Dodaj do ulubionych

ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI

• Gość: lodzika1 piatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:03
      no to troszku zwalniamy tempo :)
      • Gość: master sobota= ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 06.05.06, 14:06
        <PIONA>
        • Gość: Wujek Re: sobota= ? IP: *.fanatyk.com 06.05.06, 22:37
          <PIONA!!>:D musi byc!!:D
          • Gość: lodzika1 poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:49
            no to juz jutro po pisemnych jeszcze tylko ustne i WOLNEEEEEEEEEEEEEe
            • Gość: Wujek Wtorek IP: *.fanatyk.com 09.05.06, 15:30
              <PIONA!!>:D widze,ze ostatnio nikt postow nie pisze:(.Juz jestesmy po
              pisemnych:D:D <PIONA!!>:D oczywiscie!!
              • Gość: lodzika1 Re: Wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:30
                no juz prawie ......
                • Gość: lodzika1 sroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:39
                  up......
                  • Gość: lodzika1 Re: sroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:56
                    moj mozg zara sie zapali
                    • Gość: Wujek Piatek:-) IP: *.fanatyk.com 12.05.06, 10:04
                      yyy..... <PIONA!!>:D Ladnie dlugo mnie tu nie bylo,ale wszystko bylo zwiazane
                      oczywiscie z matura:) Wczoraj zdawalem Polski ustny i bylo elegancko:) Teraz
                      wasza kolej chlopaki,w poniedzialek bedzie stres ale napewno se poradzicie:*
                      Dzisiaj trzeba cos wymyslic bo narazie dzionek zapowiada sie nudny:( Moze cos
                      zagramy:D:D <PIONA!!>:D dla wszystkich:)
                      • Gość: lodzika1 sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 01:41
                        no to ide sie uczyc :*
    • Gość: Pati sobota IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:38
      Kujonki jedne:D:D:d żartuje. Uczcie się uczcie:]
      • Gość: lodzika1 zaraz niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:39
        kurde boje sie jutra czyli poniedzialku :(
        • Gość: master niedziela IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.05.06, 01:03
          to juz jutro, mam nadzieje ze damy rade ;) <PIONA>
          • Gość: lodzika1 Re: niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:33
            damy mastero damy musimy dac
            • Gość: lodzika1 Re: niedziela ale zaraz poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:50
              to juz za 13 godz 11 min i wchodze oczarowac komisje DAMY RADE :*<MASTER>
              • Gość: lodzika1 poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:30
                no to jade po wyniki
                • Gość: master Re: poniedzialek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.05.06, 22:52
                  <PIONA> dalismy rade
                  • Gość: lodzika1 Re: poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:27
                    ano dalismy rade,bo pytam sie kto jak niee my?
                    • Gość: lodzika1 wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:22
                      gratulacje dla tych co dzisiaj zdali:)
        • Gość: Pati Re: weekend IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 00:19
          Witam wszystkich dawno mnie tutaj nie było. Gratuluje wszystkim zdanej matury
          ustnej:] widze że na forum ostatnio to tylko Dawid i majster najwięcej
          piszą:d;d trzeba to zmienic:D:D żarcik:] Dawid niezłą łacinę puściłes w
          ostatnim poście:D:d;d nie znałam Cię aż z tej strony:D:D ale broń broń szkoły:]
          a tak na marginesie Śląskie Techniczne Zakłady Naukowe są najlepsze- nie
          chwaląć się wogóle:D:D:d pozdrawiam wszystkich papa:*:*:*:*
          • Gość: lodzika1 Re: weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 00:52
            no to w gore
            • Gość: lodzika1 Re: weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:21
              up
              • Gość: lodzika1 poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:19
                up
    • Gość: lodzika1 wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:18
      co z wami jest?
      • Gość: master Re: wtorek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 16.05.06, 23:15
        <PIONA> widze ze sie znudzilo
        • Gość: lodzika1 Re: wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:39
          ANO Ano
    • Gość: lodzika1 piatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:19
      no co z wami
      • Gość: lodzika1 sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:38
        up
        • Gość: lodzika1 niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 12:01
          no to jutro maturka ustna z Angielskiego :)
          • Gość: lodzika1 poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:39
            no to po maturkach juz...teraz wakacje
            • Gość: master poniedzialek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 23.05.06, 00:09
              jednym slowem <PIONA>
              • Gość: lodzika1 środa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 01:09
                up and piona
                • Gość: master czwartek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.05.06, 00:34
                  <PIONA> ale nuda tu na tym naszym forum :/ jeszcze troche i pajeczyny beda tu
                  wisiec. <Dawid> doszedl do wniosku ze jestesmy wielkimi znawcami muzyki :)
                  popieram go w 100%, czekam na zaproszenie do komisji Idola :D, wreszcie wakacje
                  i koniec szkoly ale jakos tego jeszcze nie czuje a tak poza tym to nuda. Pozdro
                  for all :* <PIONA>.....przeliteruj swoje nazwisko...aaaaa imie :), pol bani czy
                  50 zl ? :), szklo czy butelka :), fajnie wygladaja te buty do tych adidasow
                  <PIONA> to malo :D
                • Gość: lodzika1 czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:34
                  piona piona:*fajny dzien dzisiaj byl i nawet pogada dopisala...
    • Gość: Absolwent anders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:16
      Anders to jest szkoła dla debili którezy nie dostali sie do lepszych szkół,Taka
      prawda i nniema sie co oszukiwac bo tam przez rok chodziłam. Cała Częstochowa
      się śmieje
      • Gość: lodzika1 do absolwenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:08
        no dziekujemy za opinie!a dlaczego tylko rok chodzilas?pewnie taka glupia pi.. jestes i Cie wyjebali alebo ujebalas rok i teraz jestes przewodniczaca szkoly odziezowej lub kochanowskiego!wiesz glupia CI.. jestes i idz ku.. stad bo wiecej ludzi Ci kuku zrobi szmato je..a!!!pozdrawiam stanislaw dziąsło i zycze milego dnia
        • Gość: aga Re: do absolwenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 00:10
          prawda w oczy chyba kole. Wypowiedz świadczy o ineligencji.Tak uczą wtej szkole.
          • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ do Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 01:18
            jakis problem ???to zegnam z topicu wypie..j moja droga szkola jak szkola no mysle ze juz nie pogadamy
            • Gość: master do Aga IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.05.06, 01:28
              a kolezanka z jakiej planety do nas pisze ?
              • Gość: Pati Re: do Aga IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:54
                Koleżanka pewnie z Marsa jest kosmici ją porzucili na Ziemi:D:D:D bo już nie
                mogli z nią wytrzymacD::D
                • Gość: lodzika1 sroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:11
                  nudy...nudy...nudy co tutaj robic bo NUDA!!!
    • Gość: pati Re: 1 czerwiec IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:47
      Wszystkiego Najlepszego dzieciaki:D:D:D:D:D
      • Gość: master Re: 1 czerwiec IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.06.06, 16:18
        Dziekujemy Bardzo :) i <PIONA> ;) :*
        • Gość: pati Re: 1 czerwiec IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 18:53
          A nie ma za co :D:D:D: pozdrawiam
          • Gość: master piatek= zakonczenie roku szkolnego IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.06.06, 23:58
            <PIONA> w zwiazku z tym ze prawie nikt nie pisze na forum postanowilem cos
            napisac :) ...a szo to sie robi... a tak poza tym to troche zimno i <PIONA>
            musi byc POZDRO for all :*
            • Gość: lodzika1 sobota juz jest i dzisiaj czeka nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:08
              no to juz wieczorem wielka biba w Pauliny wiec bedzie grubo i ciezko ale IIIF zawsze daje rade jedni bada opijac swoje smutki inni poznaja nowe osoby blizej troche co nie BOREK?ale jedno wiem na bank zabawa bedzie super <PIONA>dla wszystkich
              • Gość: lodzika1 niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:56
                nop glowa jak sklep tak mnie boli ze masakra
                • Gość: pAT Re: niedziela IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:05
                  • Gość: Pati Re: niedziela IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:08
                    Oj Dawidku trzeba było nie pić:D:D Takie są skutki picia wódki:D:D:d
                    • Gość: Wujek Wtorek => Wujek Come back:D:D IP: *.fanatyk.com 06.06.06, 22:24
                      Siemano wszystki:) Ladnie mnie tu nie bylo:) Ale,w koncu znalazlem czas zeby
                      cos napisac.Ogolnie to narazie te wakacje sa strasznie ch..owe bo zimno i nudno
                      i wogole.Jednak sa i pozytywy wypady z Masterem<piwko na lawce i Proforma> no i
                      oczywiscie ognisko klasy IIIF u Pauliny<bylo MEGA>:D:D Niestety Wujek musi do
                      roboty chodzic,ale za to na wypadziki jest:P:P Z tego co wiem pogoda ma byc
                      lepsza wiec mozna by znowu cos fajnego zorganizowac:D:D<co nie chlopaki??:P:P>
                      Pozdrawiam wszystkim i pszepraszam,ze tak dlugo nie pisalem:*:*
                      Haslo Soboty!! : "Prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym,jak patrzy w
                      ognisko"<lol2>!!!
