IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:05
DŻAGA I JUŻ, CO WY K. wiecie o muzyce.
Obserwuj wątek
    • puma861 Re: DODA 05.02.06, 11:48
      teledyski.onet.pl/10172,849588,teledyski.html
      Ta piosenka jest sliczna i w innym calkiem stylu niz inne piosenki Dodzi
      • Gość: studentka Re: DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:25
        Też tak sądzę.
        • Gość: Lee nara !!! IP: 80.54.168.* 05.02.06, 14:27

nara tobie i innym tandeciarzom !! nom !!

------------------------------------------------------------------

p.s. tandety sie nie oglada i nie słucha, szkodzi to zdrowiu ...
    • Gość: Sphinx Re: DODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:33
      Jest boska! Żywa reklama TRW. Cycki jak spod igły.
      • Gość: studentka Re: DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:48
        Ale Wy jesteście puści i dziwni. Czy tylko z tego powodu Jej nie lubiecie bo ma
        silikonowe cycki, mówi to co myśli i ma na pewno wyższy iloraz inteligencji
        aniżeli niejeden z Was?
        Zresztą, po pierwsze o gustach się nie dyskutuje, a po drugie - nie
        powiedziałam, że lubie Ją, ale że podobają mi się niektóre z Jej piosenek. Wole
        posłuchać piosenek np. takiej DODY, które są melodyjne, i wpadają w ucho,
        aniżeli jakichś "szarpidrutów" - bo tak jest modnie:-/
        Pozdrawiam normalnych.
        • Gość: Sphinx Re: DODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:57
          A ti ti milusińska. Nie wiem jak tam z jej inteligencją, bo nie znam wyników
          jej testów. Poza tym na inteligencji świat się nie kończy. Co ona sobą
          prezentuje? Słyszałem już lepsze piosenki a jej wyczyny medialne są prymitywne.
          Inteligentny prymityw?
        • Gość: ? Re: DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:57
          CO DO JEJ INTELIGENCJI TO BYM POLEMIZOWAŁ
        • Gość: marta Re: DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:00
          hehehe doda ma wysoki iloraz inteligencji!!!???najwyrażniej pisał to ktoś z
          podobnym iq do niej. Robi dobre show i tyle ale do iq140 to raczej jej jeszcze
          daleko heheheh
      • Gość: radovan Re: DODA IP: 80.53.75.* 06.02.06, 00:28
        Gość portalu: Sphinx napisał(a):
        > Jest boska! Żywa reklama TRW. Cycki jak spod igły.

o tak jest zywa reklama: trw coca coli mcdonalds chrysler pontiac chevrolet
        społem polmozbytu microsoftu zakładów stradom fortum amica fiata skody
        trabanta wołgi zastawy cadilaca
        słowem Doda rządzi a cycki pierwsza klasa tak bardzo chciałbym wjechac
        tam na "hiszpana"
    • Gość: thx Re: DODA IP: *.org 05.02.06, 16:37
      inteligentna nie znaczy mądra
      • Gość: studentka Re: DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:44
        Ale nie znaczy też, że głupia.
        • Gość: agusia_1988 Re: DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:43
          udaje glupia, albo taka jest.mimo jej wyniku testu to co powiedziala to chyba
          swiadczy cosik nie tego.kiedys kupilam gazete z programem i byly tam listy od
          czytelnikow.i jeden z tych listow napisala kobieta i z tego wynikalo ze doda
          nie pododdala sie operacji powiekszaniu biustu ale wymyslila cwiczenia na
          powiekszenie.a ta kobieta odp ze nie wierzy w jej magiczne cwiczenia i ze niech
          sie ta kobieta przyzna do operacji.czy to mowi osoba ktora ma 156 iq?w gali
          natomiast na to samo co wyzej napisalam doda rozniez zrzekla sie ze ma
          prawdziwe, a majdan sprostal "plotke" mowiac ze jej biust masowal i urosl.teraz
          nagle doda przyznala sie ze miala operacje.i po co to?zeby pokazac ze potrafi
          byc glupia albo ze jest glupia?

