Gość: inwestorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:59 Zamierzam zamienić większą ilość pln na euro. Czy teraz jest dobry czas i jak rokują prognozy.Liczę na fachowe i poważne doradztwo. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pysia Re: kurs euro IP: 82.160.21.* 10.05.06, 11:07 Proponuje odwiedzić Kantor najlepiej ten na kwadratach. Jest tam Miła obsługa i zawsze Ci dobrze doradza. Oni najlepiej wiedza co opłaca się kupowac a co sprzedawac. Wg mnie obecnie opłaca sie zamianiać złotówki na dolara na Euro raczej nie bo stoi dosc dobrze. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: kurs euro IP: *.21.pl / *.21.pl 10.05.06, 11:11 myśle ze powinas jeszcze troszke poczekac jak euro spadnie troszke do dolara bo jest bardzo wysoko jak chcesz kupic to mam bardzo dobrego znajomego który pracuje w kantorze to by ci je tanio sprzedał Odpowiedz Link Zgłoś
gnomka Re: kurs euro 10.05.06, 17:21 a dużo chcesz tego euro? bo ja troche mam do sprzedania wiec jak chcesz to moge Ci sprzedac po niższym kursie niz w kantorze. Byloby to oplacalne dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomka Re: kurs euro 10.05.06, 17:30 podaje moje gg jak bys byla zainteresowana: 8484896 Odpowiedz Link Zgłoś