Dodaj do ulubionych

gaz do samochodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:40
gdzie jest dobrze i tanio? musze zalozyc do renaulta.
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: gaz do samochodu 31.03.06, 20:41
      Tylko w Kusiętach. Wszyscy moi znajomi mają pozakładane w przeróżnych
      samochodach i nic się nie dzieje.
      • Gość: Marta Re: gaz do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:45
        aha :)
        • inna-bajka Re: gaz do samochodu 31.03.06, 20:47
          Namiary znajdź w ksiażce telefonicznej, jesli tam jadę to tylko po to by kogoś
          odebrać lub po samochód, więc Ci nie powiem. Ale łatwo trafić.
      • Gość: Marta Re: gaz do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:46
        a jaka jest tam cena?
        • Gość: Marta Re: gaz do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:48
          najbardziej zalezy mi na informacji o cenie
          • inna-bajka Re: gaz do samochodu 31.03.06, 20:50
            Znajdź w książce i zadzwoń, instalacje z roku na rok tanieją i są coraz
            bardziej dostępne.
            I nie patrz na cenę, jeśli założysz u partacza, w najlepszym przypadku będziesz
            miała zapach gazu w środku i codzienne awarie.
        • inna-bajka Re: gaz do samochodu 31.03.06, 20:49
          Wszystko zależy od tego co chcesz (zbiornik zwykły czy toroidalny), pojemność
          silnika, rocznik auta, jaki ma kolektor i inne pierdoły.
          Ale możesz wrzycić w raty. Z doswiadczenia wiem, że Renault jest dość wrednym
          autaem i możesz zapłacić ok. 3000, może mniej.
          • Gość: s Re: gaz do samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:09
            jezeli nie chcesz sie pozniej denerwowac to nie patrz na cene.Sa tanie
            instalacje ale chrzczone i pozniej sa problemy.Ja zaklpadalem na dudkach i gosc
            robi dokladnie i co ma byc zalozone to jest,bez zadnych obejsc.mialem
            przyjechac na regulacje po ok.2tys km ale jezdze ponad pol roku i nie jest
            potrzebna p0o autko smiga jak trzeba.Gosc zna sie na rzeczy wie co boli dane
            auto.
            • Gość: Elektric Re: gaz do samochodu IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 31.03.06, 21:35
              Marta jeśli chcesz niskiej ceny i wysokiej jakości polecam warsztat
              naprzeciwko "OBI". niestety nie pamiętam nazwy ulicy.. Gdybyś była
              zainteresowana posiada numer telefonu .. Po montażu instalacji przejechałem
              swoim samochodem 50000km (!) bez jakiejkolwiek naprawy! polecam
    • Gość: Magda Re: gaz do samochodu IP: *.dyn.optonline.net 06.04.06, 04:20
      Vis-Eko auta na gaz w Kusietach- najlepsze!!!
      poszukaj www.VIS-EKO.PL
      powodzenia
      • Gość: konrad Re: gaz do samochodu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.04.06, 08:22
        Dobre opinie ma jeszcze Roman Eliasz, Gorzelnia Nowa 69
        • Gość: Pawcio Re: gaz do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:51
          Nie polecam Eliasza do zakładania instalacji!!!Do regulacji i późniejszych
          napraw owszem,ale zakładanie u niego to pewne awarie i spartaczona robota...
          • Gość: xxx Re: gaz do samochodu IP: 82.160.21.* 06.04.06, 14:59
            z tym gazem u pana naprzeciwko OBI to roznie bywa. Jeden pracownik jest tam
            taki ze wyglada jakby sie nie wysypial. gaz zalozyli - owszem. Ale nie
            potrafili tam wyregulowac w ogole obortow, spalanie 14 litrow w samochodzie z
            silniekiem 1,3!!! Cena u nich to 1200zl na gaznik, na wtrysku biora drozej. Ja
            mam butle w kole. A teraz przy wlewie gazu sie cos popsulo i sie gaz ulatnial.
            Wystarczylo podjechac do Eliasza i wszystko zrobili elegancko! Wyregulowali jak
            trzeba - komputorowo a nie " na wyczucie". I teraz autko bierze jedyne 9
            l/100km :) Takze z zalozeniem u tych milych panow nie ma problemu ale pozniej
            sie doprosic o wyregulowanie wszystkiego? - koszmar!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka