Gość: bastek IP: *.eurocom.olkusz.pl 22.03.06, 15:59 oferuja prace we Włoszech dla byłych górników przy budowie tuneli. co to za firma,coś więcej na jej temat. eśli ktoś korzystał z jej usług proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: Poltrop 22.03.06, 16:04 byłem tam kiedyś. Chamstwo to raz, dwa to ,że wypełniłem formularz dała mi kobieta jakąś kartkę i miałem czekać na oferty...oczywiście echo.Tyle wiem o tym biurze.Jak dla mnie nie wygląda to za ciekawie ale może tylko dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dls8 Re: Poltrop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:30 Nigdyś Poltrop był firmą pośredniczącą w pracy za grnaica na wysokim poziomie, nie wiem jak jest teraz, ale wcześniej mój ojciec był w Niemczech właśnie korzystając z oferty Poltropu. Była to praca w budownictwie, tu w Polsce pracuje na stanowisku kierownika budowy, wtedy też jechał w strachu w ciemno nie wiedział jak będzie, ale opłacało się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: Poltrop IP: *.eurocom.olkusz.pl 22.03.06, 18:48 własnie - dzwoniłem do nich,niby wszystko ładnie i pięknie ale wiecie jak to teraz jest. Czekam na dalsze info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Re: Poltrop IP: 80.54.173.* 22.03.06, 20:48 Pracy tam nie szukałem ale miałem z szefem tej firmy do czynienia-młody człowiek ale zachować się nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś