Gość: kokos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:06 Czy w dniu przyjazdu PAPIEZA bedzie zakaz sprzedazy alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 02:15 w całym ślaskim ,małopolskim jest zakaz sprzedaży .alkohol może spożywać jedynie r. ón wraz z fumflami , ale na jg będzie zapewne dostepne mszalne jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plapla Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 02:19 Zakaz picia .......kochania............ Nakaz.modłów i klękania Ot cała Częstochowa i Polska To jest chore. Gdy w Koln był Papież NIKT NIE ŚMIAŁ zakazywać sprzedaży piwa, wina czy alkoholu. Dopiero by sie władzy dobrali do tyłków, za pozbawienie Niemców DEMOKRACXJI I WOLNOŚCI ale u Nas ....CZARNI GÓRĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.org 22.05.06, 07:21 a co jeden dzień bez alkoholu nie wytrzymacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:31 Nie chodzi o wytrzymanie tylko o zasadę i traktowanie ludzi jako potencjalnych ubezwłasnowolnionych alkoholików Ja jestem osobą niepijącą zupełnie ale ten zakaz budzi we mnie protest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:56 jw. ale wprowadzać takie zakazy bo prywatna wycieczka jakiegoś idola do odrębnego miejsca jg -to w Cieszynie i Tychach i na Zawodziu zakaz? Jeżeli wyznawca- uznawca papieża chce go uczcić abstynencją to może pościć od jadła i picia sprawa wyznawcy. Ten Zakaz jest nakłanianiem do wiary w papieża i nakłanianiem do poddaństwa watykanowi i jego szefowi. to ogrniczenie praw obywatelskich ! niczym nie poparte poza powyzszymi? nakłanianiem do wiary w ratzingera/ brr. a huligani jak będą chcieli to i tak się nachlają ,i burdy wszczynać mogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.icis.pcz.pl 22.05.06, 16:44 To jest prerogatywa kazdego panstwa ze moze dbac o zachowanie elementarnego porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 05:23 Znowu xx myli porządek z dyktatem Zakaz to zakaz Jesli wydany znaczy inczej nie umiemy sie zachować Gratuluje toku myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.icis.pcz.pl 25.05.06, 12:10 Jestem przeciwko zakazowi sprzedazy w dniu 1 czerwca - to paranoja. Ale w dniu przyjazdu Papieza - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 22.05.06, 08:06 Za PiSuarów Polska bedzie krajem nakazow i zakazow. Bo Oni k... wiedza najlepiej co mozemy a co nie i co dla nas jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:18 O tak niech kretyni zatkaja nam tylki korkami,nie jesc nie pic co jeszcze moze celibat-to jest nasz kraj a nie jacka i placka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skobell Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: 80.51.222.* 22.05.06, 08:18 Juz to widze jak w sklepach nie beda sprzedawać alkoholi...akurat ....przy takim spędzie bydła jakki bedzie w te dni w czewie sprzedawcy moga zrobic tygodniowy albo i wiekszy utarg...... A kto bedzie chcicał to i tak sie napije kupi wczesniej , albo cos.... A ja i tak nie mam zamiaru sie tam pchać...... zeby go posłuchać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisia..... Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:21 a ja nie musze sie pchać. On qurde wepcha mi sie przez megafony do domu i tak. Akurat mam w tym dniu małe przyjecie w domu. Jako niewierzący Sprobuje puścić swój radiomagnetofon na FULL. Ciekawe kogo Straż miejska ukaże?? On zagłusza moją ciszę, a ja wolę swoje nagrania OOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek żul Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 07:53 ale mota problem! nakupta alkohol dzis na zapas i jutro pijta! za zdrowie pieknych pan - moze jeszcze przyjdą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:04 Nie rozumiesz problemu. Postaw się w roli osoby mającej sklep albo bar. Piątek jest najruchliwszym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiQ Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: 82.160.21.* 25.05.06, 12:06 W jakich ramach czasowych obowiazuje zakaz?? Czy jak dzisiaj gdzies pojde to po godzinie 24 juz nie kupie piwka w barze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: 80.54.171.* 25.05.06, 15:07 Jest to dobra metoda, aby alkohol kupić wcześniej -na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: 80.54.171.* 25.05.06, 15:07 A kto ma chęć na wódkę i tak się napije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Poddczas wizyty Benedykta w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 00:22 uwarzono specjalną edycję okolicznościowego piwa z wizerunkiem papieża. Podczas wizyty Benedykta w Częstochowie turyści i mieszkańcy w Cieszynie nie będą mogli zakupić browara. Czyżby lobbing pepików ? Czy też idiotyzm i hipokryzja wazeliniarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Poddczas wizyty Benedykta w Niemczech 26.05.06, 12:32 No i co zakaz sprzedazy a od rana juz kilku lekko zataczajacych sie widzialem .Co to dalo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanoooosh - zapomn Re: Poddczas wizyty Benedykta w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:42 iałem hasła... dodam ze ci zataczajacy sie to byli moj tate i moj wuje [cool] Odpowiedz Link Zgłoś