majka307 20.04.06, 11:17 Jak można uzyskać kosmetyki testowe. Wiem ze nawet b. dobrych firm próbki mozna otrzymac bezpłatnie do testowania. Jak to się załatwia? Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: Próbki testowe kremów IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:51 Zwykle jak ide do Yves Rocher w Alejach to dostaje mnóstwo probek.Oczywiscie jest jeden warunek:trzeba cos kupic.:)Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majka307 Re: Próbki testowe kremów 21.04.06, 09:14 Dzieki ale ja nie o takich próbach myslałam. Otrzymuje się pakiet testowy nowych kosmetyków i opiniuje:ankity, rejestracja i te bajery. Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: Próbki testowe kremów 21.04.06, 12:14 Na forum URODA znajdziesz obszerny watek na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=23894162&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
majka307 Re: Próbki testowe kremów 21.04.06, 14:56 dzięki za masę czytania i cennych informacji. Wysłałam kilka zapytań. Zobaczę co z tego wyjdzie.Próbowałam dotrzeć do próbek la-roche posay ale nie mogę trafić na adres właściwy. Ciagle mi go wyrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Próbki testowe kremów 21.04.06, 15:20 nie miałam problemów :)) www.larocheposay.com Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: Próbki testowe kremów 21.04.06, 15:42 Strona, ktora podalas naprowadza na sama miejscowosc La Roche-Posey. Tam miesci sie centralne laboratorium. Stad i jego nazwa. Bezposredni adres na miedzynarodowa strone: www.laroche-posay.com Niestety nie maja polskojezycznej strony kontaktowej. Zreszta mozna sia tam rowniez dostac przez link, ktory podalas na stronie miasta. Laboratoria La Roche-Posay sa jedna z kompanii L’Oreal. Odpowiedz Link Zgłoś
majka307 Re: Próbki testowe kremów 24.04.06, 07:39 Dzięki za adres. Spróbuje choć wydaje mi się na starcie ta próba daremna Odpowiedz Link Zgłoś