                      • Gość: master Re: Wtorek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 06.06.06, 23:41
                        <PIONA> mialem napisac cos wczesniej ale jakos nie bylo weny, wiec postanowilem
                        to nadrobic, jak zwykle o tej porze gadam z <Dawidem> na GG, popychamy
                        pierdoly, sluchamy muzyki na MAXXXie i ogladamy dupeczki na fotce :D no i od
                        czasu do czasu w bilard i tym oto sposobem mamy juz 6 czerwca a za oknem zimno,
                        jaki z tego moral ? "powiem krotko i wyczerpujaco " ( POZDRO dla kumatych) Ale
                        nie przeszkodzilo to w przeprowadzeniu ogniska w sobote na ktorym chyba wszyscy
                        dobrze sie bawili ;)i poznawali sie troche blizej ;) niektorym moze za szybko
                        sznurowki powiazalo i poszli w puchy ale i tak pewnie dobrze sie
                        bawili . "Dzien po" byl bardzo smieszny, przytocze kilka tekstow "powiem krotko
                        i wyczerpujaco" " z kim ja mieszkam w klasie" "czym sie tak ubrudziles ? " i
                        wiele wiele innych. W niedziele mielismy dokonczyc to co zostalo ale z przyczyn
                        blizej nie okreslonych dokonczylismy to w poniedzialek i tak oto tym sposobem
                        mamy juz wtorek. Dzisiaj jeszcze dzwonil do mnie <Magic> mowil cos o koncercie
                        w sobote ale jest propozycja isc na balety do Portera. A jeszcze na dodatek
                        piszac tego posta leci Explosion na MAXXXie ( nasz hit wieczorowa pora :D)
                        POZDRO for all :* <PIONA> P.S <Wujek> to nie byla sobota ale juz niedziela ;)no
                        to tyle chcialem napisac...
                        • Gość: lodzika1 środa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:17
                          no juz sroda,czas leci ze ło!juz wygladam jak czlowiek po sobotnio niedzielnej libacji eee znaczy sie ognisku:)bylo super!organizacja super kielbaski super i szaszłyki tez bardzo dobre szkoda ze tylko 1 zjadlem,a moze jadlem wiecej tylko nie pamietam bo w sobote formatowalem swoja głowe:)wiekszosc imprezy to ja znam z opowiedania kolegow i kolezanek:)i tacy 2 koledzy zrobili mi pare fotek za ktore ich zajebe ale to pozniej!Wodeczka byla znosna ale co oczekiwac za 10 zl o,7 ogolnie bylo super wiec oby wiecej takich imprez i "powiem krótko i wyczerpujaco..."i chcialem dodac ze <MASTER>caly uje..y bym tylko nikt nie wiem co to bylo to czerowne "cos"na jego bluzie i spodniach jezeli ktos wie to prosze pisac!!kolezanka Ewa wie tylko ze sie ujebal i wiedziala to pierwsza taka szybka jest:)i kolega kania i jego ataki w rolete tez byly fajnePOZDRO FOR ALLI THX DLA PAULINKI ZA SUPER IMPREZE DLA PAULINKI
    • Gość: pati lol IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:02
      wow to niezła musieliście miec impreze skoro tyle postów o niej:D:Dpozdrowionka
      pa
    • Gość: Pati mundial IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:39
      Mistrzostwa Świata a tu Polska-Ekwador jeden zero przegrywa nie ma to jak
      kleska polskich piłkarzy. Najlepsze jest łacina mojego taty puszczana przy
      meczu juz się słuchac nie daD:D::D
      • Gość: Pati Re: mundial IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:42
        o już dwa zero zaraz chyba zaczne kibicować murzynom::d
        • Gość: master Re: mundial IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 10.06.06, 15:12
          <PIONA>:D glowa do gory, za 4 lata tez beda mistrzostwa :)
          • Gość: Pati Re: mundial IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:17
            Noop może uda im się coś wygrać za 4 lata, ale wtedy Janasa trzeba wysłać na
            emeryture:D:D:D
            • Gość: master after party IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.06.06, 13:52
              <PIONA> :D ale sie wczoraj pobawilem, niestety dzisiaj na obiad byl kotlet
              gumowy
              • Gość: lodzika1 hołk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:43
                no to piona dla wszystkich a szczegolne dla Borka bo po jednych pieniadzach jestesmy:P
                • Gość: lodzika1 ehhhhhh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:14
                  piona piona piona piona i pojonteczka:)
                  • Gość: lodzika1 wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:24
                    nuda nudsa jedyny meczyk fajny byl w siate :)
                    • Gość: master Re: wtorek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.06.06, 23:45
                      <PIONA> i jak zwykle EXPLOZJA "ryje nam beret" :D a meczyk calkiem calkiem
                      • Gość: lodzika1 sroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:12
                        piona piona dobry mecz ale szkoda taki zycie
                        • Gość: lodzika1 czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:53
                          :)
                          • Gość: lodzika1 sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:08
                            z Dylem na testy ide do szkoly:)
                            • Gość: lodzika1 Re: sobota niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:32
                              nuda nuda nuda,a jutro grac w plazowke jade:D
                              • Gość: Pati Re: sobota niedziela IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:19
                                Nuda do potęgi "n":D:D:D
                                • Gość: lodzika1 niedziela/poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:12
                                  nuda bo tylko ja pisze pozostalych KOLEGOW ktorzy sa tacy zajebiscie przyjacielscy i robia w ch..a nie tylko mnie wjebalo gdzie i dobrze swiety spokoj NARA
                                  • Gość: lodzika1 Re: niedziela/poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:12
                                    a zapomnialem dodac ze juz jutro meczyka el bez naszego kolegi ktory zrobil w ch..a cala druzyne ale ch.. z nim
    • Gość: Pati poniedziałek IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 07:56
      O to widze że ktoś was wystawił do wiatru, ale i tak pewnie dacie rady bez tego
      kogoś.Trzymam kciuki powodzenia papapap a ja sobie mykam na wagary:D:D ciekawe
      co dziś wymyslimy:D:d: pozdrawiam pa
      • Gość: Wujek Re: poniedziałek IP: *.fanatyk.com 19.06.06, 13:14
        No ja wraz z Masterem myslimy ze nie ma tu wiecej sensu pisac na tym forum bo
        pan chachuj rowniez jest ch..a warty i nam to nie przeszkadza.Wogole to nie
        wiemy o co mu chodzi bo to on jest najwieksza gwiazda naszego miasta i
        zagraniczne kluby juz czekaja,wiec po co chce grac z nami skoro prezentuje taki
        wysoki poziom cyt."w siatke grac bardzo lubie i nawet mi troche wychodzi to
        granie " wiec <PIONA!!> dla ciebie zawodowcu.Mowiac o zawodowcach w sobote
        mielismy na mysli tylko i wylacznie ciebie!!
        • Gość: lodzika1 do zje..ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 15:13
          TY grajochu je..y co ku.. pobiegasz troche i kolana 3 dnia bol;a nie odzywaj sie bo nawet nie miales jechac i nie mow w imienu borka bo Ciebie to gowno obchodzi a ch..a warty to sam jestes kolego i kazdy o tym wie wspanialy graczu!niestety tobie sie wydaje ze dobry jestes zalozysz 2 ochraniacze i gitara:)ale jestes zalosny"Mowiac o zawodowcach w sobote
          > mielismy na mysli tylko i wylacznie ciebie!!"ty mala ku.. i tak nik cie by na zabral z nami na granie bo prawda taka ze byles z nami kilka razy bo borek chcial i TYLKO on wiec nie mow ku.. w swoim imieniu pajacu je..y i cytowac to sobie mozesz twoja stara jak jeczy w kiblu :)tak an marginesie podaje!na ognisko tez mailes nie jechac bo ku.. kawal ch..a jestes ale paulina nie chciala juz motac wiec zlitowala sie i pojechales no to chyba tyle !a jak masz jeszcze jakis problem to moze sie spotkamy i sobie pogadamy o nim czekam na propozycje
          • Gość: Wujek Re: do zje..ego IP: *.fanatyk.com 19.06.06, 16:44
            Nie ma sprawy!!Tylko to nie ja zaczalem pisac od jakichs ch..i na forum zje..y
            ryju.Wybacz ze troszke Ci sie w glowce popie..lo.Czy ty myslisz ze ja
            pisalem w Borka imieniu,tez ci sie cos popie..lo bo byl tu ze mna no ale
            oks.Tobie sie wydaje ze dobry jestes a ch..a wart,i nie powiem CI tego tylko
            ja.A w sporcie osiagnalem o wiele wiecej od ciebie,wiec nie pie..mi tu o
            jakims zawodostwie.Poprostu jestes przeje..y. P.S>Na stara to mozesz swoja
            wrzucac,bo widac skad masz login na tym forum:).A i w ochraniaczach nigdy nie
            gralem,przykro mi za brak spostrzegawczosci
            • angumene wrrr 19.06.06, 17:16
              Widze ze wam je..e konkretnie na leb dzisiaj zapewne za duzo na sloncu
              siedzieliscie:/ Forum to nie jest miejsce od rzucania sie wyzwiskami jak macie
              zamiar sie wyzywac to nie robcie tego tutaj pogadajcie sobie na gg albo
              wymiencie sie mailem i tam mozecie sobie robic wrzuty albo spotkajcie sie dajcie
              po razie i wam ulzy... I czasami zastanowcie sie co wy ku.. chcecie przez to
              osiagnac bo narazie czuje sie jakbym miala do czynienia z dwoma piecia latkami
              bijacymi sie o foremke w piaskownicy:/
            • Gość: lodzika1 Re: do zje..ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:10
              no to jakie to osiagi???i powiedz jakim sposobem robie niby z siebie zawodwowca ??co tym ze czasami sie w ku..am ???przypominam ze ty calyczas drzesz morde na wszystkich jak gramy i nic do ciebei sie nie da powiedziec wiec o co chodzi???no jesli chodzi o "wiec nie pie..mi tu o
              > jakims zawodostwie."sam zaczynales ten temat wiec czego masz problem"Tobie sie wydaje ze dobry jestes a ch..a wart"no masz racje jestem ch..a wart ale i tak zawsze lepszy od ciebie niestety taka prawda NARA CH..U
              • Gość: cze_jak_czapka Re: do zje..ego IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 20.06.06, 01:01
                H@H@H@H@H@H@H@H@ myslisz ze jestes dobry w siate ? to sie grubo myslisz !
                pozdro & pocwicz .
                • Gość: lodzika1 Re: do zje..ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:25
                  SPOKO BORECKI TO PO CH..A GRALES ZE MNA PRZE # LATA I W GP TEZ ZE MNA GRALES??MOGLES ZABRAC GRAJOCHA PRZECIEZ ON JEST LEPSZY!JA CIE WCALEN NIE PROSILEM ZEBYS ZE MNA GRAL!!! JA WIEL ty LEPSZY JESTES O WIELE PRZYSZLOSC PRZED toba KLUBY I TO WIELKI BEDA SIE BILY O ciebie smieszny koles jestes ...
                  • Gość: cze_jak_czapka Re: do zje..ego IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 20.06.06, 14:33
                    "JA WIEL ty LEPSZY JESTES O WIELE PRZYSZLOSC PRZED toba KLUBY I T
                    > O WIELKI BEDA SIE BILY" H@H@H@H mozesz przetłumaczyc na polski ?

ps.proponuje uczeszczac na korepetycje z polskiego .
                    • Gość: lodzika1 Re: do zje..ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:46
                      juz tlumacze Ch.. Ci w dupe przyjacielu pasuje tlumaczenie ??i jak masz jakis problem to proponuje na gg napisac !!!
                      • Gość: cze_jak_czapka Re: do zje..ego IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 20.06.06, 23:44
                        mam dwa zajebiscie wazne pytania :
                        1. co to gg ?
                        2. jaki przyjacielu ?
                        • Gość: lodzika1 Re: do zje..ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:54
                          zapytaj kolege swego on zajebisty jest we wszystkim to Ci powie!!!NARA koncze to pisanie bo juz mi sie nudzi bluzganie was od ch..ow NARA chlopaki
                          • Gość: cze_jak_czapka Re: do zje..ego IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 21.06.06, 01:36
                            WYJE..Y CH.. bluzga od ch..a . Pozdro & pocwicz !
                            • Gość: lodzika1 Re: do zje..ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 02:05
                              tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ps jak juz taki chcesz byc super chlopak to pisze sie pozdro,pocwicz!!!nara gwiazdeczki
                              • Gość: master sroda IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.06.06, 23:12
                                <PIONA>:D jakos udalo mi sie wygrzebac ten temat, cos ostatnio nikt nie pisze
                                jakby wszyscy czekali az ktos cos wypoci wiec postanowilem co nie co napisac,i
                                tym o to sposobem mamy 28 czerwca, za oknem piekna pogoda nawet mozna
                                powiedziec az za piekna bo bardzo smazy...PS Nigdy na tym forum nie
                                podpisywalem sie inaczej niz master no jeszcze sie zdarzalo grecki17 ale to
                                przypadek ;) POZDRO for all i PIONA :D
                                • Gość: lodzika1 Re: sroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:37
                                  Autor: Gość: master IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl
                                  Autor: Gość: cze_jak_czapka IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl
                                  no ktos z Twojego kompa chyba pisal
                                  • Gość: master Re: sroda IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.06.06, 23:48
                                    tez jestem zdziwiony czemu jest takie same IP, ale ja tego nie pisalem i tez z
                                    mojego kompa nie wyszlo, troche mnie zabolalo to co napisales
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=36931856&wv.x=2&a=43876097
                                    • Gość: lodzika1 Re: sroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:59
                                      "Wybacz ze troszke Ci sie w glowce popie..lo.Czy ty myslisz ze ja
                                      pisalem w Borka imieniu,tez ci sie cos popie..lo bo byl tu ze mna no ale
                                      oks"
                                      • Gość: lodzika1 czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:01
                                        • Gość: lodzika1 Re: czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:02
                                          a i ostatnie pytanie po co wyjechales z tekstem ze z zawodowcami nie grasz(lub zawodowcem)2 wersje slyszalem
                                          • Gość: Wujek Re: czwartek IP: *.fanatyk.com 29.06.06, 15:15
                                            <PIONA!!> dla pana ktory mysli ze adres IP jest wysylany z tego samego kompa!!
                                            Chyba raczej z serwera,wiec MASTER ma racje. A dzisiaj dzionek zajebisty,a
                                            najlepsze dni byly w Poraju,panie Grecki:D:D
                                            • Gość: lodzika1 Re: czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:47
                                              :| a ty po co tutaj ...no to super ze fajnie bylo w poraju ale chyba nie bardzo tak jak chciales bylo ???super ze sie fajie bawiles mogles monike pozdrowic
                                              • Gość: master czemu tutaj tak cicho ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 04.07.06, 15:25
                                                a dzisiaj znowu gramy w plaze :D <PIONA>
                                                • Gość: master Re: czemu tutaj tak cicho ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 04.07.06, 17:24
                                                  zmiana planow gramy na zwirze :D
                                                  • Gość: master Re: czemu tutaj tak cicho ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.07.06, 17:21
                                                    ladnie dzisiaj smazy, ale i tak plazowka :) <PIONA> :D
                                                  • Gość: lodzika1 Re: czemu tutaj tak cicho ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:56
                                                    no ku.. dzialo sie ze ło....
                                                  • Gość: master matura :D IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.07.06, 16:34
                                                    <PIONA> i matura zdana :D...
                                                  • Gość: lodzika1 Re: matura :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:13
                                                    oczywiscie popieram .......
                                                  • Gość: master jakie to ma znacznie :D IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.07.06, 00:12
                                                    ...rzeki przeplynalem, gory pokonalem...nie da Ci tego zona, nie da kufelek
                                                    piwka, co moze dac Ci dzisiaj sasiadka z naprzeciwka...czy czyjecie te rytmy :D
                                                    Pozdro for all i <PIONA> :D
                                                  • Gość: lodzika1 Re: jakie to ma znacznie :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 00:14
                                                    widze ze kolega zmienia rytmy:P hehe i dobrze...
                                                  • Gość: master Re: jakie to ma znacznie :D IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.07.06, 21:42
                                                    nanananananana...nananananananana...nanana .. :) i pozdro for all i <PIONA> :D
                                                  • Gość: lodzika1 02.50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:05
                                                    oby nie isc spac:)
                                                  • Gość: lodzika1 no no no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 16:51
                                                    a ja wam powiem jak nikos dyzma "dymam wa"':Pnie zartuje piszcie cos bo nuda :)
                                                  • Gość: Wujek Dawno mnie tu nie bylo IP: *.fanatyk.com 13.09.06, 20:29
                                                    Dzin dobry:D:D Ladnie nas tu z Masterem nie bylo:/ Ah ale sie wydarzylo przez
                                                    te wakacje a tu jeszcze nie koniec:D:D Same biby i melanze:D:D Wczoraj dzien
                                                    niestety byl przykry<dla tych co wiedza o co chodzi:(> Dzisiaj bylo oki,i tak
                                                    jeszcze bedzie przez jakies 2-3 tygodnie na bank:D:D Pozdro dla Mastera,"Stara
                                                    Gwardia" pozostaje :>
                                                  • Gość: master Re: Dawno mnie tu nie bylo IP: *.realestate.net.pl 15.09.06, 10:29
                                                    <PIONA> :D troche czasu nikt tu nie pisal, ale widze ze teraz sie to zmieni.