zreszta nie wiem czy jest naiwna czy nie, ale mowiac ze radek czeka na rozwod
          koscielny i oni dopiero wezma slub koscielny, to chyba nie dokonca prawda.i co
          by majdan powiedzial, ze doda jest lepsza w lozku itp?dla mnie ta kobieta
          reprezentuje "wescie mnie do lozka kazdemu dam swoja dziurke" , a slucham
          lepszych zespolow-dluzej grajacych i z ladnym glosem jak np nightwish(chociaz
          podobniez sie rozpad, ale muzy mozna posluchac), within temptation jeszcze
          rammsteina,bo mi sie podoba ich styl.
          • Gość: Sphinx Re: DODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:00
            Nawiązując do Nightwish. Słyszałaś tą babę na żywo albo jakiś bootleg? Ona
            śpiewać nie umie.
    • Gość: Ja Re: DODA IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.06, 00:08
      hmm zaczne od tego ze ostatnio dowiedzialam sie ze Doda na 21 lat..nie ukrywam
      ze sie zdzwiłam...ale to sprawiło ze zupelnie inaczej ja zauwazyła..czego wy
      wymagacie od 21 letniej dziewczyny??Ze ubierze sie w mundurek i bedzi eudawac
      greczna cnotke z chory??? a co do madrosci watpie ze osoby w tym wieku potrafia
      jednoszacznie wiedziec co jest dobre a co zle i uwazam ze jak jest zwarionwana
      to taki wiek styl...ale rowniez i chwyt reklamowy...<chociazby ten smiech>robi
      sie juz chwytem kiedys robila to bardziej naturalnie niz teraz<ztak mi sie
      wydaje ale nie obserwowalam jej wystepow> i wydalemi sie gdyby nie jej styl tak
      by nie zaszła i nikt by o niej nie pisal nate na tym forum...a pozatym to ze ma
      blond wlosy lubi pokazac swoje cialo to nei znaczy ze jest glupia;/ jak ma co
      pokazac to komu to szkodzi??nio chyab zazdrosnym pania ktore nie maja co
      pokazac albo sa nieszczesliwe:( i pana ktorzy w domu nie maja tej
      jedynej...wszyscy ulegacie stereotypa które w bardzo wielu przypadkach sa
      nieprawda... wogole nie znacie jej a wypisuj ze juz sie ... z kazdym ze
      niewiadomo co robi tylko ze wzgledu na jej wyglada...a robia to zazwyczaj osoby
      o ktorych nikt by tego nie wpoiedzial.... na koniec powiem ze osobo w tak
      młodym wieku nie moze byc powazna, madra z bagazem doswiadczen jak odoba po
      30 ... ale najlepiej jest krytykowac ludzi bo tak jest rosciej niz wyjsc i
      probowac cos osoagnac...
      pozdrawiam
      • Gość: no Re: DODA IP: *.streamcn.pl 06.02.06, 14:56
        Czy Doda jest inteligentna? byc moze... z cala pewnoscia moge stwierdzic ze napewno ma spore braki w kulturze i wychowaniu i to mnie najbardziej razi,to ze jest mloda nie tlumaczy braku szacunku dla innych ludzi!!! Gdy tylko ktos ma odmienne od niej zdanie, lub co gorsza odwazy sie ja krytykowac obrzuca wulgarnymi epitetami i to wszystko co potrafi!!!
        Ja jednak znalazlam na nia sposob, poprostu slyszac jej totalnie chamskie wypowiedzi sciszam telewizor i ogladam cycki+reszte bo tylko to stanowi wartosc Dody!!!
        • Gość: agusia_1988 Re: DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:06
          dzisiaj poszlam do marketu i przegladalam "Kolorowe"gazety poszlam zaraz obok
          na "szare" gazetki i moj wzrok zauwazl dode i majdana w fakcie?i ze chca miec
          dziecko.i rzeczywiscie planuja juz dziecko , a doda byla przylapana nie na
          czytaniu kobiecosci typu jak zrobic manikiur czy dobry makijaz ale czytala
          gazetki typu mamo to ja.zastanawiam sie jakie to dziecko bedzie?doda chce
          nazwac chlopca tristian, a dziewczynke carmen. czy to nie papugowanie od
          mandaryny?obie powiekszyly biust, ubieraja sie dosc odwaznie i w dodatku
          bajecznie, blondyny i jeszcze obcojezyczne imiona.to naprawde obie pary to
          wariaci choc co prawda mandaryna nie jest juz z michalem, ale patrzac na
          zachowanie....
          • Gość: Malwinka Re: DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:33
            wieciwe co?nie spiewa az tak tragicznie,reszta tez prawie pierwsza klasa-tylko zawistne laski i meskie jelopy twierdza inaczej.Do naszego folkloru muzycznego mozna Dode dolaczyc-kto nie chce niech nie patrzy,a w ubikacji,samochodzie i w innych ciekawych miejscach tez uprawialam seks,ale nie chca abym w tv o tym opowiadala-nikt mnie nie zna.
            • Gość: Sphinx Re: DODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:28
              "....ale nie chca abym w tv o tym opowiadala-nikt mnie nie zna"

I dobrze. Dwie durne Dody to 2x więcej tandety w TV.

bez poważania

Sphinx ... męski jełop zresztą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka