Dodaj do ulubionych

Żużel. Ciężko wywalczone zwycięstwo Włókniarza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:00
Niestety trzeba sie sprężyć i zrobić jakieś zmiany. Przeciwnik był bardzo a
to bardzo osłabiony i męczyliśmy się z nim strasznie. Jeśli nic się nie
zmieni i to z Toruniem przegramy - tam jedzie cały zespół w miarę równo. Mimo
wszystko ciesze się ze zwycięstwa choć liczyłem (ze wzgledu na brak
Kasprzaka, Lorama) na zwycięstwo conajmniej 58-32
Obserwuj wątek
    • Gość: Zawodzie Matej Żagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:14
      kiedy pan Jabłoński chce go sprawdzić? chyba jak się okaże,że pierwsza czwórka
      (playoffy)nie dla nas!
      • Gość: zenon Re: Matej Żagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.icpnet.pl 14.05.06, 19:40
        czemu nawet Greg Hancock ma słabą motywację ? on chce w Lesznie walczyć tylko o
        punkt bonusowy ???????
        • Gość: marek Zagar i Ljung do składu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:03
          ... za Richardsona. Przecież można Ljunga wrzucic do podstawowego a Zagara jako
          jokera na rezerwę. Jabłoński darmozjadzie za co bierzesz kasę ?
          • Gość: jaar Re: Zagar i Ljung do składu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:22
            Popieram, bardzo dobry manewr taktyczny(ale czy na pewno joker może być z GP,
            wiek zawodnika odpowiada - do 23 lat. Wypróbujmy go z Toruniem!
          • Gość: frantic Re: Zagar i Ljung do składu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:25
            problem w tym,ze Zagar chyba nie bardzo pali sie do jazdy w polskiej lidze w
            kontrakcie ma zapisane zdaje sie 3 mecze i nie wiem czy w wiekszej ilosci wogole
            chce jezdzic
    • Gość: jaar Re: Żużel. Ciężko wywalczone zwycięstwo Włókniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:06
      Spodziewaliśmy się wyższego zwycięstwa, ale mimo to wynik nie jest zły.
      Przynajmniej bonus możemy wyalczyć.Zastępowanie Kasprzaka spowodowało,że jego
      obecność niekoniecznie dałaby więcej punktów dla Leszna, przecież rewelacyjny
      Adams jechał w co drugim biegu ( dobrze dla nas ,że nie było Lorama). Mam
      nadzieję,że wreszcie menager sprawdzi w następnym meczu Zagara (który to już
      raz mam nadzieje).
      • Gość: xxx Re: Żużel. Ciężko wywalczone zwycięstwo Włókniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:27
        Te wygrane to zasługa Jana Krzystyniaka, a nie menagera.
        Jak by słuchał menagerów i zawodników to by musiał robić twarde tory.
        A facet ma jaja i zrobił po swojemu.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka