Gość: TH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:11 Wyrwać chwasta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Harry_man Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:15 Jest wogóle sens utrzymywać takich przy życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 01.02.06, 14:21 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temida Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:20 Zaj...c Skur.....a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:25 Wiem, że historia samosądów jest szczególnie fajna, ale .... ISTNIEJE DOMNIEMANIE NIEWINNOŚCI W NASZYM KRAJU! PÓKI NIE ZOSTAŁ SKAZANY ORAWOMOCNYM WYROKIEM JEST TYLKO OSKARŻONYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista co ty bredzisz IP: 82.160.8.* 31.01.06, 22:31 co ty bredzisz, juz bronisz tego bydlaka dlaczego mamy go traktowac zgodnie z prawami czlowieka skoro on ich nie przestrzega ?? potraktowac go jak ofiare i niech bydlak czuje ze umiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: co ty bredzisz IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:06 Czemu chcesz zniżać się do poziomu morderców, psychopatów - ludzi o wypaczonej psychice i piszesz, żeby torturować i zabić tego dzieciaka? Zresztą, nawet i gdyby on był starszy, to nie ma żadnego uzasadnienia wykonania kary śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Nie jestem zwolennikiem kary smierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:09 I nie wycofuję się z wypowiedzi o prawnym prawie domniemania niewinności, lecz w tym przypadku dowody podejrzewam sa na tyle moce, że chłopak pójdzie siedzieć na wiele lat. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angarik Re: Nie jestem zwolennikiem kary smierci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 02:22 a gdyby nee dowody to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: co ty bredzisz IP: *.ar.wroc.pl 31.01.06, 23:46 Właśnie że jest powód do wykonania kary śmierci - bezpieczeństwo obywateli jak on znowu wyjdzie na wolność. Ciekawe co wtedy zrobi ?? A tak, uśmiercić i po kłopocie......... nie trzeba go będzie utrzymywać no i jednego śmiecia mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Jaskóła - madry inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:38 Przecież jest wyraźnie napisane jak to koles rozgrzewal grzalke do czerwonosci bynajmniej nie po to by zaparzyc herbatke. Proponuje ci stary terapie wstrząsową za pomocą silnegu uderzenia cegłówka w swój pusty czerep. Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Jaskóła - madry inaczej 31.01.06, 22:45 nie no, az czlowiek nie wiem oc ma na to wszystko powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Jaskóła po prostu wyraził się zgodnie z prawem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:46 i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.wip.pcz.pl 01.02.06, 10:12 Jakie domniemanie niewinności, czy ty czytać nie umiesz. Gó..arz sam opowiada o wszstkim. Może jak spotka to kogoś z twoich bliskich ( czego nikomu nie życzę) zmienisz zdanie CZAPA DLA CAŁEJ TRÓJKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:35 Ciekawe jak byś piszczał jak by to Twoją kobiete tak potraktowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:59 o cholerka. Przepraszam dopiero teraz przeczytałem artkuł. Istotnie to chyba nie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makumba Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: 82.160.8.* 31.01.06, 23:18 Nasz piętnastoletni Dareczek ma zadatki na zbira...Zaczynał od kradzieży samochodów i motocykli w Atenach, a teraz przerzucił się na coś poważniejszego. Rośnie kolejny klient organów ścigania...Ciekawe, na co go jeszcze stać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:19 Przecierz on powinien siedzieć w psychiatryku, normalny człowiek by takiego czegoś chyba niezrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:58 Piszę ten post jeszcze raz bo dodał się na innej wysokości "drzewka" niż chciałem. Czemu chcesz zniżać się do poziomu morderców, psychopatów - ludzi o wypaczonej psychice i piszesz, żeby torturować i zabić tego dzieciaka? Zresztą, nawet i gdyby on był starszy, to nie ma żadnego uzasadnienia wykonania kary śmierci. Jeszcze odnośnie wypowiedzi Tomasza Jaskółki: Ten piętnastolatek jest człowiekiem. Powodem takich wypaczeń na pewno jest brak szacunku dla człowieka i jego godności. I do tego braku szacunku dla człowieka przyczyniają się między innymi takie wypowiedzi pełne chęci zemsty, choćby i przez publiczne poniżenie czy obmyślanie tortur. Nikt też nie zwrócił uwagi na to, że ten piętnastolatek nie działał sam. W tym okropnym przestępstwie uczestniczyło jeszcze dwóch mężczyzn. Cała wina skoncentrowała się jedynie na tym dzieciaku, który – wątpię – żeby miał kochających rodziców. Nikt zawczasu nie wydostał go z tego patologicznego środowiska przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.ar.wroc.pl 01.02.06, 00:40 Piszesz głupoty !!! Ciekawe czy pisałbyś w takim tonie jakby to Twoją kobiete zgwałcił ten dobrze zapowiadający sie na przyszłość 15 - latek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morfeusz Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: 195.116.81.* 01.02.06, 03:23 Dokladnie Gwalt na kobiecie budzi zwierzece instynkty i mysle ze nie myslalbym o karze tylko rozprulbym to dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 01.02.06, 09:03 Gdybanie Ziele. Ciekawe co Ty byś powiedział gdyby tego przestępstwa dopuścił się Twój syn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John\ Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 01.02.06, 09:04 i nie mówcie, że nie macie syna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.ar.wroc.pl 01.02.06, 21:56 Zajeb..bym go osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak robic Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:31 Piszesz o rodzicach tego "dzieciaka" , że pewnie go nie kochali. Masz rację ale gdyby już wtedy wyrwać korzenie teraz nie było by chwasta. UTYLIZOWAĆ ICH JAK ŚMIECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:35 i to mowil tak spokojnie?skoro mowil otwarcie co zamierzal i co zrobil to nie mozna uniewinnic takiego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
t.sopranos Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt 31.01.06, 23:55 No wlasnie jakie domniemanie niewinnosci jak on sie przyznal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:02 Piszę ten post kolejny raz bo znów się dodał na innej wysokości "drzewka" niż chciałem. Czemu chcesz zniżać się do poziomu morderców, psychopatów - ludzi o wypaczonej psychice i piszesz, żeby torturować i zabić tego dzieciaka? Zresztą, nawet i gdyby on był starszy, to nie ma żadnego uzasadnienia wykonania kary śmierci. Jeszcze odnośnie wypowiedzi Tomasza Jaskółki: Ten piętnastolatek jest człowiekiem. Powodem takich wypaczeń na pewno jest brak szacunku dla człowieka i jego godności. I do tego braku szacunku dla człowieka przyczyniają się między innymi takie wypowiedzi pełne chęci zemsty, choćby i przez publiczne poniżenie czy obmyślanie tortur. Nikt też nie zwrócił uwagi na to, że ten piętnastolatek nie działał sam. W tym okropnym przestępstwie uczestniczyło jeszcze dwóch mężczyzn. Cała wina skoncentrowała się jedynie na tym dzieciaku., który – wątpię – żeby miał kochających rodziców. Nikt zawczasu nie wydostał go z tego patologicznego środowiska przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasizna Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: 83.16.120.* 01.02.06, 00:39 zrobic jemu to samo przypalc ch..a oblewc go wrzątkiem a potem nich go z cw..om gnoja je..ego i niech go jebja w dupe przez najbliszsze 50 lat a potem ch..a nie na ulice i niech sobie radzi dwardziel ku.. je..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colinek Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: 195.116.81.* 01.02.06, 03:25 Nie pisz juz nic na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p przyslowia rosyjskie IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 01.02.06, 13:13 ze szczeniaka zawsze wyrosnie sobaka, - z dzieciaka nie zawsze bedzie czlowiek. nie chcialbym byc sedzia tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radical Justice łopata, wapno, dół w lesie - i tyle... IP: *.man.czest.pl 01.02.06, 07:45 Nie zauważam JAKIEGOKOLWIEK powodu, dla którego warto utrzymywać przy życiu takich hmmm... ludzi? stworzenia Boże? Nie wiem nawet, jak nazwać takich zwyrodnialców. Znam natomiast bardzo dobry sposób na wykorzystanie ich nędznych żywotów - o ile są zdrowi na ciele (bo nie podejrzewam takich indywiduów o zdrowie psychiczne), to zawsze można wykorzystać ich jako dawców organów do przeszczepów... W końcu tyle ludzi czeka na nerki, wątroby, trzustki itd. Słucham? Ktoś mówi coś o Chinach? Prawach człowieka? Powiedz to jeden z drugim rodzinie zamordowanego faceta i jego zgwałconej konkubinie - oni na pewno Was zrozumieją... Nie po to płacę podatki, żeby marnotrawić je na dożywianie morderców, bandytów i zwyrodnialców w pierdlach! Każdemu może się powinąć noga w życiu - ale potrafię zauważyć różnicę pomiędzy złodziejem z konieczności, czy też trzeźwym kierowcą, który nie przestrzegał przepisów a bandytą oblewającym drugiego człowieka wrzątkiem, czy też zwyrodnialcami katującymi bezdomnego na Ostatnim Groszu... Łopata, dół w lesie (wykopany zresztą przez samego skazanego), wapno, delikwent klęka nad dołem, a sprawny kat rozpieprza mu łepetynę udrzeniem tejże łopaty... i gotowe! Słucham? To zbyt brutalne? Tortury? Powiedzcie to ich ofiarom lub ich rodzinom - na pewno Was posłuchają... W razie jakby co, to zgłaszam sie do roli kata! Zrobię to za darmo! WYRWAĆ CHWASTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:07 kiedyś gwałcicieli przybijano za torbe do mostu i tak wiszącemu dawano nóż do ręki.miał dwa wyjćia....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:49 Takie patologiczne osobowości, pozbawione podstawowych odruchów ludzkich, a nawet instynktu, który towarzyszy ssakom należy moim zdaniem izolować od reszty społeczeństwa. Należy wywozić na jakąś bezludną wyspę i nigdy nie wypuszczać - wszystkich morderców, gwałcicieli, pedofilów, podpalaczy i innych psycholi, którzy kiedykolwiek mogą mieć jakieś odbicie czy też potrzebę zrobienie komuś czegoś złego. Nie wierzę w resocjalizację - można "uleczyć" jednego na 1000 - a to tylko wyjątek potwierdzający regułę, że ich osobowość nie ulega zmianie i wszelkie działania to zwyczajna strata czasu. Może sysytem kar jest zbyt łagodny. Rozśmieszają mnie informację o strajkujących więźniach. Niech łajzy głodują!!!! Zmniejszyć racje żywnościowe nierobom, zlikwidować siłownie, zlikwidować świetlice, zakazać oglądania telewizji. Co to za ara pozbawienia wolności jeeżeli po roku odsiatki taki oszołom co drugi weekend spędza w domu - ludzie to jakać paranoja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 01.02.06, 09:18 Asia generalizujesz niestety. Lepiej jednak byłoby gdyby osoby nie obeznane z prawem i których wyobrażenie o zakładach karnych opiera się o wiadomości zasłyszane z byle jakich źródeł nie odzywały się. Rozumiem, że jesteś wku..ona i piszesz pod wpływem emocji ale emocje wkońcu opadają. Możesz mi wierzyć, że recydywiści i zwyrodnialcy jakim wydaje się być ów szczeniak po udowodnieniu zarzucanych czynów i wydaniu wyroku nie trafiają do zakładów karnych typu otwartego.Co do resocjalizacji zgadzam się, że w praktyce nie często mamy z nią do czynienia. Jednak nie oznacza to, że skoro znikomy procent udaje się wyprowadzić na ludzi należy wszystkich zwyrodnialców wysłać na bezludną wyspę. Moim zdaniem należałoby się raczej zastanowić nad ulepszeniem systemu resocjalizacji. Po prostu jestem zdania, że każdy zasługuje na 2 szansę. Na trzecią nie! ale na drugą tak. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harvaster kastracja i tylko kastracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:56 Wykastrowac smieci i i skazac na dozywocie w kamieniołomach. W wiezieniu beda sluzyc jako zony i kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żubr Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: 195.116.81.* 01.02.06, 09:16 tu juz niestety nic nie pomoze, debil zawsze bedzie debilem, proponuje publiczn akare smierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 09:32 W tej dyskusji każdy pomija jeden fragment artykułu - że niby facet wcześniej molestował jego dziewczynę. Widać, że ten dzieciak to ziółko i pewnie całe środowisko było patologiczne. Ale gdyby ktoś molestował moich bliskich, to bym mu grzałki nie pożałował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martti Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:36 ahah i jeszcze jedno: on tu mieszka u cioci rodzice chyba w grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:21 WYELIMINOWAĆ ŚMIECIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dlaczego 15-latek? IP: *.hcz.com.pl 01.02.06, 10:51 Był płatnym wykonawcą wynajętym przez dwóch dorosłych dryblasów bo chyba chodziło o dziewczynę, któregoś z nich. Ten pietnatolatek to chyba ma dziewczynę w przedszkolu. Zdawali sobie sprawę,że jeżeli to oni wykonają czyn to pójda do pierdla a prawo karne znają i wiedzieli,że dla małolata to będzie tylko poprawczak. Dlatego trzeba rozpalić Oś...im. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrzesiek5 Re: Mam pytanie 01.02.06, 11:10 Z jakiego kraju i jakiej narodowości jest ten mały oprawca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martti Re: Mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:35 on jest grekiem...mieszka tu od zeszlych wakacji, czesto widywany na polnocy.ja go znam..jestem zwykla dziewczyna daleko mi do marginesu poznalam go przez przypadek i powiedzmy ze go nie polubilam byl strasznie zboczony ale myslalam ze tak tylko gada..Jezu jak ja sobie teraz pomysle z esie kiedys uparl zeby odprowadzac moja przyjaciolke do domu to az mnie ciary przechodza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axl Obciąc jaja i wystawic nago na mróz na -30 IP: *.brama.prenet.pl 01.02.06, 11:31 To właśnie powinni z nimi zrobic. Szlag trafia człowieka, że coraz więcej psycholi pojawia się na swiecie. Dzisiaj gadasz z kimś i nie wiadomo czy Ci zaraz gardła nie poderżnie (choc ten ktoś spraia pozory milego). Szok. Zsyłac na cięzkie roboty dozywotnio na Sybir takich gości sie poowinno którzy z takim "luzem" opowiadają o takich makabrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torress Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:59 oczekuję...żądam !!! aby po zakończonym procesie nagłośnić i podać publicznie wyrok na tego sk...syna - to raczej rola redakcji ;) jak pojeb zwyrodnialec dostanie zwyczajowo śmieszne 3 lata to niech się tym zajmie jakieś stowarzyszenie, niech petycje z podpisami szykują aby go zamknęli na dobre prawo w polsce nie jest złe ale składy sędziowskie i tak robią co chcą zasądzając najniższe wymiary kar napędzją sobie koniunkturkę, ich decyzje i wyroki niewiele maja wspólnego ze zdrowym rozsądkiem pierwszy lepszy sędzia poda nam tu na forum wyrok i walnie sie najwyżej o rok ludzie w sądzie opamietajcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.02.06, 12:10 czyzby to byl Greko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.02.06, 12:19 a ja z nim chodzilem podrywac panienki kiedys :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:22 Gó..arzu do pierdla razem z nim , a nie na panienki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owijsłów Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:11 I takie gów..o posiedzi za pubiczne pieniądze. Do odśnieżania dachów i ulic zagonić,jak spadnie to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %%% Re: Piętnastolatek oskarżony o gwałt IP: *.107.inds.pl 01.02.06, 13:36 beda trzymac to scierwo w wiezieniu za nasze $$$ Odpowiedz Link Zgłoś