                                                    Dzisiaj sie szykuje dzien pelen wrazen, zobaczymy jak to bedzie... Pozdro for
                                                    all i <PIONA> :D
                                                  • Gość: master Reaktywacja IP: *.realestate.net.pl 04.11.06, 13:18
                                                    <PIONA> :D Z racji tego ze nikt nie pisze postanowilem 'cos' napisac. Wczoraj
                                                    mial miejsce mecz po dluzszej przerwie <wakacyjnej> na gim 18, niestety mecz
                                                    nam troche nie wyszedl ale nie bylo tak zle ;) , dzieki mojej cudownej grze (
                                                    wspaniale ataki i przyjecie):D wygralismy jedego seta ale moja gra starczyla
                                                    tylko na 1 set, bardzo dobre spotkanie zagral rowniez Wujek ( wspaniale
                                                    zagrywki ):) i Magic (piekne rozegranie):) ale na nic sie to zdalo bo ponizej
                                                    oczekiwan zagral Gacek gubil sie w przyjeciu i w ataku miejmy nadzieje ze za
                                                    tydzien zagra lepiej ;) na swoim dobrym poziomie zagral Mlody. Po meczu byl
                                                    trolling, i ten temat pozostawie bez komentarza... <POZDRO> for all i
                                                    <PIONA> :D dla kumatych orewuar :-D
                                                  • Gość: Wujek Re: Reaktywacja IP: *.fanatyk.com 04.11.06, 14:12
                                                    Widze,ze Master wrocil na strone i zapowiada sie ze bedzie juz tylko
                                                    lepiej :D:D Owszem wczoraj byl inaguracja na gim 18 ale jak Master napisal mecz
                                                    nam troche nie wyszedl.Po raz pierwszy w nowym skladzie i po tak dlugiej
                                                    przerwie.Co do mojej wczorajszej gry to pozostawia wiele do zyczenia ale
                                                    wszystko spowodowane lekkim przeziebieniem,ale zagrywka w 3 secie byla gut :).
                                                    Trolling byl i to calkiem calkiem,ale co zrobisz w koncu to byl piatek:)
                                                    Dzisiaj miala byc powtorka,ale zdrowie nie pozwala <co nie MAster :D > Pozdro
                                                    for all,and Orewuar :-)
                                                  • Gość: Wujek Day after day IP: *.fanatyk.com 06.11.06, 15:53
                                                    Nom i znowu ja musze zaczac nowy temat.Moze zaczne od weekendu bo byl dla Mnie
                                                    i Mastera w miare udany,bo wpadlo troche grosza :) Dzisiaj miala byc szkola,ale
                                                    nic z tego nie wyszlo i zachaczylismy o Gastronomika,gdzie mecz rozgrywal
                                                    Zerom :) Zapowiada sie,ze popoludnie spedzimy u Miniusia :) Pogoda na dworze
                                                    jest ch..owa pieknie,a i nuda straszna.Pozdro for all<nawet dla tych dla
                                                    ktorych juz nie jestem kolega> <PIONA!!>:D
                                                  • Gość: master after party IP: *.fanatyk.com 11.11.06, 19:40
                                                    <PIONA> :D wczoraj bylo czru...Wygrany sparing z oslabiona AP dzieki mojej
                                                    fenomenalnej zagrywce i wspanialemu atakowi :) Gacek niczym szczegolnym sie nie
                                                    wyroznil poza jednym het szotem, wieczorem bylo grubo i byly bardzo miekkie
                                                    kolana :D POZDRO dla kumatych i <PIONA> for all
    • Gość: Wujek No to grubo :) IP: *.fanatyk.com 19.11.06, 22:32
      No i tydzien sie konczy:( Jutro znowu zajecia na wydziale elektrycznym,czyli
      katorga :/ Master nic nie pisze bo mu sie monitor spie..l.A samemu to jakos
      weny nie mam :( Tydzien w miare udany<szczegolnie sroda :D> Troche za duzo
      grania bo kolana bola,ale jakos trza zyc.Pozdro dla Mastera<jak bedziesz to
      posta napisz:D:D>
      • Gość: tomasz Re: No to grubo :) IP: 212.160.86.* 19.11.06, 23:29
        a ja pozdrawiam stara ekipe siatkarska z Andersa, niestety pozniej nas
        przeniesli do Modrzewskiego, wrr;) ale i tak dostawali w dupe, pozdrawiam
        Kowala, Błaszczyka, Czarnego, Stoinskiego i Pania od religii co pracowala
        kiedys w sklepie z petardami hehe:) na ktorej to lekcjach gralismy w siawe na
        sali :))))))
        • Gość: lodzika1 ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:32
          no to widze ze panowie duzo grania maja :) tak 3mac :D a jak tam wam liga idzie ? ktore miejsce macie my mamy nowe haslo ( jak odwrocisz tabele KS na czele:)...ch..nia straszna ...
          • Gość: Wujek Re: ... IP: *.fanatyk.com 20.11.06, 20:38
            Moze zaczne od tego,ze moze zarzegnamy ta wojne miedzy nami panie lodzika1??
            Liga idzie jako tako,2 miejsce zajmujemy i moze sie uda awansowac do
            1,wymazonej ligi.KS sie podniesie,spokojnie i nie bedzie juz na samym dole
            tabeli.W koncu na tym polega sport. Pozdro for all,and <PIONA!!>:D
            • Gość: lodzika1 Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:49
              jak dla mnie to ok bo juz sie to nudne robilo :) wiec zapomnijmy o tych glupotach :)u nas raczej trudno bedzie sie podniesc..atmosfera troche do dupy..ale grac trzeba bo co innego robic:)a jak tam Wam piatkowe spotaknie ide z AP jak sie uda to moze wpadne zagrac ale po drugiej stronie siatki :)
              • Gość: lodzika1 Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:52
                a co z borkiem ??? bo cos znaku zycia nie daje:D
                • Gość: Wujek Re: ... IP: *.fanatyk.com 21.11.06, 10:49
                  No to ja sie ciesze,ze to sie nudno zrobilo,wiec trza by w koncu "PIONE"
                  przybic.A spotkania z AP jak narazie ida rowno,mamy po jednym zwyciestwie.Jak
                  mozesz to wpadnij dzisiaj na mecz bo gramy z liderem<slowa Borka> Borek jest
                  narazie nieosiagalny,bo mu sie monitor spie..l.Pozdro for all :) and <PIONA!!
                  >:D
                  • Gość: lodzika1 Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:04
                    dzisiaj nie moge bo mam trening w Kłomnicach....ale jak juz pisalem moze w piatek wpadne zobaczymy czy Ap bedzie miala 6 osob :)
                    • Gość: master nareszcie:D IP: *.realestate.net.pl 22.11.06, 13:35
                      <PIONA>:D trochu mi zeszlo z tym monitorem ale tak bywa, widze ze panowie
                      wojenny topor zakopali i teraz tylko czekac az sobie przybija <PIONE> :D
                      wczoraj niestety przegrana w meczu na szczycie, pocieszeniem moze byc to ,ze
                      niewiele brakowalo, nastepnym razem bedzie lepiej ;)<POZDRO> for all i
                      <PIONA> :D
                      • Gość: lodzika1 Re: nareszcie:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:10
                        no to szkoda tego meczu..panowie brac sie za siebie bo w nastepnym sezonie 1 liga Wasza ma byc!!! pozdro :D and <piontal>
                        • Gość: Wujek Re: nareszcie:D IP: *.fanatyk.com 22.11.06, 15:15
                          Master witamy po przerwie spowodowanej,z..iem monitora.Meczu szkoda,zle co
                          zrobisz :/,w rewanzu musi byc o wiele lepiej!! Dzisiaj dzien mija na
                          remoncie,ale jakos to znosze.Pozdro and <PIONA!!>:D
                          • Gość: Magic Re: nareszcie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:44
                            <PIONA> hehehe i mnie tu przywiało witam lodzika mnie niestety nie bedzie na meczu z AP oczywiscie oslabienie straszne jak by nie bylo ale ... gacek blyszczy forma od wczorajszego meczu takze jestem spokojny o wasze zwyciestwo pozdro dla mastera i wujka <PIONA> specjalna <PIONA> dla gacka tyle i do czwartku
                            • Gość: lodzika1 fuck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:09
                              no jak tam chlopaki forma na jutro jest ??? ja mialem dzisiaj trening wysilkowy...bo takiego mamy madrego trenera ze w srodku sezonu 3 dni przed meczem robi takie treningi....i tu piona dla naszego kazia:Dmysle ze jutro wygramy panowie...pozdro dla Was i do jutra:D
                              • Gość: master Re: fuck IP: *.realestate.net.pl 23.11.06, 22:37
                                <PIONA> :D Czy forma jest to sie okaze ;> dzisiaj na wykladach z maty byla
                                piekna rywalizacja w Summer Games 2 ( pozdro dla kumatych)po wykladach byla
                                wycieczka krajoznawcza i sklepoznawcza ;D Pozdro i <PIONA>......[*]
                                • Gość: Magic Re: fuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 00:44
                                  Summer Games 2 Rules ;-))) <PIONA> dla wszystkich ja dzisiaj do Wrocka jade Widzimy sie poniedziałek na treningu <PIONA> dla gacka greckiego i grajocha ;D

end.
                                  • Gość: Wujek Sobota IP: *.fanatyk.com 25.11.06, 10:09
                                    Witam wszystkich forumowiczow:D:D Wczoraj popoludnie uplynelo nam na grze w
                                    gim18 z AP :) A potem z Masterem<Chefem> poszlismy sobie na piwko:P Dzieki za
                                    wspaniala gre chlopaka <lol2> Dzisiaj dzien moze nawet bardzo ciekawy jesli
                                    wszystko wypali:D:D Pozdro for all <PIONA!!>:D
                                    • Gość: lodzika1 Re: Sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:23
                                    • Gość: lodzika1 Re: Sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:25
                                      a mnie chlopaki choroba chyba bierze...w kinie bylem na JOB i mowie WAm najlepsza polska Komedia...polecam :* piona dla wAS:*
                                      • Gość: lodzika1 Re: niedziele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:41
                          • Gość: Magic Re: nareszcie -4kg:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 12:59
                            Widze ze nikt nie pisze to ja napisze. No wiec zaczne od tego ze schudłem 4kg zajebiscie tylko ze kwas ze teraz swieta sa i znow sie przytyje ale bede robil co sie da <PIONA> dla wszystkich i Merry Christmas ;-))

end.
        • Gość: lodzika1 niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:43
          a Wy co spita czy jak ???my dzisiaj wrescie wygralismy mecz 3-0 :D tylko ku.. na ataku gralem ....ale to nic wazne ze wygrany mecz ....:D<piona>for all:*
          • Gość: Wujek Re: niedziela IP: *.fanatyk.com 26.11.06, 22:12
            E no to <PIONA!!>:D dla chlopakow z Klomnic:) No ktos w koncu musial to zrobic
            jak "Mariusz" Cisza to byla ale wyborcza:D:D Oj wczoraj bylo grubo.Tyle wodki
            juz dawno sie nie wypilo na 18-nastce:D Pan Master<Chefo> z tego co wiem to z
            DEPO zabalowal i tez bylo grubo:) Dzisiaj pozostaly tylko wspomnienia no i bol
            glowy,od samego rana :/ Pozdro dla wszystkich <PIONA!!>:D P.S> Jutro trening u
            Wlodzia:D:D
            • Gość: Magic Re: poniedzialek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:28
              Hm... dzisiaj nie pojechalem na zajecia bo zaspalem a po poludniu do Wlodka na trening zobaczymy co to bedzie lodzik <PIONA> za wygrany mecz a tak po za tym szara rzeczywistosc po powrocie z Wrocka ;-))) wyjazd udany i wszystko ok ;D POZDRO
              • Gość: master Re: poniedzialek IP: *.realestate.net.pl 27.11.06, 21:36
                <PIONA> dzisiaj byla super podroz na trening w Nieradzie, 30 minut spoznienia
                autobusu i korek na trasie czego wynikiem bylo dotercie do miejsca docelowego z
                ponad godzinnym poslizgiem ;) podroz powrotna umilala nam gra Summer Games 2 (
                tak jak zwykle ostatnimi czasy :D) <PIONA> I POZDRO
                • Gość: Wujek Re: poniedzialek IP: *.fanatyk.com 27.11.06, 21:41
                  Tak jak Master<Chefo> napisal podroz dzisiaj to byla prze..,no jednym
                  slowem no comment i nic wiecej!!Gra byla taka sobie i jak zawsze,team
                  <Master,Gacek,Krzysiu i Magic> musieli nam zloic dupe,ale to wszystko bo Wujek
                  nie mial czasu sie rozgrzac:D:D Pozdro and <PIONA!!>:D for all:*:*
                  • Gość: master Polska Miszcze !!!! IP: *.realestate.net.pl 28.11.06, 09:48
                    <PIONA> dla naszych ASOW !! :D
                    • Gość: Magic Re: Historia zatoczyła Koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:11
                      Piotrek Gruszka niech Żyje ja za niego wypije ;D Gelo tech niech nam żyje jego zdrowie wypije no jednym słowem Konkret zniszczyli te rosyjskie kur.. no to na tyle dzisiaj mecz pozdro ;D
                    • Gość: Wujek Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.fanatyk.com 28.11.06, 21:51
                      Nie no panowie zagrali tak jak trzeba!!Polska bedzie MISZCZEM SWIATA!!, chyba
                      nie ma sie co oszukiwac:D A tak na marginesie,to dzieki za dzisiejszy wygrany
                      mecz:) Znowu Wujek gral na srodku <lol2> Pozdro and <PIONA!!>:D
                      • Gość: Magic Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:36
                        Piona dla Wujka za blok w dzisiejszym meczu normalnie na
                        piateczke Master przyjecie malinka piateczka Gacek dzisiaj
                        nie poszalał za bardzo za to ja ;D debiut troche ch..owo bylo
                        ale bedzie dobrze trza sie troche wczoc ;D heheh
                        chlopaki <PIONA> za SUMER GAMES 2 w dniu dzisiejszym.

A co do Polski to jak to Master dzisiaj w tramwaju
                        ujoł MISZCZEEEEEEEEEEEEEE poprostu SZACUNKEN ;D

end.
                        • Gość: lodzika1 Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:53
                          no gratuluje Wam wygranej :D:D:D ja po treningu padam na ryja ...czasami teskno za treningami w lidze miejskiej :D ale dzisiaj ataken byl miodzio :D u wszystkich :D wiec fajnie nawet bylo ..pozdro :D
                        • Gość: Magic Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:37
                          Że tak powiem MISZCZEEEE i to tyle.

end.
                          • Gość: Wujek Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.fanatyk.com 29.11.06, 16:12
                            Jak na przyszlych MISCZÓW ŚWIATA przystalo pieknie Serbie roz..i:) Nic
                            dodac,nic ujac :) Jeszcze tylko 2 mecze i puchar przylatuje do POLSKI!! pozdro
                            and <PIONA!!>:D
                            • Gość: Magda Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 17:09
                              Mam pytanie- czy Wy jesteście z Andersa? Jeżeli tak napiszcie coś o tej szkole
                              i ludziach z niej. Dzięki i pozdrawiam
                              • Gość: master Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.realestate.net.pl 29.11.06, 17:33
                                <PIONA> POLSKA MISZCZE :D Niektorzy z nas chodzili do Andersa ktory jest
                                uwazany w Czestochowie za colledge ;) chodza do niej fajni ludzie ktorzy dobrze
                                sie bawia ale o nauce nie zapominaja :D POZDRO i <PIONA> :D
                                • Gość: Magda Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 20:17
                                  A nauczyciele są ok? Tz nie próbują za wszelką cenę udowodnić,że się nic nie
                                  umie?
                                  • Gość: Magic Re: Polska Miszcze !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:55
                                    NOŁ KOMENT ;/// kończe z tym sportem
                                    • Gość: master Magic glowa do gory IP: *.realestate.net.pl 29.11.06, 22:50
                                      Magic nie bylo tak zle ;)potrenujesz troche na gim 18 i bedzie dobrze <PIONA> :D
                                    • Gość: lodzika1 do Magdy (post zycia) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:06
                                      Droga Magdo
                                      ja podobnie jak <Master>chodzilem do andersa <slynna klasa 1,2,3F (sportowa)>hahaha ogolnie nauczyciele spoko tylko pani z maty byla dziwna ale zdawali wszyscy (no moze prawie wszyscy) z innymi przedmiotami bylo spoko :)ogolem fajnie bylo przez te 3 lata i bzdura jest to ze to "najgorsza"szkola w miescie... moim zdaniem jak i chyba <MAstera> tez bylo zajebiscie,a jakie jaja byly :D (dopisywanie ocen z chemii,odpalanie gasnicy na przerwach,lamanie desek,lawek.wyrzucanie krzeselek przez okna,wiekszosc czasami chodzila na duzej przerwie na naleweczki ale to w 2 klasie bylo , nie pisze o jaraniu fajek bo to robi 3/4 szkoly w kibalch takze o sikaniu zapomnij (trzeba miec hard pecherz) na wagary chodzisz kiedy chcesz i o kotrej chcesz (czasami trzeba bylo zrobic maly desant przez okna na parterze )byly tez wycieczki klasowe ( o ktorych nei bede tutaj pisal :P )i musze wspomniec o zajebistej pani Eli (wozna) najelpsza na swiecie:)<szacuneczek dal Pani> i o wielu spotrach ktore mozna trenowac w tej fajnej szkole (siatkowka,kosz,plywanie,lekka,reczna,noga(ale to same pedaly trenuja),ringo(:):)i wiele wiele innych i kadra wf-istow tez zajebista a the best i tez szacuneczke dla wychowawcy Pana Wilczynskiego:)<Wilus> super gosciu najlepszy :D no to chyba tyle..aa i szacuneczek dla Pana Skrzypczyka ktory jako jedyny umial nas czegos nauczyc :) innym nie bylo latwo ale do niego mielismy szacuneczek i nadal mamy to tyle Droga Madziu

• Gość: Magda Re: do Magdy (post zycia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:18
                                        Dzięki wielkie!
                                        • Gość: lodzika1 Re: do Magdy (post zycia) ej no tylko tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:23
                                          ja sie poce przed monitorem a TY tylko dzieki ....?...nie no zartuje sobie :) nie ma za co :)
                                          • Gość: Magic Re: Do Mastera. Andrzejki JaazdaAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:06
                                            Master wielkie dzieki ale nie zaprzeczysz ze bylo ch..owo na maxa ;-) trza cos zrobic z drewnianymi palcami <PIONA> master i wujek tez <PIONA> i gacek tez <PIONA> ;-)) hehehe a dzisiaj JAZDAAAAAAAAAAAAAAA ;-)))
                                            • Gość: Wujek No to dzisiaj sie bawimy :D IP: *.fanatyk.com 30.11.06, 10:16
                                              Zaczne od posta pana lodzika1:bracie chyba przeszedles samego siebie,nikt,nigdy
                                              napewno nie napisal tu takiego posta:D:D Wielka <PIONA!!>:D dla Ciebie:) Magda
                                              z tego co wiem Anders spoko szkola,bo tam chodzil moj najlepszt ziomek<Master>
                                              i nigdy nie narzekal:) Magic,bylo,minelo nie bede pisala kto zapie..l mecz
                                              bo to nie mam sensu,ale nasz "nowy" libero sie nie nadane<nie chodzi o Mastera!!
                                              > Jutro maly trening na gim 18 i wszyscy powinni forme odzyskac:) Dzisiaj
                                              Andrzejki wiec sie bawimy :) Pozdro and <PIONA!!>:D
                                              • Gość: Magic Re: Do Wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:15
                                                Nie wiem czy zauwazyles ze jest tak na gim 18 idzie malinka
                                                nie ma drewnianych palcow a tu ku.. jak na zlosc jak
                                                trzeba zagrac to sie wszystko pie.. ja to pie.. taki interes.
                                                a co do zabawy dzisiejszej to bedzie grubo cos czuje ;-)) <PIONA>
                                                dla was ;D

end.
                                                • Gość: lodzika1 Re: Do Wujka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:48
                                                  no masz racje post zycia .....wene mialem jak nigdy a co do Magica to przestan pierniczyc tylko zapomnij o tym to juz historia trzeba zabrac sie za siebie :)i na bank na nastepnym meczu bedzie lepiej :D pozdrawiam i <wielka PIONA> dla wAS:)
                                                  • Gość: Wujek No to wczoraj bylo grubo :D IP: *.fanatyk.com 01.12.06, 12:14
                                                    Witam wszystkich:D Wczoraj bylo calakiem,calkiem grubo,ale troche za krotko bo
                                                    trza bylo isc do szkoly na zajecia :/ Ogolnie bylo Xtra:D:D Dzisiaj tylko
                                                    gdzies rano mialem "bombe" w glowie:D:D,i smiesznie bylo na uczelni:D:D Dzisiaj
                                                    meczyk na gim18,wiec maly trening sie przyda:) Pozdro for all and <PIONA!!>:D
                                                  • Gość: Magic Re: Polska Miszczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:17
                                                    To czas nauczyć Brazylijczyków tańczyć Poloneza bo Samba sie przejadła ;-).
                                                    Od dzisiaj Polonez bedzie tańcem kibiców siatkarskich.

POLSKA IDZIE PO ZŁOTO !!!!

end.
                                                  • Gość: lodzika1 Re: Polska Miszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:08
                                                    popieram :D jutro cala POLSKA sie bawi,a złote asy wygrywaja!!!!!!
                                                  • Gość: Wujek Polska V-ce Miszczem IP: *.fanatyk.com 04.12.06, 16:06
                                                    Witam wszystkich:) Chlopaki dawno nie pisalismy,bo czymalismy kciuki za naszych
                                                    zlotych chlopakow:P Bylo tak blisko,jednak nie udalo sie pokonac "galacticos" z
                                                    Brazylii,chlopaki sa genialni.Jednak final finalem,ale nasi mieli tyle samo
                                                    zwyciestw co Brazylijczycy,wiec mozna smialo mowic ze sa MISZCZAMI!!Wielki
                                                    pozdro dla Piotrusia Gacka,ktory mimo bolu wyszedl na boisko!!Zaczyna sie nowa
                                                    era siatkowki w Polsce i moze byc ciekawie<moze kiedys my zagramy podobnie jak
                                                    chlopcy przez cale miszczostwa<lol2>> Pozdro and <PIONA!!>:D for all :)
                                                  • Gość: lodzika1 Re: Polska V-ce Miszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 00:25
                                                    dobrze ze mamy to srebro "D a ja dzisiaj mialem zaszczyt grac w siatke z michalem suliga:D ale bylo fajnie :D lol "D jaja jak berety,a jutro trening:) pozdro i piona for all
                                                  • Gość: master Gdzie ten MIkolaj ? IP: *.realestate.net.pl 06.12.06, 22:13
                                                    <PIONA> :D nie wiem jak u Was ale u mnie Mikolaja nie bylo :) wczoraj niestety
                                                    porazka w derbowym meczu, znowu przegrana po taj breku <POZDRO> I <PIONA>
                                                  • Gość: Magic Re: Gdzie ten MIkolaj ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:40
                                                    U mnie tez mikolaja nie bylo ale jutro do mikolaja jade ;D <PIONA>
                                                  • Gość: master Jutro łikend :D IP: *.realestate.net.pl 07.12.06, 21:50
                                                    <PIONA> :D ale cos ostatnio nuda, nic tylko lezec w puchach i ogladac seriale
                                                    bo sie dzieje :D <POZDRO>
                                                  • Gość: Magic Re: Po łikendzie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 12:39
                                                    Powrócił z Wrocławia ;D <PIONA> dla wszystkich
                                                  • Gość: Wujek No i po łikendzie :/ IP: *.fanatyk.com 11.12.06, 16:14
                                                    No wiec panowie,zaczne od tego ze Pozdro dla wszystkich:),bo dawno mnie tu nie
                                                    bylo.No wiec weekend byl w miare udany:) Mecze na Hali Polonia z okazji
                                                    Memoriału Arka Gołasia['] byly calkiem niezlym widowiskiem i idealne do zabcia
                                                    nudy :) Zaraz Kromiss-bis team ma trening w "Nevadzie" i w koncu sie pilke
                                                    poodbija:) Pozdro and <PIOKO:D:D>!! dla wszystkich :)
                                                  • Gość: master Poniedzialek IP: *.realestate.net.pl 11.12.06, 23:03
                                                    <PIONA> :D ale dzisiaj bylem drewniany :D
                                                  • Gość: mastr wrrrrrrrrrr IP: *.realestate.net.pl 12.12.06, 15:53
                                                  • Gość: mastr wrrrrrrrrrr IP: *.realestate.net.pl 12.12.06, 15:53
                                                  • Gość: master mialo byc tak- ;] wrrrrrrrrrr IP: *.realestate.net.pl 12.12.06, 15:58
                                                    <PIONA> :D brrrrrrrrr,grrrrrrrrrr,wrrrrrrrrrrrrrr ale dzisiaj pogoda ;/
                                                  • Gość: Wujek Re: mialo byc tak- ;] wrrrrrrrrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:18
                                                    ty sie KU.. nadajesz!!
                                                  • Gość: Magic Re: mialo byc tak- ;] wrrrrrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:58
                                                    Hm... Pogoda beznadzieja chory jestem beznadzieja jutro do szkoly beznadzieja jedynie znadzieja to mecz w piatek i na AZS w sobote pozdro dla Dream TEAM u aaaaa i <PIONA> dla pani w Orange mogla sie jeszcze polozyc jak podpisala ta umowe bylo by szybciej to tyle ;D WUJEK MASTER <PIONA>
                                                  • Gość: lodzika1 a co WY tak wyrrrczycie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:11
                                                    ja tam lubie snieg :D trzeba sie cieplo ubierac panowie :Di bedzie gitara :D a lesiu slyszalem ze ma noge z.. po ostatnim treningu ...
                                                  • Gość: master Re: a co WY tak wyrrrczycie?? IP: *.realestate.net.pl 13.12.06, 20:21
                                                    <PIONA> :D snieg moze byc ale nie taka pluche ze potem w butach chlupie :] masz
                                                    racje lesiu kontuzja, naderwal torebke stawowa i na razie sobie nie pogra
                                                    Pozdro...
                                                  • Gość: Wujek Re: a co WY tak wyrrrczycie?? IP: *.fanatyk.com 14.12.06, 22:29
                                                    Widze,ze wszyscy cos tu pisza a ja sie opie..m,no ale co zrobisz :) Pogoda
                                                    to sie narazie poprawila bo pluchy nie ma,tylko ze zimno jest ku..ko
                                                    pieknie:/ No Lesiu kontuzja,ale liczymy na szybkim powrot do gry:) Jutro kolos
                                                    z mikroekonomii,wiec trza by isc spac :) Pozdro and <PIONA!!>:D for all :*:*
                                                  • Gość: lodzika1 BORAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 00:01
                                                    a ja bylem w kinei na boracie ku.. smialem sie jak po..y przez 90 min !!! polecam wam ten film !!! padaka jak ch..
                                                  • Gość: kong Re: BORAT IP: *.acn.waw.pl 17.12.06, 21:00
                                                    no niezly ubaw:)
                                                    ...........
                                                    bort.patrz.pl/
                                                  • Gość: ziom Re: BORAT IP: *.acn.waw.pl 17.12.06, 21:03
                                                    no film rewelacja:)
                                                    ......
                                                    bort.patrz.pl/
    • Gość: Wujek Nom i kolejny łikend dobiega konca:/ IP: *.fanatyk.com 17.12.06, 10:20
      No i co by tu panowie napisac??Wczoraj bylismy na AZS-ie i jednym slowem
      chlopaki sie nadaja:D:D W piatek bylo Genessis,ale wyszlo ze lokal ten jest
      ch..a warty:) Wczoraj na sali w prusie Master zlapal pilke na wysokosci
      3,60m :D:D,a no i pozdro dla Marcela Gromadzinskiego:D:D Pozdro and <PIONA!!>:D
      for Master<Chefo>,Magic<Andzrzej:D:D> and Chachul :):)
      • Gość: lodzika1 Re: Nom i kolejny łikend dobiega konca:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 18:43
        a to widze chlopaki nowy lokal do grania macie :D a my znow 2 ,mecze w plecy :D 3-2 wczoraj i 3-1 dzis :D ale nei ma co plakac jeszcze tylko 3 mecze i loniec "tej" ligi:D
      • Gość: Magic Re: Nom i kolejny łikend dobiega konca:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:07
        Jak wujek napisal w sobote byl AZS natomiast w piatek byl metr warki z gackiem i masterem potem pomysl zeby jechac do portera ale wujek zadzwonil i my pojechali do genessis ale lokal "chu.a" warty nie ma jak porter potem w sobote wieczorem znowu browar z wujkiem i greckim (masterem. Pozdro dla was i PIONA chachul PIONA dal ciebie tez ;D
        • Gość: lodzika1 Re: Nom i kolejny łikend dobiega konca:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:42
          a panie magiczny dla pana tez piontal :D:*
    • Gość: Wujek Hmm...trza by cos tu stworzyc :) IP: *.fanatyk.com 19.12.06, 22:44
      Witam wszystkich forumowiczow :) Jak wam panowie przygotowania do swiat ida?? U
      mnie w porzadku,tylko sprzatac troche trzeba:) Na PCZ zrobili juz wolne wiec
      nic tylko odpoczywac :) Dzisiaj z Masterem obejzelismy sobie "Skok przez plot"
      i bajka w porzadku nawet,szczegolnie wiewiorka na bullet time<dla tych co
      wiedza o co chodzi:D:D>.Ogolnie to jest nuda i zapowiada sie,ze tak juz
      pozostanie<jeszcze jest plan na czwartek :D> Pozdro and <PIONA!!>:D for you
      guys :P
      • Gość: master niedlugo swieta :) IP: *.realestate.net.pl 21.12.06, 12:24
        <PIONA> :D Na wstepie <PIONA>:D dla Magica za zdany egzamin :), wczoraj
        gralismy 2 mecze w Konopiskach i pieknie 2 mecze wygrali a dzisiaj wieczorem
        jedziemy troche przytanczyc ;) jutro wazny mecz w ALS wiec moze lodzika1
        przyjdzie nam troche podopingowac ? ;> ;) <POZDRO> for all i <PIONA> :D
        • Gość: lodzika1 Re: niedlugo swieta :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 15:52
          moze dam rade ale nei obiecuje bo jutro choinke trza ubierac ......i w ch.. sprzatania zostalo
          • Gość: Wujek Re: niedlugo swieta :) IP: *.fanatyk.com 21.12.06, 19:47
            <PIONA!!>:D dla Magica za zdany egzamin :) No to co panowie dzisiaj uderzamy do
            PORTERA:D:D Szkoda,ze Lodzika1 jeden nie idzie,ale pewnie myslami bedzie z
            nami:) Jutro wazny mecz, wiec nie mozna za bardzo szalec :D:D Pozdro and
            <PIONA!!>:D
            • Gość: Magic Re: niedlugo swieta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:39
              <PIONA> dla chlopakow za <PIONE> dla mnie ;-)) co do środy to reanimacja zrobiona przezemnie Żakowi byla w sam raz ;D pierwszy mecz na srodku bylo okej wczoraj dalismy czadu w porterze a wścieklym psem zabijalismy bakterie dzisiaj wazny mecz wiec trza sie przygotowac psychicznie i fizycznie doprowadzic do pożadku dlatego ide trzepac dywany ;D hehe jeszcze raz <PIONA> dla wszystkich lodzik1 czekamy kiedy z nami na balety do portera uderzysz. Aha i nie moglo zabraknąć "Bylo ich trzech w każdym z nich inna krew" ;-P Jeden na malysza spal drugi na lozy pod kurtkami a trzeci na parkiecie budzony przez bramkarza ;-)) ten byl dla mnie MVP tego wypadu <PIONA> chlopaki ;D
              • Gość: Wujek Re: niedlugo swieta :) IP: *.fanatyk.com 22.12.06, 14:50
                Nie no <PIONA!!>:D dla Ciebie za tak dlugiego posta,ale do pana Lodzika1
                jeszcze Ci brakuje:D:D Nie no jak by mnie bylo kolega co mial KO kolo sceny jak
                dla mnie jest Miszczem Swiata:D:D Tak ogolnie to bylo fajnie<szczegolnie
                smiesznie>.Wg Mastera nocny jezdzi co minute :D:D,"jedziemy o 3 czy 3.01??",jak
                dla mnie Chef wszystkich Chefow:D:D Dzisiaj wazny mecz,wiec pasowaloby
                podtrzymac passe zwysciestw:) Pozdro for all :):)
                • Gość: Magic Re: niedlugo swieta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:19
                  No wiec mecz wygrany 2:0 ;-)) oczywiscie ja 100% w ataku (gram jakos srodkowy) jeden as serwisowy i do mnie nalezala akcja meczu przypomne chodzi o zagrywke ;D po za tym ze koles jeszcze odemnie dostal skarpetki to juz malo wazne Czefo rzadzi w przyjeciu i obronie Wujek mile zaskoczenie przyjecie zajebiste atak jeszcze lepszy a ten blok malina ;D gacek no swoim poziomie tylko ze lepiej to tyle jezeli chodzi o mecz ;D widac ze zostalem przekwalifikowany na srodkowe mnie tam pasuje a o grze mojej moga sie wypowiedziec tylko wyzej wymienieni nie mnie to oceniac ;D pozdro i Wesołych Świąt dla wszystkich lodzika1 zaluj ze cie nei bylo na meczu ;D tyle <PIONA> for all ;D
                  • Gość: Wujek Re: niedlugo swieta :) IP: *.fanatyk.com 22.12.06, 21:46
                    Nie no panowie meczy byl MEGA,wg mnie najlepszy w tym sezonie w naszym
                    wykonaniu!! Skoro Magic chce oceny to prosze bardzo,nie no dzisiaj zagral chyba
                    najlepszy mecz w tym zespole,mimo, ze gral na pozycji srodkowego,Ataki byly
                    takie jak trzeba!!Co do Mastera to zagral jak zwykle na wysokim poziomie!!
                    Hmm... nie mnie oceniajac,moja gre ale uwazam, ze to bylo to i tak juz powinno
                    byc<chodzi o jeden atak,dla tych co widzieli,jednym slowem miodzio!!> Lodzika1
                    trzeba bylo wpasc i popatrzec,jak pojawia sie nowy lider rozgrywek 2
                    ligi.Miejmy nadzieje panowe, ze tak bedzie juz do konca!! Pozdro and <PIONA!!
                    >:D for all :)
                    • Gość: lodzika1 sorry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 01:09
                      mialem isc tylko ze musialem .. choinke ubierac i ku.. robilem to z 4 godziny,bo staremu cos tam nie pasowalo...padaka:D gratuluje wygranego meczu :)dajcie znac kiedy macie trening to moze na nevade bym sie wybral z Wami (jesli moge)bo u mnie przerwa jak narazie <piona> dla wszystkich
                      • Gość: Wujek Christmas Time :) IP: *.fanatyk.com 23.12.06, 13:40
                        No to panowe życzę wam zdrowych,pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia:-
                        * Nie przejedzcie sie za bardzo w te święta bo formy nie bedzie po nowym
                        roku :P:P Pamiętajcie,że we wtorek jest Porter Club :-) WESOŁYCH ŚWIĄT :-* :-)
                        • Gość: Magic Re: Christmas Time :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 14:28
                          Ja tez wem zycze zdrowych i pogodnych swiat a we wtorek PORTER PRTER PORTER ;D bedziemy swietowac pozdro dla wszystkich ;-)))<PIONA>

end.
                          • Gość: Magic Re: Christmas Time :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 16:56
                            Widze ze nikt nie pisze to ja napisze. No wiec zaczne od tego ze schudłem 4kg zajebiscie tylko ze kwas ze teraz swieta sa i znow
                            sie przytyje ale bede robil co sie da <PIONA> dla wszystkich i Merry Christmas ;-))
                            • Gość: master Re: Christmas Time :) IP: *.realestate.net.pl 24.12.06, 18:37
                              <PIONA> :D to magic gratulacje ;) i WESOLYCH SWIAT :D <PIONA> :D
                              • Gość: lodzika1 Re: Christmas Time :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 22:57
                                no chłopy Wesołych i Szczęsliwego zycze:* <piona>
                                • Gość: Wujek Święta,Święta i po Świętach :) IP: *.fanatyk.com 27.12.06, 11:22
                                  Witam was panowie :* Jak wam te "śnieżne" dni mijaly :P ?? Mam nadzieje,ze nie
                                  przytyliscie ze duzo<z tego co wiem to Magic schudl,ale na zywo tego nie
                                  widac :D>,bo formy moze nie byc :D Wczoraj/dzisiaj byl Porter Club i bylo
                                  calkie niezle<szczegolnie na karaoke :D> bo na duzej sali jakis ch..owy DJ se
                                  gral.Jedne śięta sie skonczyly,a za 5 dni świętowac bedziemy nowy,2007 rok :)
                                  Pozdro for all :):)
                                  • Gość: Magic Re: Święta,Święta i po Świętach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:06
                                    Ty to mozesz nie widziciec ale luzne spodnie i waga nie klamia ;-)) pozdro chlopaki ;D
                                    • Gość: sieeeeeemmmmaaaaaa Re: Święta,Święta i po Świętach :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:49
                                      no i co tam na parkietach siatkarskich po swietach slychac ???u nas na tre masakra kazdy ma taka moc w lapie ze szok ( po karpiu w zalewie red bullowej ) a tak na powaznie to fajie bylo :) a jak tam u was? pozdro
                                      • Gość: Magic Re: Sylwester !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 15:32
                                        Dzisiaj imprezka noworoczna a ja nie moge praktycznie glowa ruszac ;/ kwas na maxa ale ibuprom Max dziala cuda ;D a na mecz postaram sie byc juz zdrowy ;D Najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich i <PIONA> ;D pozdro ;D
                                        • Gość: lodzika1 Re: Sylwester !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 17:16
                                          zgon...zgon najlepszego zgona zycze wam :* życzę Wam 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości!
                                        • Gość: Wujek Re: Sylwester !!!! IP: *.fanatyk.com 31.12.06, 19:28
                                          No to w Nowym Roku, zyce wom pany,abyscie tylko po zmroku chalupe
                                          opuscali,abyscie some fajne panny ino podrywali i zebysta pozniej ino w zeby
                                          nie dostali :) Happy New Year for you gays :):)
                                          • Gość: master Re: Sylwester !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 21:03
                                            <PIONA!!>:D Spoko Wujek,bedziemy sie starac i Zycze Wam Wszystkiego Najlepszego
                                            w Nowym Roku. <PIONA!!>:D i pozdro :)
                                            • Gość: Wujek No i panowie mamy kolejny rok :) IP: *.fanatyk.com 02.01.07, 21:49
                                              Mam nadzieje,ze zabawa sie udala wszystkim w sylwestra :) Dzisiaj mial byc mecz
                                              w ALS-ie,ale niestety pierwszy raz w historii zdazyl sie chyba walkower bo bylo
                                              nas "az" 5!! Jednym slowem ch.. nie druzyna,nie liczac tych co
                                              byli<MAgic,Master,Gacek i Daro>,a reszta sie "nadaje"!! Pozdro dla was
                                              panowie,tylko na siebie mozemy liczyc :) <PIONA!!>:D
                                              • Gość: Magic Re: No i panowie mamy kolejny rok :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:10
                                                Zgadzam sie z przedpiszca ch.. nie druzyna tylko filary ja trzymaja ;-)) (Czefo Wujek Gacek Daro i Ja) a reszta nadaje sie ... do czego to se juz wymyslcie ale i tak najlepszy by; Tadzio Spiewak ;D z Nokia 3510 <PIONA>
                                                • Gość: Wujek No i juz niedlugo weekend :) IP: *.fanatyk.com 04.01.07, 19:42
                                                  Witam wszystkich :) Widze panowie,ze sie lekko opie..cie<ja rowniez,ale
                                                  czasu nie ma> Co tam u was slychac,bo u mnie to narazie jest w miare:)
                                                  Dzisiaj "pub u Grajocha" byl open,poniewaz adas skakal i trzeba mu bylo
                                                  pomodz:) Jutro az 5,5 godziny zajec,i ciezko to widze :/ Pozdro and <PIONA!!>:)
                                                  Panowie :*:*
                                                  • Gość: Wujek Niedziela :) IP: *.fanatyk.com 07.01.07, 17:47
                                                    No widze panowie,ze sie opie..cie:/ Ja nie wiem co sie z wami dzieje :/
                                                    Wczoraj byla studniowka w Zeromie i sie Wujek pieknie pobawil:D:D Jutro moze
                                                    sie w koncu na trening wybierzemy??Poza tym jutro szkola,wiec szkoda gadac:/
                                                    Pozdro and <PIONA!!>:D
                                                  • Gość: Wujek No i znowu weekend sie zbliza :) IP: *.fanatyk.com 11.01.07, 22:35
                                                    No widze panowie,ze cisza na forum.Ostatnio tylko ja cos tworze :)No wiec
                                                    tak,ten tydzien<jeszcze sie nie skonczyl>mija w miare spokojnie :) W
                                                    poniedzialek byl trening i znowu sie piwko wygralo:) We wtorek byl mecz, i mecz
                                                    sie wygralo:) Hmm...sroda byla pela wrazen,bo znalerzlismy z Masterem 20zl i
                                                    bylo na "przelew" :P Dzisiaj byla poprawka z ekonomi,i niestety sie nam nie
                                                    udalo :),moze sie uda za tydzien :D:D Ogolnie rzecz biorac to jestem chory od
                                                    poniedzialku i dzisiaj lekarka uswiadomila mi,ze mam angine<chyba sie nie
                                                    zna,ale w to juz nie wnikam> Pozdro and <PIONA!!>:D dla was panowie,bo nic nie
                                                    piszecie :/
                                                  • Gość: lodzika1 Re: No i znowu weekend sie zbliza :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 22:44
                                                    no panowie u mnie same zmiany...na lepsze ...szkole musze jakas znalesc jeszcze bo do iraku pojade....ogolnie to spoko jest aa i 20 stycznia zapraszam na Czestochowianke bo gramy z norwidem
                                                  • Gość: Wujek No i po weekendzie :) IP: *.fanatyk.com 21.01.07, 22:02
                                                    Co jest z wami panowie :D:D Nic nie piszecie na tym forum.Ja nie
                                                    wiem,normalnie!! :) Normalnie piekna nuda!!Szkoda,gadac!! Pizdzi na dworze
                                                    pieknie przez caly tydzien i nie ma co robic:/ Powoli zdrowieje,podobnie jak
                                                    Master :) Pozdro i <PIONA!!>:D dla was panowie :* No i napiszcie cos w koncu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka