Gość: ONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:40 JW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sussi Re: Gdzie szukac pracy na wakacje? IP: *.prenet.pl 13.04.06, 16:05 To zależy od tego jaka praca Cię interesuje. Gdy chodziłam do szkoły to co roku pracowałam w wakacje w szkółce roslin ozdobnych lub u ogrodników. Jest to jest praca czasami bardzo ciężka więc warto się zastanowić czy dasz rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Gdzie szukac pracy na wakacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:26 No szukam poprostu, zeby choc troche zarobić!I zastanawiam sie ile płaca w takich okresowej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sussi Re: Gdzie szukac pracy na wakacje? IP: *.prenet.pl 13.04.06, 18:58 Nie odpowiem Ci na to pytanie- ponieważ nie znam terażniejszych stawek. Ostatni raz jak miałam wakacje to było 10 lat temu. Licz się jednak z tym że możesz dostać nawet o połowę mniej niż osoba która będzie robić to samo co Ty ale jast zatrudniona na stałe. Przykre ale jednak prawdziwe, niestety wykozystują młodzież , która chce lub niejednokrotnie musi dorabiać w czasie wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Gdzie szukac pracy na wakacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 07:46 poszukaj w Poltropie, jak chcesz być au-pair to kontaktuj się z Mikroserwsem w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Gdzie szukac pracy na wakacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś