Gość: sss IP: *.pcz.pl 17.03.06, 21:59 mam takie pytanie gdzie monza w czetochowie wymienic zarówke w reflektorze samochodowym?? Baardzo bym prosił o aders?!?! Z góry dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: west Re: Auta- wymiana żarówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 01:35 na ul. matejki jest dobry i tani elektryk nie możesz sam tego zrobić? to jest banalne! Podaj markę samochodu i jaka zarowka (H7 czy H4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Auta- wymiana żarówki IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 08:46 Tak? A wiesz, ze w nowych (szczegolnie amerykanskich) samochodach wymiana zarowki rowna sie rozebraniu pol auta? Cos malo znasz zarowek w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilku Re: Auta- wymiana żarówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:30 POLECAM CI ul.Ogrodową tam znajdziesz najlepszą opiekę elektryczną i nie tylko Prażmoski POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: Auta- wymiana żarówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:41 naprawde dziwie sie! zrozumie kobiety bo One nie musza wiedziec takich rzeczy,ale facet-kierowca i nie wie jak wymienic zarowke.Ciekawe czy potrafisz zmieni kolo? jak nawali Ci kolo lub spaliu sie zarowka gdzies w trasi na zadupiu to co zrobisz.W amerykanskich moze i jest problem,ale nie dla mnie, zawsze staram sie sam dojsc do tego jak rozwiazac dany problem,wystarczy popatrzec, delikatnie sprobowac i problem z glowy.Jezeli chodzi o inne marki to wszedzie jest podobnie,musisz dostac sie do lampy od tylu,zapewne sa tam jakies obudowu lu zaslepki to wtedy poszukaj jakis zaczepow, wkretow itp.zarowki przewaznie sa zapinane na "zatrzaski", takie preciki sprezynujace.Wystarczy popatrzec,pomyslec i wypiac, wyciagasz zarowke wkladasz nowa i te same czynnosci tylko w druga strone.Zycze szerokiego i jasnego swiatla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rollins_pl Re: Auta- wymiana żarówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:38 łatwo się mówi. Ja w citroenie C3 poddałem się po 20 minutach prób wymiany lewej przedniej (był mróz -20). Prawą wymieniłem w 5 minut a do lewej nie mogłem nawet ręki dobrze zmieścić. Bez lusterka i latarki na przegubie bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Auta- wymiana żarówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:22 hmmm zebys wiedzial jakie patenty sa w nowych autach to bys nie pisal glupot. Czasem potrzebujesz specjalnego klucza, w ktory wyposazone sa tylko serwisy auta lub boscha. Jak jezdzilem starymi struclami to tez mi sie wydawalo, ze zarowke zawsze sam wymienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: Auta- wymiana żarówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:37 to niech facet napisze o jaka marke mu chodz.zgadzam sie w nowych samochodach sa rozne dziwadztwa,imbusy itp. czasem nawet akumulatora nie mozna znalesc (zboczylem z tematu, sorka).Chodzilo mi o to zeby chociaz sprobowac jak ten koles przy -20,czasem trzeba lampe wypiac do przodu i wtedy mamy dostep,oczywiscie jezeli sie da. Odpowiedz Link Zgłoś