Dodaj do ulubionych

Zakaz sprzedazy alkoholu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:06
Czy w dniu przyjazdu PAPIEZA bedzie zakaz sprzedazy alkoholu?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 02:15
      w całym ślaskim ,małopolskim jest zakaz sprzedaży .alkohol może spożywać jedynie
      r. ón wraz z fumflami , ale na jg będzie zapewne dostepne mszalne jak zwykle.
      • Gość: Plapla Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 02:19
        Zakaz picia .......kochania............
        Nakaz.modłów i klękania

Ot cała Częstochowa i Polska
        To jest chore.
        Gdy w Koln był Papież NIKT NIE ŚMIAŁ zakazywać sprzedaży piwa, wina czy
        alkoholu.
        Dopiero by sie władzy dobrali do tyłków, za pozbawienie Niemców DEMOKRACXJI I
        WOLNOŚCI

ale u Nas ....CZARNI GÓRĄ
        • Gość: thx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.org 22.05.06, 07:21
          a co jeden dzień bez alkoholu nie wytrzymacie?
          • Gość: Elżbieta Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:31
            Nie chodzi o wytrzymanie tylko o zasadę i traktowanie ludzi jako potencjalnych
            ubezwłasnowolnionych alkoholików Ja jestem osobą niepijącą zupełnie ale ten
            zakaz budzi we mnie protest
            • Gość: zenek Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:56
              jw. ale wprowadzać takie zakazy bo prywatna wycieczka jakiegoś idola do
              odrębnego miejsca jg -to w Cieszynie i Tychach i na Zawodziu zakaz?
              Jeżeli wyznawca- uznawca papieża chce go uczcić abstynencją to może pościć od
              jadła i picia sprawa wyznawcy.
              Ten Zakaz jest nakłanianiem do wiary w papieża i nakłanianiem do poddaństwa
              watykanowi i jego szefowi.
              to ogrniczenie praw obywatelskich ! niczym nie poparte poza powyzszymi?
              nakłanianiem do wiary w ratzingera/ brr.
              a huligani jak będą chcieli to i tak się nachlają ,i burdy wszczynać mogą
            • Gość: xx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.icis.pcz.pl 22.05.06, 16:44
              To jest prerogatywa kazdego panstwa ze moze dbac o zachowanie elementarnego
              porzadku.

• Gość: Elżbieta Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 05:23
                Znowu xx myli porządek z dyktatem Zakaz to zakaz Jesli wydany znaczy inczej nie
                umiemy sie zachować Gratuluje toku myslenia
                • Gość: xx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.icis.pcz.pl 25.05.06, 12:10
                  Jestem przeciwko zakazowi sprzedazy w dniu 1 czerwca - to paranoja. Ale w dniu
                  przyjazdu Papieza - tak.
    • Gość: zzz Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 22.05.06, 08:06
      Za PiSuarów Polska bedzie krajem nakazow i zakazow. Bo Oni k... wiedza najlepiej
      co mozemy a co nie i co dla nas jest najlepsze.
      • Gość: xxx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:18
        O tak niech kretyni zatkaja nam tylki korkami,nie jesc nie pic co jeszcze moze celibat-to jest nasz kraj a
        nie jacka i placka
      • Gość: Skobell Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: 80.51.222.* 22.05.06, 08:18
        Juz to widze jak w sklepach nie beda sprzedawać alkoholi...akurat ....przy
        takim spędzie bydła jakki bedzie w te dni w czewie sprzedawcy moga zrobic
        tygodniowy albo i wiekszy utarg......
        A kto bedzie chcicał to i tak sie napije kupi wczesniej , albo cos....

A ja i tak nie mam zamiaru sie tam pchać...... zeby go posłuchać.....
        • Gość: Pisia..... Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:21
          a ja nie musze sie pchać. On qurde wepcha mi sie przez megafony do domu i tak.
          Akurat mam w tym dniu małe przyjecie w domu.
          Jako niewierzący Sprobuje puścić swój radiomagnetofon na FULL.
          Ciekawe kogo Straż miejska ukaże??
          On zagłusza moją ciszę, a ja wolę swoje nagrania
          OOOOOOOOOO
          • Gość: . Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:28
            • Gość: mietek żul Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 07:53
              ale mota problem!
              nakupta alkohol dzis na zapas i jutro pijta!
              za zdrowie pieknych pan - moze jeszcze przyjdą!
              • Gość: =R= Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:04
                Nie rozumiesz problemu. Postaw się w roli osoby mającej sklep albo bar. Piątek
                jest najruchliwszym dniem.
    • Gość: KiQ Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: 82.160.21.* 25.05.06, 12:06
      W jakich ramach czasowych obowiazuje zakaz?? Czy jak dzisiaj gdzies pojde to po godzinie 24 juz nie kupie piwka w barze??
    • Gość: xx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: 80.54.171.* 25.05.06, 15:07
      Jest to dobra metoda, aby alkohol kupić wcześniej -na zapas.
    • Gość: xx Re: Zakaz sprzedazy alkoholu IP: 80.54.171.* 25.05.06, 15:07
      A kto ma chęć na wódkę i tak się napije.
    • Gość: pat Poddczas wizyty Benedykta w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 00:22
      uwarzono specjalną edycję okolicznościowego piwa z wizerunkiem papieża.
      Podczas wizyty Benedykta w Częstochowie turyści i mieszkańcy w Cieszynie nie
      będą mogli zakupić browara.
      Czyżby lobbing pepików ?
      Czy też idiotyzm i hipokryzja wazeliniarzy ?
      • yanoooosh Re: Poddczas wizyty Benedykta w Niemczech 26.05.06, 12:32
        No i co zakaz sprzedazy a od rana juz kilku lekko zataczajacych sie widzialem .Co to dalo??
        • Gość: yanoooosh - zapomn Re: Poddczas wizyty Benedykta w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:42
          iałem hasła...

dodam ze ci zataczajacy sie to byli moj tate i moj wuje [cool]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka