Gość: Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:06 Gdzie są najlepsze frytki na Pilsudskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: FRYTKI IP: 80.54.171.* 01.03.06, 17:07 Nie wiem. Kupuje tylko u Gucciego, nie mam porównania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianx7 Re: FRYTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:13 Według mnie w budce która stoi na uboczu. Taka biała. Sprzedaja tam karbowane frytki z "wegetą". Zawsze jest tam duża kolejka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: FRYTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:22 Tak tam są najlepsze i dodatki gratis:wegeta,przyprawa,sos czosnkowy,ketchup i coś tam jeszcze. Można prosić wszystko na raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: do Rafała IP: 80.51.222.* 03.03.06, 13:26 Gucci to ten od ciuchów, a nie od żarcia. Coś Ci się chyba pomyliło, koleś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: FRYTKI IP: *.czestochowa.agora.pl 01.03.06, 17:30 Sądząc po kolejce, która zawsze tam stoi to największym powodzeniem cieszy się Gucio, byc może dlatego, że jest to budka z najdłuższą tradycją. Często można tam spotkać policjantów, którzy zatrzymuja się radiowozami i wpadają na frytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolli Re: FRYTKI IP: *.107.inds.pl 01.03.06, 17:50 w takiej drewnianej budce sa super z dodatkami gratis za 75gr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoSc Re: FRYTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:47 ej a wie ktoś gdzie panie sprzedające frytki na piłsudzkiego załatwiają swoje potrzeby za wieloma budkami nie ma miejsca, a olej jest w końcu żółty, nic oczywiście nie sugeruję ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysha Re: FRYTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:05 hi hi hi...to jest naprawde dobre pytanie:) Trzeba podejść kiedys do budki...i zapytać ...Gdzie Pani załatwia swoje potrzeby!:P hehe...a moim zdaniem najlepsze frytki sa w tej budce na uboczu o której jush kilka osób mówiło:) Naprawde pycha;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanny Re: FRYTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:33 rarytasik .. ta biała na uboczu, gdzie pisze "frytki, frytki, frytki" ewentualnie taka drewniana prawie na koncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: FRYTKI IP: *.trustnet.pl 03.03.06, 15:05 Tylko i wyłącznie u Gucciego:D a dla niedoinformowanych tak się mówi na frytki z Gucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: FRYTKI IP: 80.51.222.* 03.03.06, 15:28 W takim razie sorry za wpadkę i dzięki za info. A do Gucia się jutro wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 Re: FRYTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:38 ja biore frytki z budek, jesli jestem na miescie.kupowalam i bede kupowac frytki proste-nie zaleznie od budki(nawet jak otworzyli budke z karbowanymi to bralam proste) jak nie, to kupuje ziemniaczki/gotowe frytki z lidla,olej z lidla i przyprawy - papryka i przyprawa do dan z ziemniakow. od chlopaka pozyczylam (mialam oddac dawno ale sie przywiazalam) nozyk do robienia frytek karbowanych(kosztuje 2 zl) i sobie robie jak np dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: FRYTKI IP: 80.53.75.* 03.03.06, 17:52 A ja pwoeim tak najlepsze frytki i nietylko bo rozniez hamburgery itp sa w budece kolo Lidera ale tej miejszej bialej bardzo uprzejmy pan tam sprzedaje polecam wszytkichm dobre i smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: FRYTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:54 na Piłsudskiego nie ma dobeych frytek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: FRYTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:01 Polecam frytki u mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: FRYTKI IP: *.man.czest.pl 04.03.06, 20:02 bardzo dobre sa u GUCIA Odpowiedz Link Zgłoś