Dodaj do ulubionych

Millennium Bank-kredyt hipoteczny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:21
Ludzie - złozyłem wniosek kredytowy 23 grudnia 2005r. Decyzji nie mam do
dziś.Żadnej. I doprosić się nie mogę. Oddział zwala na centralę w Wawce a tam
dodzwonić za nic się nie można. Czy ktoś miał podobne doświadczenia??
Zna ktoś nr do banku pod którym czegokolwiek sie dowiem???
I jescze ich ulotka reklamowa "szanujemy Twój czas" hehehe.........
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:59
      Zapraszam do nas, my załatwiamy kredyty znacznie szybciej ( odpowiedź w ciagu 2-
      3 dni) tel. 371-02-49
    • Gość: adam Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: 80.54.168.* 15.03.06, 18:17
      dobrze ciu radze odpusc sobie.
      najlepiej skontaktuj sie z open finance lub expanderem oni ci doradzą gdzie
      kredycik, polecam ich strony www. naprawde lepszej oferty nie znajdziesz.
      sprawdz tez na kilinskiego dom kredyt cos takiego.
      pozdrawiam
      • Gość: mariusz Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:23
        santander consumer bank jest najlepszy - AL NMP - obok lucassa
        • Gość: Martha kredyt hipoteczny IP: *.21.pl 15.03.06, 19:08
          na kilinskiego jest dom bank calkiem niezly, szybka odpowiedz i ogolnie dobra
          obsluga wszystko wytlumacza, pomagaja wybrac najlepsza opcje
        • Gość: rudi Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:15
          Mariusz brałeś tam kredyt? ja teraz biore i chciałam sie dowiedzieć czy
          naprawde się opłaca.Z góry dziekuje.
      • Gość: doradca kredytowy Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: *.krrit.gov.pl / 194.181.253.* 29.03.06, 15:41

Widzę, żę doradcy Expandera czy Open Finanse nie maja nic do roboty, piszą
        posty i zachęcają do korzystania ze swoich usług.
        Exspander czy Open Finanse proponuje powiedzmy standard najlepszy na rynku. Ale
        są standardy rynkowe i standardy negocjowane.
        Ja negocjuję kredyty indywidualnie i mam świetną ofertę jezeli chodzi o franki
        (2,45%) i niższą prowizję za udzielenie kredytu...
        Ty mówisz mi jaki chcesz kredyt, a ja znajuję Ci go i indywidualnie negocjuję...
        Jak chcesz wiedzieć więcej pisz na:

twojdoradcakredytowy@gmail.com

pozdrawiam,
        Ada
      • Gość: tez Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: 212.160.156.* 20.07.06, 13:47
        Tez poszedlbym do Open albo Expandera, ze wskazaniem na to pierwsze, z dwoch
        powodow:

a) Jeżeli nie wezmiesz kredytu po rozmowie, Expander kaze sobie za to placic
        100PLN

b) Expander jest wlasnoscia GE co mnie osobiscie podpowiada faworyzowanie
        oferty GE Money Banku :)

Zlozysz sobie wniosek w kilku bankach jednoczesnie i zobaczysz co kto
        zaproponuje. A tak w ogole, poszukaj na grupie dyskusyjnej pl.biznes.banki,
        jest dostepna przez usenet.gazeta.pl
    • Gość: Piotr Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: *.plusgsm.pl 17.03.06, 01:31
      Spokojnie, też przeniosiłem mieszkaniowy z PKO do Millenium. To prawda, że
      trzeba odczekać, ale opłaca się. Millenium ma dobrą ofertę, co nie znaczy, że
      najlepszą. Mnie pomogli załatwić w Open finance - własnie do Millenium, bo było
      najlepiej. Zwłoka jesto wynikiem dużej ilości wniosków. Ja czekałem i jestem
      zadowolony. Dziś są takie czasy, że cokolwiek zrobisz, będziesz miał rację!
      Pozdrawiam.
      • Gość: Ja Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:34
        Oferta Millennium jest jedną z ofert na rynku, nadmiar wniosków nie może być
        przyczyna zwodzenia klienta, być może odpowiedzialnośc ponoszą niekompetentni
        pracownicy?
        • Gość: a Re: Millennium Bank-kredyt hipoteczny IP: *.21.pl / *.21.pl 20.07.06, 12:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka