Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:40 gdzie jest dobrze i tanio? musze zalozyc do renaulta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: gaz do samochodu 31.03.06, 20:41 Tylko w Kusiętach. Wszyscy moi znajomi mają pozakładane w przeróżnych samochodach i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gaz do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:45 aha :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: gaz do samochodu 31.03.06, 20:47 Namiary znajdź w ksiażce telefonicznej, jesli tam jadę to tylko po to by kogoś odebrać lub po samochód, więc Ci nie powiem. Ale łatwo trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gaz do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:46 a jaka jest tam cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gaz do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:48 najbardziej zalezy mi na informacji o cenie Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: gaz do samochodu 31.03.06, 20:50 Znajdź w książce i zadzwoń, instalacje z roku na rok tanieją i są coraz bardziej dostępne. I nie patrz na cenę, jeśli założysz u partacza, w najlepszym przypadku będziesz miała zapach gazu w środku i codzienne awarie. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: gaz do samochodu 31.03.06, 20:49 Wszystko zależy od tego co chcesz (zbiornik zwykły czy toroidalny), pojemność silnika, rocznik auta, jaki ma kolektor i inne pierdoły. Ale możesz wrzycić w raty. Z doswiadczenia wiem, że Renault jest dość wrednym autaem i możesz zapłacić ok. 3000, może mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: gaz do samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:09 jezeli nie chcesz sie pozniej denerwowac to nie patrz na cene.Sa tanie instalacje ale chrzczone i pozniej sa problemy.Ja zaklpadalem na dudkach i gosc robi dokladnie i co ma byc zalozone to jest,bez zadnych obejsc.mialem przyjechac na regulacje po ok.2tys km ale jezdze ponad pol roku i nie jest potrzebna p0o autko smiga jak trzeba.Gosc zna sie na rzeczy wie co boli dane auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektric Re: gaz do samochodu IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 31.03.06, 21:35 Marta jeśli chcesz niskiej ceny i wysokiej jakości polecam warsztat naprzeciwko "OBI". niestety nie pamiętam nazwy ulicy.. Gdybyś była zainteresowana posiada numer telefonu .. Po montażu instalacji przejechałem swoim samochodem 50000km (!) bez jakiejkolwiek naprawy! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: gaz do samochodu IP: *.dyn.optonline.net 06.04.06, 04:20 Vis-Eko auta na gaz w Kusietach- najlepsze!!! poszukaj www.VIS-EKO.PL powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: gaz do samochodu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.04.06, 08:22 Dobre opinie ma jeszcze Roman Eliasz, Gorzelnia Nowa 69 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: gaz do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:51 Nie polecam Eliasza do zakładania instalacji!!!Do regulacji i późniejszych napraw owszem,ale zakładanie u niego to pewne awarie i spartaczona robota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gaz do samochodu IP: 82.160.21.* 06.04.06, 14:59 z tym gazem u pana naprzeciwko OBI to roznie bywa. Jeden pracownik jest tam taki ze wyglada jakby sie nie wysypial. gaz zalozyli - owszem. Ale nie potrafili tam wyregulowac w ogole obortow, spalanie 14 litrow w samochodzie z silniekiem 1,3!!! Cena u nich to 1200zl na gaznik, na wtrysku biora drozej. Ja mam butle w kole. A teraz przy wlewie gazu sie cos popsulo i sie gaz ulatnial. Wystarczylo podjechac do Eliasza i wszystko zrobili elegancko! Wyregulowali jak trzeba - komputorowo a nie " na wyczucie". I teraz autko bierze jedyne 9 l/100km :) Takze z zalozeniem u tych milych panow nie ma problemu ale pozniej sie doprosic o wyregulowanie wszystkiego? - koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś