Dodaj do ulubionych

FIRMA LIMAR

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:54
czy ktoś zna firmę Limar w częstochowie, jakie tam są zarobki, warunki itp.
Obserwuj wątek
    • puma861 Re: FIRMA LIMAR 16.02.06, 21:33
      Szczeze Ci radze daj sobie spokoj z ta firma.Zapierniczasz na 3 zmiany.W
      warunkach bardzo marnych, a bardzo male prawdopodobienstwo ze Cie zatrudnia tam
      na stale,a pozatym ciagly stres czy pani dyrektor pasuje w jakis sposob
      pracujesz. A pracujesz za 700 zl.Pracowalam tam kiedys niecale 1,5 miesiaca w
      czasie wakacji.Pozniej Cie pluca bola od wszelkiego rodzaju pylkow. Nie polece
      nikomu tej firmy.Pozdrawiam
      • Gość: ch Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.net / *.flatpla.net 17.02.06, 18:53
        ta firma to powinnna sie zainteresować PIP truja ludzi - byli pracownicy
        choruja na białaczkę
        • Gość: ciekawa Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:55
          Czy Limar ma coś wspólnego z Dantexem, który kupił część zakładów Stradom?
          Jeżeli tak, to jak najdalej od nich.
          To coś podobnego jak Polontex i Stradom
          • moniko01 Re: FIRMA LIMAR - trucuciele 09.06.06, 14:09
            Zorganizujcie sie w Zwiazek Zawodoy NSZZ "Solidarność"
      • Gość: jaoga Re: FIRMA LIMAR IP: 80.51.57.* 17.02.06, 20:08
        Zeby to były pyłki to jeszcze pół biedy, pluca bolą od trującej chemii.
      • Gość: ....... Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:00
        bez komentarza na ten temat .....................
      • Gość: gdziestamcostam Re: FIRMA LIMAR-absolutnie odradzam IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 24.09.06, 21:24
        Wiem , ze jest duze bezrobocie i takie firmy jak LIMAR własnie wykorzystują
        to , fatalne warunki, niemówiac juz o atmosferze pełna zawisci, co mnie
        zdziwiło bo kazdy pracujacy tam był w tak samo beznadziejnej sytuacji a mimo to
        jeden drugiemu na złość robił, pozatym od tych lakierów ciagle potem bolała
        mnie głowa a pracowałam tylko miesiąc(tyle wytrzymałam)Z pełna
        odpowiedzialnoscią moge powiedziec , ze jest to praca w szkodliwych warunkach
        za MARNE!!!!! pieniądze i jeszcze w systemie cztero zmianowym czy jak tam sie
        to nazywa.Współczuje kazdemu kto bedzie tam musiał trafić...
    • Gość: Iza Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:29
      Czy Limar to firma częstochowska, czy mieści sie gdzieś pod Częstochową?
      I czy to ta sama co na ul. 1 maja Dantex?
      • puma861 Re: FIRMA LIMAR 17.02.06, 21:36
        Miesci sie na 1 maja
        • Gość: iza Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:42
          puma861 napisała:

> Miesci sie na 1 maja

No dobrze, ale na 1 maja jest Dantex, a gdzie jest Limar?
          Widzę jak autokary z szyldem Limar gdzies jadą
          • Gość: x Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 12:21
            • Gość: xxx Re: FIRMA LIMAR IP: *.net / *.flatpla.net 18.02.06, 12:41
              firma LIMAR miesciła sie kiedyś w Pajęcznie
              • Gość: ch Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.net / *.flatpla.net 18.02.06, 12:43
                Kiedy wreści zainteresuje się nimi prokuratura i Państwowa Inspekcja Pracy
                • Gość: DG Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.juranet.czest.pl 18.02.06, 20:26
                  do tej pory mieśći śię w Pajęcznie stamtąd wyjeżdżają ludzie do pracy do
                  Częstochowy
                  • Gość: Anetka Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.02.06, 20:46
                    Do tej pory ludzie tam dojeżdżają z Pajęczno. A kobiety niestety tracą ciąże,
                    jeśli tam pracowały lub pracują. ODRADZAM KAŻDEMU.
          • Gość: Aswe Re: FIRMA LIMAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:16
            Limar jest w budynkach dawnego Wełnopolu, wjazd ulicą Filomatów
            • Gość: XXX Re: FIRMA LIMAR IP: *.man.czest.pl 09.06.06, 15:48
              Limar, dantex i inne fimy, zmieniają nazwy, a zarządzają ci sami ludzie. Same
              przekręty, brak szacunku dla pracowników. Szef - Sroka obrzuca
              każdego "błotem", "mięsem" jak kto woli! Osobiscie słyszałam jak do klienta,
              który nie wywiązał się z danego lecenia powiedział: "... z c...mi nie chce mieć
              nic wspólnego...".
              • Gość: a.m. Re: FIRMA LIMAR IP: *.man.czest.pl 09.06.06, 16:03
                Nie kupujcie spodni firmy levi`s, sa szyte w Limarze. Jezeli szwalnia zle
                uszyła, jeżeli pranie odbiega od orginału "to nic", w tej firmie jest osobny
                dział kontroli jakości takich niedociagnięć. Jedna grupa pań siedzi po 8h. i
                szyją igłą i nitką szwy (przeszycia), które puściły po praniu chemicznym, a
                druga grupa stoi w tym samym czasie i maluje spodnie kredkami, mydełkiem
                krawieckim, aby były zbliżone do pierwowzoru. Nie interesuje ich już później,
                że po pierwszym praniu znów będzie widać niedociągnięcia. W tym dziale
                pracownicy nie mogą rozmawiać ze sobą, oglądać się za siebie. Co jakis czas z
                nienacka stanie pani prezes - Sośniak i obserwuje czy kazdy dobrze i
                blyskawicznie wykonuje swoja prace, bo jak nie to odrazu skarcenie przez
                brygadzistkę.
                Coś więcej??????????
                • Gość: Axi Re: FIRMA LIMAR IP: *.net / *.flatpla.net 09.06.06, 17:04
                  Czas najwyższy aby tą i innymi firmami zajął się PIP, tylko może z innego
                  województwa bo coś większość narzeka na częstochowski oddział PIP-u.
                  A może NIK ?

• Gość: Pracownik Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:30
                    Pracuje w firmie DANTEX juz prawie 3 lata i niema takich jaj jak tu niektórzy
                    pisza . Owszem prezes Sroka drze ryja , ale tak robił by każdy z nas na jego
                    miejscu jak by to wasza firma była . Trzeba pilnować interesu . Zreszta wiem
                    jak jest , jak ktos pracuje sumiennie , nie gada i nie lata co 5 min na
                    papieroska to nawet sie prezes do niego słowem nie odezwie . A zarobić tez sie
                    da , wiem na własnym przykładzie . Pozdro ( sorry za błedy ort. a niemam
                    czasu na korekte. )
                    • Gość: m Re: FIRMA LIMAR IP: *.flatpla.net 24.09.06, 21:57
                      kłamstwa kłamstwa kłamstwa lepiej powiedz ile osób - byłych pracowników
                      zachorowało na
                      białaczkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: kola czemu do tej pory nikt nie założył zwiazkówZawodow IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 25.09.06, 10:19
                        Czemu do tej pory nikt nie wpadł na pomysł o założeniu Zwiazków
                        Zawodowych?????? Pracujecie w swoim kraju na takich warunkach?! , za takie
                        pieniadze?! A ta cała Pani dyrektor cieszy sie ze ma takich podwładnych "za
                        mało robia dużo" zorganizujcie sie w Związek Zawodowy i juz pani prezes nie
                        bedzie taka pewna siebie....
              • ewabodanka Re: FIRMA LIMAR 23.09.06, 18:53
                może jakiś nowe inforamcje na temat etgo zakładu? Pracownicy wpisujcie się
                zobaczymy ile nas jest.
    • Gość: luna Re: FIRMA LIMAR IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 25.09.06, 10:28
      To co czytam jest karygodne, a wiem ze tak jest bo "miałam okazje"tam pracować
      aż 2 tygodnie i wiem co TO ZA SYF!!!!!!!ZA SYFIASTE PIENIĄDZE warto sie tym
      burdelem zając na wieksza skale im zrobić koło dupy!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka