Dodaj do ulubionych

Polska Liga Siatkówki. Wkręt-Met na huśtawce?

IP: 195.116.125.* 10.02.06, 21:12
kiepsko przyjmuje
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic do Gazety IP: *.man.czest.pl 10.02.06, 21:37
      Prosze o podanie Autora tego artykułu.A jeżeli był to Pan Iwanicki to nie dziwią mnie wpisy kibiców AZS-U o jego przywiązaniu do Naszej drużyny i Naszego
      miasta.Panie redaktorze zamieszkaj Pan w Bełchatowie lub J-biu i daj Pan spokój
      ze swoimi wypocinami.
      • Gość: jacek Re: do Gazety IP: *.czestochowa.agora.pl 10.02.06, 21:42
        W internecie autora tekstu masz podanego zawsze na początku artykułu. Skoro w
        podpisie jest inicjał „pt” to znaczy, że napisał Piotr Toborek. Tak czy inzczej
        nie rozumiem Twoich zarzutów i nie bardzo wiem o co masz pretensje do autora.
    • Gość: kibic do Jacka IP: *.man.czest.pl 10.02.06, 22:17
      Przepraszam to była aluzja myślałem (dla jaj), że to był piątek.
    • Gość: baev Re: Polska Liga Siatkówki. Wkręt-Met na huśtawce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:51
      Szczerze mówiąc, cieszę z "embargo" nałożonego za Gazetę. Nie chodzi wcale o
      obniżanie prestiżu tego tytułu prasowego, tylko tzw. pryncypia. A one mówią
      jedno: NIE SRA SIĘ NA WŁASNE GNIAZDO. I chwała zarządowi AZS, że w zderzeniu z
      jednym z potentatów na lokalnym rynku medialnym potrafi wyegzekwować swą wolę i
      przez to zdobywać szacunek. Czekamy na ustalenia prokuratury. Tak trzymać!
      • Gość: gość Re: Polska Liga Siatkówki. Wkręt-Met na huśtawce? IP: *.grosz.prenet.pl 11.02.06, 08:35
        Iwanickiemu pewnie akredytację cofnęli ,
        to teraz Toborka na mecze posyłają hehe .
    • Gość: dean Jurkiewicz dziad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:25
      Jurkiewicz dziad nie powinien się nawet pokazywać na boisku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka