Gość: mop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:54 czy ktoś zna firmę Limar w częstochowie, jakie tam są zarobki, warunki itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma861 Re: FIRMA LIMAR 16.02.06, 21:33 Szczeze Ci radze daj sobie spokoj z ta firma.Zapierniczasz na 3 zmiany.W warunkach bardzo marnych, a bardzo male prawdopodobienstwo ze Cie zatrudnia tam na stale,a pozatym ciagly stres czy pani dyrektor pasuje w jakis sposob pracujesz. A pracujesz za 700 zl.Pracowalam tam kiedys niecale 1,5 miesiaca w czasie wakacji.Pozniej Cie pluca bola od wszelkiego rodzaju pylkow. Nie polece nikomu tej firmy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.net / *.flatpla.net 17.02.06, 18:53 ta firma to powinnna sie zainteresować PIP truja ludzi - byli pracownicy choruja na białaczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:55 Czy Limar ma coś wspólnego z Dantexem, który kupił część zakładów Stradom? Jeżeli tak, to jak najdalej od nich. To coś podobnego jak Polontex i Stradom Odpowiedz Link Zgłoś
moniko01 Re: FIRMA LIMAR - trucuciele 09.06.06, 14:09 Zorganizujcie sie w Zwiazek Zawodoy NSZZ "Solidarność" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaoga Re: FIRMA LIMAR IP: 80.51.57.* 17.02.06, 20:08 Zeby to były pyłki to jeszcze pół biedy, pluca bolą od trującej chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:00 bez komentarza na ten temat ..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdziestamcostam Re: FIRMA LIMAR-absolutnie odradzam IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 24.09.06, 21:24 Wiem , ze jest duze bezrobocie i takie firmy jak LIMAR własnie wykorzystują to , fatalne warunki, niemówiac juz o atmosferze pełna zawisci, co mnie zdziwiło bo kazdy pracujacy tam był w tak samo beznadziejnej sytuacji a mimo to jeden drugiemu na złość robił, pozatym od tych lakierów ciagle potem bolała mnie głowa a pracowałam tylko miesiąc(tyle wytrzymałam)Z pełna odpowiedzialnoscią moge powiedziec , ze jest to praca w szkodliwych warunkach za MARNE!!!!! pieniądze i jeszcze w systemie cztero zmianowym czy jak tam sie to nazywa.Współczuje kazdemu kto bedzie tam musiał trafić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:29 Czy Limar to firma częstochowska, czy mieści sie gdzieś pod Częstochową? I czy to ta sama co na ul. 1 maja Dantex? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:42 puma861 napisała: > Miesci sie na 1 maja No dobrze, ale na 1 maja jest Dantex, a gdzie jest Limar? Widzę jak autokary z szyldem Limar gdzies jadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: FIRMA LIMAR IP: *.net / *.flatpla.net 18.02.06, 12:41 firma LIMAR miesciła sie kiedyś w Pajęcznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.net / *.flatpla.net 18.02.06, 12:43 Kiedy wreści zainteresuje się nimi prokuratura i Państwowa Inspekcja Pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DG Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.juranet.czest.pl 18.02.06, 20:26 do tej pory mieśći śię w Pajęcznie stamtąd wyjeżdżają ludzie do pracy do Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: FIRMA LIMAR - trucuciele IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.02.06, 20:46 Do tej pory ludzie tam dojeżdżają z Pajęczno. A kobiety niestety tracą ciąże, jeśli tam pracowały lub pracują. ODRADZAM KAŻDEMU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aswe Re: FIRMA LIMAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:16 Limar jest w budynkach dawnego Wełnopolu, wjazd ulicą Filomatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: FIRMA LIMAR IP: *.man.czest.pl 09.06.06, 15:48 Limar, dantex i inne fimy, zmieniają nazwy, a zarządzają ci sami ludzie. Same przekręty, brak szacunku dla pracowników. Szef - Sroka obrzuca każdego "błotem", "mięsem" jak kto woli! Osobiscie słyszałam jak do klienta, który nie wywiązał się z danego lecenia powiedział: "... z c...mi nie chce mieć nic wspólnego...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.m. Re: FIRMA LIMAR IP: *.man.czest.pl 09.06.06, 16:03 Nie kupujcie spodni firmy levi`s, sa szyte w Limarze. Jezeli szwalnia zle uszyła, jeżeli pranie odbiega od orginału "to nic", w tej firmie jest osobny dział kontroli jakości takich niedociagnięć. Jedna grupa pań siedzi po 8h. i szyją igłą i nitką szwy (przeszycia), które puściły po praniu chemicznym, a druga grupa stoi w tym samym czasie i maluje spodnie kredkami, mydełkiem krawieckim, aby były zbliżone do pierwowzoru. Nie interesuje ich już później, że po pierwszym praniu znów będzie widać niedociągnięcia. W tym dziale pracownicy nie mogą rozmawiać ze sobą, oglądać się za siebie. Co jakis czas z nienacka stanie pani prezes - Sośniak i obserwuje czy kazdy dobrze i blyskawicznie wykonuje swoja prace, bo jak nie to odrazu skarcenie przez brygadzistkę. Coś więcej?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axi Re: FIRMA LIMAR IP: *.net / *.flatpla.net 09.06.06, 17:04 Czas najwyższy aby tą i innymi firmami zajął się PIP, tylko może z innego województwa bo coś większość narzeka na częstochowski oddział PIP-u. A może NIK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: FIRMA LIMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:30 Pracuje w firmie DANTEX juz prawie 3 lata i niema takich jaj jak tu niektórzy pisza . Owszem prezes Sroka drze ryja , ale tak robił by każdy z nas na jego miejscu jak by to wasza firma była . Trzeba pilnować interesu . Zreszta wiem jak jest , jak ktos pracuje sumiennie , nie gada i nie lata co 5 min na papieroska to nawet sie prezes do niego słowem nie odezwie . A zarobić tez sie da , wiem na własnym przykładzie . Pozdro ( sorry za błedy ort. a niemam czasu na korekte. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: FIRMA LIMAR IP: *.flatpla.net 24.09.06, 21:57 kłamstwa kłamstwa kłamstwa lepiej powiedz ile osób - byłych pracowników zachorowało na białaczkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola czemu do tej pory nikt nie założył zwiazkówZawodow IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 25.09.06, 10:19 Czemu do tej pory nikt nie wpadł na pomysł o założeniu Zwiazków Zawodowych?????? Pracujecie w swoim kraju na takich warunkach?! , za takie pieniadze?! A ta cała Pani dyrektor cieszy sie ze ma takich podwładnych "za mało robia dużo" zorganizujcie sie w Związek Zawodowy i juz pani prezes nie bedzie taka pewna siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewabodanka Re: FIRMA LIMAR 23.09.06, 18:53 może jakiś nowe inforamcje na temat etgo zakładu? Pracownicy wpisujcie się zobaczymy ile nas jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: FIRMA LIMAR IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 25.09.06, 10:28 To co czytam jest karygodne, a wiem ze tak jest bo "miałam okazje"tam pracować aż 2 tygodnie i wiem co TO ZA SYF!!!!!!!ZA SYFIASTE PIENIĄDZE warto sie tym burdelem zając na wieksza skale im zrobić koło dupy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś