPATRA..NOWY SKANDAL 30.01.06, 22:31
        same bzdury piszą ci którzy podobno zatruli sie sałatką. zatruli sie alkoholem
        w nadmiernej ilości. dzieci nie powinny pić!!!!!! a potem co niektórzy
        okupowali kible a i pod stołami można było znaleść "niespodzianki". troche
        wiecej kultury na takich imprezkach. a i jedzonko było by lepsze gdyby
        uczestnicy nie skąpili na składce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka